gidecek tek yerim kadin siginma evi

Allah yardımcın olsun.
Ailenin ayrımcılık yapması ne kötü olmuş.nafaka almıyor musun?kardeşinle beraber mi kalıyorsunuz ziyarete mi geliyor anlamadım.Allah merhamet versin babana "bizle yeme "nedir insan sokaktan birini alsa getirse bakar bu nasıl vicdandır.

benim en yakınımdan biri böyle yalnız eşi tarafında kalıyor ,gelmiyor inatla.mesleği çok başka ama anaokuluna girdi işe .kızı bir yaş küçüktü sınıftakilerden okul müdürü kabul etmişti.2 yıldır çalışıyor bayağı birikim yaptı.sabah çıkıyor okulda kahvaltı öğle yemeği akşam sadece kıza yediriyor kendi yemiyor, yiyemiyor ki zaten sayıyorlar.

Bebeğini bırakma kimseye yanında götür o yaşta kızım var anlıyorum seni.
Sabah çıkarsın akşam gelirsin kızınla.

İlerde kıymetlenirsin ,yolunda gözlenir ama heyhat...

Bir kadinin caresizligi bu olsa gerek. Kendimi sizin yerinize koydum, o kadar çok üzüldüm ki... Bence kadin sığınma evlerini dusunmeyin, is arayin bir sure calisin paranizi biriktirip ayri eve cikin. Simdilik sabredip, calismaktan baska bir seçeceğiniz yok gibi duruyo...

ne pislik insanlar var ne ayıp bşey ya
canım bence en mantıklısı o, zamanla düzenini oturtursuninsallah. bu yastan sonra ezılme al kızını kur hayatını

Canım güçlü olmalısın hayat bu bir iş bul önce evde kiraz tutabilirsen çocuklarını yanına alırsın

iş bulana kadar sabret. kızın için ...
iş buldugundada yavaş yavaş kendi hayatını kurmaya başla..
okulunu tamamla mesela. btün yapacaklarını o evde yap dışarısı uygun olmayabilir çocuk için sıkıntılı olur bakacak biri olmadıgı için.allah yardımcıno lsun

Gitme,belki zor olacak ama hep alttan al,taki kendine güzel bir iş bulana kadar.sonra ayrı eve çıkarsın,mecbur yutacaksın bazı şeyleri ;(

Bencede siz en güzeli anne babanizin yaninda kalmaya devam edin. En adindan kiziniz ilk okul vagina gelsin.o zamana kadar hemen bir is bulup calisip para biriktirince.sonra kizinizla ev tutar işinize yakin yerde ev tutarsiniz. En iyi yer bile ailemiz kadar güvenli olmaz kiziniz için.laflari duymayin bir sure. Babaniz için birşey diyemem ama anneniz bir yerde size üzülüp kendini frenler size kotu davranmaz.

Disarilari cok mu guvenli bacim sakin bu hatayi yapma o evden ayril kendi hayatini kur demek cok kolay basina ne gelecegini kim bilebilir ailenin yaninda kal huylarina git ve is bul calis ve siginma evi en fazla uc ay misafir eder 91.gun napcaksin senin gibi dusunup disarda kalan kac kadin ziyan oldu bide kiz evladin var dede sogukta olsa kiz cocugunun basinda bi koruyucusu olsun

konunuza genel olarak yorum yapamayacağım, yazmak istediğim şeyleri yazmasam daha iyi...çok üzüldüm
fakat şu noktayı yazayım istedim
eğer işe girerseniz ve sigortanız yapılırsa devletin ücretsiz kreş - gündüz bakım evi(yuva) olanaklarından ücretsiz yararlanabilirsiniz.
ebeveynlerinden biri olmayan ve annesi çalışan çocuklara öncelik veriyorlar.
kızınız küçük değil, her çocuğun yuvaya başladığı yaşta, hatta yuva artık onun için yararlı
sabah bırakırsınız, akşam iş çıkışı alırsınız (yetişemezseniz anneniz alır)
en azından çocuk tüm gün gözlerine batmaz! (buraya da birşeyler yazmak isterdim de neyse....)

Bir evlat baba evine de fazla geliyorsa, insan artık kime sırtını dayamalı zor günlerinde bilemiyorum.
Allah vicdan versin annenize babanıza . inşaAllah pişman olurlar ve o zaman siz çoktan mutlu, kendinize yeni bir düzen kurmuş olursunuz.
Size büyük sabır ve güç versin Rabbim.
Bu sıkıntılı günlerin de ferahlayacağı gün gelir elbet.

Cok zor olmasi gerek, Allah yardimcin olsun konu sahibi.
Peki annen ve baban kizinadami boyle soguklar?
Simdi evden ayrilsan gitsen nere gidicen, para yok is yok.
Acaba kizini yine bi kac ay onlar baksin diye biraksan haril haril is arasan?

Çok üzüldüm, bir işbul çalış diyecem para biriktir,ama ailen elinden alır zannediyorum yağmurdan kaçıp toluya tutulmuşun , Ailen den hiç sahip çıkan yokmu .....sığınma evine gitsen ailen nasıl karşılar

ALLAH yardimcin olsun kardesim.Oncelikle sunu soyliyim nereye siginirsan sigin anne baba evi gibi olmaz.Onlar seni herseyden cok seviyolar bunu bil oncelikle.Bnde bekarlen annm soyle boyle derdim.Ama evlendim ve kimsenin beni onlar kadar sevmiycegini abladim.Ailen etraftan cok laf isitiyodur senle alakali.Bosandin cocugunla baba evine geldigin icin o yuzden zorlarina gidiyodur ve sana oyle davraniyolardir.Bide empati kur onlarin yerine koy kendini.Ve bundan sonrada sabret.RABBim bi kapi acar elbet ama baska bi yere gitme.pisman olursun bi cocukla kadin basina.Ve geri donemezsinde

Bosandiginiz için sizi sucluyorlardir. Çalışıp bir miktar babanızın eline verseniz sizden kıymetlisi olmaz. Kadın Sığınma evlerini falan unutun. İlk önceliğiniz is bulmak olsun diyeceğim ama İzmir'in is konusunda ne kadar vasat bir yer olduğunu biliyorum.en kötü ihtimal çarşı mağazalarına gidip satış danışmanlığı yapacaksın. Kaymakamlığa git hatta yardım iste.belediyeye de gitmeyi göz ardı etme. Gozun hep ilanlarda olsun.İş begenmemezlilik yapmayacaksiniz. Evde de üç Maymunu oyna.temizliklerini yap, Çaylarını önlerine götür ve hiçbir konuda yorum yapma. Kıyamam kızına ben.anne olduktan sonra dayanamıyorum cocuklara. Lütfen sevgini ilgini ihmal etme ondan. Ve şunu da söylemeden edemeyecegim; diğer bir kk üyesinin yorumda bahsettiği evlenmeyi düşünüyorsun demiş ya düşünme bu kafayla lütfen. Bekar bir insan evlenmeden önce 10 kez düşünüyorsa cocugu olan bir anne 100 kez düşünmeli. Tanımadığın bir adama çocuğunu emanet etme.

Allah sana bir kapı açacaktır emin ol.esmalarla dua et. Ve ilk defa bir üyeden şunu istiyorum.bizi durumundan haberdar et,mutlu haberlerini almak istiyoruz.

Öncelikle anne baba arkada değil Allah yardımcı olsun çocuğun 3 yaşinda sanırım kreşe felan gider yanı ama ayrı eve ciksanda senin iş giriş çıkışın cocugunkiyle uyuşmaz güzel bir kaç bakıcı şirketiyle görüş
Hepsini okudum öncelikle Allah sabır versin . devlet kreş veriyor ev kredisi15 bin veriyor bence bir tokiye yerleş ev alır gibi parasını ver her y snra evi aldığında daha sakin bir yere yerlesirsin . bölgede sosyal yardımlaşma derneği varsa oraya git . Allah razı olsun onlarda yardımcı oluyor çok üzüldüm . ama sen anladığım kadarıyla özel bir iş yerinde çalışacaksın sabah 9 akşam 10 . çocuk kresten çıkınca senden erken cikr ne yapacak . yada vardiyalı bir iş bulmalisin sabah 9 öğlen 2 de çıkış yine tam maaş aliyorsun . yada çocuğuna gidip geleceğin küçük bir yerde çalış . ana okullarında da çalışabilirsiniz çocuğu da goturursun iş bitince beraber eve . Şuan aklıma çok şey geliyor bütün iyi fikirlerimi sana sunmak istiyorum Allah yardimcin olsun ..

Kendime benzer gordum baba acisindan
Yani olurda bisi olsa ben babamin evine donmek istemen
Ezelden beri anlasamiyoruz zaten bakmazda, istemezde.
Kendimi yerine koydum bi an
Cok caresiz olurdum bende kimsenin yaninada sigamazdim.
Allah kolaylık versin.

Böyle babalara dencek söz bulamiyorum
İnsan evladinin basina ne gelcegini kimse bilemez helede kız evlat bu
Öz anne baba sahip cikmazs kim sahip ciksin.
Dogurdugun evlada bakmak ne zor geliyo bunlara.
Ölümde,bosanmada,hastalikda bizler icin.

Benim babamda ettiklerini cekecek
Evvel zamaninda onun yuzunden bosanamamistim sirf onunla ayni evde yasamamak icin.
Hala onun sıkıntisini cekiyorum
Allah buyuk.

Toki'nin eşinden ayrılan bayanlara ev verme gibi bir olayını duymuştum. Şartlar nedir bilmiyorum. Bir araştır istersen ve kendini geliştir. Kpss'ye falan gir mesela ya da açıktan eğitimin yarımsa onu tamamla. Her şey değişecek o zaman göreceksin

Heprinize teaekkur ediyorum yorumlariniz icin. Oku calis kpss ye hazirlan diyenler olmus ben su anda oyle bir itilmislik psikolojisindeyim ki kalacak yer ariyorum kendime sinava hazirlan gir oyle bir zmanim yok kafam yerinde degil

Evlen diyenler olmus ben ayrildigim esimi cok sevdim bosanmayalim diye gercekten ayagina kapandim 12 sene sonra 2 dk da birakti beni hicbir sebep yoktu beni cok sever deger verirdi bende onun her istegini yapardim ama meger her aksam calisiyorum mesai gec bitiyor derken yalan soyluyormus sevgilisi varmis
, onun disinda evine cocugunun esinin yanina gelmesi gerekirken is arkadaslariyla geziyormus barlara gidip egleniyormus ben kendimden cok guvendigim insandan bunlari gordum yasadim evlilik, kadin erkek iliskisi bende asla yok bir erkekten benim hayatimi guzellestirmesini beklemem ben ve kizim variz ben ona bakarim baska bir adama hizmet etmem

Bir arkadasim beni yanina alacak biraz orada kalacagim bu surede artik is bakip bir duzen kuracagim hayat beni nereye surukler bilmiyorum ama biraz uzaklassam belki ailem de yaptiklari yanlışı anlar pek umidim yok ama neyse yasayip gorecegim
Bu arada babam para ver susacak biri degil derdi para degil maddi yonden bende issizlik maasimla destek oluyordum onlara sonucta bizde kizimla ayri otursak harcayacaktik yani ama babamin annemin bana karsi hep ters tavirlari var hep ben yanlisim diye ayrilmam da beni suclu bulmazlar eski esimin neler yaptigini biliyorlar. birgun aksam daha bosanmamisim ama baba evine geleli 1 hafta olmus eve girdim bagira bagira agladim ben onu cok sevdim neden gitti diye agladim kizini beni nasil bıraktı diye benle beraber onlarda agladi ama unutuldu kimse nasilsin yaralarin iyilesti mi unuttun mu diye sormadi
Hayat zor vesselam benim gibilerine daha zor mutlu gunlerin beni se bulmasi icin dua ediyorum

Kadın değil misin vardır işte bi suçun yapmışsındır bıktım bu eski kafalı insanlardan Türkiye'de dağda eşek ol ama kadın olma ya olma! Bak güzel arkadaşım gitme kimselerin evine ne olursa olsun onların söylediklerine kulaklarını tıka gözlerini kapa bir iş bulmaya gayret et gizlice para biriktir sonra kendi evine çıkarsın ama bebeğin küçük kreş parası mı ödeyeceksin kira mı faturaları mı yiyeceğinizi mi ? Bunları iyice düşün tart kafanda kpss kazansan emin ol kimseye ihtiyacın olmaz ama özel sektörse bunları iyice düşünmen lazım..

Çok üzüldüm ya okurken yaşadım sanki

ne vicdansız aileniz var sizi bu derece ezip başkalarının da ezmesine müsaade edebiliyor

önce bir iş bulun ,sonra kızınızı da alıp gidersiniz o evden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…