Gıda Terörü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arti bin kiz sana:))

Bilgisi olmadan fikri neden oluyor bu insanlarin? Bilmemek ayip degilde, her yerde yapilan birsey bu. Insanlar artik alternatif tipa yoneliyorlar ama kk mizin cok bilmis kadinlari cahillik diyor ok ok

Buarada birsey alacaksam icindekilere bakarim evet.. en masumunda bile neler var neler.. ama mesela kirmizi renk birsey aliyorsam dondurma seker vs. Icinde karmin olmamasina dikkat ediyorum, takintiliyim bu konuda midem bulaniyor. 10 yildir cola icmiyorum bu yuzden

Evet çok memnunum ..Saçlarım hem güzel uzuyor hem dökülmüyor.

Size mi denmişti o cahillik mesajı. Aynen bende okuyup araştırmayı bilgilendirici programlar izlemeyi seviyorum. Onlardan öğrendim bende bu ilaç sektörünün yüzünü. Sanki ben uydurmuşum gibi yorumlar yapıp durdular. Üstelik ben atıyorum bu konunun cahili olabilirim başka konunun da onlar cahili olabilir. Sanki sonsuz Bilgi haznesine sahipmişler gibi cahil de cahil diyorlar. O kadar cahil değilsen düzgünce söyleyebilirsin.

Ve ben evet doğal temizlik malzemelerine doğal ilaçlara inanıyorum.

Boyuna millete ürün kasmak için attıkları yalanlar ortaya çıkıyor bu tür sektördekilerin

Hayırdır tanışıyor muyuz,Nereden biliyosun herşeyde Avrupa dediğimi?
Hacamatmış cuppingmiş, sonuçta son teknoloji tıp tedavileri değil.elektriğin elektroniğin bilimin icatların 1000 yıl öncesinin işlemi.

Ki hacamat en iyi ozel hastanelerin cogunda dahi yapilabiliyor artik bizzat doktorlar tarafindan. Faydasi da saymakla bitmez.

1000 yil oncesinin olmasindan ise yaramiyor anlami cikmaz. Hala hacamatmis cuppingmis diyorsun.. keske biraz gezme gorme sansin olsaymis disardada neler oluyor haberdar olurdunda boyle kucuk gormezdin.

Bende duymuşumdur işte başım ağrıyordu düşüp çarptım kanadı sonrasında bir daha ağrımadı diye. Mesela benim dişim beni 2 3 gündür çok rahatsız ediyordu öyle geldi bana ki kanasa rahatlicam kürdanla etimi kanattım gerçekten de sorunum geçti. Bilmiyorum hastalıklar hep kanda denir ya. Adet olamayan Kadınlar benim gördüğüm genelde kilolu oluyor mesela düzensizlik yaşayan arkadaşım bu durumun kendine rahatsızlık verdiğini söylemişti. Etkisi var muhakkak artık nasıl işliyor onu bilmiyorum

Bir kere İngilterede "Algida" yok, "Wall's" var

İngilterede "Lays" yok mesela "Walkers" var

Nereden bulmuş Algidayı İngilterede

-İngilterede yaşayan üye bildirdi ahajshajshsj
Neden algida yok acaba? Aslen bi yahudi ve ingilizmis sahibi

Neden algida yok acaba? Aslen bi yahudi ve ingilizmis sahibi
algida ve walls ayni sey, sadece isimleri degisik.
hepsi unilever in mali.
lays ve walkers pepsinin
market stratejisi olarak dunyanin farkli bolumlerinde farkli isimler.
mesela pampers = prima, orkid = always procter and gamble in
elseve = elvive loreal

Algida baska ab ulkelerinde satiliyor ama.. turkiyedede var.. orda neden yok acaba? Primayi vs biliyorum ama ben onunda icinde baska oyunlar dondugunu dusunuyorum acikcasi. Bi prima ile pampers kalite olarak ayni degildir bence.. ya da eminim bi farkliliklar donuyodur. Turkiyedeki daha kotudur eminim

sen nerden duydun bu bilgiyi
ingilterede asi zorunlu degil ki.
bi suru asi yaptirmayan aile var. ha bazi okullar asisiz kabul etmez ama cogu sormuyor bile :)

Ki hacamat en iyi ozel hastanelerin cogunda dahi yapilabiliyor artik
1000 yil oncesinin olmasindan ise yaramiyor anlami cikmaz. Hala hacamatmis cuppingmis diyorsun.. keske biraz gezme gorme sansin olsaymis disardada neler oluyor haberdar olurdunda boyle kucuk gormezdin.
millet uçmuş işe yarayan şeyin eskisi mi olur ya üstelik zamane tedavilerinden daha etkiliyse
Yani çağ dışı buldukları yöntemler yeni keşfedilmiş olsalardı o zaman tedavi aracı olarak kullanılabilirdi öyle mi. Anam modası geçmiş bu yöntemlerin halbuki eski kıyafetler vs moda oluyor bunlar olamaz mı

Aslında bunlar bilerek unutturulan tedaviler. Yeniden gün yüzüne çıktılar. Tv de adını hatırlamadığım bir bey bir tv programına davet edildiğini orda hacamattan bahsedecekken sunucunun el işaretiyle bundan bahsetmesini önlemeye çalıştığını söylemişti.

Ah ah dünya da neler dönüyor. Bunlar bilinse kimse ilacın yüzüne bakmaz ya ondan böyle yapılıyor. Neler var neler.

kalite farkindandir belki sonucta turkiyedekinin maliyeti ile buradaki farkli :) zaten sadece turkiyede var demedim.
algida ve walls ayni markanin farkli isimleri sadece.

var mi sence bi fark isim haric?
haaa konu sahibi icindekiler farkli demis bu durumda siteminde haksiz sayilmaz. ama dondurmayi buradaki fiyatla orada satamayacaklarina gore ucuza mal etmeleri de normal oluyor.

Ya iste biz gercekleri bilen kisimiz sukurki.. ama elimizden birsey gelmiyo. modern tipta ameliyat olunca ters gitmiyor mu sanki? Cok kan almislarmis..orda yanlis gitmis iste.. yaw iyide estetik yaptiriyolar, bunlar modern ama ters gitmiyor mu hic? Binlerce tonlarcasi var.. bunlara laf anlatamazsin arkadasim

Kan vermek iyiyse gidin 2 kan bağışı yapın bi faydası olsun ama kan vermeye gelince kimsenin sesi çıkmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…