Arti bin kiz sana:))Evet işte tamda anlatmaya çalıştığım şey buydu..Bugün en büyük semaye ilaç ve sağlık sektöründe dönüyor..
İbrahim Saraçoğlu önceden ilaçların icerisinde %95 e kadar doğal Ürünler ve bitkiler vardi ama şuan %5 bile yok hepsi sentetik ilaçlar diyor. .ve yine diyorki; ilaclar şu anda iyileşmek icin değil kullandığın sürece iyisin bırakma gibi bir lüksün yok iyilestirmiyor bağımlı ediyor. .dun bütün her seye carlamışlarda ilacla yenemedigim epilepsiyi hacamat ve sülükle atlattigim noktasina deginmemisler..Allahım bide diyorki hangi cagdayiz nerden gulsem bilemedim senin cahillik! ! Olarak gördüğün sülük yurtdışında ne denli kullanılıyor biliyor musun..Çinliler akupunktur yöntemini bütün dünyaya kabul ettirmisler ama biz bu ne cahillik he ablam he sen yapma yurt dışında tepe tepe kullanılıyor. .sende burda kacinci yuzyilayiz de aynen devam çok bilmislige..
Evet çok memnunum ..Saçlarım hem güzel uzuyor hem dökülmüyor.Keşke benimde doğal sabunlar yağlar üreten tanıdıklarım olsabi halam var işte. Bende onun yaşadığı şehre yerleşicem nasipse. bende ondan öğrenebilirim belki.
Ama o yörelerde yaşayan tanıdıklarınızın olması çok iyi
Bir de defne sabunundan memnun musunuz saçta etkisi nasıl dökülmeye falan. çok kolay bitiyormuş diye okudum öyle mi gerçekten zeytinyağlı sabun baya gidiyor mesela
Size mi denmişti o cahillik mesajı. Aynen bende okuyup araştırmayı bilgilendirici programlar izlemeyi seviyorum. Onlardan öğrendim bende bu ilaç sektörünün yüzünü. Sanki ben uydurmuşum gibi yorumlar yapıp durdular. Üstelik ben atıyorum bu konunun cahili olabilirim başka konunun da onlar cahili olabilir. Sanki sonsuz Bilgi haznesine sahipmişler gibi cahil de cahil diyorlar. O kadar cahil değilsen düzgünce söyleyebilirsin.Evet işte tamda anlatmaya çalıştığım şey buydu..Bugün en büyük semaye ilaç ve sağlık sektöründe dönüyor..
İbrahim Saraçoğlu önceden ilaçların icerisinde %95 e kadar doğal Ürünler ve bitkiler vardi ama şuan %5 bile yok hepsi sentetik ilaçlar diyor. .ve yine diyorki; ilaclar şu anda iyileşmek icin değil kullandığın sürece iyisin bırakma gibi bir lüksün yok iyilestirmiyor bağımlı ediyor. .dun bütün her seye carlamışlarda ilacla yenemedigim epilepsiyi hacamat ve sülükle atlattigim noktasina deginmemisler..Allahım bide diyorki hangi cagdayiz nerden gulsem bilemedim senin cahillik! ! Olarak gördüğün sülük yurtdışında ne denli kullanılıyor biliyor musun..Çinliler akupunktur yöntemini bütün dünyaya kabul ettirmisler ama biz bu ne cahillik he ablam he sen yapma yurt dışında tepe tepe kullanılıyor. .sende burda kacinci yuzyilayiz de aynen devam çok bilmislige..
Hayırdır tanışıyor muyuz,Nereden biliyosun herşeyde Avrupa dediğimi?Hacamat cahillik miya herseyde avrupa dersiniz orda bile cupping adi altinda yapiliyor. Sorun ne biliyor musun arkadasim? Bilmediginiz seylere direkt cahillik yaftasi yapistirmaniz. Biraz arastirirsan ne kadar faydali oldugunu ogrenirsin. Ha o arkadasin guvenilir ellerde yaptirmamis demekki. Ayrica sanki modern tipta yapilan ameliyatlarin islemlerin yanlis gideni yok mu? Ya da yan etkileri?
Hacamat cahillik miya herseyde avrupa dersiniz orda bile cupping adi altinda yapiliyor. Sorun ne biliyor musun arkadasim? Bilmediginiz seylere direkt cahillik yaftasi yapistirmaniz. Biraz arastirirsan ne kadar faydali oldugunu ogrenirsin. Ha o arkadasin guvenilir ellerde yaptirmamis demekki. Ayrica sanki modern tipta yapilan ameliyatlarin islemlerin yanlis gideni yok mu? Ya da yan etkileri?
1000 yil oncesinin olmasindan ise yaramiyor anlami cikmaz. Hala hacamatmis cuppingmis diyorsun.. keske biraz gezme gorme sansin olsaymis disardada neler oluyor haberdar olurdunda boyle kucuk gormezdin.Hayırdır tanışıyor muyuz,Nereden biliyosun herşeyde Avrupa dediğimi?
Hacamatmış cuppingmiş, sonuçta son teknoloji tıp tedavileri değil.elektriğin elektroniğin bilimin icatların 1000 yıl öncesinin işlemi.
Hacamatmis cuppingmis diyor hala arkadas, valla sozlerin anlamsiz kaldigi an:)Ki hacamat en iyi ozel hastanelerin cogunda dahi yapilabiliyor artik bizzat doktorlar tarafindan. Faydasi da saymakla bitmez.
Bende duymuşumdur işte başım ağrıyordu düşüp çarptım kanadı sonrasında bir daha ağrımadı diye. Mesela benim dişim beni 2 3 gündür çok rahatsız ediyordu öyle geldi bana ki kanasa rahatlicam kürdanla etimi kanattım gerçekten de sorunum geçti. Bilmiyorum hastalıklar hep kanda denir ya. Adet olamayan Kadınlar benim gördüğüm genelde kilolu oluyor mesela düzensizlik yaşayan arkadaşım bu durumun kendine rahatsızlık verdiğini söylemişti. Etkisi var muhakkak artık nasıl işliyor onu bilmiyorumKimyasallar konusunda edindiğiniz bilgiler doğru burada hemfikiriz. Halk arasında kirli diye tabir edilen kanın içinde ne var mesela? Kanı kirli yapan oksijen miktarıdır muhtemelen. Toplar damardan çıkan kanlar oksijence fakirdir. Rengi koyudur. Kalbe gidip temizlenmeye çalışır. Annem de söyler yaradan akan kan için pis kan çıktı diye. Ama halk arasındaki tabir ve yanlış kullanılıyor. Öyle bir durum yok.
Çok Sevindim. Bende almayı düşünüyorum:)Evet çok memnunum ..Saçlarım hem güzel uzuyor hem dökülmüyor.
Neden algida yok acaba? Aslen bi yahudi ve ingilizmis sahibiBir kere İngilterede "Algida" yok, "Wall's" var
İngilterede "Lays" yok mesela "Walkers" var
Nereden bulmuş Algidayı İngilterede
-İngilterede yaşayan üye bildirdi ahajshajshsj
1.Dünya düz
2.Aşı
Dünya'dan ümidimi kesiyorum şu iki konuyu görünce.
Ya bunla ilgili çok güzel meme (caps - miim diye okunur) var ama İngiliççe işte koyamıyorum foruma bunları : D
Sonra alınan alınana sayfalarca
algida ve walls ayni sey, sadece isimleri degisik.Neden algida yok acaba? Aslen bi yahudi ve ingilizmis sahibi
Algida baska ab ulkelerinde satiliyor ama.. turkiyedede var.. orda neden yok acaba? Primayi vs biliyorum ama ben onunda icinde baska oyunlar dondugunu dusunuyorum acikcasi. Bi prima ile pampers kalite olarak ayni degildir bence.. ya da eminim bi farkliliklar donuyodur. Turkiyedeki daha kotudur eminimalgida ve walls ayni sey, sadece isimleri degisik.
hepsi unilever in mali.
lays ve walkers pepsinin
market stratejisi olarak dunyanin farkli bolumlerinde farkli isimler.
mesela pampers = prima, orkid = always procter and gamble in
elseve = elvive loreal
sen nerden duydun bu bilgiyiKonuya mı daha çok gülsem yazılan yorumlara mı karar veremedim
Sonra ülkede aşıya karşı olabilen insanlar gerçeğine baya gülmeye karar verdim
İnşallah böyle insanlardan çocukları alınır, İngiltere ve İtalyada "gıda terörü(!)" olmayan ülkelerde sıkıysa yaptırılmasın aşı, bakalım çocuğunuz elinizde kalabiliyor mu :)
Dipnot: İkisinde de yaşayıp gördüm instagram fenomenlerinden değil bilgim
Ki hacamat en iyi ozel hastanelerin cogunda dahi yapilabiliyor artik
millet uçmuş1000 yil oncesinin olmasindan ise yaramiyor anlami cikmaz. Hala hacamatmis cuppingmis diyorsun.. keske biraz gezme gorme sansin olsaymis disardada neler oluyor haberdar olurdunda boyle kucuk gormezdin.
kalite farkindandir belki sonucta turkiyedekinin maliyeti ile buradaki farkli :) zaten sadece turkiyede var demedim.Algida baska ab ulkelerinde satiliyor ama.. turkiyedede var.. orda neden yok acaba? Primayi vs biliyorum ama ben onunda icinde baska oyunlar dondugunu dusunuyorum acikcasi. Bi prima ile pampers kalite olarak ayni degildir bence.. ya da eminim bi farkliliklar donuyodur. Turkiyedeki daha kotudur eminim
Ya iste biz gercekleri bilen kisimiz sukurki.. ama elimizden birsey gelmiyo. modern tipta ameliyat olunca ters gitmiyor mu sanki? Cok kan almislarmis..orda yanlis gitmis iste.. yaw iyide estetik yaptiriyolar, bunlar modern ama ters gitmiyor mu hic? Binlerce tonlarcasi var.. bunlara laf anlatamazsin arkadasimmillet uçmuşişe yarayan şeyin eskisi mi olur ya üstelik zamane tedavilerinden daha etkiliyse
Yani çağ dışı buldukları yöntemler yeni keşfedilmiş olsalardı o zaman tedavi aracı olarak kullanılabilirdi öyle mi. Anam modası geçmiş bu yöntemlerinhalbuki eski kıyafetler vs moda oluyor bunlar olamaz mı
Aslında bunlar bilerek unutturulan tedaviler. Yeniden gün yüzüne çıktılar. Tv de adını hatırlamadığım bir bey bir tv programına davet edildiğini orda hacamattan bahsedecekken sunucunun el işaretiyle bundan bahsetmesini önlemeye çalıştığını söylemişti.
Ah ah dünya da neler dönüyor. Bunlar bilinse kimse ilacın yüzüne bakmaz ya ondan böyle yapılıyor. Neler var neler.
Kan vermek iyiyse gidin 2 kan bağışı yapın bi faydası olsun ama kan vermeye gelince kimsenin sesi çıkmazHerkes birbirini cahillikle itham ediyor siz en iyisini biliyorsunuz
Kan aldırmak faydalıdır. Kadınlar her ay bu yüzden adet görür. Hacamatla sülükle de kan aldırılır.
Zeytinyağı sabunundan neden deterjan olmuyormuş neden çamaşır giyilmiyormuş çok da güzel oluyor. Deterjanlardan iyi temizliyor. Temizlerken yumuşatıyor.
Makineye koyduğunuz yumuşatıcıyı makine durulamıyor o şekilde giyiyorsunuz. Bu mu sağlıklı?
Sizin o modern ilaçlarınızın çoğu hastaları iyi etmiyor. İnsanları ilaca bağımlı hale getiriyor çünkü devamlı para akışı lazım. Üstelik sürüyle yan etkisi var
O ayaklarınızdaki mantarlar egzamalarda alerjiler deterjanlar yüzünden
Ben banyoda zeytinyağlı sabun kullanıyorum değiştirmeyi de düşünmüyorum. Çok memnunum insanlar cildimin saçlarımın çok yumuşak olduğunu söylüyor
Her şeyin doğrusunu sizler biliyorsunuz her şeyin doğrusu bu yüzyılda bulundu.
Çünkü bunları üretenler gerçekten insanların sağlığını düşünüyordu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?