Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Sayma işi baya eğlenceli.ve maşallah sana tam yapıyorsun.sporda çok iyi.

Zuleyha hocam yok bugun.ozletti kendini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende sizleri özledim.doğacım el yazısı ile yazdıklarını tam okuyamadım.eşim pc yi getirecekti onada görev çıkmış gelemedi.o yüzden yorum yapamadım canım.

Bildirimimi yaptım.çok uzun yaxamıyorum dünkü yorgunluktan sol kolum askıda boynumuda çok eğemiyorum o yüzden kısa geçtim kusuruma bakmayın.dünkü menümüde yazayım.
Kahvaltıda
Kendi yaptığım yulaf kepeği ekmeğinden ince 1 dilim
Kibrit kutusundan az peynir
Söğüş salata
1.arada
3 kayısı
Öğlen
1 kepçe çorba
6 kaşık taze fasulye
3 kaşık yğurt
2.ara
3 diyet bisküvi
Akşam
En çok burda zorlandım
4 kaşık türlü
1 tavuk baget
3 kaşık yoğurt
Söğüş salata
Gecede
2 erik
Su 3 lt
Spor tam 1 saat yürüdüm.130 mekik.dambılla kollarımı çalıştırdım ve şu titreten kemer var ya 1 turu 10 dk sürüyor onu yaptım.işte arkadaşlarım günü böyle atlattım.

Canim mrb sana sinavinda basarilar diliyorum kolay gelsin tatlim. Ramazan konusuna gelince ramazanda eskiye gore daha disiplinli bir nurdan goruyorum bu cok guzel. Spor da yapilmis ohhh cok guzel.kardesinle iyi eglenceler

Yok be ne yaptin cumsrtrsi aksam binip onsaat yol cekip pazar sabahi inip pazar aksam on saat olur mu. Dayanikliyim da okadar degil.kaldi ki konya icin de olmaz bu cunku cuma gunu tahlil yaptirabiliyorum tip fakultesinde.esimin ailesine gitsek o da ayni sekilde. Koye geciyoruz ve her saat minibus yok illaki aksamdan once konyada olmaliyiz yani ozetle cumartesi gunu benim icin can can. Ama bitti iste ne yapacan.cekine cekine izin almalar ve maasin kesilmesini yine yasayacagim.

Allah herkesi ozelden kurtarsin ozellikle sorunlu patronu ve calisma arkadasi olanlar isyerlerinden.bugun kpss var tam da guzel uydu duam.darisi seneye bize inss esosum.mucvet istiyorum tarif lutfen.uzun zamsndir yemedim canim cekti. Aaa ne demek kuzum hep yanindayim biliyosun insan dostunun sevgisi destegi icin tsk etmemeli mahcup olmamali minnet duymamali bunlari beklememeli dostlar.cunku dost bunu karsiliksiz yApiyorsa basa kakmiyorsa o dostluk saglamdir bu konuda iyi bir tecrubem var oyuzden seviyorum aramizdaki ozel ama ozgur saf net olan bu dostlugu. Evlilik konusunda da aynen aski bulup mutlu olmayan ciftlet de gordum oyuzden illaki ask olaydi takintimdan kurtuldum artik. Saygi olsun vefa olsun sahiplenme olsun anlayis olsun uyum olsun bunlar insan da sevgiyi de huzuru da olusturuyor ben bunlarin zaman zaman eksikliginde oldugum icin sikinti yasiyorum ha asik olunca herseyi karsindaki kisiyi oldugu gibi kabullenirsin cunku asiksin gozune gorunmez eksik yanlis birsey. Sana hem asik oldugin hem huzur buldugun bir es diliyorum esosum.ikisi birarada olursa bal olur kaymak olur cennet olur

Daha profesyonel imaj icin sartti canim.hem eski isyerlerinden kalani kullaniyordu annem.uygun olmuyordu tsk ederim sen tam kokossun kizzzzzz.meyvenin boyutlari kucuk ama asti mi bilemeyiz gormeden tabi ki.tahil costum gibi geldi rahatladim. Bu ekmek askim benim cok sikinti kendimi bildim bileli.

Aynen kavun karpuz uzum cok cisss.dikkatli yenilmesi lazim. Cok geldi bana olcu

Cok guzel menu.spor da cok guzel.ne diyim harika.gullac alacam ben de pazar gunu. Bu ramazanda tatli istrgim oluyor eskiden olmazdi

Kiz dikkat et zarar verme kendine ha.aynen benim dr zor olacak.yemek yapulmiyor sebil de su olnuyor yaninda bisey getirip yukari depoda caktitmadan yrmek icmek ne kadar mumkunse.namaza cikinca yapabiliyorum ancak

Ucan halilar da ucmayin ayaginiza dikkat edin ikiniz de tamam mi

Canini sıkma.cok guzel dengeliyosun onemli olan bu zaten.spor da yapilmis yine. Harika valla.biz dr bugun srnin gittigin yer gibi bir yere gidecegiz sanirim iftardan sonra gidelim dedi eski komsum.kizz bir haftadir cekirdek aseriyorum niye bilmiyom . Bir bucuk yildir yemedim ondan sanirsam. Severim kendilerini cok lazimmis gibi.

Ben dun yogurt yiyorum iftarda.esim diyor ki sen ve yogurt.bu gunleri de goruyoruz vayy be.ordan anlayin yani yogurdu ne kadar sevdigimi. Yeni yeni alisiyorum yogurda.bogszjmdsn gecmiyor o an kusacak gibi oluyorum bu his halen var ama azaldi. Maalesef bir baska gicik huyumda ev yogurdu yiyemek.ayran yapilsa suzerim icemem.tek kucuk minik bir topaklik vb kaymak falan olmayacak

Bugün tartı günü.
65.900 topu topu. 300 gr.ama genede çok mutlu oldum.eksi olsunda kaç olursa olsun.

Hocam cok sevindim eksi eksidir candir esosun lafi. Ben de eksi bekliyorum ins hafta ortasi eksiydim dun pek degildim iftar oncesi gorecegiz artik.

Bende yoğurdumu kendim yapıyorum.sütü öğrencilerimden alıyorum.yoğurdu iyi ama o sütü hiç içemem.eşimin köyüne gidincede keçi sütünden yapıyorum yoğurdu.

Ben gecen sene hem peynirimi hem yogurdumu kendim yaptim. Esra ve nesli bilir yogurdu yiyemedim sutu teyzemden alamadim derken biraktim bu isi.sicak ya da ilik sutu de icemem nasil kokar burnuma.sute bes yil once alistim ve alismak icin soguk ve nesquikli denedim okadar vahimdi yani sut urunlerine karsi durumum.

Bende sizleri özledim.doğacım el yazısı ile yazdıklarını tam okuyamadım.eşim pc yi getirecekti onada görev çıkmış gelemedi.o yüzden yorum yapamadım canım.

Ben cozum bulurum hocam.merak etmeyin tsk

HocAm cok guzel spor yapmissiniz harika.menuyu de begendim ben en cok da su miktari ve eskiye gore daha dolu liste gordugum icin. Ekmegi kendiniz yapmissiniz ekmek makinasi alma fikrim olusuyor buaralar.lezzeti olmayan ve saglikli katiksiz ekmek yaparsam ekmek askim da soner diye dusunuyorum. Gecmis olsun yarina biseyiniz kalmaz ins hocAm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…