Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

yok canım ne kusuru ya. kaytarmıyordum yazıyordum su sıralar yazmıyorum sadece. haftabası bıraz yoğunlaştım ders de çalışıyorum spora gıt ufak tefek ev ıslerı derken cok uzun yazmadım da buaralar zaten. bır de dedım ya böyle bır sıkılma geldı bana nekadar öğrensem de öğrensek de menü paylaşılması verımlı oluyor eksıler artılar olabılıyor cunku. yorumlanmasından yanayım bu acıdan.

ınan esra ıle sureklı konuşurduk whatsup aksam yatıncaya kadar olurdu zaman zaman. ama buaralar onunla bıle gorusmedım sor bak aynısını dıyecektır. kabullendim sandığım ama kabullenemedıgım agır gelen bırseyler oldu bu hafta aılemle ıle ılgılı. senınle konuşmuştuk. konuşuruz da detaylı. ayyyyyy buğu var canlılık var neşe var o ses de hersey var. topıktekı herkesın sesını duydum bılırım. ama senın sesın ustune kımse yok. neşen enerjın ses tonundakı ılımlılık yumuşaklık. bayılıyorum ses tonuna senın sesın ınsana cok ıyı geliyor mutlu edıyor neşe verıyor ayrıca dınlendırıyor da. oyuzden konuşalım tabı kı sekerım neden olmasın. sen aksam dınlen ben ders calısayım yarın ogleden sonra sen uyanmış dınlenmıs ben sınavdan cıkmıs olurum konuşuruz canım. ben de ozledım sesını duymayı.

aynen canım her zaman her zaman ruh saglılıgı.

arkadaşım ıle ılgılı yazdım detaylı canım. sağlıklı bırı. saate gelınce ya hakıkaten cok erken geldı bana da. kaldı kı dıyor kı kendısı kahvaltımı sekızbucukta dolu dolu yapıyorum oglen dolu dolu yıyorum evdeyken yayıla yayıla ve dolu dolu yapmak mumkun dedım

nurdancıgım senın bu regl benzetmene bayıldımmmmmmmmmm ben sıze yetısemedım ama yaaaa:26: benım de son on gunum sanırım. hem gogus ağrılarım var hem melankolı. benım bu haller regl olmadan 10 gun once başlıyor ne garıpse. regl olmaya yakın ya da regl olunca hıcbırsey kalmıyor.

ayyyyy cok sevındım sayma ısı sen de yarayacak demek kı. 77leri goruyormussun ay ıns pazar gunu de gorursun hatta daha --- leri. canım.

ayagındakı agrı tamamen gecmedı keşke başka bır hastaneye gıtseydın. nıye okadar bekliyorsun kı. sızlerı görünce ( tamam rutın kontrol gerektirecek rahatsızlıklarım var ama ) ben kendımı doktor asıgı bırı ve bu sebeple duzenlı doktora gıdıyor olarak goruyorum anacugum bu da aynı ya. doktora gıtmıyor. hepınızı ıte kaka doktora gotururdum ha aynı yerde olsaydık

ibrahim tatlıses in oğlunun şarkısını hiç dinlemedim kuzum ama sen gökhan tepe deyince onu canım çekti onu dinlemeye başladım ayşe hatun önal da kadın güzel de şarkıyı sevmedim sanırım pek bu ara depresif takılıyorum ondan sanırım

kuzum insanın evindeki düzene de degişir, akşamları erken yatabiliyorsa yer o saatte ama ben ramazan dışında da gece 1 den önce yatmam ki, 4 ten 1 e kadar 1 gün var nerdeyse benim için, o sebeple en güzeli kendimize hangisi uyuyorsa onu yapmak

senin 10 gün sonraya kadar ben sana yetişirm canım merak etme, ben nerdeyse 15 günde bir regl oldugum için, tur bindiririm size

kuzum ben ortopedi doktorlarını sevmem genel olarak, daha önce kırık parmagımla gittigimde rontgen çekmemişti doktorum, bişey yok deyip göndermişti der, şu anki agrılarımın sebebi de ondan kaynaklı biliyorum o yuzden onları pek sevmiyorum daha önce anlatmıştım sol ayagımda sorun var benim, korumazsam ayagımı ameliyat gerekecek ki o ameliyatta da parmagım kırılıp yeniden yerleştirilecek pilatin takılacak, parmak uzatılacak falan derken en az 3 4 ay hiç yerimden kalkmamam gerekecek, onu da yaptırmak istemiyorum ben o sebeple agrıdıgı zaman dinlendiriyorum sonra bir süre sonra yeniden agrıyor falan öyle idare ediyoruz yani o akşam doktora gitmek için panik yaptım çünkü agrım bütün ayagıma vuruyordu, o geçti şükür bundan sonrası her zaman olan şeyler yani, doktor da bişey yapamıyor

neslıcıgım tlfdan yazınca her kelıme ıfadeyı tam vermıyor canım.:26::44: cunku smıleys yapamıyosun. ben sana sıtem falan etmedim canım. hıcbırınıze sıtem gıbı bırsey degıldı o. bır açıklamaydı o amaçlı yazdım ama yanlış mı anladın yoksa. kırdım mı canım senı ya:18::26: ben sadece detaylı anlatmak ıstedım canım. tabıkı gözümle gormedım oyuzden de ortaya çıkmadım soylemedım esıme bıle soylemedım sızler ıle paylaştım anlatmayacaktım da lavabo kenarındadır ben hep oraya bırakırım ordadır falan dedı zuleyha hocam. sıradan bır kaybolma ya da unutma olmadığını anlatayım sızlere dıye yazdım aslında. yoksa tanımasanız bıle kımseyı ifşa etmek de hos degıl.sıtem kızgınlık vb duygular ıle yazmadım kesınlıkle canım. bundan emın olabılırsın ayyyyy huzursuz oldum smdı ya. offfff bır yüzük konusu ıle sızlerı daralttığıma mı yanayım yoksa fevrı bır cıkıs yapmış gıbı gorundugum ıcın mı uzuleyım.:26: ha dedıklerın doğru ust uste bırseyler oldu regl de gelecek ha dıyorum ya ılk kez bırkac gundur esra ıle konuşmadık ıcıme kapandım gıbı oldum buraya yazdım cunku bılıyosun ben ıhmal etmeyı sevmıyorum sen, ben derken yazmayınca tadı kalmıyor ha bır de merak edıyorum ozluyorum okurken onlara cevap verıyım derken kendımle alakalı da yazmış oluyorum ama aslında bu haftakı ben ıcıne kapandı.

ısyerımız guvenlı canım ya. cekler falan bıle yerı gelır çekmecelerde durur hıc olmadı böyle seyler. tanımadığımız bır stajyer. ben çekmeceme koydum sadece o vardı canım. herkes namaza cıktı dondugumde yuzugum yoktu gormedım kanıtım yok günahını yıne de almak ıstemem hele kı böyle ıs hayatına yenı başlayan bırı olunca asla yapmam bunu. kendım cok cektım oyuzden cok yardımcı olurum yenı gelen herkese. neyse ıns çıkacaktır çıkmazsa da vardır bır sebebı bunun da canım.

kızlar merhaba nasılsınız

ben bıraz yoğundum bıraz da calıstım derken gun gectı ama asıl erken çıkmak gunu bıtırdı saat 4:30 da çıktık patron ıstedı bugun ınanılmaz sıcak. ıscılere uzulmus erken bıraktırdı oruçlu oruçlu daha fazla durmasınlar sıcak da demıs. alıntıları yanıtladım yemegım hazır. bıraz dınleneyım bır saat kadar uyurum ıftar saatı gelır sonra ders calısacagım sahura kadar oturmayı düşünüyorum zaten ıkı gundur 1:00-1:30 oluyor benım yatmam. yıyıp yatıyordum esım sahura kalkıyordu uce doğru. bugun sahuru yaparım sonra yatarım. sekız de kalkıp kursa hazırlanır kursa gıderım ordan da sınava. aksam gırmem. yarın da sınavdan once ya da sonra bakarım opuyorum hepınızıııııııııı

Merhabalar
Canla beraber parktayız.bugün nihayet eşim geliyor.
Acayip yoğun bir gün yaşadım.bavulumu hazırladım.canı hastaneye götürdüm.eşime özlediği bütün yemekleri yaptım.bu arada 500 gr kaybetmişimdir çünkü ağda yaptım🙈.
Can sıkıldı parka geldik.bi bakam dedim.

Mutlaka beklerim canım.bayramın ilk günü eşim simava gelir .birkaç günlüğüne oraya geçeriz.bende izmire inersem mutlaka ararım.

Bende diyetisyene giderken 6 da yiyordum yemeğimi.9da da 1 süt ve 1 meyve.ben bu şekilde o dönem baya zayıfladım.şimdide geç yememeye çalışıyorum.ramazandan sonra 6 da biter gene yemek işim.

Arkadaşlar parkta yazmak zor oluyor.
Alıntı yapam dedim beceremedim.
Esram.çıkan sonuçların ilginç olmuş.insülün direnci kötü.ama bir daha test yaptıracakmışsın umarım yanılmışlardır.ha gene çıkarsa herşeyin bir çaresii var.ne kadar güçlü olduğunuda görmüş oldun.insülin direncine rağmen muhteşem kilolar verdin.tedavide olursan off dal gibi olucan inşallah.
Neslicim.h
Yarrın uzun uzun uyu.işleri falan boşver.ne zaman ki iyiyim dersin o zaman yaparsın.izmirde nasıl sıcaktır şimdi.
Eşin nasul oldu.erkekler babalarını kaybedince çok savunmasız oluyorlar bir an.ben eşim ağladıkça ona bakıp çok ağlamıştım.
Onu öyle görmek of çok kötüydü.
Lütfen başsağlığı dileklerimi ilet.allah geride kalanlara sağlıklı ömür versin.kayınvaliden var mı.

Doğacım.
Yüsüğün için gerçekten üzüldüm.dilerim geri gelir.
Bu aralar biraz gönlün yorgun ve kırgın.hepimiz dönem dönem ysşıyoruz böyle şeyler.hiç konuşmak istemez insan.canım nasıl hissediyorsan öyle yaşa.buraya gelmek istemiyorsan gelme bir süre.özlem dayanılmaz olunca gelirsin.diyet seni sıkıyorsa salla gitsin.hiç kendini kasma.ki sen çok hoş bir hatunsun.öyle çok dert etceğin bir durum yok.beden ve ruh sağlığı herşeyden önemli.kendini hiç yıpratma canım benim.sevdiğin şeyleri yap.
Çık dışarı şarkı söyleyerek gez.
Nurdanım
Ayak iyileşmeye başlamış.uzun zamandır görmediğin kiloda görünmüş ufaktan.ohh saya saya ericen inşallah.
Ankaraya ne zaman dönüyorsun.iş durumu belli oldumu.dilerim herşey dilediğin gibi gerçekleşir
Serapcım.
Okul açılana kadar baya kilo vericen sanırım.4leri okutucan bu yıl demi.öyle kalmış aklımdA.ben telden girdiğim için oğluşunu g re iyoru. Ama eminim dünya tatlısıdır.
Nilgün geliyormu bilemedim.gözde. kaçırmış olabilirim.

parkta iyi eglenceler ablam eşinle de kavuşuyormuşsun bu akşam, inşallah hasretlerinizin temelli bitecegi günler de yakındır

züleyha ablam ben iş bulursam eger hemen gidecem ankaraya, hala haber bekliyorum yani başvurdugum yerlerden, o yuzden de sürekli evde yatış halindeyim hepimiz saglıklı ve istedigimiz kilolarda olalım inşallah

senin ayagının nesi var canım ben orayı kaçırmışım hiç bi fikrim yok bu konuda

tırnağımda batık var canım.. aralık ayından beri çekiyorum artık tak dedi gitmiyor..okul oluncada hep erteledim..şimdi tatildeyken çıkartayım aradan diyorum..okula sağlam ayakla döneyim...

koş sen paşaya koş yarın devam ederiz iyi geceler canım

koştum geri geldim ama bak sen yoksun...

canım biliyorum ben öylesine yazmıştım...yanlış anlamayın sakın...çalışma ortamı bir dakikası diğer dakikasını tutmaz...

Buara topige nazar degdi galiba. Hepimiz rahatsisiz. Gecmis olsun canim.agrin gecmistir ins

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bugün abartmadım sadece çorba içtim 4-5 çatalda taze fasulye aldım..ama salatamı tam yedim...az sonrada bir tatlı yerim bu akşam benden bu kadar der kapatırım..suyu fazla içtim mi öyle oluyorum..gerçi şu an önümde bir kap taze marul var..kardeşim bahçeden toplamış getirmiş..su gibi onu götürüyorum sizlerle yazışırken...

Vayyy yiğenim benimmm ben de koyu FENERBAHÇELİYİM

topunu gör yeğeninin...kimseye el sürdürtmüyor...

Serapcım gündüz çalışınca maalesef giremiyoruz,akşamda iftar sahur sofra spor çay derken hep bir koşuşturmaca ondan böyle oluyor idare et balım

çalışınca yoğun olursunuz canım....

Horasan devlette yaptırdım ama bir de özel de yaptırcam.İnşallah yanlışlık vardır canım saolasın

bende ayağımdan ameliyata girmeden önce tahlil yapılacakmış...buhara da olacağım..bütün tahlilleri aradan çıkartayım diyorum..inşallah sonuçların temiz çıkar canım..ama ihmal etme sakın...

Serapcım.
Okul açılana kadar baya kilo vericen sanırım.4leri okutucan bu yıl demi.öyle kalmış aklımdA.ben telden girdiğim için oğluşunu g re iyoru. Ama eminim dünya tatlısıdır.

inşallah veririm hocam bir 6lı arakamları görsem ahhhh ahhhh...çok mu şey istiyorum...evet bu sene 4 dedi benim kuzular..yoğun bir tempo beni bekliyor seneye..mezuniyettir...bursluluğun temelidir derken yoğun geçecek...oğluş tam bir film hocam ilgiyi üstüne çekmeyi çok iyi biliyor... dedeyle arası süper...akşama kadar babamın peşinde dolanıp duruyo..

oyy kıyamam sanaa, ayagın için çok geçmiş olsun canımm

geldim şimdi hemen annemden bilgisayarı kurtarıp paşa uyudu mu yoksa

iftar menumu yazayım da sahur için planlamamı yapayım kafamda

1 kase çorba ( 1 tahıl + 1 protein - köftenin içinde küçük köfteler vardı )

2 köfte ( 1 protein )

4 yk makarna ( 2 tahıl )

2 yk yoğurt ( 1 süt )

3 hurma ( 1 meyve )

patlıcan salatası ( işte bunu seviyorum çünkü bu sayılmıyor )

ara öğün olarak da

2 yk fırında sütlaç ( 1 tahıl + 1 süt )

1 şeftali ( 1 meyve )

topluyoruz hemen

4 tahıl

2 protein

2 süt

2 meyve

bu demektir ki sahurda herşeyden birer tane hakkım kalmış köfte yerim sanırım yine, ya pide ya da makarna yerim ama onun porsiyonu biraz çok olabilir bir de yoğurt yedim mi tamamdır, bana afiyet olsun

oyy kıyamam sanaa, ayagın için çok geçmiş olsun canımm

geldim şimdi hemen annemden bilgisayarı kurtarıp paşa uyudu mu yoksa

sağol canım dileklerin için...
paşa erken uyudu ama acıkmış 11 gibiydi yıktı ortalığı nasıl karnı doyduysa sesi kesildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…