eşim hep yanımdaydı canım git gel işi olmadı...ama yarın gönderiyorum maraşa işleri halledip tekrardan geri gelecek..oğluş bu ayın onunda 9u bitirecek teyzesi..kocaman adam oldu artık..ortam değişik geldi hava değişimi derken huyu suyu değişti ama şimdi iyiyiz çok şükür atak dönemi bu aylarda yok ama 13 ayında büyük bir atak dönemi varmış bekliyor bizi bakalım napcaz...aynen canım evdeki hesap çarşıya uymuyo tatil yaparız derken iyice yoğunlaştık..sağlık olsun napalım...sizler napıonuz beni mazur görün köydeyim şu an nete 2 g ile bağlanıyom..tam yazıyom yollayayım derken hat gidiyo sinir oluyom..bu ikinci yazışım mesela...yarın 3 g.ye kavuşuyom...
bende şu an ilçesindeyim canım oltudayım..hatta köyündeyim...doğru diyosun bilmiyorum hangi ilçesindesin de erzurumun her ilçesi bir değil..her ilçeye gittim..tekrar gidip gezmek istediğim ilçesi olduğu gibi hiç gidesim gelmeyen ilçeleri de var...
kızlaarr herkese hayırlı cumalarrr
ramazan düzenine alıştıgımdan dolayı sanırım yine sahur saatine kadar ayaktaydım, bugun de geç kalktım dolayısıylagerçi iyi oldu, iftar vaktine kadar kahvaltı ve meyveyle geçiştirebilirim böylece, malum akşam anane iftarım var
kahvaltıda ne yedigimi tam olarak yazmayım da 2 tahıl + 1 süt + 1 meyve yedim yazayım, anlamamışsınızdır belki ne yedigimiiftara kadar da 1 süt + 1 meyve yerim maksimum diye umuyorum, zaten oruca alışkın oldugumdan açlığa talimliyim malum
dün akşam spor olarak 3 mil yapacaktım leslie yi ama karnımın ağrısından cesaret edemedim 2 mil yaptım, üstüne de 20 mekik ve 30 squat hareketi yaptım
bu akşam leslie yapamam, kardeşim geliyor haftasonları, odada beraber kaldıgımız için yer iyice daralıyor ve o erken yatıyor malesef :26: cuma cumartesi leslie yapamam yani malesefama mekik ve squat ı yaparım bu iki günde yarın da kpss sınavım var zaten, hani şu hiç çalışmadıgım sınav sınavdan sonra kardeşimle çarşıda turlamayı düşünüyoruz hem işlerimiz de var biraz onları da halledecegiz
öyle yani cancagızlarım, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
Vay vay vayyy bizim kız bu sayma işini baya çözdü helal vallaaklına takılırsa sor balım birlikte çözmeye çalışalım.Regl iken spor yapma canım yürüyüş ok ama spor zor oluyor.Heleki ağrılı geçiriyorsan ben de yapamıyorum çünkü.Geçmiş olsun...Bol bol uzan dinlen
Merhaba canım ;
Öncelikle kaç kilosun ne kadar zayıflamak istiyorsun bilmiyorum ama ben diyette olan birine göre yorumluyayım.Hatta sayalım.
pide=2 tahıl
makarna = 5 tahıl
12 hurma = 3 meyve
tavuk = 2 et
Kızartmaları geçiyorum günlük 5 tahıl almamız gerekiyor 7 olmuş hurmalarla bütün meyve hakkını doldurmuşsun bu durumda sahura aç kaldınnŞaka tabi ki süt hakkın var daha
Sen sabah ne yedin bakemafiyet olsun canımcım bir hafta böyle artık bir hafta sonra bize yetişirsin dicem o zamanda ben izinli olacam sanırım napalım değişen yok biz her türlü buralardayız
Bizim evdede yer sıkıntısı var babam evde yokken yapmak zorundayım anlıyabiliyorum seni
Allah yar ve yardımcın olsun canım,çıkmadık candan umut kesilmez.Biz sana güveniyoruz.Öyle tavan puan olmaz belki ama seni tatmin edecek bak gör
sayma işi aklıma yattı benm canım yaa, tek sıkıntı diğer diyetlerde çikolata falan da oluyor ya ara öğünlerde bunda nedense tahıl hakkıma kıyamıyorum bi türlü ondan çikolata yiyemiyorumgerçi ramazan olmasa tahıl hakkımdan arttırırım bile ama ramazan olunca arttıramıyorum
bugun karnımın agrı durumuna göre mekik ve squat la geçiştirirm canım, akşama hem ananemlerde iftar var, hem de yarın kpss var ya erken yatarım bu akşam, yarın da kardeşimle aynı odada leslie yapamıyorum, hem de sınav çıkışı kardeşimle çarşıda dolaşır biraz yürüyüş yapmış olurum, e pazara kadar da zaten agrım kalmaz, leslie ye geri dönerim
canım bu yorum yazdıgın arkadaşım Luna diğer topiklerden tanıyorum ben, iyi kızdır severimeskiden 41 kiloymuş da şimdi de öyle olmak istiyor, ama yemegi de seviyor benim gibi belki bizden gaza gelip diyet yapar diye umuyorum, yoksa ona kalsa 20 günde 15 kilo vermek gibi dahihane fikirleri var
Ben de ben de tahıl hakkıma kıyamıyorum çiko için.Bir de evde bitmeyen bir güllaç var hala bitmedi yaaa gel yardım et diyorum bak hiççç oralı olmyorsun
Çıkın gezin stres atın yaa valla çok iyi geliyor insana ruh sağlığı lazım bize önce
Luna kardeş gelsin yazsın her zaman bekleriz canım,ama 41 kilo çok az şimdi kaç kilo ve boyu kaç ?
yaa ben anneme yaptırmıyorum güllaçı önce bi kilo verdigimi göreyim diye sen hain fikirlerle geliyorsun bana
canım Luna bildigim kadarıyla 166 boyunda, 76 kiloydu ssanırım :44: hep diyet yapacam diyor hiç de yapmıyor ama belki bizden görünce gaza gelirbikaç aya düğünü var kendisinin
2 tahıl 1 süt deyince belli degil mi canım ne yedigimbide evdeki agdalı tatlılara sarmamak için 1 de meyve işte geç saatte yaptıgım için kahvaltıyı henuz acıkmadım ama evden çıkmadan meyve yerim sanırım, şimdi ananemlere geçince acıksam da iftara kadar bişey yemem kimse anlamasın özel durumu diye iftara kadar idare edecek bişeyler yerim yani
benm haftada 2 gün leslie olamayacak işte canım malesef, cuma cumartesi kardeşim evde oluyor, onun dışında diğer günler misafir gibi durumlar hariç yaparım sanırımodam da baya küçük aslında, leslie de ileri 4 adım atıyor ya hani ben onu ancak 2.5 adım olarak atabiliyorum oldugu kadar artık napalım
kpss içinde bi 70 alsam iyi olur ama bakalım hayırlısı, kendi seçimim de çalışmadım sonuçta düşük de gelse cezama katlanırım
Zuleyha hocam yok bugun.ozletti kendini
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de işte olucam düşün aynı oruçlu gibi ama oruç olmucam olsunn napalım yaa utanıyorum ben kimse anlamasın
Haftada iki gün dinlenirsin canım ve bölgesel çalşırsın olsun yani o kadar bende odamda yaparken yolluk kayıyor düşüyorum çok komik o yüzden antr candır
geçen yaz ramazanda ofisteki tek kadın bendim, çok zorlanıyordum o yuzden canım özel dönemlerdeiş yaratıyordum dışarı da dışarıdan gözükmeyen kafe yada pastane gibi yerlere girip hızlı hızlı bişeyler yiyip çıkıyordum yani
benm de halı ayagımın altında ordan oraya uçuyor resmen ama idare ediyorum mecbur
kızlaarr herkese hayırlı cumalarrr
ramazan düzenine alıştıgımdan dolayı sanırım yine sahur saatine kadar ayaktaydım, bugun de geç kalktım dolayısıylagerçi iyi oldu, iftar vaktine kadar kahvaltı ve meyveyle geçiştirebilirim böylece, malum akşam anane iftarım var
kahvaltıda ne yedigimi tam olarak yazmayım da 2 tahıl + 1 süt + 1 meyve yedim yazayım, anlamamışsınızdır belki ne yedigimiiftara kadar da 1 süt + 1 meyve yerim maksimum diye umuyorum, zaten oruca alışkın oldugumdan açlığa talimliyim malum
dün akşam spor olarak 3 mil yapacaktım leslie yi ama karnımın ağrısından cesaret edemedim 2 mil yaptım, üstüne de 20 mekik ve 30 squat hareketi yaptım
bu akşam leslie yapamam, kardeşim geliyor haftasonları, odada beraber kaldıgımız için yer iyice daralıyor ve o erken yatıyor malesef :26: cuma cumartesi leslie yapamam yani malesefama mekik ve squat ı yaparım bu iki günde yarın da kpss sınavım var zaten, hani şu hiç çalışmadıgım sınav sınavdan sonra kardeşimle çarşıda turlamayı düşünüyoruz hem işlerimiz de var biraz onları da halledecegiz
öyle yani cancagızlarım, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum
son dakika kararimla tok olduğumu farkettim ve sahuru yarım kase süzme yoğurtla yapıyorum bayılıyorum bu yoğurda.
Sizin yoğurt tercihiniz nedir ? Ben hazir yoğurt yiyemiyorum.Sadece suzmesini ve meyve salatalarinda light olani yiyorum.Bizim evde annem mayalar hep inek sütünden onunla da pek aram yok ama yinede tuketirim.Senede bir yada iki jez koyun sütü buluruz.O zaman annnem mayalar koyub yogurdu olur iste ben ona aşığım 3 öğün yesem bikmam yaniama nerdeeeeeeee
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?