Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Hoşgeldiniz aramıza.83 kg da 42 beden giymek süper.demekki gerçekten kilonuza göre incesiniz ne güzel.ben 70 kgda 42 giyiyorum.çok şanslısınız.
Eylüle zaman var daha.kararlıysanız mutlaka başarırsınız.

Anladim canim haklisin gitmemek olmaz yeni ciciler al guzel guzel salın eglen.himm anladim taze kadrolulardansin sozlesmeli bilirim ogretmen arkadasim cok benim .oh atanmissin cok sukur. Ne mutlu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tarihten cok sikayetci herkes.o nasil sorulardi diyor duzenli calismadi iki arkadasim ama turkce cografya iyiydi diyorlar

Selamlar...
Ben de kardeşimin düğününü kendime motivasyon sebebi yapıp kilo verdim. Siz de yaparsınız. Bi sağlık sorununuz yoksa düzenli, dengeli, yeterli ve sağlıklı beslenip yürüş yaptığınızda haftada düzenli olarak 1 kilo verebilirsiniz çok rahat. başarılar dilerim....

----
narkadinlar.blogspot

Mrb biz burda yeniyiz ama eski arkadasiz cogumuz bir yillik.keyifli muhabbettimiz ondan yani.buarada antalyada mi yasiyorsunuz ayni rumuzlu tanidigim vardi da

Soz dinledim sahura kalktim toplamda uc saat uyumus oldum zombi gibi uyandimmmmm pofffff

BU LİSTEYE BEN DE GİRSEM Mİ ACABA? ama ben artık kilomun çoğunu verdiğim için bu son kalanlar kolay gitmiyor. Napsam ki :)

--
narkadinlar.blogspot

Ayyy ins hocam ins cok hareketliyim adimim cok.ekstra eliptik de suruyorum ama eski ben degilim oyuzden eskisi gibi spor salonuna yazilacagim bugun ilk gunum olacak cokk mutlu oldum ben de hocam.aylar aylar sonra kilo vermek hem de bir kilo vermek cok baska bisey benim icin.sirf spora gidecegim diye full yemek yaptim pazar gunu.

Yine guzel bir acilis yapmis hocam yureginize saglik.aminnnn diyorum kocaman. Stresli ve yorucu gecmis haftasonu. Ondan yoktnuz demek ki hocam zor valla allah kolaylik versin can icin uzuldum ins ciddi birseyi yoktur gecmis olsun size de gecmis olsun diyeyim hocam.mevsimsel gecikmedir ya da streslisinizdir herzamankinden. Gelmis hosgelmis regl olmak gibisi yok cunku. Uc kisi oldunuz darisi basima. Gununde gelsin gecikmesin tatilden once gelsin kocaman insaallahhhh.

HocM tatli cikolata hic gpzumde degil su an.lutfen daha dolu beslenin tek dikkatimi verdigim bu. Az olmus saglikli besinler ogunler olarak

Mrbbb kizlar haftanin ilk gunu. Guzel bir hafta olsun ins uc saat uyudum zombi gibi uyandim allahtan is yogun bugun. Uyku basmaz.cikista direkt eve gidip ordan salona gidecegim eski filiz olacagim yani. Hepinizi opuyorum iftar menumu ve sahurumu yazarim aksam.byeee ladies

tahlillerimi yaptıracağım canım,ama bildğim kadarıyla bir sorunum yok çok şükür 65 kilo olsam yeter zaten inşallah veririm....

Günaydın kızlar, sonunda dönüş yaptık, hepinizi çok özledim. Dün akşam geldik. Başsağlığı mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Kayınpederim hastaydı, yaşlıydı ama yine de her ölüm beklenmedik oluyormuş onu anladık. Gaziantep'te çok yoğun ve yorucu geçti günlerim. 2. günden itibaren hastalandım, boğazım ağrıdı, öksürük vardı, ateş vardı, doktora gittik, ilaç yazdı, onlar biraz iyi geldi, hala daha tam atlatamadım ama en azından daha iyiyim. Gelmeden önceki gün de regl oldum. Hani geldi mi üst üste gelir derler ya aynen öyle oldu. Taziye için gelenler sürekli yemek getirdiler, gelen giden çok oldu, ben hasta olduğum için ve kalabalık olduğu için sanırım pek iştahım yoktu.
Doğacımla haberleştik arada ama birkaç gündür onunla da görüşmedik, herkes iyidir inşallah Hızlıca geçmişe bakacağım şimdi, herkes bol bol kilolar vermiştir inşallah Ben kilo bildirimi yapacağım gün apar topar yola çıktım malum, aslında tartılmıştım, kilo da almıştım, 69 kg olmuştum geçen hafta. Bu sabah tartıldığımda 67.2 kg çıktım. İnşallah almam tekrar.
Bir sürü iş birikti ama bugün pek çalışasım yok, biraz alıştırma olsun bugün, yoğun çalışmaya yarın başlarım inşallah
Bu arada bugün eşimle benim birlikteliğimizin yıldönümü Hayatımızda birkaç tarih var ama yıldönümü olarak kutladığımız tarih bu 07.07.2007 tarihinde başlamıştı ilişkimiz, 7 seneyi doldurduk bugün

tahlillerimi yaptıracağım canım,ama bildğim kadarıyla bir sorunum yok çok şükür 65 kilo olsam yeter zaten inşallah veririm....

Eylül'e kadar 65 olmayı planlama bence. Ulaşılabilir bir hedef olsun. düğüne kadar 10 kilo vereyim de mesela. sisteme alışınca vermeye devam edersin zaten. Doktorlar ve diyetisyenler ayda 2,5kg - 4kg arası kilo vermenin sağlıklı olduğunu söyler.

Mutluluğunuz daim olsun nesli hanım ,bizimde bugün evlilik yıldönümümüz 12 yılı devirdik allahım herkese huzur versin....

canım düğüne kadar bi 6 kilo versem yeter tabiki 65 olamam uç bi hedef olur ,okul açılıncada devam ....

eline sağlık canım benim...inşallah bundan sonra ki haftalar hep eksili olur artılı günlerimiz hiç olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…