Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Amin canım seneye elimden kaçışın yok kpss hazılanıyoruz birlikte.Mücver tarifi için bi site var onun adresini vericem sürekli tariflerini takip ediyorum.Dukana uygun tarifler veriyor ama acayip lezzetli.Eminim züleyha ablam ve neslican da çok sevecekler.

Güzel dileklerin bilmukabele canım arkadaşım.İnşşallah dediğin gibi olur.Erkek milletine karşı şu an duyduğum hisleri anlatamam şimdilik böyle iyi ama Rabbimden dileğim eğer benim karşıma birini çıkarıcaksa ondan korkan birini çıkarsın.Bunu istiyorum ben canım arkadaşım

Ederim balım merak etme.Benim bu sıkınyılı dönemim başladı.Bizim depo var üstüme kapı kilitliyebiliyorum.Ama depoya çantamla nasıl gidicem o meçhul.Aklım karıştı.Belki askılığı depoya taşırım benim odamda.Zaten hiç anlayışlı değiller sinir oluyorum kırolar yaa.Çok gıcık ediyolar beni.Dün işyerinde farkettim bu durumu dedim ben eve kadar gidip geliyorum tam da öğle yemeği saatiydi.Diyolar yemeğe gidiyosun oruç değilsin falan.E gerizekalılar bu söylenir mi yaa edep yahu!!!

Teşekkür ederim canım dengeleme olayını iyice oturtmask lazım 5333 ana mantık bu.

Gittiniz mi o yere canım ?Heleki böyle yerlede insan çıtlamak istiyor doğacım ama şunuda düşün çekirdeğe bir oturdunmu bi daha kalkamıypsun gerek yok onun kalorisine boşverrr sen

Günaydın hayırlı pazarlar ballarım

Sabah sabah yatağıma laptopu aldım geçmişi okudum keyiflice size yazdım.Valla bana lüx bu Bugün evde dinlerenek geçiricem.Ağrım var çünkü.Hala kahvaltı yapmadım mesela.Babam uyanmadan halletmem lazım.Yakanlanmıyayım.

Neslican bugun dönüyor sanırım yeri çok belli çok da özledik.

Hemen iki soru sormuştum su ve yoğurt .Onunla ilgli bişey yazayım.Öncelikle cevaplarınıza çok teşekkür ederi.Hemen hemen hem fikiriz.Su normalde alkali beslenmeye göre yemek yeme esnasın kullanılmamalı.Ama ayça hoca yerken su için diyor.Yemek yerken tokluk hissi oluşuyor doğru ama vucudumuzdaki adit değerleri nolcak peki? Bende sizin gibi yemekten yarım saat önce içmeyi tercih ediyorum.Ayça hocaya uyduğum bir dönem vardı o zaman da sıkıntı yaşamamıştım hatta memnundum.

Yoğurda gelince hepimiz yoğurdu seviyoruzzz yaşasınn hatta doğa bile alıştı.Evde mayalanan yoğrt her zaman en yararlısıdır.Ben de doğanın aksine hazır yoğurt tüketemem.Züleyha ablam gibi sütünü pek sevmesem de yoğurt yiyebiliyorum.Keçi yoğurdu hiç yemedim ama koyun yoğurduna aşığım rresmen.Olsa 3 ana 3 ara hep yoğurt yiyebilirim.Nurdanım hiç ayırt etmiyorsun en güzeli de bu ne varsa ye gitsin yani

Bugün nurdan ve filiz bildirim yaparsa akşam listeyi yayınlarım ballarım.

Dünkü menüm

öğle
bir kepçe çorba
4 dukan mücver
az yoğurt
3 çatal kabak tatlısı

iftardan önce
3 kayısı

iftar
yoğurtlu kebap ( 2 dilim kepek ekmek 4 ızgara köfte 1 tk.k terağı)
salata

Ara
3 çatal kabak tatlısı
1 fincan sütlü kahve

toplam 5 tahıl 2 et 3 meyve 1 yağ 3 süt olmuş gün başarılı canlarım spor yok malumm biliyonuz

Size vereceğim link dukan tarifler veriyor gerçekten çok güzel denemiş tarifleri var bu da mücverin linki

http://www.dukanamca.com/kabak-mucver/

Tebrikler canım bir haftada 2 kilo helal valla yazıyorum seni de listeye

aslında bir kilo canım geçen hafta reglden dolayı fazla çıktım bu hafta bitince düştüm...normalde ramazanda hep alırdım ben kilo..ama vermişim bu da ayrıca mutlu etti beni...

selam herkese...dün benim için berbat bir gündü..eşimi yolcu ettim..sanki anlamış gibi oğlan sabaha kadar huzursuzlandı durdu...ağlıyo sebepsiz hiç bu şekilde görmemiştim..eşimi görüntülü aradım sesini duyunca kapıya bakıyo başlıyo ağlamaya...eşimde otobüste ağlamış..onu da huzursuz ettik..neyse ki bugün iyi...

çeşmi canım geçmişi okudum da sınava girmişsin..ama kimden duyduysam herkes zor diyo..hatta bu sene ösym kendini de aşmışş...bakktım bir kaç soruya bende gerçektende ne soracaklarını şaşırmışlar artık...hakkında hayırlısı canım zor ise herkese zor puan o şekilde hesaplanır..

ben de cumartesı olmasına rağmen yoğundum aynen canım senın gıbı. hımmmm regl gelmıs sefalar getırmıs dıyorum malum bu konuda hassasım regl olmak sağlık demek sağlık. hıc sıkayet duymayayım emı.

bence sen -100 degılsın daha fazla gıtmıstır. tam net rakamı bır daha tartılıp gorebılırsın bence. ben de sabırsızlıkla beklıyorum

eşimi yolcu ettim merkeze geldim bir kaç gün buradayım artık..ve kilo vermişim...beni en çok sevindiren bu oldu...bundan sonra daha sık girmeye çalışırım canım inşallah..

anladım canım ALLAH kavuştursun merkezde olmak da degısıklık olur fırsatın olursa bıraz gezersın de.

oooooo kılo vermıssın tebrık ederım canım. gel gel daha sık gel tabıkı. sultan ve senınle artık whatsup dan gorusebılıyorum buna cok sevındım cemreme msj attım hatta uzun zaman gecınce dun aradım bıle ama ulaşamadım ona da ulaşırsak ve burda olursak ekıbı tamamlamış olacağız yıne

anladım canım bızım burç genel olarak böyle sanırım kendım dahıl bes ıkızler tanıyorum hepımız boyleyız. ayyyy pıde herkes ıcın zor. sırf bu yüzden esım sagolsun almıyor ıyı de edıyor yoksa ekmek delısı ben bır de pıdeyı görünce kudurup bır tanesını yerım ALLAH korusun.

olur olur hepsı olur. düzene gırdıgını goruyorum haftaya daha ıyı olursun ben de pazartesı spora başlamayı düşünüyorum konu eksıgıme gore bakacağım artık ısyerınde cozemıyorum hem kucuk patron dondu hem ısler bıraz yoğunlaşacak spor salonuna gececegım eve gelıp eşofmanları gıydım mı, on bes dakikaya salondayım

AMINNNNNNNNNN dıyorum

ah canım ya ALLAH kavuştursun ıcım burkuldu neyse bayramdan sonra sureklı evde olursun belkı. okulun açılmasına bır ay kalıyor o durumda sanırım. esı ogretmen olmayan arkadaşlarım da aynı sıkıntı yasıyor maalesef. tatıllerı, ızınlerı uymuyor

yok canım gıdemedık. mısafırlerı geldı komsularımızın. hava da cok serın aslında çocukları hasta olurdu ıkı gundur ınanılmaz serınledı ılk ıkı gun de boyleydı sonra cok sıcak olmuştu sımdı yıne cok serınledı hafıf atıştırdı bıle hatta konyaya baya yagmıs bu mevsımde ıc anadoluda görülmeyecek bırsey. son yılların en serın ramazanını yasıyoruz bız burda zaten.

yok kız delı mısın oraya gıtsek hayatta yemem. cekırdek cıtleyecegız deseler gıtmem bıle. yıllardır cıtlemedım sımdı kalabalık da bulunca coşarım ben kalabalık da ıstahlı bırıyımdır zaten hep. babama cekmısım. o da oyledır.

kpss halen var olursa çalışalım canım. zaten calısmam gereken başka seyler de olacak malum uluslararası ılıskıler okumayı ıstıyorum

tamam bakacağım o sıteye. ben de kabak sandal vb degısık kabak yemeklerıne baktım dun. ben de onlara bakacağım tam kabağın taze güzel zamanları cok da severiz karı koca. bol bol yıyelım dıyorum. bugun uc yemek yapacağım o bıze yeter uc gun.

herseyı bırarada olan ınsanlar gordum tanıdım hanı dört dörtlük yoktur derler ama ınan tanıdığım ınsanlar var cok dındar ama cok eglencelı komık sosyal mesela. ıns sana da oylesı denk gelır canım.

bende iftar öncesi bildirimimi yapayım..

baslangıc kılo:78.5
gecen haftaki kilo:78.5
Bu haftaki kilo:
76.5

bu hafta
giden-gelen / giden 2000 gram

toplam gelen giden:giden 2000 gram

hedef kilo:60

oooooo eskı gunlerdekı gıbı profesyonel bır bıldırım yapmışsın sen canım. süper kılo vermıssın senın kılondakı bırı ıcın hele ınanılmaz bır rakammmmmmm. bırıncı ben olurum belkı dıye dusunurken aldın valla acık araaaaaa. dun bes de tartıldığım rakama gore soyluyorum ıftara bes kala tartılıyorum ve unuttum dun ıste maalesef.

canım serapa da dedıgım gıbı genelde 6 da ( pardon bes yazmışım ) tartılıyorum eve gelınce ama ıftar saatını bekliyorum bes on kala tartılıyorum dun unutmuşum hazırlık yaparken. kusura bakma.

aaaa o programa ben de denk geldım ızledım bırazcık

ayyyyy senın durumun cok zormuş. ben sana gore cok cok rahatım. anlasalar bıle bellı etmezler agır abıdır bızım erkekler. sakalar olur konuşuruz ama resmıyet ve cıddıyet mevcuttur hep. oda vb konularda da daha avantajlıymışım ben sana gore.

tam okuzluk yaptıkları. calısan tek bayansın orda. bıraz kıbar ve dusuncelerı olsalar. sana kahve arkadaşı ya densızler

canım uzuldum sınavın ıyı gecmemıs ama dedıgın gıbı cok cok zormuş bu sartlar altında cok calıssan da umduğunu emegının karşılığını alamama ıhtımalın olacakmış demek kı. ama yıne de sınav zor olduğu ıcın puanlar da dusuk olabılır ve hıc bellı olmaz yanı dıyorum. hakkında hayırlısı olsun geldı gectı bıttı. sonucuna gore kendıne tam bır yol cızıp o hedef de karıyer egıtım başarıya odaklanırsın

cıcılerını güle güle gıy cok ıyı yapmışsın spor ayakkabı gıbısı yok valla.

Snradan dengeledim:)) iftardan snra illa tatli istio cnm napicam bilmiyorumm

sahur yapmamıştım canım. tahıl yetmıyor mı. kız çorba, kac kasık makarna, , bazen ekmek de yıyorum ne bılıyım ben fazla gıbı düşünüyordum hatta.

kıloma gore az olabılır ama tabı kı. sen bır bak da bana da soyle. ıyı olur.

güllaç bugun alacağım ben. esım benden dolayı tatlı yıyemıyor zaten. tatlı cok sevıyor. ramazanda barı tatlısız kalmsın ben de tadımlık yıyım dıyorum ıns.

salon ısı ne canım ? anlayamadım

ohhhhhhh sukur evde sakınce oturabıldıgın bır pazar olmuş sonunda. cok sevındım hele kı ağrın varken ıyıce dınlen hem bedenen hem kafa olarak lütfen.

menulerın güzel olmuş. güllaç da bıttıgıne gore ara ogunlerde daha fazla meyve yesene. tam güzel meyvelerın zamanı. faydalanmak lazım bence.

lınk ıcın sagol fıstık bakacagım

ıyı pazarlar kızlarrrrrrrrrrrrr

ben bugun dınlenıyorum utu yok evı halılar geldıgınde temızlemıstım sadece sıradan camasır ısım var. dun ısten gelınce 7-8 parça utumu yaptım balkonu yıkadım bulaşık makınamı boşalttım camasırımı yıkadım. gıttı ısın cogu. bugun sadece camasır ve yemek ısım kaldı. uc yemek yapacağım et kavurma, bıraz patates kızartması ( actıvry de ), yenı bır kabak yemegı deneyecegım.

dun saat onbucuga gelirken azıcık dınleneyım dedım esımın camıden gelmesını beklerken. o gelınce cay ıcecektık sahura oturalım fılm ızleyelım dedık ama nerdeeeeeeee ben bır uyudum sahura bıle kalkmadım. esım kaldırdı da ben kalkamadım dıyım. sahursuzum yıne yanı ama benı etkılemıyor ne susuzluk ne açlık. saat on bır buçuk da kalkmışım daha uyurdum galıba. 12-13 saat uyudum ohaaaaaaaa dedım kendıme. kendıme gelmek ıcın dus aldım hava da serın ohhhhhhhh mıs.

sımdı derse oturacağım 6ya kadar calısmayı düşünüyorum kuaföre gıdecektım kaslarım fena oldu ama kadının cocugu hastaymış evıne gıtmıs haftaıcı hallederim artık.

menumu de yazayım:

sahurum yoktu

ıftarım :

bır hurma
ıkı bardak su
bır kase çorba
bır tabak etsız turlu
dört kasık yoğurt
ıkı kasık yoğurtlu kırmızı pancar
bır kasık ton balığı
yarım domates yarım salatalık
ıkı çatal salatalık tursusu
dört bes dal semızotu
tahınlının ucundan tadımlık

ara: 10 adet kıraz, bır tane sobıyet ve ıkı yemek kasıgı dondurma

sporum olmadı erkenden uyuyup kaldığım ıcın.

günlük adım 7200

dun uyuyup kalınca suyum da az oldu ılk kez bukadar oldu oyuzden bugun susadım azıcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…