- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.207
- 423
- 42
İftarimi da yazayim.sahurum yok. Toplam su yatincaya kadar bir bucuk litre. Sahur bir litre toplam iki bucuk litre.
Cok az corba yarim kase ancak gelir.
Bir kase yogurt
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ucan hali :))) Bizede öylesi lazım bebeim :)
Evet hatırlıyorum senin o zamanlarını topikte yeni yeni yaziyodum benn ay kizz geçmiş bi sene yaaa ♥♥♥♥
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Kizcelerim ben bugun sacma sapan bir iftar yaptim isyerindeydim avuc ici kadar pide hatta yarisi kadar yaa ve 3 kasik kadar etli gyvec yedim is yerim hep erkek daldilar yemeğe hem utandim hem de yeme konusunda hassasim agirdan aldım.Eve geldim 5 sarma 3 mucver yoğurt yedim.Caya gittik orda cekirdek gullac dondurma yedim.Araogunde bütün tahil hakkimi kullandim simdi sahurda tahil yok kalkip omlet yapicam süt ile birlikte yerim meyve hakkim var onu kullanirim jillian yapamadim bi saat önce geldik ve zamanim yok banyo yaptim sahyr uyku malim sabah sekizde uyanmis oluyorum sizi öpüyorum hayirli geceler
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Birçok tanıdığım var bugün sınava giren.bize step yaptıran kızımız 3.kez giriyor.çok üzülüyorum.yıllarca oku ve atanama.nurdanım dilerim hepiniz başarılı olursunuz.
Canim mrb sana sinavinda basarilar diliyorum kolay gelsin tatlim. Ramazan konusuna gelince ramazanda eskiye gore daha disiplinli bir nurdan goruyorum bu cok guzel. Spor da yapilmis ohhh cok guzel.kardesinle iyi eglenceler
Anladim canim ayrilmamissiniz iste ne guzel.beraber tatil olmus koy havasi. Oglusun maasallah kocaman olmus yasina az kalmis zaman cok hizli geciyor ya. Anne demeye de baslar yakinda.bizimle daha cok birarada olmani isteriz tabi ki canim ama su an imkanin bu. Napalim. İmkanin artinca bizimle daha cok olursun eminim. Kendine oglusuna cok iyi bak
Canım oltu için Erzurum en güzel ilçesi diyorlar çok şanslısın ben horasandayımAnladın demi şimdi Buraya gelen kaçar yani
Tortum içinde öyle güzel diyolar hiç görmedim kısmet artık
Bugün tartı günü.
65.900 topu topu. 300 gr.ama genede çok mutlu oldum.eksi olsunda kaç olursa olsun.
Burdayım kızlar.dün çok yoğundum.iftara misafirim vardı.
Bildirimimi yaptım.çok uzun yaxamıyorum dünkü yorgunluktan sol kolum askıda boynumuda çok eğemiyorum o yüzden kısa geçtim kusuruma bakmayın.dünkü menümüde yazayım.
Kahvaltıda
Kendi yaptığım yulaf kepeği ekmeğinden ince 1 dilim
Kibrit kutusundan az peynir
Söğüş salata
1.arada
3 kayısı
Öğlen
1 kepçe çorba
6 kaşık taze fasulye
3 kaşık yğurt
2.ara
3 diyet bisküvi
Akşam
En çok burda zorlandım
4 kaşık türlü
1 tavuk baget
3 kaşık yoğurt
Söğüş salata
Gecede
2 erik
Su 3 lt
Spor tam 1 saat yürüdüm.130 mekik.dambılla kollarımı çalıştırdım ve şu titreten kemer var ya 1 turu 10 dk sürüyor onu yaptım.işte arkadaşlarım günü böyle atlattım.
İftarimi da yazayim.sahurum yok. Toplam su yatincaya kadar bir bucuk litre. Sahur bir litre toplam iki bucuk litre.
Cok az corba yarim kase ancak gelir.
Bir kase yogurt
Ay yanlis oldu devam edeyim.toplam su 2.5 litre.
Yarim kase corba
Sekiz dokuz adet uzum
dort bes dal semiz otu
yarim domates bir salatalik
Bir kase yogurt
Bes alti kasik tavuk sote susuz
Bes kasik makarna domates soslu kepekli
Ara ogun. Cay.on bes adet kiraz. İki yemek kasigi dondurma
Spor. Adim sayim 7000. Yarim saat eliptik.
Kizlar dun sultan ile baya girustuk whatsup cok iyi oldu ya. Cok slm soyledi hepinize
vayy be demek 1 sene olmuş esram biz tanışalı, ne mutlu bize
sen yine dengelemişsin canımcım, dün ananemdeki iftarda sarmalar benim katilim oldu resmenbaşka hiç bişey yemedim nerdeyse ama sarmayı biraz abrtmış olabilirim
bu arada yoğurt sormuşsun ya kuzum, ben her türlüsünü seviyorum yaahazırı ev yapımı meyvelisi süzmesi her çeşidini yani ben sanırım sadece yoğurtla beslenebilirim
sabah mesajınla beni çok mutlu ettin ablam çok teşekkür ederimbenim için devlet en son sırada zaten şuan ki sinavdan sonra isabetli bir karar aldıgımı da anladım, bir insanın seviyesini böyle saçma sorularla ölçen bir sistemin parçası olmak istemiyorum ben aslaa ama sınavdan önceki duamı hala tekrar ediyorum, Rabbim benim şansımı da alıp gerçekten isteyen ve hak eden arkadaşlarıma versin inşallah
ben genelde yazın diyet modunda olurum zaten canım, bu ramazan beni tek zorlayacak şey pideydi onu da yiyip yememek benden geçiyor o sebeple tercihimi yememekten yana kullanabiliyorum şükürsporda zorunlu bir araya uğradı ama yarın misafir gelecek onları da atlatalım, pazartesi akşamından sonra devam mutlaka güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallah
kızlar herkrse merhabalaryukarıda yazdıgımdan da gördüğnüüz gibi sınav pek iyi geçmedi tabiki, hem çalışmadım hem de cidden çok ilginç sorular vardı çalışan, bütün sene dershaneye gitmiş arkadaşlarım bile tarih soruları için olamaz böyle şey dediler şöyle söyleyim, bir tek inkliaba güveniyordum, ki en 3 4 soru çıkması gereken kısımdı ve tabiki hiç bir soru çıkmadı Atatürke dair neyse sinirimi içime atayım da bu sistemin bi parçası olmak istemedigime bir kere daha karar verdim yani kısacası
onun dışında çarşıdaki işlerimi hallettim geldim, şimdi dinlenme modundayımkısa günün karı bir de spor ayakkabı aldım kendime
esoşum ben bu sabah o telaşla tartılmayı unutmuşum canımbide zaten regl döneminde oldugumdan + 1 kilo net var bende, istersen öyle yaz, istersen yarın tartılıp söyleyim kuzum sana, kusura bakma lütfen
bende iftar öncesi bildirimimi yapayım..
baslangıc kılo:78.5
gecen haftaki kilo:78.5
Bu haftaki kilo:76.5
bu hafta giden-gelen / giden 2000 gram
toplam gelen giden:giden 2000 gram
hedef kilo:60
Bitane probis yedim sucluluk duymali miyimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?