Kızlar ,hepinize merhaba topiğiniz çok zevkli tesadüfen buldum esramm hanımın sayfasını,bi oturuşta 28 sayfayı okudum çok samimi geldiniz,bende kilo vermek istiyorum 62 kilo ile evlenip 2 doğum ve 2düşükten sonra şu an sabah itibariyle 83 çıkmışım şokkkk oldum sizden motivasyon bekliyorum ,eğer aranıza kabul ederseniz,ben 36 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var ,sınıf öğretmeniyim ve eylülde kardeşimin düğünü var acill vermem lazım kiloları,işin garip tarafı şu an 42 beden giyiyorum ve kimse kiloma inanmıyor tabii ben utana sıkıla söylerken daha ince gösteriyosun diyolarkaslı bi vücudum var ama yine de rakamlar insanın psikolojisini bozuyor,esramm hanım bende Erzurum da okudum ayrı bir hatırası var ,eşimle orda tanıştım dolu dolu 4 yılım geçti güzel birşehir soğuğu hariç.... işte böyle kızlar ....
bende vardı da yüklemedim ne hikmetse..eşim güven olmaz dedi bende yüklemedim daha doğrusu...kullaırız artık..ayağım öyle canım..düğünler bayram sonrası başlıyo...agustoa 6 sıyla 15i arasında düğün yok o arada ameliyatı çıkartaım dedim..eş dost akraba çok fazla hepsi yaza da gelince mecbur kalacağım birine gidip diperine gitmesem olmuyor...
2009 da kadromu aldım canım 2007 de sözleşşmeli olarak başladık 2009 da kadro geldi..bir ara sözleşmeli kavramı vardı..çok şükür kalktı..
Nurdancım o artı periyodik döneminden dolayıdır.haftaya kesin eksileri görürsün.
Sınavın baskısı bitti şükür.kiminle konuştusam şokta.dershanede görevli arkadaşım var.oda sorulara inanamıyor.
Kızlar ,hepinize merhaba topiğiniz çok zevkli tesadüfen buldum esramm hanımın sayfasını,bi oturuşta 28 sayfayı okudum çok samimi geldiniz,bende kilo vermek istiyorum 62 kilo ile evlenip 2 doğum ve 2düşükten sonra şu an sabah itibariyle 83 çıkmışım şokkkk oldum sizden motivasyon bekliyorum ,eğer aranıza kabul ederseniz,ben 36 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var ,sınıf öğretmeniyim ve eylülde kardeşimin düğünü var acill vermem lazım kiloları,işin garip tarafı şu an 42 beden giyiyorum ve kimse kiloma inanmıyor tabii ben utana sıkıla söylerken daha ince gösteriyosun diyolarkaslı bi vücudum var ama yine de rakamlar insanın psikolojisini bozuyor,esramm hanım bende Erzurum da okudum ayrı bir hatırası var ,eşimle orda tanıştım dolu dolu 4 yılım geçti güzel birşehir soğuğu hariç.... işte böyle kızlar ....
[TABLE="class: grid, width: 50"]
[TR]
[TD]İSİMLER [/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]FARK + /-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ESRA[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78.9[/TD]
[TD]-100 GR
(regl)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DOĞA[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]105.5[/TD]
[TD]-1 KG[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LEP[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]61.9[/TD]
[TD]-300 GR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CESMİNAZ[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]78.8[/TD]
[TD]+800 GR (regl)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NESLİ[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]İZİNLİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SERAP[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]76.5[/TD]
[TD]-2 KG [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar oldu galiba hııı ??? Ancak bu kadar becerebildim valla.Bu durumda haftanın 1. Serap tebrikler canım.Ayrıca doğanın rakamına bayıldım.Seni de kocaman tebrik ediyorum canım arkadaşım.Züleyha ablam haftayı başarılı kapatmış.Ben ve nurdanım regl dönemi haftaya güzel rakamlar bekliyorum bizden.Hepiniz öper ,ufaktan uyumaya kaçarım.Şu liste küçücük göründüğüne bakmayın çok vaktimi aldı excelden on dosya yapmıştım şimdiye.Kk ya sesleniyorum lütfen daha kolay bişey yapsınlar.Yazdıkça enine boyuna genişleyen bir sistem.Bi şey anlamadım valla !!!![/QUOTE
ne güzel bu hafta kimse kilo almamış.tebrikler
Canim ellerine saglik. Eksi goren herkesi almayan herkesi tebrik ediyorum artilar da cabucak gider eminim.cok mutluyum devami hem bana hem size olsun ins
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yerim ben paşanın düşkünlüğünü
ben devleti düşünmüyorum canım senin de anladıgın gibi, ama en az 70 alırım diyordum sınavdan önce baya büyük hayal kırıklıgı olacak yani benim için sınav sonucuneyse napalım hayırlısı artık
regl im bitince tartılırım canım yeniden, haftaya cumartesi de en kesin sonuç olur tabi ki
mutlaka uyku çok tatlı şey ama bünyenin kıtlık sinyali algılaması da çok kötü canım, dedigim gibi en azından bikaç dakika da olsa kalkıp bi süt iç, bişeyler atıştır öyle yat, o zaman uykun da açılmaz sen de aç kalmamış olursun
[TR]
[TD]İSİMLER [/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]FARK + /-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ESRA[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78.9[/TD]
[TD]-100 GR
(regl)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DOĞA[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]105.5[/TD]
[TD]-1 KG[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LEP[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]61.9[/TD]
[TD]-300 GR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CESMİNAZ[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]78.8[/TD]
[TD]+800 GR (regl)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NESLİ[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]İZİNLİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SERAP[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]76.5[/TD]
[TD]-2 KG [/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar oldu galiba hııı ??? Ancak bu kadar becerebildim valla.Bu durumda haftanın 1. Serap tebrikler canım.Ayrıca doğanın rakamına bayıldım.Seni de kocaman tebrik ediyorum canım arkadaşım.Züleyha ablam haftayı başarılı kapatmış.Ben ve nurdanım regl dönemi haftaya güzel rakamlar bekliyorum bizden.Hepiniz öper ,ufaktan uyumaya kaçarım.Şu liste küçücük göründüğüne bakmayın çok vaktimi aldı excelden on dosya yapmıştım şimdiye.Kk ya sesleniyorum lütfen daha kolay bişey yapsınlar.Yazdıkça enine boyuna genişleyen bir sistem.Bi şey anlamadım valla !!!!
Dolu bir pazar geçirmişsin.yemeklerde hazır oh ne güzel.bu arada canı gönülden tebrik ediyorum kilo vermişsin.çok mutlu oldum .sen oturttun artık bence.spor olayınıda yoğunlaştırırsan tıkır tıkır gidecektir kilolar.
Haftanın ilk günü inşallah herkes huzurlu bir hafta geçirir.
Hafta sonum yoğun geçti.büyük oğlum ankaraya babasının yanına gitti.hazır o gidiyor diye eşime dünya yemek yaptım yolladım.
Benim regl 10 gündür beklemedeydi.artık ciddi ciddi sorgulamaya başladım.menapoza girdim diye düşündüm.netten baktım belirtiler hiç uymuyor.eee geriye ne kaldı.
Kafayı yicektim ya bu yaşımda hamile kaldıysam.eşimle bir ahdımız vardı.kazara da hamile kalsam asla kürtaj olmak yok.kafayı yicem.tamam aldırmak yok ama anane olcak yaştada anne olamamki..
Bugün için randevu aldım ki......geldi.
Nasıl rahatladım anlatamam.
Menümüde yazayım çıkayım.canın döküntüleri arttı onu hastaneye götürücem.
Sabah
1 dilim ekmek
3 zeytin
Azcıcık peynir
1 domates
Ara
Bir şeftali
Öğlen
1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
4 kaşık sebze türlüsü
Akşam facia
1 paket etiformla 4 zeytin biraz peynir.
Tatlı krizim tuttu koca bir kase dondurma ve 3 gofret yedim.çokkk pişman oldum.ama gelecek olanın kriziymiş.
Benden haberler böyle arkadaşlar.
Hepinize yüzünüzde gülümsemenin hiç eksilmediğ,yüreğinizde hiç kırgınlığın kızgınlığın olmadığı huzurlu bir hafta diliyorum.
Haftanın ilk günü inşallah herkes huzurlu bir hafta geçirir.
Hafta sonum yoğun geçti.büyük oğlum ankaraya babasının yanına gitti.hazır o gidiyor diye eşime dünya yemek yaptım yolladım.
Benim regl 10 gündür beklemedeydi.artık ciddi ciddi sorgulamaya başladım.menapoza girdim diye düşündüm.netten baktım belirtiler hiç uymuyor.eee geriye ne kaldı.
Kafayı yicektim ya bu yaşımda hamile kaldıysam.eşimle bir ahdımız vardı.kazara da hamile kalsam asla kürtaj olmak yok.kafayı yicem.tamam aldırmak yok ama anane olcak yaştada anne olamamki..
Bugün için randevu aldım ki......geldi.
Nasıl rahatladım anlatamam.
Menümüde yazayım çıkayım.canın döküntüleri arttı onu hastaneye götürücem.
Sabah
1 dilim ekmek
3 zeytin
Azcıcık peynir
1 domates
Ara
Bir şeftali
Öğlen
1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
4 kaşık sebze türlüsü
Akşam facia
1 paket etiformla 4 zeytin biraz peynir.
Tatlı krizim tuttu koca bir kase dondurma ve 3 gofret yedim.çokkk pişman oldum.ama gelecek olanın kriziymiş.
Benden haberler böyle arkadaşlar.
Hepinize yüzünüzde gülümsemenin hiç eksilmediğ,yüreğinizde hiç kırgınlığın kızgınlığın olmadığı huzurlu bir hafta diliyorum.
Mrb biz burda yeniyiz ama eski arkadasiz cogumuz bir yillik.keyifli muhabbettimiz ondan yani.buarada antalyada mi yasiyorsunuz ayni rumuzlu tanidigim vardi da
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamlar...
Ben de kardeşimin düğününü kendime motivasyon sebebi yapıp kilo verdim. Siz de yaparsınız. Bi sağlık sorununuz yoksa düzenli, dengeli, yeterli ve sağlıklı beslenip yürüş yaptığınızda haftada düzenli olarak 1 kilo verebilirsiniz çok rahat. başarılar dilerim....
----
narkadinlar.blogspot
tahlillerimi yaptıracağım canım,ama bildğim kadarıyla bir sorunum yok çok şükür 65 kilo olsam yeter zaten inşallah veririm....
Günaydın kızlar, sonunda dönüş yaptık, hepinizi çok özledim. Dün akşam geldik. Başsağlığı mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Kayınpederim hastaydı, yaşlıydı ama yine de her ölüm beklenmedik oluyormuş onu anladık. Gaziantep'te çok yoğun ve yorucu geçti günlerim. 2. günden itibaren hastalandım, boğazım ağrıdı, öksürük vardı, ateş vardı, doktora gittik, ilaç yazdı, onlar biraz iyi geldi, hala daha tam atlatamadım ama en azından daha iyiyim. Gelmeden önceki gün de regl oldum. Hani geldi mi üst üste gelir derler ya aynen öyle oldu. Taziye için gelenler sürekli yemek getirdiler, gelen giden çok oldu, ben hasta olduğum için ve kalabalık olduğu için sanırım pek iştahım yoktu.
Doğacımla haberleştik arada ama birkaç gündür onunla da görüşmedik, herkes iyidir inşallahHızlıca geçmişe bakacağım şimdi, herkes bol bol kilolar vermiştir inşallah Ben kilo bildirimi yapacağım gün apar topar yola çıktım malum, aslında tartılmıştım, kilo da almıştım, 69 kg olmuştum geçen hafta. Bu sabah tartıldığımda 67.2 kg çıktım. İnşallah almam tekrar.
Bir sürü iş birikti ama bugün pek çalışasım yok, biraz alıştırma olsun bugün, yoğun çalışmaya yarın başlarım inşallah
Bu arada bugün eşimle benim birlikteliğimizin yıldönümüHayatımızda birkaç tarih var ama yıldönümü olarak kutladığımız tarih bu 07.07.2007 tarihinde başlamıştı ilişkimiz, 7 seneyi doldurduk bugün
Eylül'e kadar 65 olmayı planlama bence. Ulaşılabilir bir hedef olsun. düğüne kadar 10 kilo vereyim de mesela. sisteme alışınca vermeye devam edersin zaten. Doktorlar ve diyetisyenler ayda 2,5kg - 4kg arası kilo vermenin sağlıklı olduğunu söyler.
[TR]
[TD]İSİMLER[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ[/TD]
[TD]GEÇEN HAFTA[/TD]
[TD]BU HAFTA[/TD]
[TD]FARK + /-[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ESRA[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78.9[/TD]
[TD]-100 GR
(regl)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]DOĞA[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]105.5[/TD]
[TD]-1 KG[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]LEP[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]61.9[/TD]
[TD]-300 GR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]CESMİNAZ[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]78.8[/TD]
[TD]+800 GR (regl)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]NESLİ[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]--[/TD]
[TD]İZİNLİ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]SERAP[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]76.5[/TD]
[TD]-2 KG[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Kızlar oldu galiba hııı ??? Ancak bu kadar becerebildim valla.Bu durumda haftanın 1. Serap tebrikler canım.Ayrıca doğanın rakamına bayıldım.Seni de kocaman tebrik ediyorum canım arkadaşım.Züleyha ablam haftayı başarılı kapatmış.Ben ve nurdanım regl dönemi haftaya güzel rakamlar bekliyorum bizden.Hepiniz öper ,ufaktan uyumaya kaçarım.Şu liste küçücük göründüğüne bakmayın çok vaktimi aldı excelden on dosya yapmıştım şimdiye.Kk ya sesleniyorum lütfen daha kolay bişey yapsınlar.Yazdıkça enine boyuna genişleyen bir sistem.Bi şey anlamadım valla !!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?