- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
eğlen eğlen canım hakkın. her zaman fırsat da olmuyor bak keyfıne canım operasyondan sonra.
maasallah canımmmmmm nıce yaslar ıns. sağlıklı mutlu yaslar gorsun ıns topaç oglunnnn. whatsupdakı resmıne bayıldım esıme de gosterdım hatta. maasallahı var paşanın.
Merhaba ;
Ben 34 yasindayim.10 yasinda kizim ve 1.5 yasinda oglum var nisanin 12 sinden beri ayca kaya nin sayarak zayifla yontemi ile diyet yapiyorum 87 kilodan 76.5 kiloya dustum .daha yolum cok uzun nihai hedef 57. egerkabul ederseniz bende araniza katilmak istiyorum.
Merhaba;
Ben esra 27 yaşındayım , erzurumda yaşıyorum ve muhasebecilik yapıyorum.Açıköğretim Türk dili ve edebiyatı 3 . sınıf öğrencisiyim.Kendimi bildim bileli yani çocukluğumdan beni hep kiloluydum.Bu yaşıma kadar.....Geçen sene Haziran 15 de kk ile birlikte diyete başladım.Kilom tam 107.2 idi.Hiç unutmam.Çok sağlıksız rejimleri daha önce denemiş ancak ikin gün sonra dah aç bir mideyle dönmüştüm.+90 lardaki arkadaşlarımın hepsi destek oldular.Bilinçli bir şekilde zayıflamayı ilk baştan onlardan öğrendimDaha sonra yine kk daki diğer arkadaşlarımından bi çok faydalı bilgi öğrendim.Hepsi çok yardımcı oldu.Ama son 4,5 aydır kendi diyetimi kendi sporumu kendim yapıyorum.Artık çok daha bilinçliyim.Diyetten ziyade sağlıklı beslenmek temel mantığım.Sporla destekliyorum.Şu an ki kilom 79 ve 42 beden giyiniyorum bu çok mutlu ediyor.48-50 bedenden 42 bedene düşmek...İstediğin kıyafetlerin içine girmek....Yıllar sonra özgüvenim yerine geldi... İSPANYOL PAÇA renkli pantolon tek hayalim ve şu an üstümde ondan var İnanın insanın yüz ifadesi bile değişiyor daha genç görünüyorsunuzzzz....
Derkennnn niye konu açtım ona geleyim ????
Bu kadar kilo gitti ama hala verilecek kilom var hedef kilom 59.Bu süreçte ben burda olucam.Bazen yardım etmek için bazern yerdım almak için bazen de kafanızı şişirmek için.Ben yolda yürürken kilolu bir byan görsem gidip konuşup sağlıklı yaşamaya ikna etmek istiyorum.Çünkü kilo konusunda en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.Azim irade ve gerçekten istemenin önüne hiç bişey geçemez...Artık burdayımm kızlar istediğimiz herşey konuşabiliriz,sorabiliriz,öğrenebiliriz...
Sevgi umut inançla haydi BİSMİLLAH
teşekkür ederim aranııza katılmaktan çok memnunum inşallah düğüne kadar zayıflarım,kilonu göstermediğini söylediklerinde insan mutlu oluyor ama şu baskül yok mu mahvediyor insanı....Ama bu dünyaya çocuk mutlaka yap güzel insanlarım bence çocuk yapması gerekiyor ki toplumumuz bilinçli,kültürlü bi toplum olalım,bide evlat çokk tatlı,allah herkese nasip etsinnnn mutlaka...
çeşmi naz sana cevap yazarken hepsini alıntılamışım pardon ,güzel dilekler için teşekkürler hepiniz çok kibarsınız hepiniz hoşgeldiniz demişsiniz teşekkürler hoşbulduk.....
mısafır olunca mısafırlıge gıdınce farkettım kı ıcınde mısafır olan her durumda düzen falan kalmıyor yoruluyorsun tum duzenın de bozuluyor ama bazen oyle güzel oluyor kı mısafır ağırlamak. sevdıgımız ınsanları bol bol mısafır edebıldıgım günler gorelım ıns. bırkac gun ıcınde hem dınlenır hem duzenıne donersın canım. canını sıkma. gecıcı bırkacgunluk bır sey.
ıyı aksamlar kızlar nasılsınızzzzzz
ben güne keyıflı başladım aylar sonra kılo vermenın saskınlıgı ve mutluluğu ıle. yoğun bır gun gecırdım uc saat uyudum sahura kalktım sahurdan sonra uyuyamadım esım de bıraz rahatsızdı buaralar basagrısı cekıyor hastalığından dolayı her ılacı da ıcemıyor parol ıcebılıyor o da kesmıyor ağrıyı. ben masaj yapıyorum oralı olmayım desem vıcdan el vermıyor ayrıca sureklı donduğu ıcın uyuyamadığı ıcın uyuyamıyorum da zaten. bu aksam da rahatsız masaj yaptım sımdı. oyuzden spor salonum yattı yarın bısmıllah dıyecegım yenı bır yer buldum sadece bayanlara ozel. eskı salondan cok cok yenı ve profesyonel. yag vb hersey ölçülüp hoca ozel spora başlatıyormuş sağlık raporu bıle ıstıyorlar ramazanda ac karnına ızın vermedıler o zaman daha tefarruatlı rapor ısterız dedı tavsıye de etmedı zaten.gecen yıl verdıgın odem ve kastır dedı. bır başka spor hocası da kısının yagı fazlaysa yağdan gıder kası fazlaysa kasdan gıder demıstı. ıyıce kafam karıştı bu ac karnına spor konusunda. hazır konu gelmısken sızlere ıkı soru soracağım fıkırlerınızı öğrenmek ıstıyorum daha doğrusu.
ac karnına spor yapmak konusunda fıkırlerınız neler ?
her gun spor yapmak mı ? yoksa 1 gun ara vererek ya da vb aralar ıle spor yapmak hafta boyunca ?
spor salonuna dönecek olursak bayıldım ama eve cok uzak. dolmus da gecmıyor ordan. mecbur yuruyecegım en az yarım saat. saat 9 buçuk da orda olurum 10 buçuk da bıttı desek en erken 11 de evdeyim. ramazan nedenı ıle sokaklar kalabalık sen. sorun olmaz dıye düşünüyorum
bugun erken yatacağım madem kı spora gıdemedım bıraz uyuyayım barı dıyorum.
spora gelecek olursak ıs cıkısı spor salonuna gıdıs kuaföre gıdıs derken bazı yerlerde yurudum bazı yerlerde taksı ve toplam adımım 6800 olmuş.
sahurumu yazayım:
bır bol peynır gözleme
yarım domates yarım salatalık
yarım nektarın
750 ml su
bır bardak cay
bır bardak sut
ıftar:
bır hurma
yarım kase çorba
5-6 çatal patates kızartması activry de az yag ıle yaptım
5-6 kasık et kavurma. pısırme seklı aynı
4 kasık bıber kızartması . psırıme seklı aynı
yarım domates yarım salatalık
750 ml su
tahınlının ucundan tadımlık
ara ogun: cay ve yarım güllaç
ben kaçıyorum hepınızı optummmmmmmmm
kimsecikler yok mu?
ne guzellll ebndeeekilo vermek istiyorummmmm dogumdan sonar veremedim kilomu gece gun oturup agladimmmmm...oruc tutuyorumm az yiyorummmmm alkali su icecem siparis verdimmmm insallah veririmmmmm haftada 5 dfa 1 saat yuruyus yapiyorummm
Merhaba ;
Ben 34 yasindayim.10 yasinda kizim ve 1.5 yasinda oglum var nisanin 12 sinden beri ayca kaya nin sayarak zayifla yontemi ile diyet yapiyorum 87 kilodan 76.5 kiloya dustum .daha yolum cok uzun nihai hedef 57. egerkabul ederseniz bende araniza katilmak istiyorum.
Kızlar ,hepinize merhaba topiğiniz çok zevkli tesadüfen buldum esramm hanımın sayfasını,bi oturuşta 28 sayfayı okudum çok samimi geldiniz,bende kilo vermek istiyorum 62 kilo ile evlenip 2 doğum ve 2düşükten sonra şu an sabah itibariyle 83 çıkmışım şokkkk oldum sizden motivasyon bekliyorum ,eğer aranıza kabul ederseniz,ben 36 yaşındayım 8 yaşında bir oğlum var ,sınıf öğretmeniyim ve eylülde kardeşimin düğünü var acill vermem lazım kiloları,işin garip tarafı şu an 42 beden giyiyorum ve kimse kiloma inanmıyor tabii ben utana sıkıla söylerken daha ince gösteriyosun diyolarkaslı bi vücudum var ama yine de rakamlar insanın psikolojisini bozuyor,esramm hanım bende Erzurum da okudum ayrı bir hatırası var ,eşimle orda tanıştım dolu dolu 4 yılım geçti güzel birşehir soğuğu hariç.... işte böyle kızlar ....
Hemen aklımdayken Evlilik yıldönümüzünü kutluyayım.Eşinle sana mutlu huzurlu sağlıklı yıllar canım...
Ne güzel memleketimde okul okumuşsunuz,hemde eşinizle tanışıp evlenmişsiniz.Erzurum iyi gelmiş o zaman size :)
83 kilodasın boyun kaç o zaman ? Sıkı bir vücudun var demek ki bence bu büyük avantaj.Diyet ve sporla eylüle fıstık olursun gör bakDüğüne hazırlıyalım seni o zaman
sahurda dengeledim canım..
aynen bakcam keyfime..sen nasılsın? başladın mı spora canım..
çeşmi naz sana cevap yazarken hepsini alıntılamışım pardon ,güzel dilekler için teşekkürler hepiniz çok kibarsınız hepiniz hoşgeldiniz demişsiniz teşekkürler hoşbulduk.....
çok güzel poz verir benim oğlan..telefonu gördü mü başlıyo poz vermeye..
Merhaba nehir;
Hoşgeldin,demek sende sayarak zayıflıyangillerdensin :) Ben ve burdaki arkadaşlarım da yeni yeni başladık başlıyoruz.Güzel kilo vermişsin.İnşallah kalan kilolarını da hep birlikte veririz.Tabi ki burda bizimle olabilirsin çok seviniriz.
sanırım sizin yazdıgınız kısımlar bu kısımlardı benim yazıma alıntı olarakaramıza tekrardan hoşgeldiniz
çocuk konusunda size katılıyorum ki ben çocukları da çok severim hiç bıkmadan saatlerce oynarım, dediklerini üşenmem yaparım vs ama işte söz konusu dünyaya getirmek oldugu zaman bazen atarlanıp da vazgeçebiliyorum ama zamanı gelip de evlenince mutlaka canım çocuk yapmak isteyecektir eminimRaabbim de nasip eder inşallah o zaman
kendi evim olsa eminim misafire bayılırım kuzum ama söz konusu annemle beraber hazırlanmak olunca sıkıntı olabiliyor, annem çok geriliyor çünkü misafirin gelmesine yakınama neyse ki bugunu de atlattık, haftasonuna kadar misafir gözükmüyor sanırım ufukta, yarın oruçlu olmayacam ama yediklerim konusunda daha özenli olabilirim ve leslie me dönebilirim sanırım
kuzum öncelikle menulerin gayet güzel, uykusuzulugu da bu akşam erken yatarak halletmişsindir umarım bu sebeple kocaman alkış sana
sordugun sorulara gelince de uzman olmadıgımdan dolayı ne kadar doğru bir cevaptır tabiki bilmiyorum ama geçmiş araştırmalarıma ve mantıgıma dayanarak fikir yürütmeye çalışayım. ramazandaki açlık normal bir açlık degil diye düşünüyorum zira senin spor yaptıgın saatlerde vucuda yaklaşık 16 17 saat boyunca hiç bişey girmemiş oluyor dolayısıyla kas mı verirsin yag mı bilemem ama su konusunda çok sıkıntı olur, ki su da yagın yakılmasına yardımcı bişey, bu sebeple iftardan sonra spor yapmak bana da daha doğru gibi geliyor
sporu hangi aralıkla yapma konusunda da vucut alıştıgı bişeyi sürekli tekrar edince enteresan tepkiler veriyor biliyorsun, yani sürekli aynı menuyle beslenince bile bir süre sonra kilo vermen duruyor mesela ne kadar saglıklı olursa olsunspor konusunda da arada şaşırtmak mantıklı geliyor bana, o yuzden her gun gitmek yerine arada aralar vermek daha doğru gibi geliyor, ama dedigim gibiğ bunlar uzman görüşleri degil nurdan görüşleri senin kafana ne mantıklı geliyorsa öyle yap en güzeli
ben burdayımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?