Mutluluğunuz daim olsun nesli hanım ,bizimde bugün evlilik yıldönümümüz 12 yılı devirdik allahım herkese huzur versin....
hoşgeldin canım..tekrardan başınız sağolsun..gerçekten ölüm hiç kimseye yakışmıyo ister yaşlı olsun ister genç.. geçmiş olsun hastalık atlatmışsın..oralar çok sıcak şimdi..ben kaçtığıma çok sevindim..herkes arıyo iyi ki gitmişsin diyolar...
bu arada eşinle daha nice nice senelere...
Günaydın Ballarımmmmmm
Bir selam vermek istedim malum bugün Pazartesi ben yoğunum.Aşağıda neslicanı gördüm.Hoşgeldin canım tekrardan başınız sağolsun.Nasılsın bu arada? Çok özledik seni
Haydi ben kaçıyorum işleri toparlasam gelirim yine.Pek hareketliyiz muhabbeti kaçırmak istemiyorum
inşallah öyle olur ablam, bakalım yarın biter sanırım regl im o zaman görürür anyayı konyayı :18:
tarih soruları çok fenaydı ablam, yani ben gerçekten türkçe oldugundan bile şüphe duydum, o kadar bakakaldım sorulara, ki ben çalışmamıştım ama tarihimde kötü degildir yaniki başbakana yakınlıgıyla bilinen yayınevlerinin birinde busoruların % 90 ı yayınlanmış bu sene içerisinde, o sebeple şaşırmadım yani, sadece çok büyük hak yediler, dilerim yedikleri haklar çıksın karşılarına birgun
neyse ki yanlış alarmmış ablacım, sen sevindin diye sevindim bendeyoksa sizin gibi bilinçli ailelerin çok çocuk yapmasından yanayım, gelecegimizin aydınlık olması için ama istemiyorsanız sebepleriniz vardır mutlaka, geçmiş olsun tekrardan size
canım uyku çok tatlı bişey biliyorum ama dedigim gibi kıtlık sinyali de çok sıkıntılı, hem geçici bir dönem bu sonuçta, 2. haftanın içindeyiz ramazanda günler çabuk geçer
neslişim hoşgeldiinnn
çok arayıp soramadım canım kusura bakma, senin telaşın vardı diye rahatszı etmek istemedim haberlerini filizden aldık zaten
hasta da olmuşsun çok geçmiş olsun kuzum, ama iyisin sanırım bu ara. tekrardan da başınız sağolsun ayrıca :26:
yıldönümünüz de kutlu olsun neslişim, çok da güzel bi tarihmiş, 07.07.07umarım daha çookkkk yıldönümleriniz olur sevdigin adamla birlikte
dedigin gibi canım hayırlısı olsun inşallah, olanla bitenin çaresi yok malesef
hoşgeldinizz
bendeniz de 29 yaşında, 78 - 79 kilo civarında gezinen, 40 - 42 beden giyinen mimar bir bayanımbenim için de genelde kilonu göstermiyorsun diyorlar bayılıyorum oyle diyenlere umarım kardeşinizin düğününe kadar istediginiz kiloya ulaşırsınız
Neslicim hoş geldin canım.
Eşinin ve senin başın sağolsun.ölüm acısı zor.sabırlar diliyorum.
Sende baya sağlık sorunları yaşamışsın.gelmiş geçmiş olsun.
Bizler buraktığın gibiyiz.bende bu ara canla upraşıyorum.şimdi hastaneden çıktık.tahlil olur diye aç götürmüştüm.o şimdi ağlayarak pizzasını yiyor.çünkü doktor iğne verdi.geçen yılda tam bu zaman kurdeşen olmuştu.allerjik bir bünyesi var.
Bizlerde durum bu canım.
Nurdancım, teşekkür ederim canım. Mesajını aldım. Zaten telefonu yanıma almıyordum, odada bırakıp, fırsat bulunca bakıyordum işte. Antep'te daha kötüydüm ama çok şükür şimdi iyiyim, yavaş yavaş toparlanırım inşallahYıldönümümüz özel bir tarih evet, güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Senin de sevdiğin adamı bulup, onunla nice nice yıllar geçirmeni dilerim
KPSS epey ilginçmiş anlaşılanAllahtan devlette çalışmaya sıcak bakmıyordun, sınavı denemiş oldun işte böylece, içinde kalmamış oldu. Gerçi gelecek puan da belli olmaz, sürpriz de olabilir yani En kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun inşallah canım.
Bu arada sen de diyet modunda devam ediyorsun gördüğüm kadarıyla
oğluşum 3 gün sonra 9 ayını bitirecek inşallah...
Teşekkür ederim Serapçım, dostlar sağolsun. Antep çok çok sıcaktı, hiç alışkın olmadığım bir sıcak, çöl gibiydi resmen havası. Bir de hasta olunca daha kötü oldu benim için. Taziye uzun sürüyor ve çok kalabalık oluyor, kendime gelemedim daha. Bugün dışarda yemek yiyecektik aslında ama bu durumda iptal ettik, çok yorgunum, hastalığı tam atamadım, bir de reglim. İş çıkışı market alışverişi yapıp eve geçeriz artık, dinlenmek istiyorum biran önce.
dün gelen misafirler baba tarafımın akrabalarıydı, işin aslı pek hoşlanmıyorum onlardan ama babannemin yadigarları diyelim, o yuzden asla saygıda kusur etmemama işte çok kalabalık da olunca yoruldum, bide oruç tutmadım diye hizmeti ben yapayım dedim resmen canım çıktı neyse ki bugun gelecekler eski komşularımız, face te bolca resmimin oldugu küçük bir oğlan çocugu var ya onlar işte o yuzden bugunkulerden hiç şikayet etmem hem dünden kalan yemegimiz de çok yeni yapılması gerekecek pek bişey yok yani temizlik de baya derin yapıldı, üstten bi süpürdüm de şimdi o iş de halloldu, rahatız yani bugun
bebek konusunda da haklısın tabi ablam, annem bazen beni kızdırmak için kardeş geliyor diyor da o bile tedirgin ediyor benitabi ki sen de haklısın, ama işte bakacak durumu olmayan insanların 3 5 tane yapıp da sizin bizim gibi bilinçli insanların 1 2 çocukla kalması aslında dengeleri dğeiştiriyor gibi geliyor bana gerçi bana sorsan kaç çocuk düşünüyorsun ileride diye ben maksimum 2 derim, hatta bazen bişeylere o kadar sinirleniyorum ki bu dünyaya çocuk yapmayacam bile diyorum yani
bu aralar yine devrimci ruhum kabardı, bi sakinleşsem iyi olacak :teşekkür ederim aranııza katılmaktan çok memnunum inşallah düğüne kadar zayıflarım,kilonu göstermediğini söylediklerinde insan mutlu oluyor ama şu baskül yok mu mahvediyor insanı....Ama bu dünyaya çocuk mutlaka yap güzel insanlarım bence çocuk yapması gerekiyor ki toplumumuz bilinçli,kültürlü bi toplum olalım,bide evlat çokk tatlı,allah herkese nasip etsinnnn mutlaka...
Merhaba ;
Ben 34 yasindayim.10 yasinda kizim ve 1.5 yasinda oglum var nisanin 12 sinden beri ayca kaya nin sayarak zayifla yontemi ile diyet yapiyorum 87 kilodan 76.5 kiloya dustum .daha yolum cok uzun nihai hedef 57. egerkabul ederseniz bende araniza katilmak istiyorum.
geçmişi hallettim çok şükür...oğluşu uyuttum girip bi bakayım dedim ...şimdi de uyandı..güzel bir gün olur herkese inşallah...ben dün iftarda accık cıs ettim..ama dayanamadım annem mantı yapmıştı... tutamadım kendimi yedim 6-7 kaşık..bir tabakta çorba yedim ama başka bişi yemedim...sonradan pişman oldum ama iş işte geçmişti..
Günaydın Ballarımmmmmm
Bir selam vermek istedim malum bugün Pazartesi ben yoğunum.Aşağıda neslicanı gördüm.Hoşgeldin canım tekrardan başınız sağolsun.Nasılsın bu arada? Çok özledik seni
Haydi ben kaçıyorum işleri toparlasam gelirim yine.Pek hareketliyiz muhabbeti kaçırmak istemiyorum
ayağımı halledeyim güzel güzel eğlencem...şimdi zaten ramazan çıkamıyorum..ramazan sonuna saklıyorum enerjimi
Neslicim hoş geldin canım.
Eşinin ve senin başın sağolsun.ölüm acısı zor.sabırlar diliyorum.
Sende baya sağlık sorunları yaşamışsın.gelmiş geçmiş olsun.
Bizler buraktığın gibiyiz.bende bu ara canla upraşıyorum.şimdi hastaneden çıktık.tahlil olur diye aç götürmüştüm.o şimdi ağlayarak pizzasını yiyor.çünkü doktor iğne verdi.geçen yılda tam bu zaman kurdeşen olmuştu.allerjik bir bünyesi var.
Bizlerde durum bu canım.
kızlaarr herkese hayırlı mutlu pazartesilerr
bize bu akşam yine misafir gelecekmiş, anlayacagınız bana yine rahat yokdün akşam yemegini de hep fırsat buldukça atıştırmamla yaptım, bu sabah kahvaltıda öyle oldu, dünden kalnlarla bişeyler atıştırdım o yuzden sayma hesabım şaştı iyice ama bugunku misafiri de atlatınca, yarın akşama reglm de biter sanırım, hem sayma sistemimle hem de sporumla düzenime dönerim inşallah
sizlerde de keyifler iyidir umarım, öptüm hepinizi kocamaannn
Teşekkür ederim, sizin de evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Bu arada ben buralarda yokken aramıza katılmışsınız sanırım, hoşgeldiniz diyeyim ben de
Teşekkür ederim Serapçım, dostlar sağolsun. Antep çok çok sıcaktı, hiç alışkın olmadığım bir sıcak, çöl gibiydi resmen havası. Bir de hasta olunca daha kötü oldu benim için. Taziye uzun sürüyor ve çok kalabalık oluyor, kendime gelemedim daha. Bugün dışarda yemek yiyecektik aslında ama bu durumda iptal ettik, çok yorgunum, hastalığı tam atamadım, bir de reglim. İş çıkışı market alışverişi yapıp eve geçeriz artık, dinlenmek istiyorum biran önce.
Sağol Esoşum, iyiyim canım, çok yorgunum ve dinlenmek istiyorum sadeceBen de sizleri çok özledim. Sen nasılsın? Formasyon olmamış anladığım kadarıyla, sağlık olsun kuzum, her işte bir hayır vardır
Nurdancım, teşekkür ederim canım. Mesajını aldım. Zaten telefonu yanıma almıyordum, odada bırakıp, fırsat bulunca bakıyordum işte. Antep'te daha kötüydüm ama çok şükür şimdi iyiyim, yavaş yavaş toparlanırım inşallahYıldönümümüz özel bir tarih evet, güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Senin de sevdiğin adamı bulup, onunla nice nice yıllar geçirmeni dilerim
KPSS epey ilginçmiş anlaşılanAllahtan devlette çalışmaya sıcak bakmıyordun, sınavı denemiş oldun işte böylece, içinde kalmamış oldu. Gerçi gelecek puan da belli olmaz, sürpriz de olabilir yani En kısa zamanda gönlüne göre bir iş bulursun inşallah canım.
Bu arada sen de diyet modunda devam ediyorsun gördüğüm kadarıyla
Sağol Züleyhacım, Allah genç yaşta ölüm vermesin. Kayınpederim yaşlı ve hastaydı ama yine de çok üzüldük. Sağlık sorunları üstüste geldi, regl de eklendi, bu havalarda da daha çekilmez oluyor ama yakınmak yok, Doğaya sözüm var
Cana çook geçmiş olsun, hassas bir yapısı var demek ki, dikkat etmek lazım, ben de öyleyim, onu çok iyi anluıyorum, inşallah iğneler işe yarar da birşeyi kalmaz. Senin regl gecikerek heyecan yaratmış birazİsteyen herkese Allah en kısa zamanda nasip etsin, istemeyenlerden de uzak olsun diyorum
oğluşum 3 gün sonra 9 ayını bitirecek inşallah...
Misafir gelince düzen falan kalmıyor malesef.ama misafirde berekettir.regl dönemin bitince hem spor hem dikkatle halledersin.tatil plankarın nasıl canım.
Bebek konusuna gelince güzel sözlerin için teşekkür ederim.ben annne olacak yaşı baya geçtim.çok utanırdım bu yaşta hamile olsaydım ha eğer hamile olsam aldırmaz doğururdum.dedim ya eşimle böyle bir sözümüz vardı.
Allah çok isteyenlere başta yeğenime ve doğaya sonrada tüm arayanlara versin.
Günaydın kızlar, sonunda dönüş yaptık, hepinizi çok özledim. Dün akşam geldik. Başsağlığı mesajlarınız için çok teşekkür ederim. Kayınpederim hastaydı, yaşlıydı ama yine de her ölüm beklenmedik oluyormuş onu anladık. Gaziantep'te çok yoğun ve yorucu geçti günlerim. 2. günden itibaren hastalandım, boğazım ağrıdı, öksürük vardı, ateş vardı, doktora gittik, ilaç yazdı, onlar biraz iyi geldi, hala daha tam atlatamadım ama en azından daha iyiyim. Gelmeden önceki gün de regl oldum. Hani geldi mi üst üste gelir derler ya aynen öyle oldu. Taziye için gelenler sürekli yemek getirdiler, gelen giden çok oldu, ben hasta olduğum için ve kalabalık olduğu için sanırım pek iştahım yoktu.
Doğacımla haberleştik arada ama birkaç gündür onunla da görüşmedik, herkes iyidir inşallahHızlıca geçmişe bakacağım şimdi, herkes bol bol kilolar vermiştir inşallah Ben kilo bildirimi yapacağım gün apar topar yola çıktım malum, aslında tartılmıştım, kilo da almıştım, 69 kg olmuştum geçen hafta. Bu sabah tartıldığımda 67.2 kg çıktım. İnşallah almam tekrar.
Bir sürü iş birikti ama bugün pek çalışasım yok, biraz alıştırma olsun bugün, yoğun çalışmaya yarın başlarım inşallah
Bu arada bugün eşimle benim birlikteliğimizin yıldönümüHayatımızda birkaç tarih var ama yıldönümü olarak kutladığımız tarih bu 07.07.2007 tarihinde başlamıştı ilişkimiz, 7 seneyi doldurduk bugün
canım kaçamak olduğu ogun ya da günden sonra dengelemek onemlı. esra bunu ıyı bılır uygular da. gecmıs gecmıs de kaldı bır daha olmadı mı sorun olmaz. oğlusun uyusun da buyuşun maasallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?