- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
Halkbankası gk gy ve alandan soruyor yüklenip 60ı geçersem iyi olur yoksa burdan başka türlü kurtulamıcam
Kusura bakma canım o zaman, ben bir süredir doğru dürüst giremiyorum malum, geçmişe de çok detaylı bakamadım, gözümden kaçmış muhtemelen. Menülerin senin içine siniyorsa sorun yok zaten, artık ne doğru ne yanlış az çok hepimiz biliyoruz. Bence foruma girmeme isteğin geçici bir durumdur, kendin de söylemişsin zaten, sıkıntılı bir dönemdesin, bazen olur böyle, en kısa zamanda da yoluna girer herşey inşallah
Seni tanıdığım kadarıyla yazmak, konuşmak iyi geliyor sana, o yüzden böyle yapman daha iyi, sıkıntıları içimizde tutmamak lazım. Bugün telefonumu evde unutmuşum, yoksa arayacaktım seni, epey oldu konuşmayalı. Yazdıklarından moralinin pek iyi olmadığı belli, belki buğulu sesimi duymak iyi gelirdi sana
en önceligi ruh saglıgı filizim sen onu düzgün tuttuktan sonra gerisi sırayla gelecektir eminim
teşekkür ederimm
emziren kadınlar daha hızlı kilo verir diye duymuştum onla alakalı olabilir belki şekerim, diğer yandan da 4.30 çok erken bi saat o saatten sonra acıkmıyorsa eger helal valla ona
inşallah tez vakitte tamamen iyileşirsin neslicanım
Ya kızlar ben bu şarkıyı çok seviyorum ayşeden beklenmeyecek performans heleki klipteki saç makyaja bittim yaaa hatun çok güzell kıskanılacak bi güzelliği var ben öyle herkese güzel demem ama bu kız hakediyor yaaa
https://www.youtube.com/watch?v=6SZXH9RmW-4
Akşam yemeğini erken yemek güzel fikir ama acıkır insan sonrada ara öğün yaparler yapar bilemedim yani ben daha geç yiyip akşam araöğün yapmama taraftarıyım
Ya kızlar ben bu şarkıyı çok seviyorum ayşeden beklenmeyecek performans heleki klipteki saç makyaja bittim yaaa hatun çok güzell kıskanılacak bi güzelliği var ben öyle herkese güzel demem ama bu kız hakediyor yaaa
https://www.youtube.com/watch?v=6SZXH9RmW-4
Bir de çok ilginç ama bu şarkıyı çok sevdim klibi görmesem fettah can gökhan tepe falan söylüyor sanıcam ido tatlıses söylemiş sesiyle ne kadar oynama var bilmem ama şakı benden tam puan aldı heleki müzik alt yapı süper olmuş
https://www.youtube.com/watch?v=K5cEW8CreAw
aynen canım her zaman her zaman ruh saglılıgı.
arkadaşım ıle ılgılı yazdım detaylı canım. sağlıklı bırı.saate gelınce ya hakıkaten cok erken geldı bana da. kaldı kı dıyor kı kendısı kahvaltımı sekızbucukta dolu dolu yapıyorum oglen dolu dolu yıyorum evdeyken yayıla yayıla ve dolu dolu yapmak mumkun dedım
nurdancıgım senın bu regl benzetmene bayıldımmmmmmmmmmben sıze yetısemedım ama yaaaa:26: benım de son on gunum sanırım. hem gogus ağrılarım var hem melankolı. benım bu haller regl olmadan 10 gun once başlıyor ne garıpse. regl olmaya yakın ya da regl olunca hıcbırsey kalmıyor.
ayyyyy cok sevındım sayma ısı sen de yarayacak demek kı. 77leri goruyormussun ay ıns pazar gunu de gorursun hatta daha --- leri. canım.
ayagındakı agrı tamamen gecmedı keşke başka bır hastaneye gıtseydın. nıye okadar bekliyorsun kı. sızlerı görünce ( tamam rutın kontrol gerektirecek rahatsızlıklarım var ama ) ben kendımı doktor asıgı bırı ve bu sebeple duzenlı doktora gıdıyor olarak goruyorumanacugum bu da aynı ya. doktora gıtmıyor. hepınızı ıte kaka doktora gotururdum ha aynı yerde olsaydık
Canım benim, bu cevap daha çok bana galiba ama alınmıyorum, şu an moralin bozuk, yüzüğün kaybolmuş veya çalınmış, başka şeylere de canın sıkkın, herşey üstüste gelmiş. Ben böyle şeylerde gözünle görmeden inanma diyenlerdenim, belki benimki yanlış bilmiyorum ama dediğim gibi bazen herşey çok açık görünse de başka birşey de çıkabiliyor işin içinden. Zaten çalınmışsa çalan kişi hayrını görmez, yanına kalmaz, merak etme. İşyeri düşündüğün kadar güvenli değilmiş demek ki, daha dikkatli olursun bundan sonra. Ben birkaç kere küpemi kaybettim, sonra hiç aklıma gelmeyen bir yerlerden çıktığı oldu, nasıl oldu ben de anlamadım, hem de kaybettikten aylar sonra, inşallah seninki de en kısa zamanda bir yerden çıkar
Mutlaka beklerim canım.bayramın ilk günü eşim simava gelir .birkaç günlüğüne oraya geçeriz.bende izmire inersem mutlaka ararım.Merhaba kızlar, bu sefer önce alıntıları yapayım dedim, atladığım varsa affolaHaftanın son günü, gelsin biran önce haftasonu ve ben bol bol yatıp enerji toplayayım. Bugün daha iyiyim ama halsizlik, burun tıkanıklığı, ara ara öksürük devam ediyor. İştahım biraz açılmaya başladı, canım tatlı istiyor nedense Hastalıkta kaybettiğim kiloları çabuk alacağım gibi görünüyor İyi olayım da kilo önemli değil, sağlıklı olup spor ve diyet yapmayı tercih ederim.
Bende diyetisyene giderken 6 da yiyordum yemeğimi.9da da 1 süt ve 1 meyve.ben bu şekilde o dönem baya zayıfladım.şimdide geç yememeye çalışıyorum.ramazandan sonra 6 da biter gene yemek işim.Neslicigim gelelim arkadasima. Zaten 55 kilo biriydi dogumdan once. Doguma 75 ile gitti 70 kilodan inemedi sıkı bir diyet zaten yapmadi malun emziriyor yemek saatlerini degistirince kilo vermis o konu dikkatimi cektigi icin yazdimh yoksa kiyaslama falan degil oyle olsa en canli ornek esra bana. Ben o sebeple demedim ogun sayisi konusu iyice karisti kimi ara ogun yaomayin diyor kimo yapin. Altidan yediden sonra bisey yemeyin olayi da var iyice kafam karisti bu kez dogru tam ve saglikli beslenmek dogru bir ogun sayisi sayesinde kilo vermek acaba gecmisteki hata neydi diye kurcaladigim icin arkadasimi yazdim canim. Evet saglik sorunlarim var bunlar engelliyor ama acaba eksik ya da hata oldu mu onu da kurcaliyorum yoksa emziren bir kafin hayat boyu ideal kiloda biri saglikli biri bunlarin hepsi kilo vermesine yardimci zaten ona.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhabalar
Canla beraber parktayız.bugün nihayet eşim geliyor.
Acayip yoğun bir gün yaşadım.bavulumu hazırladım.canı hastaneye götürdüm.eşime özlediği bütün yemekleri yaptım.bu arada 500 gr kaybetmişimdir çünkü ağda yaptım🙈.
Can sıkıldı parka geldik.bi bakam dedim.
Doğacım.
Yüsüğün için gerçekten üzüldüm.dilerim geri gelir.
Bu aralar biraz gönlün yorgun ve kırgın.hepimiz dönem dönem ysşıyoruz böyle şeyler.hiç konuşmak istemez insan.canım nasıl hissediyorsan öyle yaşa.buraya gelmek istemiyorsan gelme bir süre.özlem dayanılmaz olunca gelirsin.diyet seni sıkıyorsa salla gitsin.hiç kendini kasma.ki sen çok hoş bir hatunsun.öyle çok dert etceğin bir durum yok.beden ve ruh sağlığı herşeyden önemli.kendini hiç yıpratma canım benim.sevdiğin şeyleri yap.
Çık dışarı şarkı söyleyerek gez.
Nurdanım
Ayak iyileşmeye başlamış.uzun zamandır görmediğin kiloda görünmüş ufaktan.ohh saya saya ericen inşallah.
Ankaraya ne zaman dönüyorsun.iş durumu belli oldumu.dilerim herşey dilediğin gibi gerçekleşir
Serapcım.
Okul açılana kadar baya kilo vericen sanırım.4leri okutucan bu yıl demi.öyle kalmış aklımdA.ben telden girdiğim için oğluşunu g re iyoru. Ama eminim dünya tatlısıdır.
Nilgün geliyormu bilemedim.gözde. kaçırmış olabilirim.
senin ayagının nesi var canım ben orayı kaçırmışım hiç bi fikrim yok bu konuda
koş sen paşaya koş yarın devam ederiziyi geceler canım
Canim biliyosun esra ben ve nesli calisiyoruz tatilde degiliz iftar oncesi ve sonrasi daha mi yogun oluyoz haliyle. Haliyle uc kisi ordan eleniyor uyumlu saatlerde denk gelmek ya da sık yazmak zor oluyor isyerinde yaziyorux o bile sorun olutor bazen inan. Ya da evdeki bir isi ya da sporu birakip aksam alinti yapmak.
Buara topige nazar degdi galiba. Hepimiz rahatsisiz. Gecmis olsun canim.agrin gecmistir ins
Vayyy yiğenim benimmm ben de koyu FENERBAHÇELİYİM
Serapcım gündüz çalışınca maalesef giremiyoruz,akşamda iftar sahur sofra spor çay derken hep bir koşuşturmaca ondan böyle oluyor idare et balım
Horasan devlette yaptırdım ama bir de özel de yaptırcam.İnşallah yanlışlık vardır canım saolasın
Serapcım.
Okul açılana kadar baya kilo vericen sanırım.4leri okutucan bu yıl demi.öyle kalmış aklımdA.ben telden girdiğim için oğluşunu g re iyoru. Ama eminim dünya tatlısıdır.
tırnağımda batık var canım.. aralık ayından beri çekiyorum artık tak dedi gitmiyor..okul oluncada hep erteledim..şimdi tatildeyken çıkartayım aradan diyorum..okula sağlam ayakla döneyim...
koştum geri geldim ama bak sen yoksun...
oyy kıyamam sanaa, ayagın için çok geçmiş olsun canımm
geldim şimdi hemen annemden bilgisayarı kurtarıppaşa uyudu mu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?