Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

hakkında hayırlısı canım neyin ne olacağı belli olmaz...

hoşgeldiniz aramıza... meslektaşmışız sizinle...83 le 42 beden giyiyorsanız bayağı sıkı vücudunuz var o zaman hocam bende 84 le başladım 44 giyiyyordum o zamanlar..

evet babaya ayrı bir düşkünlük var...ayrı bir bakış açısı hocam hiç öyle düşünmemiştim... kaliteli zaman geçirmeye çalışuıyorum bende oğluşla...bir düzen oturttuk çok şükür...

sondaki cıslar olmasaymış menü gayet güzel hocam..

hoşgeldin canım..tekrardan başınız sağolsun..gerçekten ölüm hiç kimseye yakışmıyo ister yaşlı olsun ister genç.. geçmiş olsun hastalık atlatmışsın..oralar çok sıcak şimdi..ben kaçtığıma çok sevindim..herkes arıyo iyi ki gitmişsin diyolar...
bu arada eşinle daha nice nice senelere...

ayağımı halledeyim güzel güzel eğlencem...şimdi zaten ramazan çıkamıyorum..ramazan sonuna saklıyorum enerjimi

Günaydın Ballarımmmmmm

Bir selam vermek istedim malum bugün Pazartesi ben yoğunum.Aşağıda neslicanı gördüm.Hoşgeldin canım tekrardan başınız sağolsun.Nasılsın bu arada? Çok özledik seni

Haydi ben kaçıyorum işleri toparlasam gelirim yine.Pek hareketliyiz muhabbeti kaçırmak istemiyorum

geçmişi hallettim çok şükür...oğluşu uyuttum girip bi bakayım dedim ...şimdi de uyandı..güzel bir gün olur herkese inşallah...ben dün iftarda accık cıs ettim..ama dayanamadım annem mantı yapmıştı... tutamadım kendimi yedim 6-7 kaşık..bir tabakta çorba yedim ama başka bişi yemedim...sonradan pişman oldum ama iş işte geçmişti..

kolay gelsin canım sana...

hoşgeldiniz aramıza... meslektaşmışız sizinle...83 le 42 beden giyiyorsanız bayağı sıkı vücudunuz var o zaman hocam bende 84 le başladım 44 giyiyyordum o zamanlar..

meslektaşız galiba serap hanım, evet gerçekten çoksıkıyım doğumdan sonra diyetisyenle vermiştim 68 inmiştim baya iyiyidi ama dikkat etmeyince geri geldiler şu yiyip te kilo almayanlara sinir oluyorum....

meslektaşız galiba serap hanım, evet gerçekten çoksıkıyım doğumdan sonra diyetisyenle vermiştim 68 inmiştim baya iyiyidi ama dikkat etmeyince geri geldiler şu yiyip te kilo almayanlara sinir oluyorum....

dikkat ederek tekrar geri verebilirsiniz o zaman...bende 84 le başladım şu an 76.5im...inşallah 6lı rakamları da göreceğim eylüle kadar..benimde doğumdan sonra kaldı kilom..

dikkat ederek tekrar geri verebilirsiniz o zaman...bende 84 le başladım şu an 76.5im...inşallah 6lı rakamları da göreceğim eylüle kadar..benimde doğumdan sonra kaldı kilom..

çok güzel vermişsin bende şuan 7 li rakamlara fitim valla,işte sürekli yaşam biçimi şeklinde vermek önemli ,sizin branşınız ney acaba?

çok güzel vermişsin bende şuan 7 li rakamlara fitim valla,işte sürekli yaşam biçimi şeklinde vermek önemli ,sizin branşınız ney acaba?

bende sınıf öğretmeniyim...ramazandan önce sıkı bir diyet uygulayarak verdim..şimdi de devam ediyorum..inşallah yapışmaz yakama bu kilolar..

inşallah öyle olur ablam, bakalım yarın biter sanırım regl im o zaman görürür anyayı konyayı :18:

tarih soruları çok fenaydı ablam, yani ben gerçekten türkçe oldugundan bile şüphe duydum, o kadar bakakaldım sorulara, ki ben çalışmamıştım ama tarihimde kötü degildir yani ki başbakana yakınlıgıyla bilinen yayınevlerinin birinde busoruların % 90 ı yayınlanmış bu sene içerisinde, o sebeple şaşırmadım yani, sadece çok büyük hak yediler, dilerim yedikleri haklar çıksın karşılarına birgun

neyse ki yanlış alarmmış ablacım, sen sevindin diye sevindim bende yoksa sizin gibi bilinçli ailelerin çok çocuk yapmasından yanayım, gelecegimizin aydınlık olması için ama istemiyorsanız sebepleriniz vardır mutlaka, geçmiş olsun tekrardan size

Soz dinledim sahura kalktim toplamda uc saat uyumus oldum zombi gibi uyandimmmmm pofffff

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım uyku çok tatlı bişey biliyorum ama dedigim gibi kıtlık sinyali de çok sıkıntılı, hem geçici bir dönem bu sonuçta, 2. haftanın içindeyiz ramazanda günler çabuk geçer

neslişim hoşgeldiinnn

çok arayıp soramadım canım kusura bakma, senin telaşın vardı diye rahatszı etmek istemedim haberlerini filizden aldık zaten
hasta da olmuşsun çok geçmiş olsun kuzum, ama iyisin sanırım bu ara. tekrardan da başınız sağolsun ayrıca :26:
yıldönümünüz de kutlu olsun neslişim, çok da güzel bi tarihmiş, 07.07.07 umarım daha çookkkk yıldönümleriniz olur sevdigin adamla birlikte

hakkında hayırlısı canım neyin ne olacağı belli olmaz...

dedigin gibi canım hayırlısı olsun inşallah, olanla bitenin çaresi yok malesef

hoşgeldinizz

bendeniz de 29 yaşında, 78 - 79 kilo civarında gezinen, 40 - 42 beden giyinen mimar bir bayanım benim için de genelde kilonu göstermiyorsun diyorlar bayılıyorum oyle diyenlere umarım kardeşinizin düğününe kadar istediginiz kiloya ulaşırsınız

kızlaarr herkese hayırlı mutlu pazartesilerr

bize bu akşam yine misafir gelecekmiş, anlayacagınız bana yine rahat yok dün akşam yemegini de hep fırsat buldukça atıştırmamla yaptım, bu sabah kahvaltıda öyle oldu, dünden kalnlarla bişeyler atıştırdım o yuzden sayma hesabım şaştı iyice ama bugunku misafiri de atlatınca, yarın akşama reglm de biter sanırım, hem sayma sistemimle hem de sporumla düzenime dönerim inşallah

sizlerde de keyifler iyidir umarım, öptüm hepinizi kocamaannn

Neslicim hoş geldin canım.
Eşinin ve senin başın sağolsun.ölüm acısı zor.sabırlar diliyorum.
Sende baya sağlık sorunları yaşamışsın.gelmiş geçmiş olsun.
Bizler buraktığın gibiyiz.bende bu ara canla upraşıyorum.şimdi hastaneden çıktık.tahlil olur diye aç götürmüştüm.o şimdi ağlayarak pizzasını yiyor.çünkü doktor iğne verdi.geçen yılda tam bu zaman kurdeşen olmuştu.allerjik bir bünyesi var.
Bizlerde durum bu canım.

Misafir gelince düzen falan kalmıyor malesef.ama misafirde berekettir.regl dönemin bitince hem spor hem dikkatle halledersin.tatil plankarın nasıl canım.
Bebek konusuna gelince güzel sözlerin için teşekkür ederim.ben annne olacak yaşı baya geçtim.çok utanırdım bu yaşta hamile olsaydım ha eğer hamile olsam aldırmaz doğururdum.dedim ya eşimle böyle bir sözümüz vardı.
Allah çok isteyenlere başta yeğenime ve doğaya sonrada tüm arayanlara versin.

dün gelen misafirler baba tarafımın akrabalarıydı, işin aslı pek hoşlanmıyorum onlardan ama babannemin yadigarları diyelim, o yuzden asla saygıda kusur etmem ama işte çok kalabalık da olunca yoruldum, bide oruç tutmadım diye hizmeti ben yapayım dedim resmen canım çıktı neyse ki bugun gelecekler eski komşularımız, face te bolca resmimin oldugu küçük bir oğlan çocugu var ya onlar işte o yuzden bugunkulerden hiç şikayet etmem hem dünden kalan yemegimiz de çok yeni yapılması gerekecek pek bişey yok yani temizlik de baya derin yapıldı, üstten bi süpürdüm de şimdi o iş de halloldu, rahatız yani bugun

bebek konusunda da haklısın tabi ablam, annem bazen beni kızdırmak için kardeş geliyor diyor da o bile tedirgin ediyor beni tabi ki sen de haklısın, ama işte bakacak durumu olmayan insanların 3 5 tane yapıp da sizin bizim gibi bilinçli insanların 1 2 çocukla kalması aslında dengeleri dğeiştiriyor gibi geliyor bana gerçi bana sorsan kaç çocuk düşünüyorsun ileride diye ben maksimum 2 derim, hatta bazen bişeylere o kadar sinirleniyorum ki bu dünyaya çocuk yapmayacam bile diyorum yani

bu aralar yine devrimci ruhum kabardı, bi sakinleşsem iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…