Gıcık oluyorum erkek milletine

Beni 2.planda tutacak adama ne sinirlenir, ne de vaktimi ayırırdım.

Hastalık, kaza olmadıktan sonra 5 gün sonra ne gibi bir plan olabilir ki?
Yapılacaksa beraber yapılır işte plan.

Bu şu demek: "sen bi dur, daha iyi bir plan çıkmazsa seninle bir şeyler yapabilirim, çıkarsa şansına küs"

Kendi şansına küssün artık ne diyim , bugün 2. Gün hala ne mesaj ne arama

Kesin balık burcudur

Cuma gunu hasbelkader arar ve plan yapmak isterse unutmus gibi yapin. Aaa biz oyle mi konusmustuk, tuh ben baska plan yapmistim detin ve bir daha da iletisim kurmayin bence. Tepkisini de yazin buraya lutfen. :)

Cuma gunu hasbelkader arar ve plan yapmak isterse unutmus gibi yapin. Aaa biz oyle mi konusmustuk, tuh ben baska plan yapmistim detin ve bir daha da iletisim kurmayin bence. Tepkisini de yazin buraya lutfen. :)
En son iletişimimiz o gün oldu ... ne dün ne de bugün hiç bir şekilde aramadı , bir yanım çok öfkeli ve kırgın, mesaj atıp yaptıgının ne kadar terbiyesizce birşey olduğunu söyle diyor, diğer yanımda bırak sessiz kal ağırlığını bozma diyor ..

bedava internetin olsa onu bile bile harcamaya değmeyecek biri.belli ki ilgilenmiyor da.sal ipini gitsin.

resmen kafasında başka biri var. sizle öyle boş kalmamak için konuşuyor.

ben olsam o yazmadıkça yazmam buluşalım derse de pek kolay buluşmazdım ki diyecek gibi de görünmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…