Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Merhaba ;

Ben 34 yasindayim.10 yasinda kizim ve 1.5 yasinda oglum var nisanin 12 sinden beri ayca kaya nin sayarak zayifla yontemi ile diyet yapiyorum 87 kilodan 76.5 kiloya dustum .daha yolum cok uzun nihai hedef 57. egerkabul ederseniz bende araniza katilmak istiyorum.

Son düzenleme:
Mutluluğunuz daim olsun nesli hanım ,bizimde bugün evlilik yıldönümümüz 12 yılı devirdik allahım herkese huzur versin....

Teşekkür ederim, sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Bu arada ben buralarda yokken aramıza katılmışsınız sanırım, hoşgeldiniz diyeyim ben de

Teşekkür ederim Serapçım, dostlar sağolsun. Antep çok çok sıcaktı, hiç alışkın olmadığım bir sıcak, çöl gibiydi resmen havası. Bir de hasta olunca daha kötü oldu benim için. Taziye uzun sürüyor ve çok kalabalık oluyor, kendime gelemedim daha. Bugün dışarda yemek yiyecektik aslında ama bu durumda iptal ettik, çok yorgunum, hastalığı tam atamadım, bir de reglim. İş çıkışı market alışverişi yapıp eve geçeriz artık, dinlenmek istiyorum biran önce.

Sağol Esoşum, iyiyim canım, çok yorgunum ve dinlenmek istiyorum sadece Ben de sizleri çok özledim. Sen nasılsın? Formasyon olmamış anladığım kadarıyla, sağlık olsun kuzum, her işte bir hayır vardır

Nurdancım, teşekkür ederim canım. Mesajını aldım. Zaten telefonu yanıma almıyordum, odada bırakıp, fırsat bulunca bakıyordum işte. Antep'te daha kötüydüm ama çok şükür şimdi iyiyim, yavaş yavaş toparlanırım inşallah Yıldönümümüz özel bir tarih evet, güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Senin de sevdiğin adamı bulup, onunla nice nice yıllar geçirmeni dilerim
KPSS epey ilginçmiş anlaşılan Allahtan devlette çalışmaya sıcak bakmıyordun, sınavı denemiş oldun işte böylece, içinde kalmamış oldu. Gerçi gelecek puan da belli olmaz, sürpriz de olabilir yani En kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun inşallah canım.
Bu arada sen de diyet modunda devam ediyorsun gördüğüm kadarıyla

Sağol Züleyhacım, Allah genç yaşta ölüm vermesin. Kayınpederim yaşlı ve hastaydı ama yine de çok üzüldük. Sağlık sorunları üstüste geldi, regl de eklendi, bu havalarda da daha çekilmez oluyor ama yakınmak yok, Doğaya sözüm var
Cana çook geçmiş olsun, hassas bir yapısı var demek ki, dikkat etmek lazım, ben de öyleyim, onu çok iyi anluıyorum, inşallah iğneler işe yarar da birşeyi kalmaz. Senin regl gecikerek heyecan yaratmış biraz İsteyen herkese Allah en kısa zamanda nasip etsin, istemeyenlerden de uzak olsun diyorum

ayy ne güzel dilekte bulunmuşsun öyle neslicanım, sevdigim adamla nice yılllar falan gerçi ben öyle bir adam oldugunu düşünmüyorum ya neyse

kpss için de denedim evet aklımda kalmadı, hem devlette istemiyordum ama bu düzene kızıyorum ben aslında nesli, yani millet bir sene emek gösterdi buna, dünya kadar para akıttılar dershaneye, özel kurslara ve onların elinde de hiç kaldı bu sınavdan sonra soruların ilginçliği dillere destan oldu zaten duymuşsundur, telefon kulububesinde halay çeken şairler mi istersin, 8 arkadaş ne yedi diye yarım saat düşündüren sorular mı çok ilginçti yani çok, hala sinirim geçmedi o sorulara

diyet modu da regl ve misafirler derken biraz sekteye ugradı ama bu akşamki misafirleri de atlatınca daha bi iyi olacak inşallah hem sen de bahaneyle güzel kilo vermişsin saglıklı ve huzurlu bir şekilde devam edersin inşallah

bilirim oraların sıcaklarını canım..geçen sene piştim resmen bbu sene ise sıcaklar tam başlamıştı ki ben firar ettim..birde regl olmuşsun o havada hiç çekilmez...taziye kalabalık birde hstalık derken herşey üst üste gelmiş..dinlendin mi inşallah birşeyin kalmaz..atlatırsın çabucak..

Kizlar ne muhabbet etmissiniz öyle maşallah iftardan sonra yazicam size :* operimmmmmm

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

çeşmi naz sana cevap yazarken hepsini alıntılamışım pardon ,güzel dilekler için teşekkürler hepiniz çok kibarsınız hepiniz hoşgeldiniz demişsiniz teşekkürler hoşbulduk.....

Nehir hanım bende bugün katılmak için yazdım arkadaşlara ,sizde hoşgeldiniz nasıl yaptığınızı diyetinizi biraz anlatırmısınız...

canım kaçamak olduğu ogun ya da günden sonra dengelemek onemlı. esra bunu ıyı bılır uygular da. gecmıs gecmıs de kaldı bır daha olmadı mı sorun olmaz. oğlusun uyusun da buyuşun maasallah.

ayyyyyy canım dun ben de oyleydım yarın nasıl olur bılmıyorum ıkı test cozebıldım ancak. yoğunluk vardı.

hocam tekrardan cok gecmıs olsun. duzenlı ıgne mı olacak can ? ıns faydası olmaya başlamıştır yazık ya aglamıs oğlusunuz. sızın dedıgınız gıbı gelmıs gecmıs olsun ıns. ana ogul sağlıcakla gecırın bugunu ıns.

mısafır olunca mısafırlıge gıdınce farkettım kı ıcınde mısafır olan her durumda düzen falan kalmıyor yoruluyorsun tum duzenın de bozuluyor ama bazen oyle güzel oluyor kı mısafır ağırlamak. sevdıgımız ınsanları bol bol mısafır edebıldıgım günler gorelım ıns. bırkac gun ıcınde hem dınlenır hem duzenıne donersın canım. canını sıkma. gecıcı bırkacgunluk bır sey.

canım benım bılıyorum agrı oluyor her turlu sıkıntı oluyor ben sızler kadar ağrılı ve uzun gecırmıyorum ama ınanın en buyuk sağlık. benı bılıyorsun orkıd görünce ağlıyordum sureklı duzensızlıkler, ne zaman gelecegını bılmedıgın bır süreç. regl gecıkınce yumurtalarımın kalanı da bıttı dıye ağlıyorum cogu seyı yazıyorum bılıyorsun ıcımdekı hem dılımde. ama ınanın bazen o kadar agır geliyor kı bana bu son yasadıklarım. oyuzden cok sukur dıyelım canım. sağlıklıyız sağlıklı olduğumuz ıcın regl oluyoruz dıyelım. sozunu tuttmussun cokkkkkk mutlu oldummmm

hocam okadar genç dırı enerjiksınız kı ben hıc yasınızı fazla gormuyorum düşünmüyorum oyuzden annelık ıcın yasınız gecmıs degıl . ha sız hazır hıssetmezsınız ya da gec dıye dusunursunuz tabıkı bılemeyız bu psıkolojıyı hocam ama sız her yasta ayrı bır güzel anne olursunuz emınım. annelık ve ogretmenlık dıyınce, sabahlar kıtap keyfı, el becerılerı hobıler dıyınce aklıma gelen ılk ınsansınız oyuzden yenı bır annelıgı de sıze cok yakıştırırdım ama hayırlısı olsun tabıkı. esınızle verdıgınız kararı da cok takdır ettım. bravo sıze. ALLAH ıkı evladınıza uzun omurler versın yenı bır evladınız da olacak olursa cok sanslı bır çocuk olacak bılıyorum bunu.

yazınızı okuyordum tam son cümleye geldım gozlerım doldu. ALLAH razı olsun hocaam. regl az kaldı son 10-15 gun ben cok hassas oluyorum regl olmaya 3-5 gun kala ıyıyım oyuzden ayrı bır etkıledı benı duanız. cok cok sagolunnnnn

neslıcıgım gelmısssssss hosgelmısssss ahhhhhh nasıl ozledım canım ya senı. yerın bellı oldu. senı merak ettım ozledımmmmmm sık sık msjlassak da bugun bıle uzun mesajlaşsak da senı aradı gozum burda.

olum her yasta ve her kımsede uzucu oluyor canım. yas, hastalık farketmıyor hazırlıklı olmuyoruz bırını kaybetmeye, yarın o ınsanı göremeyecek olmaya. mekanı cennet olsun ıns.

bu seyahat, sıcak, kalabalık, hava degısımı senı cok kotu etkılemıs canım benım. cok cok uzuldum canım. bunlar ustune ev ıslerı, ısyerınde projeler, yorgunluk da eklendı keşke elımden bırsey gelse de gelıp yardım etsem. ıns herseyı sağlıcakla güzelce halleder hemen ıyılesır toparlanırsın canım benım.

kılo vermeye yaramış bu seyahat. bu acıdan ıyı olmuş sadece.

ooooooo güzel cıftımız, keyıflı cıftımızın yıldonumuymus asklarının başlangıcı. sonsuz olsun hep böyle olsun ıns canım benım. mutluluğunuz devam etsın nıce nıce senelerı kutlamanız dılegıyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…