Bende iyiyim sağolHello... sabah közlenmiş biber,çok az domates, peynir,haşlanmış yumurta,zeytin,bi tane acı biber yedim ,çay içtim. Eskiden kahvaltıda tıkabasa yerdim. Şimdi ise arkadaşımın dediğini diyorum.”doydun” :))) öğlen sade türk kahvesi içtim. Sabah 9 gibi kahvaltımı yaptığımdan akşam erken acıkıyorum. 4-5 gibi. Bu akşam bulgurlu dolma yiyeceğim . Yanına az yoğurt. Bişeyi fark ettim az yedikçe daha çabuk alışıyorum yememeye. Yani yemeği yaparken tatmıyorum. Çünkü sık sık yemek yemek bana yaramıyor. Eskiden çok kuruyemiş yerdim . Şimdi yemiyorum. Koruma döneminde yersem sınırlı olacak şekilde sorun olmaz ama kg verme döneminde yemeyeceğim. Tatlı yedikçe tatlı isteği oluşuyor bende. Meyve de çok yerdim önceden. Şimdi tatmıyorum böylelikle canım da istemiyor. Ama bir kere tatsam devamı gelecek. Hiç mi tatmayacağım? Tabiki tadacağım ama kg verdikten sonra az az. İnsan bu dünyaya yalnız geliyor ve yalnız gidecek. Yaşlanınca yanımızda olan sadece kendimiz olacağız. Kg insanı kesinlikle yaşından büyük göstermenize neden oluyor. Bencilce davranmak değil bu. Feda ettiğimiz insanlar gün geliyor gidiyor. Demem o ki stresten yemek yemeyin. Benim gibi:) her şey değişiyor, geçiyor. Peki ya sen ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?