Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Slmmmm kizlar nasilsiniz yedi bucuktan beri alinti yapiyorum gunduz giremedim aksam giremedim boyle oldu.aksam lokanta ile ilgili isimiz gorusmemiz vardi ardindan. Spor ve dus. Bugun bir yil sonra ilk cumartesi calisiyor olusum.zorlanmadim bu hafta ev temiz market carsi pazar isim yok haftaya gorecegim artik nasil olacagini. Dun is cikisi markete ugradik alti bucukta eve geldik bir saat kadar uyumusum iyi geldi gece oniki bucuk da uyudum sahura kalktim su ictim yattim hem basim agriyordu hem tok hissettim kendimi. Sahursuzum. Sekiz orucun ucunde sahursuzdum daha iyi bile oliyor uyku bolunmiyor halsizlik olmuyor gun icinde.aclik susuzluk da yasamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İftarimi da yazayim.sahurum yok. Toplam su yatincaya kadar bir bucuk litre. Sahur bir litre toplam iki bucuk litre.

Cok az corba yarim kase ancak gelir.

Bir kase yogurt

Ay yanlis oldu devam edeyim.toplam su 2.5 litre.

Yarim kase corba
Sekiz dokuz adet uzum
dort bes dal semiz otu
yarim domates bir salatalik
Bir kase yogurt
Bes alti kasik tavuk sote susuz
Bes kasik makarna domates soslu kepekli

Ara ogun. Cay.on bes adet kiraz. İki yemek kasigi dondurma

Spor. Adim sayim 7000. Yarim saat eliptik.

Kizlar dun sultan ile baya girustuk whatsup cok iyi oldu ya. Cok slm soyledi hepinize

Ben kaciyorum bu hafta is cok sakindi bugun daha sakin olur bana yaradi sinava calistim rahat.bugun de ayni olacak. Opuyorummm

vayy be demek 1 sene olmuş esram biz tanışalı, ne mutlu bize

sen yine dengelemişsin canımcım, dün ananemdeki iftarda sarmalar benim katilim oldu resmen başka hiç bişey yemedim nerdeyse ama sarmayı biraz abrtmış olabilirim

bu arada yoğurt sormuşsun ya kuzum, ben her türlüsünü seviyorum yaa hazırı ev yapımı meyvelisi süzmesi her çeşidini yani ben sanırım sadece yoğurtla beslenebilirim

Birçok tanıdığım var bugün sınava giren.bize step yaptıran kızımız 3.kez giriyor.çok üzülüyorum.yıllarca oku ve atanama.nurdanım dilerim hepiniz başarılı olursunuz.

sabah mesajınla beni çok mutlu ettin ablam çok teşekkür ederim benim için devlet en son sırada zaten şuan ki sinavdan sonra isabetli bir karar aldıgımı da anladım, bir insanın seviyesini böyle saçma sorularla ölçen bir sistemin parçası olmak istemiyorum ben aslaa ama sınavdan önceki duamı hala tekrar ediyorum, Rabbim benim şansımı da alıp gerçekten isteyen ve hak eden arkadaşlarıma versin inşallah

ben genelde yazın diyet modunda olurum zaten canım, bu ramazan beni tek zorlayacak şey pideydi onu da yiyip yememek benden geçiyor o sebeple tercihimi yememekten yana kullanabiliyorum şükür sporda zorunlu bir araya uğradı ama yarın misafir gelecek onları da atlatalım, pazartesi akşamından sonra devam mutlaka güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallah

kızlar herkrse merhabalar yukarıda yazdıgımdan da gördüğnüüz gibi sınav pek iyi geçmedi tabiki, hem çalışmadım hem de cidden çok ilginç sorular vardı çalışan, bütün sene dershaneye gitmiş arkadaşlarım bile tarih soruları için olamaz böyle şey dediler şöyle söyleyim, bir tek inkliaba güveniyordum, ki en 3 4 soru çıkması gereken kısımdı ve tabiki hiç bir soru çıkmadı Atatürke dair neyse sinirimi içime atayım da bu sistemin bi parçası olmak istemedigime bir kere daha karar verdim yani kısacası

onun dışında çarşıdaki işlerimi hallettim geldim, şimdi dinlenme modundayım kısa günün karı bir de spor ayakkabı aldım kendime

esoşum ben bu sabah o telaşla tartılmayı unutmuşum canım bide zaten regl döneminde oldugumdan + 1 kilo net var bende, istersen öyle yaz, istersen yarın tartılıp söyleyim kuzum sana, kusura bakma lütfen

eşimi yolcu ettim merkeze geldim bir kaç gün buradayım artık..ve kilo vermişim...beni en çok sevindiren bu oldu...bundan sonra daha sık girmeye çalışırım canım inşallah..

Canım oltu için Erzurum en güzel ilçesi diyorlar çok şanslısın ben horasandayım Anladın demi şimdi Buraya gelen kaçar yani

Tortum içinde öyle güzel diyolar hiç görmedim kısmet artık

tortumda da kaldık canım babamın görevi icabı...annem uzundereli babam oltulu..geldim mi ilçe ilçe gezip dolaşıyorum..horasan dediğin gibi ama şu da var tekmandan iyidirtemelli mi orada kalıyosun yoksa geçici mi? geçiciyse tez vakitte geçer gider inşallah...

Ballarim daha yeni fırsat bulup yazabiliyorum .Cumartesi günü bu ne yoğunluktu anlamadim doğrusu.Bugun regl oldum ayrica öğlen isteyken eve geldim utana sıkıla.Cok ağrım var.Aslinda erken oldum yani o artilarimin ve tatli istegimin sebebi buymus.Bugun tarti gunu bilirim yaptiniz mi ? Geçmişe aksam bakicam ben de şimdi yapayim 78.9 .Gecen haftaya göre -100 gr gibi gorunseee daha fazladir.Acayip sisim çünkü.Olsun eksi eksidir :)

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

bende iftar öncesi bildirimimi yapayım..

baslangıc kılo:78.5
gecen haftaki kilo:78.5
Bu haftaki kilo:
76.5

bu hafta
giden-gelen / giden 2000 gram

toplam gelen giden:giden 2000 gram

hedef kilo:60

Kizlar doga ve nurdan tartilmayi unutmuslar liste yarina kaldi yarin yayinlarim kizlar bildirim yaptiktan sonra bu arada Züleyha hocamin gecen söylediği Fehar göçer in programınin tekrari var izleyelim hadii :)

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Bugün tartı günü.
65.900 topu topu. 300 gr.ama genede çok mutlu oldum.eksi olsunda kaç olursa olsun.

Bencede ablacım - görmek her zaman güzeldir aman + olmasında tebrikleeeerrrr

Burdayım kızlar.dün çok yoğundum.iftara misafirim vardı.

Biz de merak etmiştik,ama sen şimdi döktürmüşsündür demii

Menün çok güzel olmuş ablacım kendi ekmeğini yapmışsın ben de vakit bulsam yaparım dukan ekmek olmuş afiyet olsun titreten kemeri seviyomusun ben de var senelerdir ama annem zararlı olduğunu düşünüyor hiç bi zaman istikrarlı devam edemedim.

Çok geçmiş olsun bu arada koluna ne olduki ablacım ?

Tatlım menün güzel olmuş su falan yerinde sahurda tahıl ne yedin sana tahıl yetmiyor gibi su an da bile 4 olmuş ben bugün ayça kaya okucam orda kilolara göre güncelliyor sayma muhabbetini bakalım senin kilona ne kadar tahıl veriyor.Gerçi artı eksi bir olayı var yani sahurda 2 dilim ekmek bile yemiş olsan 6 tahıl olur o da bişet etmez yani.Ben de tahılı genelde tatlıda dolduruyorum bi güllaçla 3 tahıl hooooop gidiyor Neyse ki bugün bitiyor güllaç yuppiii daha da istemem valla koca borcamı bana bitittirdiler.

Sen salon işini naptın hiç konuşamadık ????

Olmuş valla

Yoğurt ve su konusuna toplu cevap vereceğim canım

Spor benimde aksakı yani regl iken heleki ilk günlerim çok yoğun geçiyor benim jillian yapmam mümkün değil sürekli uzanıyorum çünkü sanırım ben de salı başlarım

Ayyy bebeğim benim kpss bu seni yıktı geçti resmen.Sorulardan herkes çok şikayetçi millet ağlıyor.Telegfon kulubesinde halay çekiyor
Tarih desen çok fenaymış.Neyse zaten sen bu kpss ye kendini koşullandırmamıştın.Canın sağolsun.Bazı arkadaşlarım 1 senedir gece gündüz çalıştılar emeklerine yazık valla.Şu ülkede eğitim sistemi yıllardır bir oturamdı.Olan gençlere oluyor.Çok üzülüyorum bunu yapanların yanına kalmaz inşallah.

Aman da yeni cicin hayırlı olsun spor ayakkabı rahat yaa bende airmax istiyorum şu an için çok gerekli değil malum yürüyüş yapmıyorum .Regl arkadaşın geldi.Aynı durumdayz.Bugün bildirimini bekliyorum canım.

Bitane probis yedim sucluluk duymali miyimmmmm

Yani şöyle düşünmelisin ben şimdi probis yedim demekki diğer önümde bunu dengelemeliyim mesela bunu ikindide yedin akşam ekmek çorba pilav makarna yok akşamı meyve ve yoğurt ile kapatabilirsin yada sebze yemeği yoğurt yada et salata gibi canım yoksa bunu yedin diye aç kalmal olmaz yada nasılsa yedimm amannn salla bugün bozayım diyeti olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…