Gidecek kilolar

6 canım bugün sağlık ocağındaki ebe 2. Kg aldığımı iyi gittiğimi söyledi. Biraz dikkat etmem gerek . Kg almak istemiyorum.
cinsiyeti belli oldumu acaba :) en önemlisi elbetteki sağlığı ama insan cinsiyeti çok merak ediyor. cok cok iyi 2 kilo bence

Bence süper bir hamilelik, 6 ayda 2 kilo
Baştan sona okudum konuyu, maşallahınız var
sağolun :) bakalım sonuç ne olacak. kaçamak yapmıyor değilim aslında galiba vücudum alıştı bu yemek düzenine. ne kadar kötülük ediyoruz aslında kendimize. bizi ayakta tutacak beynimiz ve vücudumuz. o yüzden kıymetini bilmeye çalışıyorum.

ben de takip ettim başından beri seni. diyetimi bitirdim sayılır ben çok şükür. şimdi hamile kalmaya çalışıyorum. eğer hayırlısıysa Rabbim nasip eder inş banada. ben de çok kilo almadan kapatırım inş. şimdiden kendime hedef koydum tabi snein kadar az alamam da olabildiğince az olsa iyi olur. bu arada ilk çocuğun kız mı erkek mi?? benim bir oğlum var. Allah inş hayırlısıyla sağlıkla bir de kız evlat nasip eder

Kg verince hamile kalmak daha kolay oluyor , benim ilki kız , Allah sana da sağlıkla nasip etsin inşallah. Benim acaip kg almaya müsait bir yapım var . O yüzden diyeti ara ara bozsam da diyet yapıyor gibi düşünmeden devam ediyorum sağlıklı beslenmeye. Doysam da yiyebilen biri olduğum için:)

bakalım inş hayırlısıyla amin Allah bağışlasın kuzularını. ben de tatlı yemeyi çok seviyorum. yani normal bir sevgi değil bence. sabah aç karnına bile yerim. midem bulansa da yerim yani
o yüzden bıraktım artık basit şeylerden karşılıyorum tatlı ihtiyacımı. kuru meyve, elma, bir lokma sütlaç falan gibi. umarım devam edebilirim. az önce kan verdim tahlil yaptırdım bu ay gebe değilim. ben de diyete devam edeyim bari dedim sağlıkla al kucağına inş. yani çok güel ilerlemişsin MaşAllah sana.

Kan verdiğin iyi olmuş, benim b 12 değerim düşüktü mesela, hapla düzelmeyince iğne vurundum, boyun fıtığım için de iki tane kortizon iğne vurundum. Kg aldırır derler . Gerçekten iştah açıyor, ama sağlıklı şeyler yiyince gerçekten kg almıyorsun. Vermesen bile almamak da güzel:) hani derler ya kilo vermekten ziyade almamayı öğren diye:) gerçekten doğru. Bakalım ne zaman hamile kalacaksın. Kaç kg sun şuan? Boyun kaç?

zaten almamak en zoru cnm ya. ben hafiften diyet modundan çıkıyorum. çünkü ağır diyet yaptım. ahmile kalırsam falan vitaminsiz kalmayım diye
ben3 ay önce 78.5 ile başladım diyete
bugün sabah:64.6 gelliyordum. 14 kilo verdim yaklaşık.
boyumda 168 .
ilk hamileliğime de 64 ile başlayıp 74 le kapatmıştım.
ama emzirme işi bitince bir de salınca ben şişmeye başladım.

Kg boyuna göre çok güzel. Benim de boyum 1.68:) çok güzel kg vermişsin 14 kg ne kadar zamanda verdin?,neler yaptın, kaç öğün beslendin merak ettim. İlk hamileliğinde de kg lu hamile kalmamışsın avantajlısın aslında . Valla kilon gayet iyi:)

aaa aynıymışız. doğumdan sonra sen de baya fit olursun cnm bence
ben az az ve sık olarak beslenmeye dikkat ettim. ekmeği sabah 1 dilim yedim başka yok. makarna, pilav, hamur işi tatlı falan yemedim. çok cnm isterse 1 lokma tattım. zamanla akşam yemeğini de bıraktım. kahveyle falan geçiştirdi. çaışıyorum ben öğle araları çıkıp 1 saat yürüdüm çarşı pazar bol su içtim. yardımcı çaydı bitkkikydi falan asla kullanmadım.
burda günlüğümde var hatta.
ben çok güzel kilo veririm ama koruyamam hep başa sararım. umarım bu defa korumayı başarırım.

Çok iyi valla:) aferin sana gayet iyi vermişsin.

Üç hafta önce doğum yaptım, 89 ile girdiğim doğumdan 80 kg çıktım. Şuan 81.9 kg . Sabah çay içtim . Karatay tarzı diyet yapacağım ara öğün olarak yoğurt, süt ya da soda ... akşam da ekmeksiz yemek ya da ızgara. Bakalım inşallah ilk olarak 70 leri sonra 60 ları görürüm.

Öğlen anca kahvaltı yaptım. Bir tane üçgen peynir, haşlanmış yumurta, zeytin ve domates. 1 dilim çok tahıllı ekmek yedim.

Neden asla? Kullanılmaması gerektiğini falan okursanız paylaşır mısınız

Öğlen bir elma ve süt içtim, akşam bir tabak türlü yemek ve az sulu köfte çorbası , bir üçgen helva yedim.

Az önce kefir içtim. Başım gözlerim ağrıyor . İlk gün olduğu için sanırım. Çok zorlanmadım aslında . Belki de uyudum akşam üstü ondandır bu ağrı. Bakalım emziren anne olarak 81 den kaça ineceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…