Gıcık oldum

Evlılık ıstıyor emınım.Sevgılım kendıne araba aldı bu yuzden kredı ödüyor.Ama sanki diger kardesını daha cok kayırıyorlar.O 20 bıne bıze dugun esya falan yapabılırler sonucta.Sanki6 ay yapsa 6 ayda 20 bın kazanabılecek mı.Hem alt tarafı cagrı merkezı.Sanki iş bulamıycak.Yaşı da 27 daha her yerde iş bulur ama her işte calısamaz emınım.Ortada bir haksızlık var.Erkek arkadasım aılesınden desteksız evlenmek ıstıyor.Ama heo destekler kardesıne gıdıyor

Ee o 20 bını buyuk ogluna harcasa evlenırse fena mı

Bakın buyuk oglu bırıkımını kattı kredı cektı araba aldı.Ona destek olmuyorlar

size ne ister kredi çekerler kardeşi için ister çekmezler size ne ailesinden. ayrıca aile öncelik kiminse ona para harcar. senin keyfine değil yani

Ben işe gırıp dugun ıcın esya ıcın bankaya para atacagım her ay
hatırladım sizi. kpss girip, atanıp, çocuk yapıp , araba ile çocuğu kreşe götürme konusu.
Şuan ortada bir şey yokken söz hakkına sahip değilsiniz.
Böyle devam ederseniz üzülürsünüz..

hatırladım sizi. kpss girip, atanıp, çocuk yapıp , araba ile çocuğu kreşe götürme konusu.
Haklısınız.Agzımı açmıycam hayırlısı deyıp gecıcem.Ayrıca annesıyle sımdıden sıkı fıkı olmıycam.Ailesine de bayramdan bayrama gıdecegım

Haklısınız.Agzımı açmıycam hayırlısı deyıp gecıcem.Ayrıca annesıyle sımdıden sıkı fıkı olmıycam.Ailesine de bayramdan bayrama gıdecegım

sen diyorsun ki çocuğu askere göndermesinler o parayla bize düğün yapsınlar eee sen çıkıp sevgiline dedin mi araba alacağna düğün yapalım diye ? Ayrıca aile belki evladını askere göndermek istemiyor sizene onların parasından

Bakın buyuk oglu bırıkımını kattı kredı cektı araba aldı.Ona destek olmuyorlar

Bundan sonra nişanlanana kadar agzımı acmıycam banane onlardan dıycem

Canım benim konu kimin kime ne yaptığı değil ki senin şuan onların ev idaresine yorum yapmaman gerektiği,
Nişanlanana kadar diye kendini doldurma nişanlanınca da karışmamanı öneririm bir abla olarak yoksa O yüzüğün ömrü pek uzun süreli olmaz.

Maddi gücü varsa yapsın tabii ki. Arabaya kredi ödüyorsa para biriktirebilir mi? Maaşı iyi mi yani.. Destek görmek istememekle haksızlığa uğramak farkli şeyler. Bence bir tarafın evlilik için para istemesi, bir tarafın "ben askere gitmiyorum bir tarafım yemiyor para verin" demekten daha önemli. Askerlik kişinin kendi yükümlülüğü. Düğün ise aile desteği gereken bir konu. Ailesi kadar sizinkinde de suç var. Biraz ortaya atsın kendini madem evlenmek istiyor. Niye düğünsüz gelin olasınız ki beyefendi istemiyor diye? Ayrıca erkek düğünü yapıyor ama kına, nişan, beyaz eşya, yatak odası kıza kalıyor. Çeyizler ayrı dert. Maddi açıdan iki taraf da zorlanıyor. Her şeyi ona atacak haliniz yok ki. Siz haklısınız kızmakta.

Haklısınız.Kendimi tutup birşey demeyecegım.Ama dugune harcanan paraya acıyor kardesıne 20 bıne acımıyor.Haksızmıyım Allah askına.Dıger oglunun ev gecındırcegını falan hıc sanmıyorum.Ne ev gecındırır ne bırsey sahıbı olur.Bizimki de beklentısız yapmaya calısıyor.Agzımı ona karsı acmıycam.Para onlardan cıkıyor sonucta

D

Dügünü kına gecesı falan ortak yapıcaz Tabı bende ortak olucam.Ama dıger evlatlarına yapıyorlarsa bu evladının da kredısını ödeyebılırler

milletin göbek atacağı düğüne masraf yapmak ayrı, çocuğu askerlikten kurtarmak için masraf yapmak ayrı şey. sizin derdiniz aile ile olmamalı. onlara karışamazsınız. en başta erkek arkadaşınız istemiyor zaten.

Ayy doğru. Kadınlar Kulübü'nün en ileriye dönük planlar yapan üyesi olabilir kendisi vallahi. Bu kadar derin düşünsem herhalde 30'u görmeden ölürdüm :))) helal olsun diyorum.

Şöyle ki erkek arkadaşım tüm beyaz esyaları alıcam ufak tefeklerı sen al dıyor.2 bucuk maas alıyor.Bin lira krediye gıdıyor.1 bucuk kalıyor ona.Annesi emeklı olunca kredının yarısını annesı ödeyecek yarısını sevgılım.Babası mesela dıger arabayı sattı.Bızımkıne parayı verdı.Alın ıstedıgınızi yapın dıye.2 gun o para bızımkınde durdu.Gerı babasına verdı.Neymıs babasınjn gunluk hesabı varmıs faızlı.Sankı kendı hesap acamıyor.Sımdı o parayı kardesı ıcın kullanacaklar eminim.Ailesiyle yüz göz olmuyacagım keske bayramda gıtmeseydım pısmanım.Sevgılımın arkadasının dugunu var.Benı de cagırdı kız.Annesı benım ıcın 3 4 defa o ga gelsin demıste gıtmiycem.

Üniversite mezunu olacak 5 bucuk ay yapacak.
O kredi çekip gezmek için araba almış, keyfi bir şey Fakat diğeri askerlik. Doğuya gitmek var, terör var, tabi ki kredi çekip bedelli parası öderler. Senin buna karışmaya hakkın yok ki.
Rahat yapar hem sanmıyorum bırsey olsun

Cok fazla hep ileriyi görme, hesap kitap içindesin,geleceğin ne getireceğini bilemezsin. Daha hiçbir şey yokken 2 arabanın lüks mü değil mi olduğu konundaki gibi bunda da yine plan program, ailenin insiyatifi en nihayetinde ha şikayet edip gıcık olması gereken biri varsa o da bebcd sevgilin ki o da desteksiz evlenmek istiyormuş

aile sevgilinin bindiği arabanın kredisinin kalan yarısını ödyecek.
kendi arabalarını satıp parasını sevgiline vermişler istediğinizi yapın diye (sevgilin de babasının hesabına koymuş, o onun sorunu.)

e bu aile daha napsın yani? zaten düğün asla yapmayız para vermeyiz dememişler ki. sevgilin başta düğün istemiyor adamlar napsın?

askerlikte de zaman kaybı var, doğusu var, terörü var, psikolojisi var, meçhul kaza ve intiharlar var. siz de diyorsunuz ki onu göndermeyip bana düğün yapsınlar.

mantıklı düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…