- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Evlılık ıstıyor emınım.Sevgılım kendıne araba aldı bu yuzden kredı ödüyor.Ama sanki diger kardesını daha cok kayırıyorlar.O 20 bıne bıze dugun esya falan yapabılırler sonucta.Sanki6 ay yapsa 6 ayda 20 bın kazanabılecek mı.Hem alt tarafı cagrı merkezı.Sanki iş bulamıycak.Yaşı da 27 daha her yerde iş bulur ama her işte calısamaz emınım.Ortada bir haksızlık var.Erkek arkadasım aılesınden desteksız evlenmek ıstıyor.Ama heo destekler kardesıne gıdıyorMadem uzatmak istiyor devam etseymiş okuluna neden etmemiş? 6 ay yapar bitirirdi. Bu bedelli ailesi, düzgün işi olanlar için aslında. Asgari ücretle çalışıp işimi kaybetmek istemiyorum demek komik. Bildiğiniz YALAN. Korkuyor itiraf edemiyor.
Madem sizin sevgiliniz krediyi kendisi ödüyor o çocuk neden ödemiyor ? Ki çocuk diyorum ama en az 26 yaşında. Acil, önemli bir şey olsa anlayacağım. Aile size 20.000 TL çekip destek olsa daha mantıklı. Ortada bir eşitsizlik var. Bunu açıklayabilirsiniz inatlaşmadan.
Bunun için de sevgilinizin düğün istemesi gerekiyor. Asıl önemli nokta. Adamın ailesinden size ne diyenler "düğünde bir iğne görmedim" diye şikayet ediyorlar. Bir şeylere gözünüzü açmışsınız aslında. Bu adamın sizle evlenmek gibi bir planı olduğunu hiç sanmiyorum ayrıca. Oyalıyor filan olabilir. İsteme, söz yapalım gibi konuşmaları oldu mu? Ciddi ciddi evlilik istediğini söyledi mi? Dikkatli olmanızı tavsiye ederim.
Ee o 20 bını buyuk ogluna harcasa evlenırse fena mıKardeşim, yorumuma alınma ama o aileye gelin gidip de insanların ömrünü tüketme. Daha sevgiliyken bu kadar karışıyorsan içlerine girdikten sonra düşünemiyorum. Ailesinin hangi çocuğa ne kadar harcama yapacağı veya yapıp yapmayacağı dış kapının dış mandalı olarak sizi asla ve kata ilgilendirmez...
Elbette iyi olacaktır. Ama buna yorum yapma öneride bulunma hakkı sizin değil.. bunu izaha çalışıyoruz forumca:)Ee o 20 bını buyuk ogluna harcasa evlenırse fena mı
Ben işe gırıp dugun ıcın esya ıcın bankaya para atacagım her aySize söz hakkı düşmeden müdahale etmişsiniz. Askere gider gitmez onların bileceği iş.
Merak ettiğim düğün sürecinde sizin düğüne katkınız olacak mı?
Bakın buyuk oglu bırıkımını kattı kredı cektı araba aldı.Ona destek olmuyorlarSiz O ev için tehlikeli bir gelin adayısınız umarım erken fark ederler.
Gerçekten dışarıdan bir göz ile şu yorumlarınızı okursanız ne demek istediğimizi anlayacaksınız.
Allah korusun siz ve sizin gibilerden
Bundan sonra nişanlanana kadar agzımı acmıycam banane onlardan dıycemElbette iyi olacaktır. Ama buna yorum yapma öneride bulunma hakkı sizin değil.. bunu izaha çalışıyoruz forumca:)
hatırladım sizi. kpss girip, atanıp, çocuk yapıp , araba ile çocuğu kreşe götürme konusu.Ben işe gırıp dugun ıcın esya ıcın bankaya para atacagım her ay
Haklısınız.Agzımı açmıycam hayırlısı deyıp gecıcem.Ayrıca annesıyle sımdıden sıkı fıkı olmıycam.Ailesine de bayramdan bayrama gıdecegımhatırladım sizi. kpss girip, atanıp, çocuk yapıp , araba ile çocuğu kreşe götürme konusu.
Şuan ortada bir şey yokken söz hakkına sahip değilsiniz.
Böyle devam ederseniz üzülürsünüz..
Haklısınız.Agzımı açmıycam hayırlısı deyıp gecıcem.Ayrıca annesıyle sımdıden sıkı fıkı olmıycam.Ailesine de bayramdan bayrama gıdecegım
Bakın buyuk oglu bırıkımını kattı kredı cektı araba aldı.Ona destek olmuyorlar
Bundan sonra nişanlanana kadar agzımı acmıycam banane onlardan dıycem
Evlılık ıstıyor emınım.Sevgılım kendıne araba aldı bu yuzden kredı ödüyor.Ama sanki diger kardesını daha cok kayırıyorlar.O 20 bıne bıze dugun esya falan yapabılırler sonucta.Sanki6 ay yapsa 6 ayda 20 bın kazanabılecek mı.Hem alt tarafı cagrı merkezı.Sanki iş bulamıycak.Yaşı da 27 daha her yerde iş bulur ama her işte calısamaz emınım.Ortada bir haksızlık var.Erkek arkadasım aılesınden desteksız evlenmek ıstıyor.Ama heo destekler kardesıne gıdıyor
Haklısınız.Kendimi tutup birşey demeyecegım.Ama dugune harcanan paraya acıyor kardesıne 20 bıne acımıyor.Haksızmıyım Allah askına.Dıger oglunun ev gecındırcegını falan hıc sanmıyorum.Ne ev gecındırır ne bırsey sahıbı olur.Bizimki de beklentısız yapmaya calısıyor.Agzımı ona karsı acmıycam.Para onlardan cıkıyor sonuctaCanım benim konu kimin kime ne yaptığı değil ki senin şuan onların ev idaresine yorum yapmaman gerektiği,
Nişanlanana kadar diye kendini doldurma nişanlanınca da karışmamanı öneririm bir abla olarak yoksa O yüzüğün ömrü pek uzun süreli olmaz.
D
Dügünü kına gecesı falan ortak yapıcaz Tabı bende ortak olucam.Ama dıger evlatlarına yapıyorlarsa bu evladının da kredısını ödeyebılırler
hatırladım sizi. kpss girip, atanıp, çocuk yapıp , araba ile çocuğu kreşe götürme konusu.
Şuan ortada bir şey yokken söz hakkına sahip değilsiniz.
Böyle devam ederseniz üzülürsünüz..
Şöyle ki erkek arkadaşım tüm beyaz esyaları alıcam ufak tefeklerı sen al dıyor.2 bucuk maas alıyor.Bin lira krediye gıdıyor.1 bucuk kalıyor ona.Annesi emeklı olunca kredının yarısını annesı ödeyecek yarısını sevgılım.Babası mesela dıger arabayı sattı.Bızımkıne parayı verdı.Alın ıstedıgınızi yapın dıye.2 gun o para bızımkınde durdu.Gerı babasına verdı.Neymıs babasınjn gunluk hesabı varmıs faızlı.Sankı kendı hesap acamıyor.Sımdı o parayı kardesı ıcın kullanacaklar eminim.Ailesiyle yüz göz olmuyacagım keske bayramda gıtmeseydım pısmanım.Sevgılımın arkadasının dugunu var.Benı de cagırdı kız.Annesı benım ıcın 3 4 defa o ga gelsin demıste gıtmiycem.Maddi gücü varsa yapsın tabii ki. Arabaya kredi ödüyorsa para biriktirebilir mi? Maaşı iyi mi yani.. Destek görmek istememekle haksızlığa uğramak farkli şeyler. Bence bir tarafın evlilik için para istemesi, bir tarafın "ben askere gitmiyorum bir tarafım yemiyor para verin" demekten daha önemli. Askerlik kişinin kendi yükümlülüğü. Düğün ise aile desteği gereken bir konu. Ailesi kadar sizinkinde de suç var. Biraz ortaya atsın kendini madem evlenmek istiyor. Niye düğünsüz gelin olasınız ki beyefendi istemiyor diye? Ayrıca erkek düğünü yapıyor ama kına, nişan, beyaz eşya, yatak odası kıza kalıyor. Çeyizler ayrı dert. Maddi açıdan iki taraf da zorlanıyor. Her şeyi ona atacak haliniz yok ki. Siz haklısınız kızmakta.
Rahat yapar hem sanmıyorum bırsey olsunO kredi çekip gezmek için araba almış, keyfi bir şey Fakat diğeri askerlik. Doğuya gitmek var, terör var, tabi ki kredi çekip bedelli parası öderler. Senin buna karışmaya hakkın yok ki.
Şöyle ki erkek arkadaşım tüm beyaz esyaları alıcam ufak tefeklerı sen al dıyor.2 bucuk maas alıyor.Bin lira krediye gıdıyor.1 bucuk kalıyor ona.Annesi emeklı olunca kredının yarısını annesı ödeyecek yarısını sevgılım.Babası mesela dıger arabayı sattı.Bızımkıne parayı verdı.Alın ıstedıgınızi yapın dıye.2 gun o para bızımkınde durdu.Gerı babasına verdı.Neymıs babasınjn gunluk hesabı varmıs faızlı.Sankı kendı hesap acamıyor.Sımdı o parayı kardesı ıcın kullanacaklar eminim.Ailesiyle yüz göz olmuyacagım keske bayramda gıtmeseydım pısmanım.Sevgılımın arkadasının dugunu var.Benı de cagırdı kız.Annesı benım ıcın 3 4 defa o ga gelsin demıste gıtmiycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?