Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Canım benim, bu cevap daha çok bana galiba ama alınmıyorum, şu an moralin bozuk, yüzüğün kaybolmuş veya çalınmış, başka şeylere de canın sıkkın, herşey üstüste gelmiş. Ben böyle şeylerde gözünle görmeden inanma diyenlerdenim, belki benimki yanlış bilmiyorum ama dediğim gibi bazen herşey çok açık görünse de başka birşey de çıkabiliyor işin içinden. Zaten çalınmışsa çalan kişi hayrını görmez, yanına kalmaz, merak etme. İşyeri düşündüğün kadar güvenli değilmiş demek ki, daha dikkatli olursun bundan sonra. Ben birkaç kere küpemi kaybettim, sonra hiç aklıma gelmeyen bir yerlerden çıktığı oldu, nasıl oldu ben de anlamadım, hem de kaybettikten aylar sonra, inşallah seninki de en kısa zamanda bir yerden çıkar

en önceligi ruh saglıgı filizim sen onu düzgün tuttuktan sonra gerisi sırayla gelecektir eminim

inşallah tez vakitte tamamen iyileşirsin neslicanım

Sağol canım, senin ayağın da daha iyi galiba, en kısa zamanda tam olarak geçer inşallah Bu ara var bir kara bulut üzerimizde ya hayırlısı..

6 tahıl ok sıkıntı olmaz ramazanda bana da yetmiyor yaa menülerini sevdim canım bu hafta senin sonucunu çok merak ediyorum ayrıca seni devam böyle kuzumm tek sıkıntın dondurma olsun

Serapcım gündüz çalışınca maalesef giremiyoruz,akşamda iftar sahur sofra spor çay derken hep bir koşuşturmaca ondan böyle oluyor idare et balım

Horasan devlette yaptırdım ama bir de özel de yaptırcam.İnşallah yanlışlık vardır canım saolasın

aaaa proteine bak nasıl eksik bıraktın kızz neyse ama menün gayet güzel olmuş afiyet olsun kalorisi hemencecik gitsin inşallah

Halkbankası gk gy ve alandan soruyor yüklenip 60ı geçersem iyi olur yoksa burdan başka türlü kurtulamıcam

Bu sefer yüksek not gelecek desene hadi bakalımm

Ya yüzük için bence de biraz daha bekle ben de bu sabah cüzdanımı bulamıyordum ama çıktı biyerlerden.Canınız sağolsun bulamazsanız bile.Helal kazanç nasılsa gelir bulur seni

Yollarım tabiki değerler tuhaf tekrardan mutlaka görüncem merak etme

Akşam yemeğini erken yemek güzel fikir ama acıkır insan sonrada ara öğün yaparler yapar bilemedim yani ben daha geç yiyip akşam araöğün yapmama taraftarıyım

Canım benimmmm;

Önce de bakıyım istanbula niye gidiyon ? Esra merak etmese olur mu hiç

Tahlil sonuçlarım herkesin kafasını karıştırdı tabi benimkini de .İyice anlamak için tekrar yaptırcam.Şeker kolestrol çok yabancı olduğum şeyler ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.

İşle alakalı yeni kararlar aldım belki daha da yeni bir karar olabilir yazarım yine.Çok teşekkür ederim.

Diş tedavim bitti şükür şimdi yeni diş macunumun etki göstermesini bekliyorum .Sen memnunsun demek ki inşallah ben de de işe yarar.

Seni görmek ne güzel yaa enerjini yirimm

Kpss çalışayım bari edebiyattan başka dersler de varmış gördüm matematik coğrafya falan

Randevun ne zaman canım ? Bugün nasıl ayağın?

İnsan açken hep daha yemek ister sendede iftara yakın iştah arttı sanırım ama haklısın diyetisyenler hep tahılı çok yazıyor gerçi benimki daha liste vermedi bakalım verince ne kadar olacak ? Ozaman yine değerlendiririz.Saya saya olacak bu iş.Benim diyetisyenim Ayça hanımı sevmiyormuş.Zaten o diyetisyen değilmiiş.Halbuku söyledikleri onun söylediklerine birebir.Töbe töbeeee

Tamam tamam tahliller tekrar edilecek o zaman bakıcaz neyim varmış neyim yokmuşşş

Sağol canım, senin ayağın da daha iyi galiba, en kısa zamanda tam olarak geçer inşallah Bu ara var bir kara bulut üzerimizde ya hayırlısı..

sürekli bir arada olan kadınların regl dönemleri bile aynı zamanda olurmuş bizimki de o hesap sanırım, aynı anda arızalanıyoruz hepimiz en kötü hastalıgımız da bunlar olsun canım atlatırız evel allah benim ayagım daha iyi, arada hissettiriyor kendini ama yine de zorlamıyorum. zaten haftasonları evde spor yapamıyorum pazar akşamına kadar iyice dinlenme olacak yani sonrası eger agrı olmazsa leslie bacımla koşmalara başlarım yine

6 tahıl ok sıkıntı olmaz ramazanda bana da yetmiyor yaa menülerini sevdim canım bu hafta senin sonucunu çok merak ediyorum ayrıca seni devam böyle kuzumm tek sıkıntın dondurma olsun

laf aramızda dün belki de seneler sonra ilk defa 77 yi ucundan gördüm pazar gününe kadar da daim olur da inşallah bildirim sonuçlarıma seviniriz
tahıl ramazan sebebiyle sıkıntı işte, yoksa ben yemegin yanında ekmek yemem ki, ama ramazan da çorba o bu derken bi bakıyorum 5 tahıl olmuş bile ama geçmemeye çalışıyorum inşallah başarılı oluyorumdur

aaaa proteine bak nasıl eksik bıraktın kızz neyse ama menün gayet güzel olmuş afiyet olsun kalorisi hemencecik gitsin inşallah

misafirler vardı diye peynir yiyemedim de ondan öyle oldu benim protein yoksa en doğal hakkım peynir benim mutlakaa degerlendirirm biliyotsun menu de genelde az olmuş ama çok olacagına az olsun, gayet de karnım toktu yani açlık hissetmedim o yeter bana

randevum ramazan ın son haftasında canım o zamana kadar cayabilirim sanırım ama bakalım nasip

sayma işi bana hem eglenceli geldi hem de denetlemesi kolay. kalori hesabında her an bakamıyordun ney kaç kalori diye, kendi kafanda da yapsan olmuyordu ama böyle herşey çok net geldi bana, net olmayan yerde de senin kafanı şişiriyorum zaten şimdilik iyi gidiyor bakalım inşallah bozmadan devam ederim böyle

diyetisyenleri de ben anlamıyorum ki hepsi farklı şeyler söylüyor. benim bi arkadaşım günde sadece 3 öğün ( onları da kuş kadar yiyerek ) baya bi kilo verdi, ama diyeti bıraktıgı gibi de almaya başladı yavaştan :26: bana o yuzden ara öğünleri olan şey hep mantıklı gelmiştir, hayatın boyunca devam ettirebilirsin çünkü sayma işi de o yonden mantıklı, ara öğünlere yayabilecegin fazlaca şey var ama bakalım senin diyetisyen efendi neler buyuracak hem baktın hoşuna gitmiyor kendi bildigine devam edersin esoşum, gayet büyük şeyler başardın diyet konusunda çok da yardıma ihtiyacın yoktur bence

gozunaydın canım. ablanla ıyı eğlenceler. güzel vakıt gecıreceksın yıne emınım. ben de bunaldım bır aydır hıcbır degısıklık yok hayatımda. dışarı da pek çıkmadık gelen gıden yok gıttıgım yok. cumartesı de gezemedim sınav bahanesı ıle yarın bıraz turlarım belkı. zaten sabah erkenden kursa gıdecegım sınav gırıs belgemı alacağım sonra ordan dırekt okula. sınav 11 de. sınavdan sonra cok yorgun hissetmezsem dolanırım birazcık.sınemaya gıderım belkı güzel bır fılm varsa.

Yollarım tabiki değerler tuhaf tekrardan mutlaka görüncem merak etme

doktor konusunda zor bır ınsansın. oyuzden tependeyim ıhmal etme ve gıt lütfen. doktor konusunda dıger zor ınsana gelelim neslıcıgıme. canım toparlanınca su kadın doğum uzmanına gorun lütfen emı. ıhmal etme. bayramdan once halledersen süper olur. bayramdan sonra valızler, ev ıslerı, bırıken proje olabılır.

aynen canım bu kez pek umutluyum ıyı calıstım. gerısı kısmet yanı. ben elımden gelenı yaptım .

yüzük konusu tam bır kargaşa oldu :26: detaylı anlatacağım birazdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…