Gıcık oluyorum erkek milletine

ya iste hödüğün önde gideni ..haklisin tabi

Haklısınız , aynı şeye üzülüyorum ben de , aradaki mesafe o kadar kısa ki trafik olmasa 10 dakika da burda , başka biri de olabilir belli olmaz erkek milleti sonuçta ama sanırım arkadaşları da ön planda , biz beraberken de sürekli arıyolardı şuraya gidelim şöyle yapalım diye

Ben biraz seçiciyimdir , hep dua ederdim her şeyiyle içime sinen biri çıksın karşıma diye , bu adam her şeyiyle hem mantığıma çok uydu hem de içim ısındı
fiziki özelliklerine ısındınız galiba ...diğer yönleri pek sinmemiş anladigim kadarıyla ..sana değer vermeyen bir insanı hayatına alma derim..çünkü sen değerlisin

Yedekte misiniz emin olamadım ama size değer vermiyor. Cuma haber verecekmiş, sanki siz bütün işi gücü bıraktınız ondan haber bekliyorsunuz. Bu kadar bencillik olur mu ya? Resmen sizin planlarınızı önemsemiyor veya nasıl olsa boş olduğunuzu düşünüyor.

Gerçekten böyle biriyle mi bir ilişki yaşamak istiyorsunuz?

Gerçekten içinize sindi mi bu adam? İlgisiz ve size değer vermiyor.
İlk zamanlar böyle değildi ki , her akşam mesaj atıyordu 15 gün boyunca 3 kere görüştük , hatta ailem buradaydı zor durumda kalırsan dışarı çıkarken onlar gidince görüşürüz dedi , ben de yok dedim görüştük , ailem gidince de istediğin zaman arayabilirsin artık misafirler gitti daha rahat görüşebiliriz dedim, ne olduysa okul açıldıktan sonra oldu , Mesajlar iki güne inmeye başladı , telefonda sadece bir kere konuştuk ve koca hafta sonu hiç görüşmedik

Sizi çok seven değer veren ve saygı gösteren biri ile karşılaştığınızda -ki umarım en kısa sürede karşılaşırsınız- işte o zaman ne kadar yanlış biri ile görüşmüşüm diyeceksiniz. Zamanınızı harcamayın. Bir sürü erkek var. Bir sürü kişi ile karşılaşırız ve aklımızla doğruyu seçeriz. Bundan sonraki kişi sizin için doğru insan olur umarım. Mutluluklar sizinle olsun...

İlişkiniz daha çok yeniymiş. Şimdi sürekli görüşmeniz ve konuşmanız gereken zamanlar. Yani cicim ayları. Buna rağmen yılları devirmişsiniz gibi hevessiz. Ya ayrılmak istiyor, ya da hayatında başka birisi var.

Valla istediği kadar çeksin , bi Cuma gelsin adım gibi eminim mutlaka bir işim çıktı diyecek ve ben o zaman içimden geçen her şeyi söyleyeceğim, salon kadını çizgimden kayıvericem
Hahahaha kayma canım salon kadını çizginden daha basında ilgisiz salıver gitsin, sen niye ugrasacaksin ki bugun attirdiğı kalbi yarin kirma potansiyeline sahip biriyle yola cikmak istemek dogru mu?

Aslında ortada ilişki de yok, oturup havadan Sudan bahsetmekten başka hiç bir özel muhabbet de geçmedi .

Aslında ortada ilişki de yok, oturup havadan Sudan bahsetmekten başka hiç bir özel muhabbet de geçmedi .
Kararsız biri muhtemelen. Ya bazen şöyle de olabiliyor; kadın tarafı çok emek verip ilişkiyi adam ediyor. Bir arkadaşım vardı, çocuk buna 3 kere hayır dedi, bizim bir ilişkimiz yok dedi, ben seni hiç o gözle görmüyorum dedi. Dedi de dedi yani :) sonra ne oldu biliyor musun? Evlendiler :)kız çocuğu hiç bırakmadı çünkü.
Ben onları gördükten sonra diyorum ki bazen çok gurur yapıyoruz, fazla taktik. Biraz da emek sarf etmesi gerekenler bizleriz belki de.

Ortada bir iliski yoksa sinir olmaya degmez canim.Konusmayi kesin derim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…