Gıcık oluyorum erkek milletine

Çok haklısınız valla. Ki olgun da davranıyorsunuz

O kadar dolmana rağmen buluşalım diye teklifte bulunman seni eksiye düşürmüş bence. Sen o aramadıkça aramamışsın ve o da olta atmış resmen. Keşke öyle gizemli kalsaydın. Bi planım yok derse bence Benim bi işim çıktı de ve bir süre de ulaşılamayan ol. Böyle daha çok çekersin.

Belki de ben elimden geleni yaptım demek için buluşalım dedim bilmiyorum, çünkü 20 li yaşlarda değiliz taktik falan da bana göre pek değil , ama Cuma günü şayet ararsa ve müsaitiim dese taktik yapacağımdan değil gerçekten görüşmek istemeyeceğimden gitmicem

Bazı kişileri tanımak için taktik yapmak gerekiyor bu ille sevgili değil, arkadaş, iş ortağı vs. Onların anladığı dilden... Herkes biz gibi kartları açık oynasa keşke.

Ben de anlamıyorum özellikle günümüz erkeklerini. İnanılmaz tripliler naz kapris bunlarda. Sanki kadın olan onlar. Sinir bozucu halleri. Hiç bir işin ucundan tutamıyorlar. Bi ampul bile değiştirecek kabiliyetleri yok. Tek yaptıkları işe gidip gelip eline üç kuruş geçti diye kendini bi şey sanmak. Kadınları aşağılamak beğenmemek gözleri sürekli fıldır fıldır dönüyor zaten o da cabası.

Bence siz tepkisiz kalin. Kafaya da takmayin derim. Yani devam etmek istiyorsa o cabalasin. Oyle gorusmuyorum falan deyip tripe hic girmeyin. Bakarsiniz tavri degismezse ona gore yolunuza bakarsiniz.

Bence siz tepkisiz kalin. Kafaya da takmayin derim. Yani devam etmek istiyorsa o cabalasin. Oyle gorusmuyorum falan deyip tripe hic girmeyin. Bakarsiniz tavri degismezse ona gore yolunuza bakarsiniz.
Trip değil ama eğer görüşme teklif ederse ben de tamam dersem sanki günlerce oturmuşum da onun aramasını beklemiş gibi olucam, nasılsa bu hazırda imajı vermiş olurum eğer ki bu tarz bu konuşma geçmeseydi buluşalım deseydi tabi ki giderdim ama dün akşam çok kırıldım , o yüzden görüşmek istemiyorum

Haksızsın
Adamin niyeti belli
Üzgünüm ama sizi sallamıyor yedekte tutuyor
Ne şiş yansın ne kebap misali

Siz bilirsiniz tabi. İlkinde siz de isim var deyin. Sonra bir daha deneyecek mi? Bakalim. Bir olcmus olursunuz.

Haber bekleyen bir iki kişi daha varsa size söz vermek istememiştir.

Reactions: csi
:))))) benimle alakası olmadığı kesin
evliyim ben de kutlamıyorum bu sene amannn o da sıradan bir gün 14 şubat bir gün sonra da 15 şubat ne fark eder ha ha ha.haftasonu ben kendime güzelll bir hediye alacağım ödüllendireceğim kendimi aynını şiddetle tavsiye ederim hepinize kendine değer vermekten güzeli var mı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…