- 9 Kasım 2015
- 6.187
- 11.120
- 248
- Konu Sahibi zerenteacher
-
özellikle de amacı belli olmayan erkek milletine ..
1 aydır biriyle konuşuyorum yüzyüze 3 kere görüştük , en son görüşme 10 gün önceydi ki aynı şehirde yaşıyoruz., aramızda 15 dakika var . Gün için de bir kere mesaj atar ya da iki gün atmaz aramaz , bütün hafta sonu evde oturdum napıyosun demedi , bugün mesaj atmış nasılsın diye , iyi dedim yazıştık baya, hiç tavrımı belli etmedim , öyle çok meraklısıymışım gibi de davranmıyorum ama bu akşam sinirlerimi bozdu..
Konuşurken hafta sonu planın var mı ne yapsak ki dedim ,şuan bir planım yok ama Cuma konuşalım mı dedi, işi çıkarsa eğer plan hava da kalmasınmış... yahu ben sana zaten taaa Salı’dan haber vermişim, planın yoksa zaten benle plan yap , başka işin çıkarsa ona göre öbür tarafı planlarsın .. çok bozuldum ama sadece tamam dedim ..
Şimdi ben sinirlenmek de haksız mıyım?
Kontrollü biriyimdir genelde , sinirlensem de en uygun zamanı beklerim , asla dırdır etmem, ama zamanı geldiğinde lafı gediğine koyarımÇok haklısınız valla. Ki olgun da davranıyorsunuz
Belki de ben elimden geleni yaptım demek için buluşalım dedim bilmiyorum, çünkü 20 li yaşlarda değiliz taktik falan da bana göre pek değil , ama Cuma günü şayet ararsa ve müsaitiim dese taktik yapacağımdan değil gerçekten görüşmek istemeyeceğimden gitmicemO kadar dolmana rağmen buluşalım diye teklifte bulunman seni eksiye düşürmüş bence. Sen o aramadıkça aramamışsın ve o da olta atmış resmen. Keşke öyle gizemli kalsaydın. Bi planım yok derse bence Benim bi işim çıktı de ve bir süre de ulaşılamayan ol. Böyle daha çok çekersin.
Bazı kişileri tanımak için taktik yapmak gerekiyor bu ille sevgili değil, arkadaş, iş ortağı vs. Onların anladığı dilden... Herkes biz gibi kartları açık oynasa keşke.Belki de ben elimden geleni yaptım demek için buluşalım dedim bilmiyorum, çünkü 20 li yaşlarda değiliz taktik falan da bana göre pek değil , ama Cuma günü şayet ararsa ve müsaitiim dese taktik yapacağımdan değil gerçekten görüşmek istemeyeceğimden gitmicem
Trip değil ama eğer görüşme teklif ederse ben de tamam dersem sanki günlerce oturmuşum da onun aramasını beklemiş gibi olucam, nasılsa bu hazırda imajı vermiş olurum eğer ki bu tarz bu konuşma geçmeseydi buluşalım deseydi tabi ki giderdim ama dün akşam çok kırıldım , o yüzden görüşmek istemiyorumBence siz tepkisiz kalin. Kafaya da takmayin derim. Yani devam etmek istiyorsa o cabalasin. Oyle gorusmuyorum falan deyip tripe hic girmeyin. Bakarsiniz tavri degismezse ona gore yolunuza bakarsiniz.
Haksızsınözellikle de amacı belli olmayan erkek milletine ..
1 aydır biriyle konuşuyorum yüzyüze 3 kere görüştük , en son görüşme 10 gün önceydi ki aynı şehirde yaşıyoruz., aramızda 15 dakika var . Gün için de bir kere mesaj atar ya da iki gün atmaz aramaz , bütün hafta sonu evde oturdum napıyosun demedi , bugün mesaj atmış nasılsın diye , iyi dedim yazıştık baya, hiç tavrımı belli etmedim , öyle çok meraklısıymışım gibi de davranmıyorum ama bu akşam sinirlerimi bozdu..
Konuşurken hafta sonu planın var mı ne yapsak ki dedim ,şuan bir planım yok ama Cuma konuşalım mı dedi, işi çıkarsa eğer plan hava da kalmasınmış... yahu ben sana zaten taaa Salı’dan haber vermişim, planın yoksa zaten benle plan yap , başka işin çıkarsa ona göre öbür tarafı planlarsın .. çok bozuldum ama sadece tamam dedim ..
Siz bilirsiniz tabi. İlkinde siz de isim var deyin. Sonra bir daha deneyecek mi? Bakalim. Bir olcmus olursunuz.Trip değil ama eğer görüşme teklif ederse ben de tamam dersem sanki günlerce oturmuşum da onun aramasını beklemiş gibi olucam, nasılsa bu hazırda imajı vermiş olurum eğer ki bu tarz bu konuşma geçmeseydi buluşalım deseydi tabi ki giderdim ama dün akşam çok kırıldım , o yüzden görüşmek istemiyorum
gelişme var mı zerenteacherAslında ortada ilişki de yok, oturup havadan Sudan bahsetmekten başka hiç bir özel muhabbet de geçmedi .
Hayır bu akşam da aramadı mesaj atmadı , ben de atmadımgelişme var mı zerenteacher
cool takılmaya devam edin siz bakalım ne olacakHayır bu akşam da aramadı mesaj atmadı , ben de atmadım
:))))) benimle alakası olmadığı kesinYarın da sevgililer günü
Bişey olacağı yok canım adam belli isteksiz , ne diye tanışmak istediyse anlamadımcool takılmaya devam edin siz bakalım ne olacak
Haber bekleyen bir iki kişi daha varsa size söz vermek istememiştir.özellikle de amacı belli olmayan erkek milletine ..
bu yaşımda çözemedim ben erkek milletini kafa yormayın oluruna bırakınnBişey olacağı yok canım adam belli isteksiz , ne diye tanışmak istediyse anlamadım
evliyim ben de kutlamıyorum bu sene amannn o da sıradan bir gün 14 şubat bir gün sonra da 15 şubat ne fark eder ha ha ha.haftasonu ben kendime güzelll bir hediye alacağım ödüllendireceğim kendimi aynını şiddetle tavsiye ederim hepinize kendine değer vermekten güzeli var mı.:))))) benimle alakası olmadığı kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?