Olmuş valla
Yoğurt ve su konusuna toplu cevap vereceğim canım
Spor benimde aksakı yani regl iken heleki ilk günlerim çok yoğun geçiyor benim jillian yapmam mümkün değil sürekli uzanıyorum çünkü sanırım ben de salı başlarım
Ayyy bebeğim benim kpss bu seni yıktı geçti resmen.Sorulardan herkes çok şikayetçi millet ağlıyor.Telegfon kulubesinde halay çekiyor
Tarih desen çok fenaymış.Neyse zaten sen bu kpss ye kendini koşullandırmamıştın.Canın sağolsun.Bazı arkadaşlarım 1 senedir gece gündüz çalıştılar emeklerine yazık valla.Şu ülkede eğitim sistemi yıllardır bir oturamdı.Olan gençlere oluyor.Çok üzülüyorum bunu yapanların yanına kalmaz inşallah.
Aman da yeni cicin hayırlı olsun spor ayakkabı rahat yaa bende airmax istiyorum şu an için çok gerekli değil malum yürüyüş yapmıyorum .Regl arkadaşın geldi.Aynı durumdayz.Bugün bildirimini bekliyorum canım.
selam herkese...dün benim için berbat bir gündü..eşimi yolcu ettim..sanki anlamış gibi oğlan sabaha kadar huzursuzlandı durdu...ağlıyo sebepsiz hiç bu şekilde görmemiştim..eşimi görüntülü aradım sesini duyunca kapıya bakıyo başlıyo ağlamaya...eşimde otobüste ağlamış..onu da huzursuz ettik..neyse ki bugün iyi...
çeşmi canım geçmişi okudum da sınava girmişsin..ama kimden duyduysam herkes zor diyo..hatta bu sene ösym kendini de aşmışş...bakktım bir kaç soruya bende gerçektende ne soracaklarını şaşırmışlar artık...hakkında hayırlısı canım zor ise herkese zor puan o şekilde hesaplanır..
anladım canım bızım burç genel olarak böyle sanırım kendım dahıl bes ıkızler tanıyorum hepımız boyleyız. ayyyy pıde herkes ıcın zor. sırf bu yüzden esım sagolsun almıyor ıyı de edıyor yoksa ekmek delısı ben bır de pıdeyı görünce kudurup bır tanesını yerım ALLAH korusun.
olur olur hepsı olur. düzene gırdıgını goruyorum haftaya daha ıyı olursun ben de pazartesı spora başlamayı düşünüyorum konu eksıgıme gore bakacağım artık ısyerınde cozemıyorum hem kucuk patron dondu hem ısler bıraz yoğunlaşacak spor salonuna gececegım eve gelıp eşofmanları gıydım mı, on bes dakikaya salondayım
AMINNNNNNNNNN dıyorum
canım uzuldum sınavın ıyı gecmemıs ama dedıgın gıbı cok cok zormuş bu sartlar altında cok calıssan da umduğunu emegının karşılığını alamama ıhtımalın olacakmış demek kı. ama yıne de sınav zor olduğu ıcın puanlar da dusuk olabılır ve hıc bellı olmaz yanı dıyorum. hakkında hayırlısı olsun geldı gectı bıttı. sonucuna gore kendıne tam bır yol cızıp o hedef de karıyer egıtım başarıya odaklanırsın
cıcılerını güle güle gıy cok ıyı yapmışsın spor ayakkabı gıbısı yok valla.
ıyı pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrr
ben bugun dınlenıyorum utu yok evı halılar geldıgınde temızlemıstım sadece sıradan camasır ısım var. dun ısten gelınce 7-8 parça utumu yaptım balkonu yıkadım bulaşık makınamı boşalttım camasırımı yıkadım. gıttı ısın cogu. bugun sadece camasır ve yemek ısım kaldı. uc yemek yapacağım et kavurma, bıraz patates kızartması ( actıvry de ), yenı bır kabak yemegı deneyecegım.
dun saat onbucuga gelirken azıcık dınleneyım dedım esımın camıden gelmesını beklerken. o gelınce cay ıcecektık sahura oturalım fılm ızleyelım dedık ama nerdeeeeeeee ben bır uyudum sahura bıle kalkmadım. esım kaldırdı da ben kalkamadım dıyım. sahursuzum yıne yanı ama benı etkılemıyor ne susuzluk ne açlık. saat on bır buçuk da kalkmışım daha uyurdum galıba. 12-13 saat uyudum ohaaaaaaaa dedım kendıme. kendıme gelmek ıcın dus aldım hava da serın ohhhhhhhh mıs.
sımdı derse oturacağım 6ya kadar calısmayı düşünüyorum kuaföre gıdecektım kaslarım fena oldu ama kadının cocugu hastaymış evıne gıtmıs haftaıcı hallederim artık.
menumu de yazayım:
sahurum yoktu
ıftarım :
bır hurma
ıkı bardak su
bır kase çorba
bır tabak etsız turlu
dört kasık yoğurt
ıkı kasık yoğurtlu kırmızı pancar
bır kasık ton balığı
yarım domates yarım salatalık
ıkı çatal salatalık tursusu
dört bes dal semızotu
tahınlının ucundan tadımlık
ara: 10 adet kıraz, bır tane sobıyet ve ıkı yemek kasıgı dondurma
sporum olmadı erkenden uyuyup kaldığım ıcın.
günlük adım 7200
dun uyuyup kalınca suyum da az oldu ılk kez bukadar oldu oyuzden bugun susadım azıcık.
sağol canım dileklerin için..gezmeye pek çıkamıyorum canım malum ayağım bayağı sıkıntılı şu dönemlerde..üzerine bastıkça daha da kötü oluyo..ağustos 6sına kadar dayanabilirsem ne ala.. whatsapp ı yeni kurdum bende...çok cahil kalmışım o konudaanladım canım ALLAH kavuştursun merkezde olmak da degısıklık olur fırsatın olursa bıraz gezersın de.
oooooo kılo vermıssın tebrık ederım canım. gel gel daha sık gel tabıkı. sultan ve senınle artık whatsup dan gorusebılıyorum buna cok sevındım cemreme msj attım hatta uzun zaman gecınce dun aradım bıle ama ulaşamadım ona da ulaşırsak ve burda olursak ekıbı tamamlamış olacağız yıne
hemen gitmeyi düşünmüyorum canım ağustos 24 de düğünümüz var...kalcam büyük bir ihtimal...gidip oranın sıcağını çekmek istemiyorum zaten...eş özelde olunca böyle sıkıntı oluyo ama gelir dayanamaz büyük bir ihtimal..ah canım ya ALLAH kavuştursun ıcım burkuldu neyse bayramdan sonra sureklı evde olursun belkı. okulun açılmasına bır ay kalıyor o durumda sanırım. esı ogretmen olmayan arkadaşlarım da aynı sıkıntı yasıyor maalesef. tatıllerı, ızınlerı uymuyor
kilo reglden dolayı bu kadar fazla çıktı canım geçen hafta fazla çıktım bu hafta 1 kilo fazla vermiş gibi oldum...oooooo eskı gunlerdekı gıbı profesyonel bır bıldırım yapmışsın sen canım. süper kılo vermıssın senın kılondakı bırı ıcın hele ınanılmaz bır rakammmmmmm. bırıncı ben olurum belkı dıye dusunurken aldın valla acık araaaaaa. dun bes de tartıldığım rakama gore soyluyorum ıftara bes kala tartılıyorum ve unuttum dun ıste maalesef.
oyyy senin oğlunu yerim ben pek duygusal olacak galiba serapcım
ben zaten devleti pek düşünmüyorum canım biraz laf olsun diye girdim yani, ve baya baya düşük puan alacagım diye tahmin ediyorumyani belki başvuru hakkım bileo lmaz yani, o sebeple özel sektör aramalarımı baya baya hızlandırıryorum
kızlar herkese mutlu pazarlarsabahtan beri yer görmedim desem doğru olur dürekli evde koşturma içindeyim, şimdi bi fırsat buldm işte ama annem birazdan alarmları çalmaya başlar yine
doğru düzgün kahvaltı edemedim bugun, ama mutemadiyen bişeylerin tadına baktıgım için karnım gayet tokkilo olarak da malesef adet dönemi bende net + . kilo yapıyor, o sebeple üzülerek bildirimim yapıyorum
bu hafta tam olarak 78.8 kiloyumhaftaya inşallah hem adet şişkinliğim hem de fazlalık bir miktar gramlarım gider inşallah
2 gündür de günlük yürüyüşlerim oldu canım, dün çarşıda bugun markete git gel evi temizle ütü yap vs. Yarın umuyorum ki bütün telaşlarımız biter ve normal düzenime dönerim
Inan telefon kulubesinde halay çekme sorusu hiç bişeydi yaa o tarih sorularına bakılırsaBir an gerçekten sorular türkçe degil mi acaba diye düşündüm ama turkçeymiş
Gerçekten emek veren herkese yazık oldu ama aldıgı ah ların hesabını nasıl verecek bu insanlar merak ediyorum
Oyyy senin oğlunu yerim ben pek duygusal olacak galiba serapcım
Ben zaten devleti pek düşünmüyorum canım biraz laf olsun diye girdim yani, ve baya baya düşük puan alacagım diye tahmin ediyorumYani belki başvuru hakkım bileo lmaz yani, o sebeple özel sektör aramalarımı baya baya hızlandırıryorum
Sana spor salonu iyi geliyodu canımcım çok iyi olacak senin için
Benim çok umudum yok canım sınvala ilgili, gerçekten kötü bir sınav geçirdim, o sebeple özel sektör aramalarına devam edecegim
Kuzum siz benden mutlaka daha iyi bilirsiniz ama sahur yememenin vucudunda kıtlık sinyali gibi algılanmasından yana şüpheliyim canım :26: Koskoca 1 gün içerisinde sadece 1 öğün yiyorsun, uyku tatlı geliyor biliyorum ama en azından kalkıp bi bardak süt içsen, o bile iyi olur, diğer türlü bu kadar az yemek kilo vermen açısından da saglık açısından da sana zararlı olacak diye korkuyorum ve endişeleniyorum.
sağol canım dileklerin için..gezmeye pek çıkamıyorum canım malum ayağım bayağı sıkıntılı şu dönemlerde..üzerine bastıkça daha da kötü oluyo..ağustos 6sına kadar dayanabilirsem ne ala.. Whatsapp ı yeni kurdum bende...çok cahil kalmışım o konuda
hemen gitmeyi düşünmüyorum canım ağustos 24 de düğünümüz var...kalcam büyük bir ihtimal...gidip oranın sıcağını çekmek istemiyorum zaten...eş özelde olunca böyle sıkıntı oluyo ama gelir dayanamaz büyük bir ihtimal..
kilo reglden dolayı bu kadar fazla çıktı canım geçen hafta fazla çıktım bu hafta 1 kilo fazla vermiş gibi oldum...
duygusal mı bağlılık mı bilemedim canım ama aşırı düşkün hem eşime hem bana...
2009 senesinde aynı şeyi yaşadım canım..çok düşük beklerken puanım beklediğimin çok mu çok üstünde geldi...neyin ne olacağı belli olmuyor..bir soru 1 puan bile getirebiliyo..hakkında hayırlısı diiyelim..pek devleti düşünmüyorsun anladığım kadarıyla...gönlündeki neyse mevlam onu nasip etsin sana..
Evet kapanısı yapıyorum hem de guzel bır haber ıleeeeeeeeeeee
belkı de 7-8 ay sonra ılk kez kılo verdım hem de benım gıbı zor kılo veren bırı ıcın. Yıne ramazan ayı bana mubarek yuzunu hayrını gosterıyor anlasılan. ıns boyle devam etsınnnnnnn ınsallah
ve gelelım kılomuza.
Gecen hafta 106.5
bu hafta 105.5
gıden : - 1.00 kg
ay ne cahıllıgı ya. Ben de akıllı telefonu cok gec aldım mesela. Sımdı var boyle bır fırsat, bol bol kullanmak lazım kullanırız da zaten. Ayyy dogru ya. Ben ayagının okadar kotu oldugunu unuttum haklısın canım sen dıkkat et emı zorlama.
Kımın dugunu var hayırdır ? Ohhhhh dgune zayıflarsın da ne guzel olur. Bence de gelır esın . Ayrılık sahanesı dusununce ben de kalacagını sanmıyorum
olsun olsun regl odemı atmıssın artı olarak 1 kılo da vermıssın super daha ne olsunnnnn
canım sen 2009 da mı atandın ? Merak ettım
duygusal mı bağlılık mı bilemedim canım ama aşırı düşkün hem eşime hem bana...
2009 senesinde aynı şeyi yaşadım canım..çok düşük beklerken puanım beklediğimin çok mu çok üstünde geldi...neyin ne olacağı belli olmuyor..bir soru 1 puan bile getirebiliyo..hakkında hayırlısı diiyelim..pek devleti düşünmüyorsun anladığım kadarıyla...gönlündeki neyse mevlam onu nasip etsin sana..
oooooooo cok yoğun gecmıs bugun. mısafır hem keyıflı hem yorucu oluyor.
bır kac ıcınde yenıden tartıl. ve o zaman gorelım bence gerçek kılonu.
dedıgım gıbı canım gectı bıttı ıste. Daha fazla dusunmemek lazım konusmayalım da hatta. Bugun hareketlı bır gun gecırmıssın hareket, candır ya.
Canım cok cok haklısın kaldı kı burda hepımız ac cok herseyı bılıyoruz ogrendık oyuzden herkesın tavsıyesı bılgısı onemlı elbette benım ıcın. Uykuya kıyamıyorum bu yıl. ıs sakın. Oyuzden ısyerınde uyku cok kotu oluyor herzamankınden daha cok uyku basıyor ısler sakın oldugu ıcın. Ben de bıraz olsun 4-5 saat uyumus olayım dıyorum sahura kalkınca sahurdan sonra uyuyamıyıorum da ama yanlıs oluyor tabıkı beslenme acısından. ıns bugunden ıtıbaren daha basarılı olacagım bu konuda. Umuyorum
Evet kapanısı yapıyorum hem de guzel bır haber ıleeeeeeeeeeee
belkı de 7-8 ay sonra ılk kez kılo verdım hem de benım gıbı zor kılo veren bırı ıcın. Yıne ramazan ayı bana mubarek yuzunu hayrını gosterıyor anlasılan. ıns boyle devam etsınnnnnnn ınsallah
ve gelelım kılomuza.
Gecen hafta 106.5
bu hafta 105.5
gıden : - 1.00 kg
[TABLE="class: grid, width: 50"]
[TR]
[TD]İSİMLER [/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]FARK + /-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ESRA[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78.9[/TD]
[TD]-100 GR
(regl)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DOĞA[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]105.5[/TD]
[TD]-1 KG[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LEP[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]61.9[/TD]
[TD]-300 GR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CESMİNAZ[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]78.8[/TD]
[TD]+800 GR (regl)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NESLİ[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]İZİNLİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SERAP[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]76.5[/TD]
[TD]-2 KG [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar oldu galiba hııı ??? Ancak bu kadar becerebildim valla.Bu durumda haftanın 1. Serap tebrikler canım.Ayrıca doğanın rakamına bayıldım.Seni de kocaman tebrik ediyorum canım arkadaşım.Züleyha ablam haftayı başarılı kapatmış.Ben ve nurdanım regl dönemi haftaya güzel rakamlar bekliyorum bizden.Hepiniz öper ,ufaktan uyumaya kaçarım.Şu liste küçücük göründüğüne bakmayın çok vaktimi aldı excelden on dosya yapmıştım şimdiye.Kk ya sesleniyorum lütfen daha kolay bişey yapsınlar.Yazdıkça enine boyuna genişleyen bir sistem.Bi şey anlamadım valla !!!![/QUOTE
ne güzel bu hafta kimse kilo almamış.tebrikler
kızlar herkese mutlu pazarlarsabahtan beri yer görmedim desem doğru olur dürekli evde koşturma içindeyim, şimdi bi fırsat buldm işte ama annem birazdan alarmları çalmaya başlar yine
doğru düzgün kahvaltı edemedim bugun, ama mutemadiyen bişeylerin tadına baktıgım için karnım gayet tokkilo olarak da malesef adet dönemi bende net + . kilo yapıyor, o sebeple üzülerek bildirimim yapıyorum
bu hafta tam olarak 78.8 kiloyumhaftaya inşallah hem adet şişkinliğim hem de fazlalık bir miktar gramlarım gider inşallah
Günaydın hayırlı pazarlar ballarım
Sabah sabah yatağıma laptopu aldım geçmişi okudum keyiflice size yazdım.Valla bana lüx buBugün evde dinlerenek geçiricem.Ağrım var çünkü.Hala kahvaltı yapmadım mesela.Babam uyanmadan halletmem lazım.Yakanlanmıyayım.
Neslican bugun dönüyor sanırım yeri çok belli çok da özledik.
Hemen iki soru sormuştum su ve yoğurt .Onunla ilgli bişey yazayım.Öncelikle cevaplarınıza çok teşekkür ederi.Hemen hemen hem fikiriz.Su normalde alkali beslenmeye göre yemek yeme esnasın kullanılmamalı.Ama ayça hoca yerken su için diyor.Yemek yerken tokluk hissi oluşuyor doğru ama vucudumuzdaki adit değerleri nolcak peki? Bende sizin gibi yemekten yarım saat önce içmeyi tercih ediyorum.Ayça hocaya uyduğum bir dönem vardı o zaman da sıkıntı yaşamamıştım hatta memnundum.
Yoğurda gelince hepimiz yoğurdu seviyoruzzz yaşasınn hatta doğa bile alıştı.Evde mayalanan yoğrt her zaman en yararlısıdır.Ben de doğanın aksine hazır yoğurt tüketemem.Züleyha ablam gibi sütünü pek sevmesem de yoğurt yiyebiliyorum.Keçi yoğurdu hiç yemedim ama koyun yoğurduna aşığım rresmen.Olsa 3 ana 3 ara hep yoğurt yiyebilirim.Nurdanım hiç ayırt etmiyorsun en güzeli de bu ne varsa ye gitsin yani
Bugün nurdan ve filiz bildirim yaparsa akşam listeyi yayınlarım ballarım.
Dünkü menüm
öğle
bir kepçe çorba
4 dukan mücver
az yoğurt
3 çatal kabak tatlısı
iftardan önce
3 kayısı
iftar
yoğurtlu kebap ( 2 dilim kepek ekmek 4 ızgara köfte 1 tk.k terağı)
salata
Ara
3 çatal kabak tatlısı
1 fincan sütlü kahve
toplam 5 tahıl 2 et 3 meyve 1 yağ 3 süt olmuş gün başarılı canlarım spor yok malumm biliyonuz
Size vereceğim link dukan tarifler veriyor gerçekten çok güzel denemiş tarifleri var bu da mücverin linki
http://www.dukanamca.com/kabak-mucver/
selam herkese...dün benim için berbat bir gündü..eşimi yolcu ettim..sanki anlamış gibi oğlan sabaha kadar huzursuzlandı durdu...ağlıyo sebepsiz hiç bu şekilde görmemiştim..eşimi görüntülü aradım sesini duyunca kapıya bakıyo başlıyo ağlamaya...eşimde otobüste ağlamış..onu da huzursuz ettik..neyse ki bugün iyi...
çeşmi canım geçmişi okudum da sınava girmişsin..ama kimden duyduysam herkes zor diyo..hatta bu sene ösym kendini de aşmışş...bakktım bir kaç soruya bende gerçektende ne soracaklarını şaşırmışlar artık...hakkında hayırlısı canım zor ise herkese zor puan o şekilde hesaplanır..
ıyı pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrr
ben bugun dınlenıyorum utu yok evı halılar geldıgınde temızlemıstım sadece sıradan camasır ısım var. dun ısten gelınce 7-8 parça utumu yaptım balkonu yıkadım bulaşık makınamı boşalttım camasırımı yıkadım. gıttı ısın cogu. bugun sadece camasır ve yemek ısım kaldı. uc yemek yapacağım et kavurma, bıraz patates kızartması ( actıvry de ), yenı bır kabak yemegı deneyecegım.
dun saat onbucuga gelirken azıcık dınleneyım dedım esımın camıden gelmesını beklerken. o gelınce cay ıcecektık sahura oturalım fılm ızleyelım dedık ama nerdeeeeeeee ben bır uyudum sahura bıle kalkmadım. esım kaldırdı da ben kalkamadım dıyım. sahursuzum yıne yanı ama benı etkılemıyor ne susuzluk ne açlık. saat on bır buçuk da kalkmışım daha uyurdum galıba. 12-13 saat uyudum ohaaaaaaaa dedım kendıme. kendıme gelmek ıcın dus aldım hava da serın ohhhhhhhh mıs.
sımdı derse oturacağım 6ya kadar calısmayı düşünüyorum kuaföre gıdecektım kaslarım fena oldu ama kadının cocugu hastaymış evıne gıtmıs haftaıcı hallederim artık.
menumu de yazayım:
sahurum yoktu
ıftarım :
bır hurma
ıkı bardak su
bır kase çorba
bır tabak etsız turlu
dört kasık yoğurt
ıkı kasık yoğurtlu kırmızı pancar
bır kasık ton balığı
yarım domates yarım salatalık
ıkı çatal salatalık tursusu
dört bes dal semızotu
tahınlının ucundan tadımlık
ara: 10 adet kıraz, bır tane sobıyet ve ıkı yemek kasıgı dondurma
sporum olmadı erkenden uyuyup kaldığım ıcın.
günlük adım 7200
dun uyuyup kalınca suyum da az oldu ılk kez bukadar oldu oyuzden bugun susadım azıcık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?