Allah herkesi ozelden kurtarsin ozellikle sorunlu patronu ve calisma arkadasi olanlar isyerlerinden.bugun kpss var tam da guzel uydu duam.darisi seneye bize inss esosum.mucvet istiyorum tarif lutfen.uzun zamsndir yemedim canim cekti. Aaa ne demek kuzum hep yanindayim biliyosun insan dostunun sevgisi destegi icin tsk etmemeli mahcup olmamali minnet duymamali bunlari beklememeli dostlar.cunku dost bunu karsiliksiz yApiyorsa basa kakmiyorsa o dostluk saglamdir bu konuda iyi bir tecrubem var oyuzden seviyorum aramizdaki ozel ama ozgur saf net olan bu dostlugu. Evlilik konusunda da aynen aski bulup mutlu olmayan ciftlet de gordum oyuzden illaki ask olaydi takintimdan kurtuldum artik. Saygi olsun vefa olsun sahiplenme olsun anlayis olsun uyum olsun bunlar insan da sevgiyi de huzuru da olusturuyor ben bunlarin zaman zaman eksikliginde oldugum icin sikinti yasiyorum ha asik olunca herseyi karsindaki kisiyi oldugu gibi kabullenirsin cunku asiksin gozune gorunmez eksik yanlis birsey. Sana hem asik oldugin hem huzur buldugun bir es diliyorum esosum.ikisi birarada olursa bal olur kaymak olur cennet olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kiz dikkat et zarar verme kendine ha.aynen benim dr zor olacak.yemek yapulmiyor sebil de su olnuyor yaninda bisey getirip yukari depoda caktitmadan yrmek icmek ne kadar mumkunse.namaza cikinca yapabiliyorum ancak
Canini sıkma.cok guzel dengeliyosun onemli olan bu zaten.spor da yapilmis yine. Harika valla.biz dr bugun srnin gittigin yer gibi bir yere gidecegiz sanirim iftardan sonra gidelim dedi eski komsum.kizz bir haftadir cekirdek aseriyorum niye bilmiyom . Bir bucuk yildir yemedim ondan sanirsam. Severim kendilerini cok lazimmis gibi.
Tebrikler canım bir haftada 2 kilo helal valla yazıyorum seni de listeye
Ballarim daha yeni fırsat bulup yazabiliyorum .Cumartesi günü bu ne yoğunluktu anlamadim doğrusu.Bugun regl oldum ayrica öğlen isteyken eve geldim utana sıkıla.Cok ağrım var.Aslinda erken oldum yani o artilarimin ve tatli istegimin sebebi buymus.Bugun tarti gunu bilirim yaptiniz mi ? Geçmişe aksam bakicam ben de şimdi yapayim 78.9 .Gecen haftaya göre -100 gr gibi gorunseee daha fazladir.Acayip sisim çünkü.Olsun eksi eksidir :)
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
eşimi yolcu ettim merkeze geldim bir kaç gün buradayım artık..ve kilo vermişim...beni en çok sevindiren bu oldu...bundan sonra daha sık girmeye çalışırım canım inşallah..
vayy be demek 1 sene olmuş esram biz tanışalı, ne mutlu bize
sen yine dengelemişsin canımcım, dün ananemdeki iftarda sarmalar benim katilim oldu resmenbaşka hiç bişey yemedim nerdeyse ama sarmayı biraz abrtmış olabilirim
bu arada yoğurt sormuşsun ya kuzum, ben her türlüsünü seviyorum yaahazırı ev yapımı meyvelisi süzmesi her çeşidini yani ben sanırım sadece yoğurtla beslenebilirim
sabah mesajınla beni çok mutlu ettin ablam çok teşekkür ederimbenim için devlet en son sırada zaten şuan ki sinavdan sonra isabetli bir karar aldıgımı da anladım, bir insanın seviyesini böyle saçma sorularla ölçen bir sistemin parçası olmak istemiyorum ben aslaa ama sınavdan önceki duamı hala tekrar ediyorum, Rabbim benim şansımı da alıp gerçekten isteyen ve hak eden arkadaşlarıma versin inşallah
ben genelde yazın diyet modunda olurum zaten canım, bu ramazan beni tek zorlayacak şey pideydi onu da yiyip yememek benden geçiyor o sebeple tercihimi yememekten yana kullanabiliyorum şükürsporda zorunlu bir araya uğradı ama yarın misafir gelecek onları da atlatalım, pazartesi akşamından sonra devam mutlaka güzel sonuçlar alalım hepimiz inşallah
selam herkese...dün benim için berbat bir gündü..eşimi yolcu ettim..sanki anlamış gibi oğlan sabaha kadar huzursuzlandı durdu...ağlıyo sebepsiz hiç bu şekilde görmemiştim..eşimi görüntülü aradım sesini duyunca kapıya bakıyo başlıyo ağlamaya...eşimde otobüste ağlamış..onu da huzursuz ettik..neyse ki bugün iyi...
çeşmi canım geçmişi okudum da sınava girmişsin..ama kimden duyduysam herkes zor diyo..hatta bu sene ösym kendini de aşmışş...bakktım bir kaç soruya bende gerçektende ne soracaklarını şaşırmışlar artık...hakkında hayırlısı canım zor ise herkese zor puan o şekilde hesaplanır..
Teşekkür ederim canım dengeleme olayını iyice oturtmask lazım 5333 ana mantık bu.
Gittiniz mi o yere canım ?Heleki böyle yerlede insan çıtlamak istiyor doğacım ama şunuda düşün çekirdeğe bir oturdunmu bi daha kalkamıypsun gerek yok onun kalorisine boşverrr sen
Amin canım seneye elimden kaçışın yok kpss hazılanıyoruz birlikte.Mücver tarifi için bi site var onun adresini vericem sürekli tariflerini takip ediyorum.Dukana uygun tarifler veriyor ama acayip lezzetli.Eminim züleyha ablam ve neslican da çok sevecekler.
Güzel dileklerin bilmukabele canım arkadaşım.İnşşallah dediğin gibi olur.Erkek milletine karşı şu an duyduğum hisleri anlatamamşimdilik böyle iyi ama Rabbimden dileğim eğer benim karşıma birini çıkarıcaksa ondan korkan birini çıkarsın.Bunu istiyorum ben canım arkadaşım
bende iftar öncesi bildirimimi yapayım..
baslangıc kılo:78.5
gecen haftaki kilo:78.5
Bu haftaki kilo:76.5
bu hafta giden-gelen / giden 2000 gram
toplam gelen giden:giden 2000 gram
hedef kilo:60
Kizlar doga ve nurdan tartilmayi unutmuslar liste yarina kaldi yarin yayinlarim kizlar bildirim yaptiktan sonra bu arada Züleyha hocamin gecen söylediği Fehar göçer in programınin tekrari var izleyelim hadii :)
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Ederim balım merak etme.Benim bu sıkınyılı dönemim başladı.Bizim depo var üstüme kapı kilitliyebiliyorum.Ama depoya çantamla nasıl gidicem o meçhul.Aklım karıştı.Belki askılığı depoya taşırım benim odamda.Zaten hiç anlayışlı değiller sinir oluyorum kırolar yaa.Çok gıcık ediyolar beni.Dün işyerinde farkettim bu durumu dedim ben eve kadar gidip geliyorum tam da öğle yemeği saatiydi.Diyolar yemeğe gidiyosun oruç değilsin falan.E gerizekalılar bu söylenir mi yaa edep yahu!!!
kızlar herkrse merhabalaryukarıda yazdıgımdan da gördüğnüüz gibi sınav pek iyi geçmedi tabiki, hem çalışmadım hem de cidden çok ilginç sorular vardı çalışan, bütün sene dershaneye gitmiş arkadaşlarım bile tarih soruları için olamaz böyle şey dediler şöyle söyleyim, bir tek inkliaba güveniyordum, ki en 3 4 soru çıkması gereken kısımdı ve tabiki hiç bir soru çıkmadı Atatürke dair neyse sinirimi içime atayım da bu sistemin bi parçası olmak istemedigime bir kere daha karar verdim yani kısacası
onun dışında çarşıdaki işlerimi hallettim geldim, şimdi dinlenme modundayımkısa günün karı bir de spor ayakkabı aldım kendime
esoşum ben bu sabah o telaşla tartılmayı unutmuşum canımbide zaten regl döneminde oldugumdan + 1 kilo net var bende, istersen öyle yaz, istersen yarın tartılıp söyleyim kuzum sana, kusura bakma lütfen
Yani şöyle düşünmelisin ben şimdi probis yedim demekki diğer önümde bunu dengelemeliyim mesela bunu ikindide yedin akşam ekmek çorba pilav makarna yok akşamı meyve ve yoğurt ile kapatabilirsin yada sebze yemeği yoğurt yada et salata gibi canım yoksa bunu yedin diye aç kalmal olmaz yada nasılsa yedimm amannn salla bugün bozayım diyeti olmaz
Tatlım menün güzel olmuş su falan yerinde sahurda tahıl ne yedin sana tahıl yetmiyor gibi su an da bile 4 olmuş ben bugün ayça kaya okucam orda kilolara göre güncelliyor sayma muhabbetini bakalım senin kilona ne kadar tahıl veriyor.Gerçi artı eksi bir olayı var yani sahurda 2 dilim ekmek bile yemiş olsan 6 tahıl olur o da bişet etmez yani.Ben de tahılı genelde tatlıda dolduruyorum bi güllaçla 3 tahıl hooooop gidiyorNeyse ki bugün bitiyor güllaç yuppiii daha da istemem valla koca borcamı bana bitittirdiler.
Sen salon işini naptın hiç konuşamadık ????
Günaydın hayırlı pazarlar ballarım
Sabah sabah yatağıma laptopu aldım geçmişi okudum keyiflice size yazdım.Valla bana lüx buBugün evde dinlerenek geçiricem.Ağrım var çünkü.Hala kahvaltı yapmadım mesela.Babam uyanmadan halletmem lazım.Yakanlanmıyayım.
Neslican bugun dönüyor sanırım yeri çok belli çok da özledik.
Hemen iki soru sormuştum su ve yoğurt .Onunla ilgli bişey yazayım.Öncelikle cevaplarınıza çok teşekkür ederi.Hemen hemen hem fikiriz.Su normalde alkali beslenmeye göre yemek yeme esnasın kullanılmamalı.Ama ayça hoca yerken su için diyor.Yemek yerken tokluk hissi oluşuyor doğru ama vucudumuzdaki adit değerleri nolcak peki? Bende sizin gibi yemekten yarım saat önce içmeyi tercih ediyorum.Ayça hocaya uyduğum bir dönem vardı o zaman da sıkıntı yaşamamıştım hatta memnundum.
Yoğurda gelince hepimiz yoğurdu seviyoruzzz yaşasınn hatta doğa bile alıştı.Evde mayalanan yoğrt her zaman en yararlısıdır.Ben de doğanın aksine hazır yoğurt tüketemem.Züleyha ablam gibi sütünü pek sevmesem de yoğurt yiyebiliyorum.Keçi yoğurdu hiç yemedim ama koyun yoğurduna aşığım rresmen.Olsa 3 ana 3 ara hep yoğurt yiyebilirim.Nurdanım hiç ayırt etmiyorsun en güzeli de bu ne varsa ye gitsin yani
Bugün nurdan ve filiz bildirim yaparsa akşam listeyi yayınlarım ballarım.
Dünkü menüm
öğle
bir kepçe çorba
4 dukan mücver
az yoğurt
3 çatal kabak tatlısı
iftardan önce
3 kayısı
iftar
yoğurtlu kebap ( 2 dilim kepek ekmek 4 ızgara köfte 1 tk.k terağı)
salata
Ara
3 çatal kabak tatlısı
1 fincan sütlü kahve
toplam 5 tahıl 2 et 3 meyve 1 yağ 3 süt olmuş gün başarılı canlarım spor yok malumm biliyonuz
Size vereceğim link dukan tarifler veriyor gerçekten çok güzel denemiş tarifleri var bu da mücverin linki
http://www.dukanamca.com/kabak-mucver/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?