evet ablammm nerdesin yaaaaaaaaa:44::44:
Kızlar Hayırlı cumalar;
Malum işteyim ve bugün patron var.O yüzden alıntılar kısa olduysa kusura bakmayın lütfen :26:
Menümü yazayım
iftar
bir kepçe çorba
kıymalı yumurta
3 dukan mücver
bir kase yoğurt
karpuz
ara
sade türk kahvesi
yarım güllaç
sahur
peynirli tost
süt
yumurta
2 dilim salam
6 kiraz
dom sal yeşillik
Suyum 1,5 lt jillian 4. level ok.
toplam = 4,5 tahıl 3 süt 3 meyve 4 et olmuş güzel güzelll
Zuleyha hocam yok bugun.ozletti kendini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlaarr herkese hayırlı cumalarrr
ramazan düzenine alıştıgımdan dolayı sanırım yine sahur saatine kadar ayaktaydım, bugun de geç kalktım dolayısıylagerçi iyi oldu, iftar vaktine kadar kahvaltı ve meyveyle geçiştirebilirim böylece, malum akşam anane iftarım var
kahvaltıda ne yedigimi tam olarak yazmayım da 2 tahıl + 1 süt + 1 meyve yedim yazayım, anlamamışsınızdır belki ne yedigimiiftara kadar da 1 süt + 1 meyve yerim maksimum diye umuyorum, zaten oruca alışkın oldugumdan açlığa talimliyim malum
dün akşam spor olarak 3 mil yapacaktım leslie yi ama karnımın ağrısından cesaret edemedim 2 mil yaptım, üstüne de 20 mekik ve 30 squat hareketi yaptım
bu akşam leslie yapamam, kardeşim geliyor haftasonları, odada beraber kaldıgımız için yer iyice daralıyor ve o erken yatıyor malesef :26: cuma cumartesi leslie yapamam yani malesefama mekik ve squat ı yaparım bu iki günde yarın da kpss sınavım var zaten, hani şu hiç çalışmadıgım sınav sınavdan sonra kardeşimle çarşıda turlamayı düşünüyoruz hem işlerimiz de var biraz onları da halledecegiz
öyle yani cancagızlarım, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Evet genelde cumartesi günü akşamdan gitmen pazartesi sabahtan dönmen gerekecek ama olsun balım napalım devlet olsa 2 gün izin hatta bazı özellerdede öyle.İnşallah en kısa sürede eski düzenine dönersin
Canım banada çok geldi :26:
Huzur çok önemli bence herşeyin önüne geçiyor.Seni anlıyorum insan elbet aşık olduğu biriyle evlenmek ister ama canım gördüm ki huzur olmayınca aşkın pek de bir anlamı kalmıyormuş.Rabbim huzurunu daim etsin inşallah.
No no nooo sen onlara bakma salla gitsin iş hayatı zor velhasıl.Mücveri biz kepekle yaptık canım yumurta da giriyor tarif aklımda yok annem yaotı ama seninki gibi hemen hemen baya sağlıklı bişey olmuştu
Çok teşekkür ederim canımm desteğin de büyük ayrıca iyi ki varsın
ahahaha
Canım tahılın çok olmamış kafana takma yani Ayça hoca diyorki 5333+- 1 sende de tahıl 6 olmuş sıkıntı yokonun haricinde meyve 3 ü aşmış sanki boyutlarını tam bilemedim.Genel olarak güzel ama afiyet olsun.
Neslicanı ben de çok özledim gelsin artık
Önlükleriniz hayırlı olsun ben de çok severim cicili bicili önlükleri kendi evim olduğunda böyle pespembe taşlı tüylü bişey yapıcam
Canım banada çok geldi :26:
Huzur çok önemli bence herşeyin önüne geçiyor.Seni anlıyorum insan elbet aşık olduğu biriyle evlenmek ister ama canım gördüm ki huzur olmayınca aşkın pek de bir anlamı kalmıyormuş.Rabbim huzurunu daim etsin inşallah.
No no nooo sen onlara bakma salla gitsin iş hayatı zor velhasıl.Mücveri biz kepekle yaptık canım yumurta da giriyor tarif aklımda yok annem yaotı ama seninki gibi hemen hemen baya sağlıklı bişey olmuştu
Çok teşekkür ederim canımm desteğin de büyük ayrıca iyi ki varsın
Kızlar Hayırlı cumalar;
Malum işteyim ve bugün patron var.O yüzden alıntılar kısa olduysa kusura bakmayın lütfen :26:
Menümü yazayım
iftar
bir kepçe çorba
kıymalı yumurta
3 dukan mücver
bir kase yoğurt
karpuz
ara
sade türk kahvesi
yarım güllaç
sahur
peynirli tost
süt
yumurta
2 dilim salam
6 kiraz
dom sal yeşillik
Suyum 1,5 lt jillian 4. level ok.
toplam = 4,5 tahıl 3 süt 3 meyve 4 et olmuş güzel güzelll
Ben de işte olucam düşün aynı oruçlu gibi ama oruç olmucam olsunn napalım yaa utanıyorum ben kimse anlamasın
Haftada iki gün dinlenirsin canım ve bölgesel çalşırsın olsun yani o kadar bende odamda yaparken yolluk kayıyor düşüyorum çok komik o yüzden antr candır
Ucan hali :))) Bizede öylesi lazım bebeim :)
Evet hatırlıyorum senin o zamanlarını topikte yeni yeni yaziyodum benn ay kizz geçmiş bi sene yaaa ♥♥♥♥
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Kizcelerim ben bugun sacma sapan bir iftar yaptim isyerindeydim avuc ici kadar pide hatta yarisi kadar yaa ve 3 kasik kadar etli gyvec yedim is yerim hep erkek daldilar yemeğe hem utandim hem de yeme konusunda hassasim agirdan aldım.Eve geldim 5 sarma 3 mucver yoğurt yedim.Caya gittik orda cekirdek gullac dondurma yedim.Araogunde bütün tahil hakkimi kullandim simdi sahurda tahil yok kalkip omlet yapicam süt ile birlikte yerim meyve hakkim var onu kullanirim jillian yapamadim bi saat önce geldik ve zamanim yok banyo yaptim sahyr uyku malim sabah sekizde uyanmis oluyorum sizi öpüyorum hayirli geceler
son dakika kararimla tok olduğumu farkettim ve sahuru yarım kase süzme yoğurtla yapıyorum bayılıyorum bu yoğurda.
Sizin yoğurt tercihiniz nedir ? Ben hazir yoğurt yiyemiyorum.Sadece suzmesini ve meyve salatalarinda light olani yiyorum.Bizim evde annem mayalar hep inek sütünden onunla da pek aram yok ama yinede tuketirim.Senede bir yada iki jez koyun sütü buluruz.O zaman annnem mayalar koyub yogurdu olur iste ben ona aşığım 3 öğün yesem bikmam yaniama nerdeeeeeeee
Bugün tartı günü.
65.900 topu topu. 300 gr.ama genede çok mutlu oldum.eksi olsunda kaç olursa olsun.
Bende yoğurdumu kendim yapıyorum.sütü öğrencilerimden alıyorum.yoğurdu iyi ama o sütü hiç içemem.eşimin köyüne gidincede keçi sütünden yapıyorum yoğurdu.
Burdayım kızlar.dün çok yoğundum.iftara misafirim vardı.
Bende sizleri özledim.doğacım el yazısı ile yazdıklarını tam okuyamadım.eşim pc yi getirecekti onada görev çıkmış gelemedi.o yüzden yorum yapamadım canım.
Bildirimimi yaptım.çok uzun yaxamıyorum dünkü yorgunluktan sol kolum askıda boynumuda çok eğemiyorum o yüzden kısa geçtim kusuruma bakmayın.dünkü menümüde yazayım.
Kahvaltıda
Kendi yaptığım yulaf kepeği ekmeğinden ince 1 dilim
Kibrit kutusundan az peynir
Söğüş salata
1.arada
3 kayısı
Öğlen
1 kepçe çorba
6 kaşık taze fasulye
3 kaşık yğurt
2.ara
3 diyet bisküvi
Akşam
En çok burda zorlandım
4 kaşık türlü
1 tavuk baget
3 kaşık yoğurt
Söğüş salata
Gecede
2 erik
Su 3 lt
Spor tam 1 saat yürüdüm.130 mekik.dambılla kollarımı çalıştırdım ve şu titreten kemer var ya 1 turu 10 dk sürüyor onu yaptım.işte arkadaşlarım günü böyle atlattım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?