- Konu Sahibi zerenteacher
-
Salliyo bu cocuk sizi niye hala planin varmi diyorsunuz direk kesin konusmayi cvp vermeyin bileözellikle de amacı belli olmayan erkek milletine ..
1 aydır biriyle konuşuyorum yüzyüze 3 kere görüştük , en son görüşme 10 gün önceydi ki aynı şehirde yaşıyoruz.. Gün için de bir kere mesaj atar ya da iki gün atmaz aramaz , bütün hafta sonu evde oturdum napıyosun demedi , bugün mesaj atmış nasılsın diye , iyi dedim yazıştık baya, hiç tavrımı belli etmedim , öyle çok meraklısıymışım gibi de davranmıyorum ama bu akşam sinirlerimi bozdu..
Konuşurken hafta sonu planın var mı ne yapsak ki dedim ,şuan bir planım yok ama Cuma konuşalım mı dedi, işi çıkarsa eğer plan hava da kalmasınmış... yahu ben sana zaten taaa Salı’dan haber vermişim, planın yoksa zaten benle plan yap , başka işin çıkarsa ona göre öbür tarafı planlarsın .. çok bozuldum ama sadece tamam dedim ..
Şimdi ben sinirlenmek de haksız mıyım?
Nedense bir kaç gündür ben de aynı şeyi düşünüyorumBu tipler genelde yedekte tuttuklarında böyle davranırlar. Üzgünüm ama tek görüştüğü kişi oldugunuzu sanmıyorum.
+100 .Bu tipler genelde yedekte tuttuklarında böyle davranırlar. Üzgünüm ama tek görüştüğü kişi oldugunuzu sanmıyorum.
Valla hoşlanmasam zaten direk kapının önüne koyacam da , uzun zamandır ilk defa kalbimi attıran biri olduSalliyo bu cocuk sizi niye hala planin varmi diyorsunuz direk kesin konusmayi cvp vermeyin bile
Hoşlansan bile direkt kapının önüne koy. Daha ilişkinin başında sen ikinci, hatta belki üçüncü plandasın. Bu ilişki ilerlediğinde ve hatta evlendiğinizde buraya "öküz kocam arkadaşlarıyla plan yapıp beni yalnız bırakıyor" diye başlıklar açarken bulursun kendini, benden söylemesi.Valla hoşlanmasam zaten direk kapının önüne koyacam da , uzun zamandır ilk defa kalbimi attıran biri oldu
Boşver hasta eder bu tiplerValla hoşlanmasam zaten direk kapının önüne koyacam da , uzun zamandır ilk defa kalbimi attıran biri oldu
Öyle bişey dese zaten kızmam ,ama insan hafta içi akşam da mı görüşmek istemez , aynı şehir de yaşıyoruz , aramızdaki mesafe 15 dakika ..Şayet şöyle bir program var ama netleşmedi minvalinde konuşsaydı normal karşılardım ama siz erkenden söylemişsiniz ve program yapmak yerine bakarız demeye getirmiş. Bence baska birileri olabilir hayatında.
Kendini naza çekiyor. Yerinizde olsam aramam sormam tripte atmam ama,o planlasın buluşmayi niyeti varsa şayet.Öyle bişey dese zaten kızmam ,ama insan hafta içi akşam da mı görüşmek istemez , aynı şehir de yaşıyoruz , aramızdaki mesafe 15 dakika ..
Valla istediği kadar çeksin , bi Cuma gelsin adım gibi eminim mutlaka bir işim çıktı diyecek ve ben o zaman içimden geçen her şeyi söyleyeceğim, salon kadını çizgimden kayıvericemKendini naza çekiyor. Yerinizde olsam aramam sormam tripte atmam ama,o planlasın buluşmayi niyeti varsa şayet.
Ben korkuyorum zaten sen niyeti bozup sırf ibret-i alem olsun baabında cinsiyet değiştireceksin diyeAhhh ben erkek olacaktım ki!
Alem erkek görecekti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?