Gıcık oluyorum erkek milletine

Valla istediği kadar çeksin , bi Cuma gelsin adım gibi eminim mutlaka bir işim çıktı diyecek ve ben o zaman içimden geçen her şeyi söyleyeceğim, salon kadını çizgimden kayıvericem
Azıcık kayma kadı kızında da olur ama sen çok kay
Ben arkandayım
Say gitsin
Haketmiş o

Kaçıncı yedektesin acaba, asil olursan hafta sonu plan kesinleşir. Ne kadar can sıkıcı arkadaşım hiç muhatap olma insanlar ne kadar akıllı ya

Size değer vermiyor. Eski erkek arkadaşıma benzettim davranışlarını. 1 yılımı harcamıştım bu gibi durumlara maruz kalarak, bir de askere gidip gelmesini beklemiştim. Aklıma geldikçe kendime kızıyorum. Hiç uğraşmaya bile gerek yok böyleleriyle. Gerçekten sevse ve değer verseydi emin olun böyle davranmazdı.

Meraklisi gibu davranmak istemiyorsan hafta sonu görüşme teklifini ondan bekle senin bu teklifi etmen hata bikere. sana bir gün mesaj atıp 2 gün atmayan birinden hayır gelmez benden demesi .. yerinde olsaydım cuma günü benim başka bi isim çıktı k.bakma görüşme iptal ya kusuruma bakma derdim. bunun üzerine umarım görüşmeye gitmezsin bir de

Valla hoşlanmasam zaten direk kapının önüne koyacam da , uzun zamandır ilk defa kalbimi attıran biri oldu
Atmasın kalbiniz çok kırılır. Baştan göre göre devam etmeyin. Umursamaz tavrı çekici geliyor muhtemelen. Biraz gururlu olun ayrıca. Bu kadın milleti erkekler karşısında niye bu kadar güçsüz hiç anlamıyorum. Açık bir şekilde sizi oyalıyor ve siz onun kalbini artırmamışsınız maalesef. Size değer verecek birini bulun bence.

ne ugrasiyorsun bole odunlarla dunyanin merkezi. hata. onemli bolgesi saniyor yuz verme bir ters davransan bak neler diyo

önceliği siz olsaydınız sizle plan yapıp diğer planlarını ona göre ayarlardı. illa bi başkası olması gerekmiyo ama önceliği hayatındaki diğer kişiler. bunlar arkadaş da olabilir sevgili de aile de.

Gurursuzluk yaptığımı düşünmüyorum , bir ay boyunca hiç bir şekilde yapışmadım , yazarsa cevap verdim yazmasa yazmadım , o aramışsa ertesi gün de ben aradım, sürekli neden buluşmuyoruz tarzı asla olmadım , kaldı ki 20 li yaşlarda değiliz, ciddi bişeyler olsun diye görüştük , inanın şu yazdıklarımı başka biri yaşasa belki sizinle aynı şeyi yazardım ki yazmışımdır da, ama insan kendi yaşayınca başkaları tarafından gerçekler gösterilince kendine geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…