Gidecek kilolar

Akşam yemeğini sabah erken yediğim için erkene çekmek zorunda kaldım. Öğlen de diyebiliriz. Ama ben akşam diyim yine de :) akşam diyim ki akşam başka bişey yemeyeyim. Bulgur hakkımı kullandım üç kaşık yedim. Ve fırında köfte patates yedim. Bir kase de yoğurt. Çok doydum alışmaya başladım artık. Biraz yorgunum erken kalktım.

Bugun tahlil vereceğim için kahvaltı yapmadım . Saat 12:30 da cafede kahvaltı yaptım . Klasik kahvaltı içinde çok az patates kızartması ve bir kaşık reçel yedim. Salam vb yemedim:) hele nutellaya asla dokunmadım. Yumurta yerine menemen yedim. Az da leblebi. Eskiden olsa götürürdüm:) ama şimdi temkinliyim:)

Bu sabah canım kahvaltı istemedi az domates peynir zeytin yedim.

Akşam bulgur , patates. Bir tane köfte az yoğurt ve az çorba . Biber yedim. Bi yarım muzu da daha sonra yedim.

baya azimlisin canım ben yapamadım bir kere kaçırdımmı bırakıyorum iradem yok hiç
Asla pes etme. Sonunda kaybedecek bişey yok kg dan başka. Yine yeniden başla. Ben diyeti bozdum diye düşünmüyorum öyle düşününce hep daha çok yedim çünkü. Hiç pes etme yarın hemen eski düzene devam

Günaydın bugun başağrım geçtiği için iyi uyandım. Sabah salata , peynir ve yarım muz yedim.

Akşam yemeğimi yedim. Kısır ve ayran. Akşama misafirim var sadece çay içeceğim:)

Yuppi sadece kahve ve çay o da şekersiz:) içtim. İredemi kullandım . Resmen sınandım ya . Tabiki çok istersem tadarım ama onlar gelmeden kısır yemiştim çok iyi oldu. Yoksa götürcektim baya:)

Sabah tartıldım. 80.6 kg çıktım. Bakalım 4.haftamda kaç kg verebileceğim? Sabah mandalina yedim az da badem

Öğlen çok acıktım kısır yiyim dedim ama bozulmuş bir bardak ayran içtim fırında hamsinin olmasını bekliyorum

Akşamüstü nescafe içtim. Akşam hamsi yedim. Mandalina yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…