- 12 Eylül 2018
- 46
- 25
- 3
- 36
5. aya girmişsiniz kilo alımları normaldir herhalde. ben masallah ilk ayımdan başlamıştım kilo almaya. bu aydan sonra sanırım bebek anneden de beslenmeye başlıyor.Hemen dikkat etmeliyim. Sabah yumurtasız kahvaltımı ettim. Öğlen bir poğça ve kayısı, badem yedim. Akşama ekmeksiz et yiyeceğim. Yanına da salata. 80 kg yi geçmemem lazım
öyle cnm .... sabah tartıldım ;80.8 kg çıktım. bugun peynir,zeytin,salata,tere,yumurta yedim, 3-4 tane de burçak bisküvi yedim . öğlen elma. akşama Allah kerim:) çok kg almak istemiyorum.5. aya girmişsiniz kilo alımları normaldir herhalde. ben masallah ilk ayımdan başlamıştım kilo almaya. bu aydan sonra sanırım bebek anneden de beslenmeye başlıyor.
maşallahınız var 2. hamileliğimde kesinlikle bende sizi örnek alacağım :)öyle cnm .... sabah tartıldım ;80.8 kg çıktım. bugun peynir,zeytin,salata,tere,yumurta yedim, 3-4 tane de burçak bisküvi yedim . öğlen elma. akşama Allah kerim:) çok kg almak istemiyorum.
valla canım daha yolun ortasındayım:) inşallah güzel sonuç alırım da beni örnek alırsın:))maşallahınız var 2. hamileliğimde kesinlikle bende sizi örnek alacağım :)
inşallah canım inşallah :)valla canım daha yolun ortasındayım:) inşallah güzel sonuç alırım da beni örnek alırsın:))
bence çoookk iyi gidiyorsun maşallah sana :) sağlıklı atıştırmalıklar her zaman iyidir fındıkta yemeye çalış bebişe yarasın hepsi :)Çok şükür hala 80 kg dayım. Kg veremiyorum ama almıyorum da . Bi ara 2 kg aldım dikkat ettim hemen. Sabah klasik kahvaltımı yapıyorum öğlen atıştırmalık yiyorum; badem, meyve , kayısı gibi.. çay ve kahve içiyorum. Akşam da ekmeksiz yemek yanına bulgur ya da makarna bazen. Bu rutin bana iyi geliyor. Sadece biyere gidersek ya da misafir gelince kaçamaklarım oluyor. O da hamileliğin güzelliği diyorum :)
Öyle görünüyor şimdilik. Fındık da seviyorum çiğ aldım , kırıp yiyorum. Alıştım artık bu düzene . Sen diyet yapıyor musunbence çoookk iyi gidiyorsun maşallah sana :) sağlıklı atıştırmalıklar her zaman iyidir fındıkta yemeye çalış bebişe yarasın hepsi :)
çook doğru söylüyorsun bende hamilelikte karbonhidrat krizi yaşadım aklım fikrim makarna sıcacık poğaçada mantı börek idi ve yedimde eşim erzurumlu kayınvalidem de sağolsun mantı börekte oldukça iyiydi yedimde yedimSabah tartıldım 80.9 kg çıktım. Yalnız hafta sonu kahvaltıyı dışarda yapınca hamur işi de yedim. Neyse ki sabah tartıldım kg fark etmemişti.insan neyi az yediyse hamileliğinde onu çekermiş ya benim de karbonhidrat sıkıntım oluyor. Akşam da çorba , mantı yedim. Öğlen baklava fln yedim yani abarttım. Yarın hemencecik eski düzene devam.... kg almak istemiyorum:)
Ay sus kızcanım çekti offf ben de ilk hamileliğimde kg aldım daha doğrusu emzirirken tavan yaptım şimdi temkinli gidiyorumçook doğru söylüyorsun bende hamilelikte karbonhidrat krizi yaşadım aklım fikrim makarna sıcacık poğaçada mantı börek idi ve yedimde eşim erzurumlu kayınvalidem de sağolsun mantı börekte oldukça iyiydi yedimde yedimpişmanmıyım aslında evet şuan kilo vermem durdu aklıma geldikçe keşke daha az yeseydim dedim ama geçen geçiyor artık
ay pardonnn yaaAy sus kızcanım çekti offf ben de ilk hamileliğimde kg aldım daha doğrusu emzirirken tavan yaptım şimdi temkinli gidiyorum
Hiç takma onları . Zayıflayınca insan gençleşiyor, gözaltı kapatıcısı var , çok da güZel aydınlık veriyor arada sür istersenay pardonnn yaabende zayıflama sürecindeyim aldıklarımı hep verdim daha fazlasını vereceğim ama çevremde kim görse yüzün çökmüş diyor gözaltın kararmış diyor zayıflasan bir dert zayıflamasan bir dert valla. şimdi ona taktım kafayı ne kullanacam bilmiyorum yüzüm için.
aslında sürüyorum ama yetmiyor herhalde elimde en son kapatıcı ile gezecem :) zayıf olayım çöksün yüzüm birini makyajla kapatırımda diğerini neyle kapatacağım :)Hiç takma onları . Zayıflayınca insan gençleşiyor, gözaltı kapatıcısı var , çok da güZel aydınlık veriyor arada sür istersen
aman diyim beslenmenize dikkat edin ama malum bebek büyüyor kaç aylık oldu acabaYarından itibaren başlıyorum. Hedef 2 kg vermek. Tek istediğim doğuma 80 kg ile girmek. Bu zamana kadar iki kilo aldığım için dikkat edince gideceğini hissediyorum:) yarından itibaren bildirimlerime başlayacağım
6 canım bugün sağlık ocağındaki ebe 2. Kg aldığımı iyi gittiğimi söyledi. Biraz dikkat etmem gerek . Kg almak istemiyorum.aman diyim beslenmenize dikkat edin ama malum bebek büyüyor kaç aylık oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?