Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

2 gündür de günlük yürüyüşlerim oldu canım, dün çarşıda bugun markete git gel evi temizle ütü yap vs. yarın umuyorum ki bütün telaşlarımız biter ve normal düzenime dönerim

inan telefon kulubesinde halay çekme sorusu hiç bişeydi yaa o tarih sorularına bakılırsa bir an gerçekten sorular türkçe degil mi acaba diye düşündüm ama turkçeymiş
gerçekten emek veren herkese yazık oldu ama aldıgı ah ların hesabını nasıl verecek bu insanlar merak ediyorum

oyyy senin oğlunu yerim ben pek duygusal olacak galiba serapcım

ben zaten devleti pek düşünmüyorum canım biraz laf olsun diye girdim yani, ve baya baya düşük puan alacagım diye tahmin ediyorum yani belki başvuru hakkım bileo lmaz yani, o sebeple özel sektör aramalarımı baya baya hızlandırıryorum

sana spor salonu iyi geliyodu canımcım çok iyi olacak senin için

benim çok umudum yok canım sınvala ilgili, gerçekten kötü bir sınav geçirdim, o sebeple özel sektör aramalarına devam edecegim

kuzum siz benden mutlaka daha iyi bilirsiniz ama sahur yememenin vucudunda kıtlık sinyali gibi algılanmasından yana şüpheliyim canım :26: koskoca 1 gün içerisinde sadece 1 öğün yiyorsun, uyku tatlı geliyor biliyorum ama en azından kalkıp bi bardak süt içsen, o bile iyi olur, diğer türlü bu kadar az yemek kilo vermen açısından da saglık açısından da sana zararlı olacak diye korkuyorum ve endişeleniyorum.

kızlar herkese mutlu pazarlar sabahtan beri yer görmedim desem doğru olur dürekli evde koşturma içindeyim, şimdi bi fırsat buldm işte ama annem birazdan alarmları çalmaya başlar yine
doğru düzgün kahvaltı edemedim bugun, ama mutemadiyen bişeylerin tadına baktıgım için karnım gayet tok kilo olarak da malesef adet dönemi bende net + . kilo yapıyor, o sebeple üzülerek bildirimim yapıyorum
bu hafta tam olarak 78.8 kiloyum haftaya inşallah hem adet şişkinliğim hem de fazlalık bir miktar gramlarım gider inşallah

sağol canım dileklerin için..gezmeye pek çıkamıyorum canım malum ayağım bayağı sıkıntılı şu dönemlerde..üzerine bastıkça daha da kötü oluyo..ağustos 6sına kadar dayanabilirsem ne ala.. whatsapp ı yeni kurdum bende...çok cahil kalmışım o konuda

hemen gitmeyi düşünmüyorum canım ağustos 24 de düğünümüz var...kalcam büyük bir ihtimal...gidip oranın sıcağını çekmek istemiyorum zaten...eş özelde olunca böyle sıkıntı oluyo ama gelir dayanamaz büyük bir ihtimal..
kilo reglden dolayı bu kadar fazla çıktı canım geçen hafta fazla çıktım bu hafta 1 kilo fazla vermiş gibi oldum...

duygusal mı bağlılık mı bilemedim canım ama aşırı düşkün hem eşime hem bana...

2009 senesinde aynı şeyi yaşadım canım..çok düşük beklerken puanım beklediğimin çok mu çok üstünde geldi...neyin ne olacağı belli olmuyor..bir soru 1 puan bile getirebiliyo..hakkında hayırlısı diiyelim..pek devleti düşünmüyorsun anladığım kadarıyla...gönlündeki neyse mevlam onu nasip etsin sana..

ıyı aksamlar kızlarrrrrrrrr nasılsınız. nurdanın da dedıgı gıbı bugun popom yer gormedı güya ev temızdı ama camasırdı haftalık yemektı derken yoğun gectı. bır yıl aradan sonra yoğun bır pazar oldu cunku cumartesı calıstım. alışacağım artık mecburen bu düzene. haftalık yemegımı yaptım ıs cıkısı dırekt spora gıdebıleyım dıye. spor ve ıftar derken ıftardan sonra ertesı gunun yemegını yapamayacağımı düşünerek böyle yaptım zaten ramazandan once de böyle haftalık yapıyordum yemek gecıkmesın dıye. neler mı yaptım anlatayımmmmm sımarayım birazcık.

dolmabıberım coktu dondurucuda. çıkartım cogunu kızarttım activry de cok az yag ıle. 5-6 tanesını de dolma yaptım bol kıymalı azıcık pırınclı. gercı sevmedim etlı dolma sarma sevmem zeytınyaglı severım ama sırf pırınc azıcık olsun dıye ıcıne kıyma koydum ıste. patates kızarttım activyr de. yıne benım datlu makınam da kusbası et kavurdum köfte yaptım kabak yemegı yaptım yumurtalı taze fasulye yaptım azıcık semızotu ve mantar kavurdum uydurma bır yemek yaptım bozulmasın dıye. ustune de kasar.

menüme gelınce:

750 ml su
bır kase çorba
4-5 çatal patates kızartma
yarım domates yarım salatalık
ıkı çatal salatalık tursusu
5 kasık yoğurt
en kucugunden kucuk dolma kıymalı
4-5 kasık et kavurma

ara ogun: 10 adet kıraz, 1 adet güllaç ve bır kasık dondurma

bugun bır test bıle cozemedım haftaıcı ısyerınde ne kadar calısırsam artık. kucuk patron var ısler de artacak gıbı artık nekadar fırsat olursa.

gunesı beklerken ızlerken soru cozecegım bır de cay patlayım dun de ıcmedım canım cektı.

adım sayım 5000 olmuş yatmadan once mekık vb hareketler yaparak bölgesel calısacagım yarım saat. hem de sıskınlıgım gıder rahat yatarım

oooooooo cok yoğun gecmıs bugun. mısafır hem keyıflı hem yorucu oluyor.

bır kac ıcınde yenıden tartıl. ve o zaman gorelım bence gerçek kılonu.

dedıgım gıbı canım gectı bıttı ıste. Daha fazla dusunmemek lazım konusmayalım da hatta. Bugun hareketlı bır gun gecırmıssın hareket, candır ya.

Canım cok cok haklısın kaldı kı burda hepımız ac cok herseyı bılıyoruz ogrendık oyuzden herkesın tavsıyesı bılgısı onemlı elbette benım ıcın. Uykuya kıyamıyorum bu yıl. ıs sakın. Oyuzden ısyerınde uyku cok kotu oluyor herzamankınden daha cok uyku basıyor ısler sakın oldugu ıcın. Ben de bıraz olsun 4-5 saat uyumus olayım dıyorum sahura kalkınca sahurdan sonra uyuyamıyıorum da ama yanlıs oluyor tabıkı beslenme acısından. ıns bugunden ıtıbaren daha basarılı olacagım bu konuda. Umuyorum

ay ne cahıllıgı ya. Ben de akıllı telefonu cok gec aldım mesela. Sımdı var boyle bır fırsat, bol bol kullanmak lazım kullanırız da zaten. Ayyy dogru ya. Ben ayagının okadar kotu oldugunu unuttum haklısın canım sen dıkkat et emı zorlama.

Kımın dugunu var hayırdır ? Ohhhhh dgune zayıflarsın da ne guzel olur. Bence de gelır esın . Ayrılık sahanesı dusununce ben de kalacagını sanmıyorum

olsun olsun regl odemı atmıssın artı olarak 1 kılo da vermıssın super daha ne olsunnnnn

canım sen 2009 da mı atandın ? Merak ettım

Evet kapanısı yapıyorum hem de guzel bır haber ıleeeeeeeeeeee

belkı de 7-8 ay sonra ılk kez kılo verdım hem de benım gıbı zor kılo veren bırı ıcın. Yıne ramazan ayı bana mubarek yuzunu hayrını gosterıyor anlasılan. ıns boyle devam etsınnnnnnn ınsallah

ve gelelım kılomuza.

Gecen hafta 106.5
bu hafta 105.5
gıden : - 1.00 kg

bende vardı da yüklemedim ne hikmetse..eşim güven olmaz dedi bende yüklemedim daha doğrusu...kullaırız artık..ayağım öyle canım..düğünler bayram sonrası başlıyo...agustoa 6 sıyla 15i arasında düğün yok o arada ameliyatı çıkartaım dedim..eş dost akraba çok fazla hepsi yaza da gelince mecbur kalacağım birine gidip diperine gitmesem olmuyor...
2009 da kadromu aldım canım 2007 de sözleşşmeli olarak başladık 2009 da kadro geldi..bir ara sözleşmeli kavramı vardı..çok şükür kalktı..

[TABLE="class: grid, width: 50"]
[TR]
[TD]İSİMLER [/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]FARK + /-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ESRA[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78.9[/TD]
[TD]-100 GR
(regl)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DOĞA[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]105.5[/TD]
[TD]-1 KG[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LEP[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]61.9[/TD]
[TD]-300 GR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CESMİNAZ[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]78.8[/TD]
[TD]+800 GR (regl)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NESLİ[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]İZİNLİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SERAP[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]76.5[/TD]
[TD]-2 KG [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar oldu galiba hııı ??? Ancak bu kadar becerebildim valla.Bu durumda haftanın 1. Serap tebrikler canım.Ayrıca doğanın rakamına bayıldım.Seni de kocaman tebrik ediyorum canım arkadaşım.Züleyha ablam haftayı başarılı kapatmış.Ben ve nurdanım regl dönemi haftaya güzel rakamlar bekliyorum bizden.Hepiniz öper ,ufaktan uyumaya kaçarım.Şu liste küçücük göründüğüne bakmayın çok vaktimi aldı excelden on dosya yapmıştım şimdiye.Kk ya sesleniyorum lütfen daha kolay bişey yapsınlar.Yazdıkça enine boyuna genişleyen bir sistem.Bi şey anlamadım valla !!!!

yerim ben paşanın düşkünlüğünü

ben devleti düşünmüyorum canım senin de anladıgın gibi, ama en az 70 alırım diyordum sınavdan önce baya büyük hayal kırıklıgı olacak yani benim için sınav sonucu neyse napalım hayırlısı artık

oooooooo cok yoğun gecmıs bugun. mısafır hem keyıflı hem yorucu oluyor.

bır kac ıcınde yenıden tartıl. ve o zaman gorelım bence gerçek kılonu.

regl im bitince tartılırım canım yeniden, haftaya cumartesi de en kesin sonuç olur tabi ki

mutlaka uyku çok tatlı şey ama bünyenin kıtlık sinyali algılaması da çok kötü canım, dedigim gibi en azından bikaç dakika da olsa kalkıp bi süt iç, bişeyler atıştır öyle yat, o zaman uykun da açılmaz sen de aç kalmamış olursun

Kızlar ,hepinize merhaba topiğiniz çok zevkli tesadüfen buldum esramm hanımın sayfasını,bi oturuşta 28 sayfayı okudum çok samimi geldiniz,bende kilo vermek istiyorum 62 kilo ile evlenip 2 doğum ve 2düşükten sonra şu an sabah itibariyle 83 çıkmışım şokkkk oldum sizden motivasyon bekliyorum ,eğer aranıza kabul ederseniz,ben 36 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var ,sınıf öğretmeniyim ve eylülde kardeşimin düğünü var acill vermem lazım kiloları,işin garip tarafı şu an 42 beden giyiyorum ve kimse kiloma inanmıyor tabii ben utana sıkıla söylerken daha ince gösteriyosun diyolarkaslı bi vücudum var ama yine de rakamlar insanın psikolojisini bozuyor,esramm hanım bende Erzurum da okudum ayrı bir hatırası var ,eşimle orda tanıştım dolu dolu 4 yılım geçti güzel birşehir soğuğu hariç.... işte böyle kızlar ....

Nurdancım o artı periyodik döneminden dolayıdır.haftaya kesin eksileri görürsün.
Sınavın baskısı bitti şükür.kiminle konuştusam şokta.dershanede görevli arkadaşım var.oda sorulara inanamıyor.

Sen oturttun sayma işini menülerinde o yüzden gayet başarılı.
Dukanın meülerinden bende çok faydalanıyorum.mücvere bende bayılırım.bol bolda yaparım.

Allah kavuştursun serapcım.çocuklar babalarına ayrı bir düşkün oluyor.ilk çocuğumda bu duruma biraz bozuluyordum😋.bütün gün ben ilgilenirdim baba gelince benim papuç damda.sonra düşündüm ben de olsam bütün gün peşimde gezen sevmediğim şeyleri bile yedirmeye çalışan günün ortasında yatağa yatıran habire kurallar koyan bir anneden sonra eve gelip benimle sadece oynayan babamı tercih ederdim.

Dolu bir pazar geçirmişsin.yemeklerde hazır oh ne güzel.bu arada canı gönülden tebrik ediyorum kilo vermişsin.çok mutlu oldum .sen oturttun artık bence.spor olayınıda yoğunlaştırırsan tıkır tıkır gidecektir kilolar.

Haftanın ilk günü inşallah herkes huzurlu bir hafta geçirir.
Hafta sonum yoğun geçti.büyük oğlum ankaraya babasının yanına gitti.hazır o gidiyor diye eşime dünya yemek yaptım yolladım.
Benim regl 10 gündür beklemedeydi.artık ciddi ciddi sorgulamaya başladım.menapoza girdim diye düşündüm.netten baktım belirtiler hiç uymuyor.eee geriye ne kaldı.
Kafayı yicektim ya bu yaşımda hamile kaldıysam.eşimle bir ahdımız vardı.kazara da hamile kalsam asla kürtaj olmak yok.kafayı yicem.tamam aldırmak yok ama anane olcak yaştada anne olamamki..
Bugün için randevu aldım ki......geldi.
Nasıl rahatladım anlatamam.
Menümüde yazayım çıkayım.canın döküntüleri arttı onu hastaneye götürücem.
Sabah
1 dilim ekmek
3 zeytin
Azcıcık peynir
1 domates
Ara
Bir şeftali
Öğlen
1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
4 kaşık sebze türlüsü
Akşam facia
1 paket etiformla 4 zeytin biraz peynir.
Tatlı krizim tuttu koca bir kase dondurma ve 3 gofret yedim.çokkk pişman oldum.ama gelecek olanın kriziymiş.
Benden haberler böyle arkadaşlar.
Hepinize yüzünüzde gülümsemenin hiç eksilmediğ,yüreğinizde hiç kırgınlığın kızgınlığın olmadığı huzurlu bir hafta diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…