- Konu Sahibi zerenteacher
-
Azıcık kayma kadı kızında da olur ama sen çok kayValla istediği kadar çeksin , bi Cuma gelsin adım gibi eminim mutlaka bir işim çıktı diyecek ve ben o zaman içimden geçen her şeyi söyleyeceğim, salon kadını çizgimden kayıvericem
Ben korkuyorum zaten sen niyeti bozup sırf ibret-i alem olsun baabında cinsiyet değiştireceksin diye
Tipin benzermi bilmiyorum amaYapsam mı harbiden fena fikir değil
olabilir , hiç whatsaapa girmeyen , mesajlaşmayı sevmeyen adam saatlerdir çevrimiçiHemen hemen aynısı başıma geldi yedekte tutuyor bence
Size yazıyor mu hiç saatlerdir?olabilir , hiç whatsaapa girmeyen , mesajlaşmayı sevmeyen adam saatlerdir çevrimiçi
HayırSize yazıyor mu hiç saatlerdir?
Size değer vermiyor. Eski erkek arkadaşıma benzettim davranışlarını. 1 yılımı harcamıştım bu gibi durumlara maruz kalarak, bir de askere gidip gelmesini beklemiştim. Aklıma geldikçe kendime kızıyorum. Hiç uğraşmaya bile gerek yok böyleleriyle. Gerçekten sevse ve değer verseydi emin olun böyle davranmazdı.özellikle de amacı belli olmayan erkek milletine ..
1 aydır biriyle konuşuyorum yüzyüze 3 kere görüştük , en son görüşme 10 gün önceydi ki aynı şehirde yaşıyoruz., aramızda 15 dakika var . Gün için de bir kere mesaj atar ya da iki gün atmaz aramaz , bütün hafta sonu evde oturdum napıyosun demedi , bugün mesaj atmış nasılsın diye , iyi dedim yazıştık baya, hiç tavrımı belli etmedim , öyle çok meraklısıymışım gibi de davranmıyorum ama bu akşam sinirlerimi bozdu..
Konuşurken hafta sonu planın var mı ne yapsak ki dedim ,şuan bir planım yok ama Cuma konuşalım mı dedi, işi çıkarsa eğer plan hava da kalmasınmış... yahu ben sana zaten taaa Salı’dan haber vermişim, planın yoksa zaten benle plan yap , başka işin çıkarsa ona göre öbür tarafı planlarsın .. çok bozuldum ama sadece tamam dedim ..
Şimdi ben sinirlenmek de haksız mıyım?
Meraklisi gibu davranmak istemiyorsan hafta sonu görüşme teklifini ondan bekle senin bu teklifi etmen hata bikere. sana bir gün mesaj atıp 2 gün atmayan birinden hayır gelmez benden demesi .. yerinde olsaydım cuma günü benim başka bi isim çıktı k.bakma görüşme iptal ya kusuruma bakma derdim. bunun üzerine umarım görüşmeye gitmezsin bir deözellikle de amacı belli olmayan erkek milletine ..
1 aydır biriyle konuşuyorum yüzyüze 3 kere görüştük , en son görüşme 10 gün önceydi ki aynı şehirde yaşıyoruz., aramızda 15 dakika var . Gün için de bir kere mesaj atar ya da iki gün atmaz aramaz , bütün hafta sonu evde oturdum napıyosun demedi , bugün mesaj atmış nasılsın diye , iyi dedim yazıştık baya, hiç tavrımı belli etmedim , öyle çok meraklısıymışım gibi de davranmıyorum ama bu akşam sinirlerimi bozdu..
Konuşurken hafta sonu planın var mı ne yapsak ki dedim ,şuan bir planım yok ama Cuma konuşalım mı dedi, işi çıkarsa eğer plan hava da kalmasınmış... yahu ben sana zaten taaa Salı’dan haber vermişim, planın yoksa zaten benle plan yap , başka işin çıkarsa ona göre öbür tarafı planlarsın .. çok bozuldum ama sadece tamam dedim ..
Atmasın kalbiniz çok kırılır. Baştan göre göre devam etmeyin. Umursamaz tavrı çekici geliyor muhtemelen. Biraz gururlu olun ayrıca. Bu kadın milleti erkekler karşısında niye bu kadar güçsüz hiç anlamıyorum. Açık bir şekilde sizi oyalıyor ve siz onun kalbini artırmamışsınız maalesef. Size değer verecek birini bulun bence.Valla hoşlanmasam zaten direk kapının önüne koyacam da , uzun zamandır ilk defa kalbimi attıran biri oldu
ne ugrasiyorsun bole odunlarla dunyanin merkezi. hata. onemli bolgesi saniyor yuz verme bir ters davransan bak neler diyoözellikle de amacı belli olmayan erkek milletine ..
Gurursuzluk yaptığımı düşünmüyorum , bir ay boyunca hiç bir şekilde yapışmadım , yazarsa cevap verdim yazmasa yazmadım , o aramışsa ertesi gün de ben aradım, sürekli neden buluşmuyoruz tarzı asla olmadım , kaldı ki 20 li yaşlarda değiliz, ciddi bişeyler olsun diye görüştük , inanın şu yazdıklarımı başka biri yaşasa belki sizinle aynı şeyi yazardım ki yazmışımdır da, ama insan kendi yaşayınca başkaları tarafından gerçekler gösterilince kendine geliyorAtmasın kalbiniz çok kırılır. Baştan göre göre devam etmeyin. Umursamaz tavrı çekici geliyor muhtemelen. Biraz gururlu olun ayrıca. Bu kadın milleti erkekler karşısında niye bu kadar güçsüz hiç anlamıyorum. Açık bir şekilde sizi oyalıyor ve siz onun kalbini artırmamışsınız maalesef. Size değer verecek birini bulun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?