Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Canım oltu için Erzurum en güzel ilçesi diyorlar çok şanslısın ben horasandayım Anladın demi şimdi Buraya gelen kaçar yani

Tortum içinde öyle güzel diyolar hiç görmedim kısmet artık

Sen sabah ne yedin bakem afiyet olsun canımcım bir hafta böyle artık bir hafta sonra bize yetişirsin dicem o zamanda ben izinli olacam sanırım napalım değişen yok biz her türlü buralardayız

Bizim evdede yer sıkıntısı var babam evde yokken yapmak zorundayım anlıyabiliyorum seni

Allah yar ve yardımcın olsun canım,çıkmadık candan umut kesilmez.Biz sana güveniyoruz.Öyle tavan puan olmaz belki ama seni tatmin edecek bak gör

sayma işi aklıma yattı benm canım yaa, tek sıkıntı diğer diyetlerde çikolata falan da oluyor ya ara öğünlerde bunda nedense tahıl hakkıma kıyamıyorum bi türlü ondan çikolata yiyemiyorum gerçi ramazan olmasa tahıl hakkımdan arttırırım bile ama ramazan olunca arttıramıyorum

bugun karnımın agrı durumuna göre mekik ve squat la geçiştirirm canım, akşama hem ananemlerde iftar var, hem de yarın kpss var ya erken yatarım bu akşam, yarın da kardeşimle aynı odada leslie yapamıyorum, hem de sınav çıkışı kardeşimle çarşıda dolaşır biraz yürüyüş yapmış olurum, e pazara kadar da zaten agrım kalmaz, leslie ye geri dönerim

canım bu yorum yazdıgın arkadaşım Luna diğer topiklerden tanıyorum ben, iyi kızdır severim eskiden 41 kiloymuş da şimdi de öyle olmak istiyor, ama yemegi de seviyor benim gibi belki bizden gaza gelip diyet yapar diye umuyorum, yoksa ona kalsa 20 günde 15 kilo vermek gibi dahihane fikirleri var

Kızlar Hayırlı cumalar;

Malum işteyim ve bugün patron var.O yüzden alıntılar kısa olduysa kusura bakmayın lütfen :26:

Menümü yazayım
iftar
bir kepçe çorba
kıymalı yumurta
3 dukan mücver
bir kase yoğurt
karpuz

ara
sade türk kahvesi
yarım güllaç

sahur
peynirli tost
süt
yumurta
2 dilim salam
6 kiraz
dom sal yeşillik

Suyum 1,5 lt jillian 4. level ok.

toplam = 4,5 tahıl 3 süt 3 meyve 4 et olmuş güzel güzelll

2 tahıl 1 süt deyince belli degil mi canım ne yedigim bide evdeki agdalı tatlılara sarmamak için 1 de meyve işte geç saatte yaptıgım için kahvaltıyı henuz acıkmadım ama evden çıkmadan meyve yerim sanırım, şimdi ananemlere geçince acıksam da iftara kadar bişey yemem kimse anlamasın özel durumu diye iftara kadar idare edecek bişeyler yerim yani

benm haftada 2 gün leslie olamayacak işte canım malesef, cuma cumartesi kardeşim evde oluyor, onun dışında diğer günler misafir gibi durumlar hariç yaparım sanırım odam da baya küçük aslında, leslie de ileri 4 adım atıyor ya hani ben onu ancak 2.5 adım olarak atabiliyorum oldugu kadar artık napalım

kpss içinde bi 70 alsam iyi olur ama bakalım hayırlısı, kendi seçimim de çalışmadım sonuçta düşük de gelse cezama katlanırım

Ben de ben de tahıl hakkıma kıyamıyorum çiko için.Bir de evde bitmeyen bir güllaç var hala bitmedi yaaa gel yardım et diyorum bak hiççç oralı olmyorsun

Çıkın gezin stres atın yaa valla çok iyi geliyor insana ruh sağlığı lazım bize önce

Luna kardeş gelsin yazsın her zaman bekleriz canım,ama 41 kilo çok az şimdi kaç kilo ve boyu kaç ?

yaa ben anneme yaptırmıyorum güllaçı önce bi kilo verdigimi göreyim diye sen hain fikirlerle geliyorsun bana

canım Luna bildigim kadarıyla 166 boyunda, 76 kiloydu ssanırım :44: hep diyet yapacam diyor hiç de yapmıyor ama belki bizden görünce gaza gelir bikaç aya düğünü var kendisinin

Kizlar okudum ama aksam yazarim opuyorummm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zuleyha hocam yok bugun.ozletti kendini

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tamam tamam sustumm hemennn

Amaninn az kalmış ama düğüne sıkı sarılması lazım kaçamak yok no no no izin vermem hem bizim kilolarımıza yakın bi başlarsa çabucak gider eminim

Ben de işte olucam düşün aynı oruçlu gibi ama oruç olmucam olsunn napalım yaa utanıyorum ben kimse anlamasın

Haftada iki gün dinlenirsin canım ve bölgesel çalşırsın olsun yani o kadar bende odamda yaparken yolluk kayıyor düşüyorum çok komik o yüzden antr candır

geçen yaz ramazanda ofisteki tek kadın bendim, çok zorlanıyordum o yuzden canım özel dönemlerde iş yaratıyordum dışarı da dışarıdan gözükmeyen kafe yada pastane gibi yerlere girip hızlı hızlı bişeyler yiyip çıkıyordum yani

benm de halı ayagımın altında ordan oraya uçuyor resmen ama idare ediyorum mecbur

Son düzenleme:

Ucan hali :))) Bizede öylesi lazım bebeim :)

Evet hatırlıyorum senin o zamanlarını topikte yeni yeni yaziyodum benn ay kizz geçmiş bi sene yaaa ♥♥♥♥

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Kizcelerim ben bugun sacma sapan bir iftar yaptim isyerindeydim avuc ici kadar pide hatta yarisi kadar yaa ve 3 kasik kadar etli gyvec yedim is yerim hep erkek daldilar yemeğe hem utandim hem de yeme konusunda hassasim agirdan aldım.Eve geldim 5 sarma 3 mucver yoğurt yedim.Caya gittik orda cekirdek gullac dondurma yedim.Araogunde bütün tahil hakkimi kullandim simdi sahurda tahil yok kalkip omlet yapicam süt ile birlikte yerim meyve hakkim var onu kullanirim jillian yapamadim bi saat önce geldik ve zamanim yok banyo yaptim sahyr uyku malim sabah sekizde uyanmis oluyorum sizi öpüyorum hayirli geceler

Nurdanim Allah yar ve yardımcın olsun,sana zihin açıklığı versin.Dilerim sinavin cok güzel geçer.Başarılar...

son dakika kararimla tok olduğumu farkettim ve sahuru yarım kase süzme yoğurtla yapıyorum bayılıyorum bu yoğurda.

Sizin yoğurt tercihiniz nedir ? Ben hazir yoğurt yiyemiyorum.Sadece suzmesini ve meyve salatalarinda light olani yiyorum.Bizim evde annem mayalar hep inek sütünden onunla da pek aram yok ama yinede tuketirim.Senede bir yada iki jez koyun sütü buluruz.O zaman annnem mayalar koyub yogurdu olur iste ben ona aşığım 3 öğün yesem bikmam yani ama nerdeeeeeeee

Bugün tartı günü.
65.900 topu topu. 300 gr.ama genede çok mutlu oldum.eksi olsunda kaç olursa olsun.

Birçok tanıdığım var bugün sınava giren.bize step yaptıran kızımız 3.kez giriyor.çok üzülüyorum.yıllarca oku ve atanama.nurdanım dilerim hepiniz başarılı olursunuz.

Bende yoğurdumu kendim yapıyorum.sütü öğrencilerimden alıyorum.yoğurdu iyi ama o sütü hiç içemem.eşimin köyüne gidincede keçi sütünden yapıyorum yoğurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…