Ben de tamamen uzaklaşılsın demedim. Çoğunun işe yaradığına inanmadığımı söyledim.Şaşırmadım. Ben hacamat faydasızdır demedim önceden de yazdım tamamen modern tıpdan uzaklaşıp sadece alternatiflere yönelmek sakıncalı
Neden suc olsun yaaBunları söylemek suçsa zararlı genetiğiyle oynanmış yiceklerle insanları hasta edenler neden cezalandırılmıyor. Yoksa siz de mi sağlık sektöründe çalışıyorsunuz. Herkes bi alem
Daha nasıl anlatsam bilemiyorum. Hastanelere elleri pis insanlar mı geliyor sadece? Her türlü hastalık orada. Solunum yoluna zarar vermiyor mu dedim dezenfektanlar? Herşeyin sabunla temizleneceğini iddia ediyosun ya, deterjan cilde zarar ya. Bak sana şimdi bombastik bir soruyla geliyorum. Nasıl bir ikiyüzlülük sergileyeceğini hep birlikte görelimAynen öyle bir de hastanede sabun kullansan enfeksiyondan geçemezsin demiş deterjan cilde değdiğinde cilde zarar kokusu beyne ve solunum yollarına zarar veriyor. O daha yavaş ilerlediği için göremiyor sağlıklı sanıyor
İşin komiği iki sene önceki ilaç tedavülden kalkıyor. Binlerce sene önceki tedavi yöntemi hala geçerli hala işe yarar bunu da görmüyorlar
Neyse herkes istediği yöntemi kullansın ikisi de var nasılsa
İğneden korkuyorumBenim ailemden 3-4 kisi duzenli kan veriyor, sirf insanlara faydali olabilmek icin. Bunuda uzun suredir yapiyorlar.
Esimde yaptirdi hacamat migreni nerdeyse bitti ki kusardi agridan bulantidan.
Bende yaptiracagim kismet olursa insallah
Kabul ettirmek degil kuzu ama bilmeden sacmalik demekte ne bilimEşimde bende yaptırıyoruz yıllardır hacamat ve sülük çok şifasını gördük.
Daha önce yaptırmadığına pişman olacaksin muhtemelen.
Birde kimseye hacamatı anlatmak, kabul ettirmek zorunda değiliz yahu isteyen istediğini düşünsün.
İkiyüzlü değilim ben doğallığı ve samimiyeti severim:)Daha nasıl anlatsam bilemiyorum. Hastanelere elleri pis insanlar mı geliyor sadece? Her türlü hastalık orada. Solunum yoluna zarar vermiyor mu dedim dezenfektanlar? Herşeyin sabunla temizleneceğini iddia ediyosun ya, deterjan cilde zarar ya. Bak sana şimdi bombastik bir soruyla geliyorum. Nasıl bir ikiyüzlülük sergileyeceğini hep birlikte görelim
Kbb doktoruna gitmişsin. Günün 20.hastasısın. Doktor boğazına bakmak için metal bir çubuk kullanmalı. Ama sabahtan beri aynı çubuk! Önceki hasta çıkınca onu hemşire sabunlu hatta doğal zeytinyağlı sabunla yıkıyor, diğer hastaya kullanıyor. Onu ağzına sokar mısın?
Hastanelerde esas yapılanı söyleyeyim ya tek kullanımlık olanlar kullanılır yada metal aletler ilk önce dezenfektanlarla temizlenir, durulanır sonra da otoklavla steril hale getirilir. Ama siz dezenfektanı beğenmiyordunuz.
Soruma cevap istiyorum.
Olabilir, zaten durumu uygun olan versin. Hastalar gebelerde veremiyorİğneden korkuyorum
Boşver kuzu cidden boşver.Kabul ettirmek degil kuzu ama bilmeden sacmalik demekte ne bilim
Oyle Tabiiki. Benim kuzenim var cocuklarina asi yaptirmadi mesela.. ben yaptirdim oturup bana kotu ornek oldu diye dava edermisimBoşver kuzu cidden boşver. Kim ne görüyorsa görsun, ben gördüğüm faydaya bakarım. Birleri saçma deyince gerçekten saçma olmuyor en nihayetinde.
misal ben. doğduğundan beri antıbıyorık vermıyorum.çocuk rahatlaşsın dıye lıkır lıkır ağrı kesıcı dayayanlar var.az bir ateşi çıksın hoop hastane bır poşet ilaç.sonramı her hafta tekrar eden hastalık ve yok bademcık yok genız etı amleıyatları.yenı doğanların yuzu puruzsuz olacakken pütür pütür egzama.yenı dunyaya gelmiş evde hangı mıkrobu goruyorsa zaturre,bronşit.yenı doğanın cok cok emmesi gerekırken meme reddi.ıkı aylık bebeğin meme reddi gerçekten normal mi?peki doğar doğmaz alerjen bebekler .anne sutune alerjı varmışş ee hanım abla biz bunu mamaya başlatalım sutun alerjık.tabı yıyoruz.daha çoooook şey varda..neyseBu kadar emin konusmayin benim çevremdeki bir cok insan çocuğuna aşı yapmamış aşıyı birak daha ağrı kesici vermeyen arkadasim bile var..gayet saglikli çocuklar. .hacamat ve sülük oluyolar ilac asla kullanmaz hep dogal yağlardan yapar kremini sabununu şampuanini deterjan almaz..tavsiyesi üzerine kış gelmeden cocuklara bi kez sülük bi kezde hacamat yaptirdim kışı çok hasta olmadan olsak bile hafif atlattik..
Aşı konusunda ki fikrinizi ise kesinlikle değiştirecek iki isim biliyorum intagramda yağmur mirzayeva ve hafsa işbilir..bunların bi kac aşı ile ilgili yazisini okuyun derim..evet aşı gerçekten yaptirmamak gerekiyor..
Boşver ya bu anlayıştaki insanlar özgürlükleri savunup kendi gibi düşünmeyenlerin fikirlerine tahammül edemezler. Belki de bu tedavi yöntemlerini unutturmaya çalışanlardan biri de kendidirNeden suc olsun yaaforumlar ne icin var? Fikir alis verisi.. bin tane kotu ornek olabilecek konu var burda herkes suclu o zaman
bak şimdi.sana makalenin özetini atıyorum. araştırmalar ne demiş. hastaneleri sabunla temizlersek ne olur değil konu, hastanede lavabolarda kullanılan sabunlarda üreyen bakteriler.İkiyüzlü değilim ben doğallığı ve samimiyeti severim:)
Evet kullanırım. Dezekfektan işe yaramaz demiyorum. İyi sökücüler olduğunu biliyorum.Alıntıladığınız mesajda diyorum ki sabundan enfeksiyon kapılır diyorsunuz yani sağlığı korumaz diyorsunuz. Bende diyorum ki deterjanlar da sağlığa zararlı onunda kimyasal yapısı ve kokusu hastalığa sebebiyet veriyor. Bu arada temizlik maddesi derken sabunu baz aldım ama diğer şeyler de olabilir. Aynılar zaten. Mesela tamamen doğal sabunlarda kül suyu vardır. Kül suyunun çok iyi bir temizleyici olduğu hatta normal deterjanlardan daha iyi sonuç verdiği söyleniyor. ha bu bu her alanda kullanılamaz belki o ayrı.
Kirli bir bezi deterjanla yıkamamla sabunla yıkamam arasında dağlar kadar fark oluyor:)
Benim doğal şeylere tarihe karşı ilgim var. Siz deterjan tercih edersiniz ben sabun.
Dava etme tabi ama ben aşı yaptırılmasından yanayım kesinlikle.Oyle Tabiiki. Benim kuzenim var cocuklarina asi yaptirmadi mesela.. ben yaptirdim oturup bana kotu ornek oldu diye dava edermisim
Ama sizin bu ornek kara cahilligin alası....Birkaç hafta önce böbrek hastası diyalize giren bir amcayı hacamatla sülükle tedavi edebileceklerine inanıp öldürdüler. Diyalize girmeyi bıraktı, sülükler kanını temizleyecekti. Komaya girince hastaneye yetiştirdiler ama çok geçti.
İlaçları kötüleyenler organ nakilli bir kadının ilaçlarını bırakmasına sebep oldular. Tam bırakmamış da haftasonları mola veriyormuş ilaçlar çok zarar vermesin diye. Böbrek attı, abla diyalize giriyor şimdi. Çok şükür ölmedi.
Babamı hastane enfeksiyonuna bağlı çoklu organ yetmezliğinden kaybettim. Keşke zeytinyağlı sabunla temizleselermiş belki o zaman enfeksiyon kapmazdı.
Çok yakın bir akrabama göğüs kanseri teşhisi kondu. Bütün tedavileri reddederek alternatif tıpla tedavi olabileceğini düşündü. Halbuki ufak bir operasyonla kemoterapi bile almadan kurtulacaktı. Şimdi omuriliğine sıçramış, doktorlar yazı çıkaramaz diyorlar. Eşi perişan, çocukları perişan.
Alternatif tıp dediğiniz şeyin bilimsel hiç bir dayanağı yoktur. Bahsettiğiniz etkiler tamamen plasebo. Hastalıklarınız bu şekilde tedavi edilemez.
Anlamayacak insanlara bu kadar yazıp yorulmuşsunuz . Bunların için tek yapılacak şey yaptırım .Birkaç hafta önce böbrek hastası diyalize giren bir amcayı hacamatla sülükle tedavi edebileceklerine inanıp öldürdüler. Diyalize girmeyi bıraktı, sülükler kanını temizleyecekti. Komaya girince hastaneye yetiştirdiler ama çok geçti.
İlaçları kötüleyenler organ nakilli bir kadının ilaçlarını bırakmasına sebep oldular. Tam bırakmamış da haftasonları mola veriyormuş ilaçlar çok zarar vermesin diye. Böbrek attı, abla diyalize giriyor şimdi. Çok şükür ölmedi.
Babamı hastane enfeksiyonuna bağlı çoklu organ yetmezliğinden kaybettim. Keşke zeytinyağlı sabunla temizleselermiş belki o zaman enfeksiyon kapmazdı.
Çok yakın bir akrabama göğüs kanseri teşhisi kondu. Bütün tedavileri reddederek alternatif tıpla tedavi olabileceğini düşündü. Halbuki ufak bir operasyonla kemoterapi bile almadan kurtulacaktı. Şimdi omuriliğine sıçramış, doktorlar yazı çıkaramaz diyorlar. Eşi perişan, çocukları perişan.
Alternatif tıp dediğiniz şeyin bilimsel hiç bir dayanağı yoktur. Bahsettiğiniz etkiler tamamen plasebo. Hastalıklarınız bu şekilde tedavi edilemez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?