burdaki arkadaşlar migreni tedavi ettiler yalnız hacamatla. lütfen daldan dala atlamayalım. epilepsi tedavisini de başarıyla uygulamışlardı. biriniz başka diyor, öbürünüz başka.Ama sizin bu ornek kara cahilligin alası....
Zaten herkes hacamat yapamazzzzzzz, bunu arastirmalilar!!!!!! Hacamat yapan insan bunu söylüyor o kadar sey sayiyor bunlar varsa yapamam diyor!!!!
Hacamat hastalik tedavi etmez sadece olmasini engeller diyorlar!
İnanamiyorum !!! İste herseyin cahilinden korkacaksin.
Siz bana niye sardiniz ki şimdi!!!!burdaki arkadaşlar migreni tedavi ettiler yalnız hacamatla. lütfen daldan dala atlamayalım. epilepsi tedavisini de başarıyla uygulamışlardı. biriniz başka diyor, öbürünüz başka.
ben size niye sarayım ki? onlar tedavi ettiklerini söylediler diyorum. sizde tedavi etmez yazmışsınız. hacamat savunucuları bile kendi içlerinde hem fikir değil. onu diyorum.Siz bana niye sardiniz ki şimdi!!!!
Ben bildiğimi söylüyorum.allah allah
Burda Diyalize girmesi gereken birinin buna inanmasi ve kisilerin yanlis insanlarin eline dusmesi.. butun mesele bu bana kalirsaBirkaç hafta önce böbrek hastası diyalize giren bir amcayı hacamatla sülükle tedavi edebileceklerine inanıp öldürdüler. Diyalize girmeyi bıraktı, sülükler kanını temizleyecekti. Komaya girince hastaneye yetiştirdiler ama çok geçti.
İlaçları kötüleyenler organ nakilli bir kadının ilaçlarını bırakmasına sebep oldular. Tam bırakmamış da haftasonları mola veriyormuş ilaçlar çok zarar vermesin diye. Böbrek attı, abla diyalize giriyor şimdi. Çok şükür ölmedi.
Babamı hastane enfeksiyonuna bağlı çoklu organ yetmezliğinden kaybettim. Keşke zeytinyağlı sabunla temizleselermiş belki o zaman enfeksiyon kapmazdı.
Çok yakın bir akrabama göğüs kanseri teşhisi kondu. Bütün tedavileri reddederek alternatif tıpla tedavi olabileceğini düşündü. Halbuki ufak bir operasyonla kemoterapi bile almadan kurtulacaktı. Şimdi omuriliğine sıçramış, doktorlar yazı çıkaramaz diyorlar. Eşi perişan, çocukları perişan.
Alternatif tıp dediğiniz şeyin bilimsel hiç bir dayanağı yoktur. Bahsettiğiniz etkiler tamamen plasebo. Hastalıklarınız bu şekilde tedavi edilemez.
Bende yaptirdim zaten ama zarta zorta herkes dava acsaDava etme tabi ama ben aşı yaptırılmasından yanayım kesinlikle.
Kızıma hamileyken ciddi araştırdık eşimle, o istemiyordu ilk başta ama yaptırılmasına karşı olanların ellerinde geçerli hiçbir şey yok yani biz bulamadık.
ama dezenfektanlar ciğerlerimize zarar veriyoo. sabun işe yaramasa da zarar vermiyor. hastaneden enfeksiyon kapmış olabilir ama ciğerleri zarar görmedi. anlamıyorsun sende benim gibi. kül var sabunda, kül !!Hayır bi de en doğalı en doğalı diye, hastaneyi yeşil sabunla yıkamanın yeterli geleceğini söylüyorlar, gülemedim ya, yeminle gülemedim fara tutulmuş tavşana döndüm bu söylem karşısında. İnsan içinde bari söylemeyin şöyle şeyler, rezillik ya.
Kanser ameliyat bir tedavi şekli fakat bazi vakalar ameliyatla başarılı oluyor bazilari ise ameliyat edilmeyip dondurulup kemo veriliyor???ben size niye sarayım ki? onlar tedavi ettiklerini söylediler diyorum. sizde tedavi etmez yazmışsınız. hacamat savunucuları bile kendi içlerinde hem fikir değil. onu diyorum.
herkes savunuyor da birinin ak dediğine öbürü kara diyerek nasıl savunuyor?
Birde adam dese hacamat yapayim oluyu diriltiyoAma sizin bu ornek kara cahilligin alası....
Zaten herkes hacamat yapamazzzzzzz, bunu arastirmalilar!!!!!! Hacamat yapan insan bunu söylüyor o kadar sey sayiyor bunlar varsa yapamam diyor!!!!
Hacamat hastalik tedavi etmez sadece olmasini engeller diyorlar!
İnanamiyorum !!! İste herseyin cahilinden korkacaksin.
Burda Diyalize girmesi gereken birinin buna inanmasi ve kisilerin yanlis insanlarin eline dusmesi.. butun mesele bu bana kalirsa
Nasil:) diyalize girmesi gereken adam neden hacamatciya gider? Ya da bunu neden modern tiptan tamamen koparak yapar bunu? Hayati risk tasiyor cunku.Hıhı evet, buna inandırın kendinizi.
Kızım 3 buçuk yaşında 1 kere antibiyotikle tedavi oldu. Oğlum 11 aylık 1 aylıkkken hastanede yattık, sonrasinda da sürekli hastaneler, antibiyotikler.Birde adam dese hacamat yapayim oluyu diriltiyoyaw ben hacamatin sifasina inaniyorumda o kadar degil yani.. alternatif tipin yaninda modern tiptan kopmamak lazim. Sanki bi tarafi seven diger taraftan nefret etmesi gerekiyor gibi
konu zaten artık bilimsel temelinden kaydı. peygamberim öneriyor dediniz ben size daha ne desem olmaz ki. sonuçta din dogmasal değişmez bu. diğer önerileri de hayatınıza aktarıp aktarmadığınızı merak ediyorum yalnız. evli misiniz bilmiyorum, 4 kadın olayına bakışınız nedir? mesela ona medeni kanun diye gelirseniz, buna da ama doktorlar bilimsel araştırmalar diye bakmak gerekir. o zaman kendinizle çelişen biri olursunuz.Kanser ameliyat bir tedavi şekli fakat bazi vakalar ameliyatla başarılı oluyor bazilari ise ameliyat edilmeyip dondurulup kemo veriliyor???
Hacamatta oyle !!! Benim inancimda var ve benim peygamberim öneriyor. Akıl ve mantikla ben bunu yaparım.
Ayrica paketli goda başlığı ne ara buralara geldi!!!!
Hah aynen birini seven neden digerini kullanamasin ya da sevemesin? Zira ikisininde caresiz kaldigi anlar varKızım 3 buçuk yaşında 1 kere antibiyotikle tedavi oldu. Oğlum 11 aylık 1 aylıkkken hastanede yattık, sonrasinda da sürekli hastaneler, antibiyotikler.
Modern tıbba karşı olmak akıl karı olabilir mi şu zamanda.
Ama alternatif tıpta candır yani bizim için öyle, gerisi de çok mühim değil benim için.
önceki sayfaları okumadan konuya bir yerinde girince böyle oluyor işte.Hah aynen birini seven neden digerini kullanamasin ya da sevemesin? Zira ikisininde caresiz kaldigi anlar var
Zorunda mı??önceki sayfaları okumadan konuya bir yerinde girince böyle oluyor işte.
arkadaşlar dedi ki biz aşıya karşıyız. inanmıyoruz aşıya. çocuklarımız otistik oldu dedi. doktora da karşıyız. doktorlar tedavi etmedi beni dedi. konu burdan başladı.
siz konuya bi yerinden girip hacamat güzellemesi yapıp, örneklerden sonra bende çocuğuma aşı yaptırdım zaten, bende modern tıbbı seçerdim zaten deyince olmuyor. hacamatçıların dediklerini okuyup ilk önce yazmanız gerekiyordu bunları.
sinirlendirmeyin küçük enişteyi.. heeytt.Zorunda mı??
Fikrini söylüyor insanlar!!! O onu baglar bu bunu!!!!
Lutfen artık ya!
Asil konuya dalan sensin suan benceönceki sayfaları okumadan konuya bir yerinde girince böyle oluyor işte.
arkadaşlar dedi ki biz aşıya karşıyız. inanmıyoruz aşıya. çocuklarımız otistik oldu dedi. doktora da karşıyız. doktorlar tedavi etmedi beni dedi. konu burdan başladı.
siz konuya bi yerinden girip hacamat güzellemesi yapıp, örneklerden sonra bende çocuğuma aşı yaptırdım zaten, bende modern tıbbı seçerdim zaten deyince olmuyor. hacamatçıların dediklerini okuyup ilk önce yazmanız gerekiyordu bunları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?