Kizlar ben Turizmde calistim 21 yasinda hersey ile karsilastim iftira yalan suclama vb. Oyizden emin olmadan asla kimseyi suclamam isyerimizde ilk kez boyle birsey oldu herkesin esyasi ortadir oysa.cekmeceye koyar cikarum namaza. Yine oyle yaptim geldiginde yoktu yuzuk. Ofiste heryere baktim hatta yetmedi evi talan ettim sirf kimseyi suclamayim diye. Dusunun yani.neyse yenisuni alacagim mecburen. Ters bir zamanlama oldu maddi anlamda da.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
en önceligi ruh saglıgı filizim sen onu düzgün tuttuktan sonra gerisi sırayla gelecektir eminim
inşallah tez vakitte tamamen iyileşirsin neslicanım
dünkü menumu de yazayım hemen kızlar
iftar
1 parça pide ( 2 tahıl )
1 kase çorba ( 1 tahıl )
1 porsiyon karnıyarık ( 1 yağ - 1 protein )
3 hurma ( 1 meyve )
ara
dondurma ( elimizdeki bitsin de artık rahatlayım diye 1 porsiyondan fazlasını yedim malesefo yuzden bunu 2 tahıl - 2 süt - 2 meyve olarak yazıyorum )
sahur
1 dilim peynirli ekmek ( 1 tahıl - 1 protein )
karnıyarık ( 1 protein - 1 yag )
sayıyorum şimdiiii
6 tahıl
3 protein
3 meyve
2 süt
2 yağ
evet birazcık aşmışım dünayagım yüzünden spor da yapmıyorum zaten, bugun tam sayıya uymaya çalışayım bari misafir var zaten onlara koştururken az yiyorum ben
herkese hayırlı iftarlar, öptüm herkesi
amin canım..sağol dileklerin için...ay fenerli misin sende? eşimin bu takım takıntısı beni öldürüyo..çocuğun herşeyi neredeyse sarı lacivert...park yatak beşiği bile...
ben geldim ama kimseler yok galiba yine...ben bugün iftarda aştım kendimi yine..daha doğrusu suyu fazla içtim o da beni şişirdi..patlamak üzereyim...soda içeyim dedim o da ayrı bir şişkinlik verdi...belimi de ağrıtmışım bugün ayakta duracak halim yok..
bilmiyorum hangi hastaneede yaptırdın canım ama baska bir hastanede daha yaptır..tecrübe ile sabittir..hamileyken şekerin var dediler yüksek çıkmışmış tedaviye başlanacaktı hatta sıkıntılı çünkü gebelikte şeker...bizde de hiç yoktur..sonra yeniden tekrarlanmasını istedim...şekerin çok düşük çıktı...ki sen normal bir şekilde kilo verebiliyon verdin de..benim bildiğim insilün direnci olan biri kolay kolay kilo veremediği..
hazır buralardayken sahurumu da yazayım da kendimle ve yemeklerimle olan hesabımı kapatayım
sahurdan önce,
1 elma ve 1 şeftali yedim ( 2 meyve )
sahurda
3 yk yoğurtlu patlıcan ( 1 süt )
3 yk pilav ( 1.5 tahıl )
bir minicik parça ıspanaklı börek ( 1 tahıl )
şimdi toplam hesabı yapıyorumm..
5.5 tahıl
1 protein
2 süt
3 meyve
bitek meyvenin sayısı tutmuş, diğerleri ya eksik ya fazlaneyse fazla olmasındansa eksik olması iyidir diyip önümüzdeki günlere bakalım
Esosum halkbankasi ne soruyormus sinavda.ne calisacaksun.sinav ne zaman. Kolay gelsin canim. Ben universiteden sonra ilk kez bu kadar calistim ogrencilik duygusu garipti.
Yok kuzum ne ihmali ya. Sinav sistemi surekli degisiyor bir gun calistim iki gun. Yetmiyor artik.uc haftadir asagi yukari her gun bes test bitirdum bunlardaki onemli seyleri not aliyorum notlari tekrat ediyorum iki gundur de isaretlere calisiyorum kitabi tekrar ediyorum. Patron bizim oda da olacak gun boyu. Oyuzden ne kadar calisabilirim bilmiyorum yarin sabah 10 da. Yuzugum calindi canim. Bundan eminim. Uzun hikaye ama eminim.stajyer caldi kaldim oylece kanitim yok cunku.
Canim cok gecmis olsun ben halen şoktayim cunku bukadar yuksek seker ile bu kiloyu vermen imkansizdi universite hastanesi en guzelu.ayrica glukoz yukleyip sana yeniden seker icin tahlil yapmamilar aramizda 30 kilo var ama benim sekerim 98. Anlamiyorum. Kolesterolu da anlamadim genetik mi neden olmus lutfen nedenlerini sor dis cok kotu olnus ya benim de iyi bir bakimdan gecmem lazim ama haftaici izin almak gittikce daha zorlasti cumartesim de yok artik. Maili bana yollar misin
Arkadasimin dokuz aylik bebegi var emziriyor dokuz da kahvalti yapiyormus oniki de ogle yemegi . Dort bucuk aksam yemegi. Cok guzel kilo vermis mantikli mi sizce. Fikrinizi almak istedim kilo veremiyordu aksam yemegini erkene cekince vermis
Esracım part time çalışma haberine çok sevindim canım, senin için çok iyi oldu benceHem yoruluyordun, hem işyerin stresli, hem ders çalışman gerekiyor, varsın maaş yarıya insin, ailenle yaşıyorsun sonuçta, ilerisi için daha iyi bir adım olmuş bu, hayırlı olsun kuzum
İnsülin direncin olmasına diğer arkadaşlar gibi ben de şaşırdım açıkçası. Çok zor bir tahlil değil, yanlışlık yaptıklarını sanmıyorum ama artık güven de olmuyor sağlık sistemine, bence de bir yerde daha yaptır tahlillerini. Kolesterol de yüksek çıkmış, genetik olabilir canım. Ben de 70 kg'ı geçtiğimde trigliserit değerim yüksek çıkıyor. Dişlerin için de geçmiş olsun, bu ara detaylı tetkikten geçmiş oldun, iyi oldu
Canım kolay gelsin, bu sefer geçeceksin inşallah sınavı merak etmeKot gömlekli fotoğrafını bekliyorum Yüzüğün kaybolmuş, inşallah çıkar ortaya, çalındığından şüpheleniyormuşsun ama emin olmadan kimsenin günahını alma kuzum, korkarım ben böyle şeylerden. Diyet devam ediyor demişsin, arada yediklerini yaz görelim, genelde sayma yapılıyor, sen katılmadın, sen ne yapıyorsun görelim ara ara İki haftadır ben de diyetten, spordan uzak kaldım malum, hastalık nedeniyle kilo verdim ama almaya başladım bile, demek ki iyileşiyorum
Daha iyiyim canım, teşekkür ederim, iş yoğunluğum olmasa yatar dinlenirdim ama öyle bir şansım yok maalesef bu ara. Hatta haftaya perşembe günü İstanbul'a gideceğim günübirlik iş için, o zamana kadar incelemem gereken raporlar var, nasıl yetişecek ben de bilmiyorum.
Zorlamamana çok sevindim canım, hep dediğim gibi önemli olan yoğun spor yapmak değil, düzenli ve uzun süre yapmak
Hoşgeldin canım, oğluna geçmiş olsun, alerji çok fena birşey, Allah başka dert vermesin, bazen diyorum Tıp herşeye çare buldu alerjilere bulamadı diyeNeye alerjisi olduğu tespit edildi mi? Alerji'nin en iyi çözümü alerji yapan şeyden uzak durmak, bazen bunu sağlamak mümkün olmuyor ama en azından neye alerjisi olduğunu bilirseniz daha dikkatli olabilirsiniz.
Maşallah diyetini ve sporunu devam ettirmişsin, ben de azıcık daha toparlanayım da döneceğim aranızaŞimdilik bulduğum her fırsatta yatıyorum
Aynen öyle Züleyhacım, ben bu tarz şeylerde biraz da hassasım galiba, dün akşam da erkenden uyudum, haftasonu da dinlenmeyi planlıyorum, inşallah yeni haftaya sağlam başlarımDikili'ye gelecek olmana çok sevindim, sana çok iyi gelecek eminim, epey buralardasın sanırım, fırsat bulunca uğramak istiyorum zaten Senin de İzmir'e yolun düşerse ben de beklerim canım
Ben de özledim seni kuzucuğumBugün daha iyiyim şükür, her fırsatta yatıyorum ve gerçekten iyi geliyor
Oyyy kıyamam yaa, geçmiş olsun canım, bugün ağrın geçmiştir inşallah, uzun bir süre diş problemi çekmezsin inşallah. Hassasiyet için ben de sensodyne iyi diye biliyorum, bir de çok sıcak veya çok soğuk şeyler tüketme, hele arka arkaya bunları hiç tüketme.
Diyetisyen işine gelince, daha önce dediğim gibi testlerini bir yerde daha yaptır bence. Sen zaten dikkat ediyordun ve kilo da verebiliyordun, bu yüzden hepimiz şaşırdık. Kolesterol ve yağ olabilir ama yumurta tartışmalı bir konu, bir çok doktor yumurtanın kolesterolü artırıcı etkisi olmadığını söylüyor artık, eskiden yasaklanırdı ama artık yasaklanmıyor diye biliyorum. Sen zaten diyet yaptığın için miktarlara ve yağ tüketimine dikkat ediyorsun. Bu yüzden bir kere daha testlerini yaptır, aynı şekilde çıkarsa sonuçlar o zaman daha ciddiye alırsın.
Geçmiş olsun Serapçım, bu ara hepimizin üstünde kara bulutlar dolaşıyor sanki, tez zamanda dağılır inşallah:44:
Sağol canım, iş yoğunluğu olmasa yataktan kalkmazdım zaten muhtemelenHaftasonu daha çok yayılmayı planlıyorum Pazartesi de tamamen iyileşmiş olmayı diliyorum
Dizi izlemek bana da çok iyi geliyor. Hele stresliysem ya spor yapınca ya dizi izleyince kafam dağılıyor, ikisini arka arkaya yapmak daha da iyi geliyor. İşyerindeki problemler nedir? Ailevi neler oluyor, travmatik demişsin, merak ettim gülüm, anlatabileceğin birşeyse her zaman dinlemeye hazırım canım. Genetik tahlil sonucun için de rahat olmaya çalış, her tür sonuç belirsizlikten iyidir, ona göre yolunu çizersin, önlemini alırsın, tedavini olursun. Hem daha ne çıkacağını bilmiyorsun, şimdiden stres yapma, hiç belli olmaz ki sonuç.
Öğrencilik duygusu bende de hiç bitmeyen bir duygu ama bence güzel bir duyguYeni şeyler öğrenmek çok keyifli gelir bana hep, tabi işin sınav kısmı olmasa daha iyi ama o da tuzu biberi diyelim
Gözün aydın Esoşum, ablan sana çok iyi gelir, iyi eğlencelerPazar günü de bol --- bildirimler olur inşallah
Doğacım, sen uyguladığın yöntem neyse ona devam et bir müddet, bak daha yeni başladın, geçen hafta güzel bir sonuç ta aldın, daha önce dediğim gibi en az 1 ay düzenli sporunu yap, beslenmene dikkat et ve bakalım 1 aylık sonuç ne olacak. Sen çok çabuk sonuç bekleme eğilimine giriyorsun, böyle olunca da duyduğun şeyler kafanı karıştırıyor. Emziren bir kadınla kendini kıyaslama lütfen, herkesin yaşam şekli, vücut yapısı, hastalıkları farklı, onda işe yarayan birşey başkasında yaramayabilir. O kişi akşam 10'da yatıyordur, açlık hissetmiyordur, sen 12'de yatıyorsundur, saatlerce aç kalmak daha kötü etki yapacaktır belki.
Kilo veremiyordu diyorsun arkadaşın için zaten 9 aylık bebeği varmış, hangi ara kilo veremiyormuş anlamadım ben:44: Eğer kiloları hamilelik ve doğum kaynaklıysa zaten anca vermeye başlamıştır. Doğumdan sonra hemen diyete mi başlamış ta verememiş, çözemedim ben:44:
kpss ye asıl esoşum, sorular çok zor da olmuyor sen halledersin evelallahayagım için de züleyha ablama da yazdım canım, randevu günüm geldiginde gidecegim şimdilik bolca dinlendirdigim için agrı baya azaldı ama hala yokluyor arada :44:
yaa o devir etmemesi kötü olmuş iştemeyve her zaman olmayabiliyor evde 3 kağıt yaparım dedim ama olmadı şimdi ramazan oldugu için tahılı bi türlü yetiremiyorum ben çorbadan kaynaklı sanırım, sahurda kaldırdım çorbayı ama iftarda devam tabiki, neyse artık bi şekilde dengeleyecez
bi de aklıma takılan şey diyetisyenler verdikleri listede resmen tahıl manyagı yapıyorlar insanısabah 2 dilim akşam 2 dilim vs, bunda 5 tahıl var falan, kafamda oturtmaya çalışıyorum işte, bi de ne kadar çok yersem o kadar kardır düşüncesi var sanırım ama merak etme şekerim sayma sisteminden vazgeçmeyecegim bakma sen bana, iftar saati yaklaştıkça yeme dürtlüerim artıyor biraz
kuzum misafir gelecek diye uzun uzun yorum yazamıyorum buna ama kesinlikle bir doktora daha gitsen ciddi çok büyük kilolar verdin bu hastalıklar olsa o kadar rahat veremezdin, onu da geçtim, yumurtanın kolestrole iyi geldigi kanıtlandı, senin yumurtayı kısıyor vs, bence mutlaka bir doktora daha git ben babamın boyun olaylarından beri gıcıgım doktorlara en az 3 tanesine gitmek lazım inanmak için sen de hiç kafanı karıştırma şimdi, bir düzenin var zaten ve sen o düzenle mucizeler yarattın bence şimdi hiç macera arayıp da diyetisyen vs kafanı karıştırma kuzum ama tahlillerini de sakın ihmal etme
Sağol canım, senin ayağın da daha iyi galiba, en kısa zamanda tam olarak geçer inşallahBu ara var bir kara bulut üzerimizde ya hayırlısı..
6 tahıl ok sıkıntı olmaz ramazanda bana da yetmiyor yaa menülerini sevdim canım bu hafta senin sonucunu çok merak ediyorumayrıca seni devam böyle kuzumm tek sıkıntın dondurma olsun
aaaa proteine baknasıl eksik bıraktın kızz neyse ama menün gayet güzel olmuş afiyet olsun kalorisi hemencecik gitsin inşallah
Kpss çalışayım bari edebiyattan başka dersler de varmış gördüm matematik coğrafya falan
Randevun ne zaman canım ? Bugün nasıl ayağın?
İnsan açken hep daha yemek ister sendede iftara yakın iştah arttı sanırımama haklısın diyetisyenler hep tahılı çok yazıyor gerçi benimki daha liste vermedi bakalım verince ne kadar olacak ? Ozaman yine değerlendiririz.Saya saya olacak bu iş.Benim diyetisyenim Ayça hanımı sevmiyormuş.Zaten o diyetisyen değilmiiş. Halbuku söyledikleri onun söylediklerine birebir.Töbe töbeeee
Tamam tamam tahliller tekrar edilecek o zaman bakıcaz neyim varmış neyim yokmuşşş
Gunaydın ballarım;
Cumanız mübarek olsun ... Sabah selamı vereyim dedim.Umarım herkes iyidir.Ben gayet iyim çok şükür.Bugün ablam geliyor zamanlaması mükemmel.Tam da bu aralar ihtiyacım vardı.Süper oldu süperrr :)
Haftasonu pek giremicem ara ara uğrar bakarım ama.O yüzden bugün öğleden sonra vakit bulabilirsem işteyken alıntıları yaparım.Pazar günü zaten bildirim günü .
Hadi ben şu gelen işleri halledeyim,yarın cumartesi malum çalışıyoruz iş kalmasın.Hepinizi öpüyorum ,görüşürüz:80::80::80::80:
Yollarım tabiki değerler tuhaf tekrardan mutlaka görüncem merak etme
Bu sefer yüksek not gelecek desene hadi bakalımm
Ya yüzük için bence de biraz daha bekle ben de bu sabah cüzdanımı bulamıyordum ama çıktı biyerlerden.Canınız sağolsun bulamazsanız bile.Helal kazanç nasılsa gelir bulur seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?