Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

maasallah canımmmmmm nıce yaslar ıns. sağlıklı mutlu yaslar gorsun ıns topaç oglunnnn. whatsupdakı resmıne bayıldım esıme de gosterdım hatta. maasallahı var paşanın.

çok güzel poz verir benim oğlan..telefonu gördü mü başlıyo poz vermeye..

ıyı aksamlar kızlar nasılsınızzzzzz

ben güne keyıflı başladım aylar sonra kılo vermenın saskınlıgı ve mutluluğu ıle. yoğun bır gun gecırdım uc saat uyudum sahura kalktım sahurdan sonra uyuyamadım esım de bıraz rahatsızdı buaralar basagrısı cekıyor hastalığından dolayı her ılacı da ıcemıyor parol ıcebılıyor o da kesmıyor ağrıyı. ben masaj yapıyorum oralı olmayım desem vıcdan el vermıyor ayrıca sureklı donduğu ıcın uyuyamadığı ıcın uyuyamıyorum da zaten. bu aksam da rahatsız masaj yaptım sımdı. oyuzden spor salonum yattı yarın bısmıllah dıyecegım yenı bır yer buldum sadece bayanlara ozel. eskı salondan cok cok yenı ve profesyonel. yag vb hersey ölçülüp hoca ozel spora başlatıyormuş sağlık raporu bıle ıstıyorlar ramazanda ac karnına ızın vermedıler o zaman daha tefarruatlı rapor ısterız dedı tavsıye de etmedı zaten.gecen yıl verdıgın odem ve kastır dedı. bır başka spor hocası da kısının yagı fazlaysa yağdan gıder kası fazlaysa kasdan gıder demıstı. ıyıce kafam karıştı bu ac karnına spor konusunda. hazır konu gelmısken sızlere ıkı soru soracağım fıkırlerınızı öğrenmek ıstıyorum daha doğrusu.

ac karnına spor yapmak konusunda fıkırlerınız neler ?

her gun spor yapmak mı ? yoksa 1 gun ara vererek ya da vb aralar ıle spor yapmak hafta boyunca ?

spor salonuna dönecek olursak bayıldım ama eve cok uzak. dolmus da gecmıyor ordan. mecbur yuruyecegım en az yarım saat. saat 9 buçuk da orda olurum 10 buçuk da bıttı desek en erken 11 de evdeyim. ramazan nedenı ıle sokaklar kalabalık sen. sorun olmaz dıye düşünüyorum

bugun erken yatacağım madem kı spora gıdemedım bıraz uyuyayım barı dıyorum.

spora gelecek olursak ıs cıkısı spor salonuna gıdıs kuaföre gıdıs derken bazı yerlerde yurudum bazı yerlerde taksı ve toplam adımım 6800 olmuş.

sahurumu yazayım:

bır bol peynır gözleme
yarım domates yarım salatalık
yarım nektarın
750 ml su
bır bardak cay
bır bardak sut

ıftar:

bır hurma
yarım kase çorba
5-6 çatal patates kızartması activry de az yag ıle yaptım
5-6 kasık et kavurma. pısırme seklı aynı
4 kasık bıber kızartması . psırıme seklı aynı
yarım domates yarım salatalık
750 ml su
tahınlının ucundan tadımlık

ara ogun: cay ve yarım güllaç

ben kaçıyorum hepınızı optummmmmmmmm

mrb nehır hanım. ben doga. 31 yasındayım 6 yıllık evlıyım cocugum yok. cok zorlu mücadele verıp sonra psıkolojısı verıp 7 kılo tekrar alan bırıyım hıkayem uzundur arkadaşlar ıyı bılır. su ankı hedefım aldıklarımı vermek, ıkılı rakamlara ınmek, sağlıklı olabilmek, degerlerımın ıyı olması, ayağımın ağrımaması, genetık tahlılımın ıyı çıkması, menopozdan çıkamasam da surecın uzaması. dedım ya ben de hıkaye cok. klasık bırsey yazamadım uzun uzun oldu kusura bakmayın

başarılar kolaylıklar dılıyorum

ne guzellll ebndeeekilo vermek istiyorummmmm dogumdan sonar veremedim kilomu gece gun oturup agladimmmmm...oruc tutuyorumm az yiyorummmmm alkali su icecem siparis verdimmmm insallah veririmmmmm haftada 5 dfa 1 saat yuruyus yapiyorummm

çeşmi naz sana cevap yazarken hepsini alıntılamışım pardon ,güzel dilekler için teşekkürler hepiniz çok kibarsınız hepiniz hoşgeldiniz demişsiniz teşekkürler hoşbulduk.....

sanırım sizin yazdıgınız kısımlar bu kısımlardı benim yazıma alıntı olarak aramıza tekrardan hoşgeldiniz

çocuk konusunda size katılıyorum ki ben çocukları da çok severim hiç bıkmadan saatlerce oynarım, dediklerini üşenmem yaparım vs ama işte söz konusu dünyaya getirmek oldugu zaman bazen atarlanıp da vazgeçebiliyorum ama zamanı gelip de evlenince mutlaka canım çocuk yapmak isteyecektir eminim Raabbim de nasip eder inşallah o zaman

kendi evim olsa eminim misafire bayılırım kuzum ama söz konusu annemle beraber hazırlanmak olunca sıkıntı olabiliyor, annem çok geriliyor çünkü misafirin gelmesine yakın ama neyse ki bugunu de atlattık, haftasonuna kadar misafir gözükmüyor sanırım ufukta, yarın oruçlu olmayacam ama yediklerim konusunda daha özenli olabilirim ve leslie me dönebilirim sanırım

kuzum öncelikle menulerin gayet güzel, uykusuzulugu da bu akşam erken yatarak halletmişsindir umarım bu sebeple kocaman alkış sana

sordugun sorulara gelince de uzman olmadıgımdan dolayı ne kadar doğru bir cevaptır tabiki bilmiyorum ama geçmiş araştırmalarıma ve mantıgıma dayanarak fikir yürütmeye çalışayım. ramazandaki açlık normal bir açlık degil diye düşünüyorum zira senin spor yaptıgın saatlerde vucuda yaklaşık 16 17 saat boyunca hiç bişey girmemiş oluyor dolayısıyla kas mı verirsin yag mı bilemem ama su konusunda çok sıkıntı olur, ki su da yagın yakılmasına yardımcı bişey, bu sebeple iftardan sonra spor yapmak bana da daha doğru gibi geliyor

sporu hangi aralıkla yapma konusunda da vucut alıştıgı bişeyi sürekli tekrar edince enteresan tepkiler veriyor biliyorsun, yani sürekli aynı menuyle beslenince bile bir süre sonra kilo vermen duruyor mesela ne kadar saglıklı olursa olsun spor konusunda da arada şaşırtmak mantıklı geliyor bana, o yuzden her gun gitmek yerine arada aralar vermek daha doğru gibi geliyor, ama dedigim gibiğ bunlar uzman görüşleri degil nurdan görüşleri senin kafana ne mantıklı geliyorsa öyle yap en güzeli

kimsecikler yok mu?

ben burdayımmm

Züleyha Ablam Cana kardeş gelecekti desene :) herşey kısmet yaa Rabbim isteyen herkese versin inşşallah.Sen ben nurdan bu hafta regl olduk.Dönemlerimiz aynı oldu.Bu arada menüde sıkıntı yok ablam sıkma canını arada olacak öyle sürekli dikkat ettiğin için bazen kriz geliyor.Dondurma çok hafif hem

Nilgün canım listeye seni yazacktım ama güncel kilonu bilmiyodum kusura bakma.Pazar günü bildirim yaparsan seni de eklerim canım.Zaten bi haftada artı çıkmayalım da eksi ne görsek karımızdır.

Doğacım yeni salon araştırmanı çok faydalı buldum.İnşşal içine siner bir an önce başlarsın bayrama yaklaşıyoruz malum.Ben aç karnına spor ypılması taraftarı değilim biliyorsun.Ramazan ayında heleki kasdan su dan kaybedildiğini düşünüyorum.Haftada kaç gün yapılması kişiden kişiye göre değişir ama ideali 4 gün bence.Bana bakarsan hergün yapıcam çünkü sıkılaşmam lazım.Menünü beğendim canım.Her açıdan güzel olmuş.Gözlemeyi dengelemişsin.Afyet olsun.

Neslicanım eşinle sana birlikte uzun ve mutlu aşklı sağlıklı yıllar diliyorum.Rabbim ömür boyu hiç ayırmasın sizi.Bu arada eksiyle dönmüşsün tebrikler canım .Ben normal olarak artı beklerdim ama sanırım stres hastalık iştahını kapattı.Çok da geçmiş olsun.Taziye evlerini kimse sevmez elbette ama ben bi kötü olurum.Rabbim geride kalanlara sabır versin inşallah.Olmadı formasyon ...Ayyy içim dolu olsada kısmt nasip diyip geçiyorum.Keşke olsaydı ama neslim Rabbim büyük hayırlı kapılar açar inşallah.Sen de mi regl oldun ???

Serapcım bütün gün topiği canlı tutmuşsunuz valla bıcır bıcır ne güzel maşallah.Bu arada senin öğretmen olduğunu bilmiyordum.Ben de tde okuyorum.Öğretmen aday adayıyım.Topikte 3 öğretmen bir de aday var ne güzel :)

Nurdanım gelen giden misafir falan yoğunsun sen de.Allah kolaylık versin.Ramzanın bereketi işte.Bende misafiri çok severim.Gelsinler gitsinler.Tatlı yorgunluk bunlar.Regl bitiyor sanırı m hadi bakem misafirleride yolcu et spora saymaya devam.Bayrama kadar inceliyoruz ben anlamam.Hem bak yeni yeni arkidişler gelmişş biz örnek olicezzz.Bu nasıl bir türkçe olduysa artık sen idare et bebeimmm :))

ne guzellll ebndeeekilo vermek istiyorummmmm dogumdan sonar veremedim kilomu gece gun oturup agladimmmmm...oruc tutuyorumm az yiyorummmmm alkali su icecem siparis verdimmmm insallah veririmmmmm haftada 5 dfa 1 saat yuruyus yapiyorummm

Canım öncelikle hoşgeldin ;

Hiç ağlama ben de diyete ilk başadığımda tartıda 107 görünce şok olmuştum.Eğer istersen verirsin eminim.Şimdi kaç kilosun boyun kaç yaşın kaç???Bize biraz kendinden bahsedermisin ?

Merhaba nehir;

Hoşgeldin,demek sende sayarak zayıflıyangillerdensin :) Ben ve burdaki arkadaşlarım da yeni yeni başladık başlıyoruz.Güzel kilo vermişsin.İnşallah kalan kilolarını da hep birlikte veririz.Tabi ki burda bizimle olabilirsin çok seviniriz.

Hemen aklımdayken Evlilik yıldönümüzünü kutluyayım.Eşinle sana mutlu huzurlu sağlıklı yıllar canım...

Ne güzel memleketimde okul okumuşsunuz,hemde eşinizle tanışıp evlenmişsiniz.Erzurum iyi gelmiş o zaman size :)

83 kilodasın boyun kaç o zaman ? Sıkı bir vücudun var demek ki bence bu büyük avantaj.Diyet ve sporla eylüle fıstık olursun gör bak Düğüne hazırlıyalım seni o zaman

Hayırlı geceler ballarım;

Alıntı yapmadım sayfada yer kaplamasın diye sadece yeri gelen arkadaşlara yazdım karışıklık olmasın diye.Bugün giremedim ama içim gitti muhabbetten geri kaldım diye.Pazartesi malum benim işler yoğun olur.Hafta başı hep öyle.Baş ağrım ve regl ağrılarım var dinlenmekteyim.Kulaklığımı taktı m arabesk dinliyorum.Bu gece böyle :) Ruh halim böyle ben de YÖK e gelsin:) Yaktı bizi neyse şimdi bi başlarsam onara susmam valla.

Yarın sabah doktora gidicem ramazandan beri bütün dişerim ağırıyor neden bilmiyorum.Bi göstermem lazım hemde insülin direncime falan baktırıcam.Bi kaç tahlil yaptırcam.Hazır regl iken çıksın aradan.

Bu arada yeni gelen arkadaşlara ve bizim kızlara duyurudur.Liste için bildirim günün Pazar a çekeyim müsadenizle.Herkes evde oluyor rahatça tartılabiliriz diye.Tabi onayınız olursa.Eğer okeylerseniz Pazar günü güncel kilolarınız bildirirsiniz ben de güncel listemzi yaparım.

Menü yazmıcam kızlar regl durumu varya pek öğün olmuyor ama sayı olarak 5 tahıl 3 et 2 süt 3 meyve ile kapatıyorum.

Hepinizi öpüyorum,hayırlı geceler dua ile inşallah...

esra gali,ba tanışıyoruz nenehatun 2003 mezunumusun bende lisedeki o hantal halimden binbir emekle kurtulup süper olmuştum sonra peşpeşe 2 çocuk yapınca oldummu sana 81 inşallahhh vericemmm

Esramm ,çok teşekkür ederim evet Erzurum bana iyi gelen şehirlerden tandır ekmeğini,tel peynirini ve üniversiteyi çok özlüyorum,sen de öğretmen adayımışssın inşallah aramıza katılırsın,herşey gönlünce olsun,boyum 1.62 cm evet canım sıkıyım avantaj mı bilemiyorum baskülde fazla çıkıyorum bir 65 olsammm aaah tavsiyelerini bekliyorum takipteyim...

aynen bakcam keyfime..sen nasılsın? başladın mı spora canım..

Canim ben cikarken sen gelmissin denk gelemedik spora bugun basliyorum esofmsnim da geldi esim de iyi. Cok heyecanli ve mutluyum.ayagin iyilesir iyilesmez keyfine bak okul acilacak malum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çeşmi naz sana cevap yazarken hepsini alıntılamışım pardon ,güzel dilekler için teşekkürler hepiniz çok kibarsınız hepiniz hoşgeldiniz demişsiniz teşekkürler hoşbulduk.....

Telden girince herseyi okuyamiyorum kusura bakmayin benden de bir hosgeldin size

Hosbuldum canim bende sayarak zayiflamaya ugrasiyorum insallah kk ve sizin sayenizde hepimiz vericez kilolari

Nurdancigim kendi evin olunca daha gergin ve panik olursun belki. Ben sahsen oyleyim. Spor konusunda da kafam o kadar karisti ki sorma gitsin sadece ramazan da ac karnina degil genel olarak ac karninaydi da bu sorum. Mantigim ayri cevap veriyor hocalar birbirinden ayri bedenim ayri valla. Zaman konusunda ise kaslari dinlendirmek lazim 48 saay diyorlar oyizden hafta da uc gun gidecegim hem hergun gidersem benim bu koca ev curcuna olur yetisemem ev islerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…