sağol canım dileklerin için...
paşa erken uyudu ama acıkmış 11 gibiydi yıktı ortalığı nasıl karnı doyduysa sesi kesildi..
iftar menumu yazayım da sahur için planlamamı yapayım kafamda
1 kase çorba ( 1 tahıl + 1 protein - köftenin içinde küçük köfteler vardı )
2 köfte ( 1 protein )
4 yk makarna ( 2 tahıl )
2 yk yoğurt ( 1 süt )
3 hurma ( 1 meyve )
patlıcan salatası ( işte bunu seviyorum çünkü bu sayılmıyor)
ara öğün olarak da
2 yk fırında sütlaç ( 1 tahıl + 1 süt )
1 şeftali ( 1 meyve )
topluyoruz hemen
4 tahıl
2 protein
2 süt
2 meyve
bu demektir ki sahurda herşeyden birer tane hakkım kalmışköfte yerim sanırım yine, ya pide ya da makarna yerim ama onun porsiyonu biraz çok olabilir bir de yoğurt yedim mi tamamdır, bana afiyet olsun
:119::119::119:Günaydın herkese:119::119::119:
sahuru mu da ekliyim şimdi
1 kase çorba ( 1 tahıl )
2 köfte ( 1 protein )
2 yk yoğurtlu patlıcan ( 1 süt )
2 yk makarna ( 1 tahıl )
2 dilim karpuz ( 1 meyve )
hemen topluyoruuzz :126:
6 tahıl
3 protein
3 süt
3 meyve
yine tahıl da geçmişim arkadaş yaaneyse herhangi birinden artı 1 hakkımız vardı sanırım, tabi bunun tahıldan olmaması daha iyi olurdu ama olacak o kadar diye kendimi avutayım bari
şimdiden herkese mutlu günlerr
Arkadaşlar parkta yazmak zor oluyor.
Alıntı yapam dedim beceremedim.
Esram.çıkan sonuçların ilginç olmuş.insülün direnci kötü.ama bir daha test yaptıracakmışsın umarım yanılmışlardır.ha gene çıkarsa herşeyin bir çaresii var.ne kadar güçlü olduğunuda görmüş oldun.insülin direncine rağmen muhteşem kilolar verdin.tedavide olursan off dal gibi olucan inşallah.
Neslicim.h
Yarrın uzun uzun uyu.işleri falan boşver.ne zaman ki iyiyim dersin o zaman yaparsın.izmirde nasıl sıcaktır şimdi.
Eşin nasul oldu.erkekler babalarını kaybedince çok savunmasız oluyorlar bir an.ben eşim ağladıkça ona bakıp çok ağlamıştım.
Onu öyle görmek of çok kötüydü.
Lütfen başsağlığı dileklerimi ilet.allah geride kalanlara sağlıklı ömür versin.kayınvaliden var mı.
Merhabalar
Canla beraber parktayız.bugün nihayet eşim geliyor.
Acayip yoğun bir gün yaşadım.bavulumu hazırladım.canı hastaneye götürdüm.eşime özlediği bütün yemekleri yaptım.bu arada 500 gr kaybetmişimdir çünkü ağda yaptım🙈.
Can sıkıldı parka geldik.bi bakam dedim.
sürekli bir arada olan kadınların regl dönemleri bile aynı zamanda olurmuş bizimki de o hesap sanırım, aynı anda arızalanıyoruz hepimizen kötü hastalıgımız da bunlar olsun canım atlatırız evel allah benim ayagım daha iyi, arada hissettiriyor kendini ama yine de zorlamıyorum. zaten haftasonları evde spor yapamıyorum pazar akşamına kadar iyice dinlenme olacak yani sonrası eger agrı olmazsa leslie bacımla koşmalara başlarım yine
laf aramızda dün belki de seneler sonra ilk defa 77 yi ucundan gördümpazar gününe kadar da daim olur da inşallah bildirim sonuçlarıma seviniriz
tahıl ramazan sebebiyle sıkıntı işte, yoksa ben yemegin yanında ekmek yemem ki, ama ramazan da çorba o bu derken bi bakıyorum 5 tahıl olmuş bileama geçmemeye çalışıyorum inşallah başarılı oluyorumdur
misafirler vardı diye peynir yiyemedim de ondan öyle oldu benim protein yoksa en doğal hakkım peynir benim mutlakaa degerlendirirm biliyotsunmenu de genelde az olmuş ama çok olacagına az olsun, gayet de karnım toktu yani açlık hissetmedim o yeter bana
randevum ramazan ın son haftasında canım o zamana kadar cayabilirim sanırım ama bakalım nasip
sayma işi bana hem eglenceli geldi hem de denetlemesi kolay. kalori hesabında her an bakamıyordun ney kaç kalori diye, kendi kafanda da yapsan olmuyordu ama böyle herşey çok net geldi bana, net olmayan yerde de senin kafanı şişiriyorum zatenşimdilik iyi gidiyor bakalım inşallah bozmadan devam ederim böyle
diyetisyenleri de ben anlamıyorum ki hepsi farklı şeyler söylüyor. benim bi arkadaşım günde sadece 3 öğün ( onları da kuş kadar yiyerek ) baya bi kilo verdi, ama diyeti bıraktıgı gibi de almaya başladı yavaştan :26: bana o yuzden ara öğünleri olan şey hep mantıklı gelmiştir, hayatın boyunca devam ettirebilirsin çünküsayma işi de o yonden mantıklı, ara öğünlere yayabilecegin fazlaca şey var ama bakalım senin diyetisyen efendi neler buyuracak hem baktın hoşuna gitmiyor kendi bildigine devam edersin esoşum, gayet büyük şeyler başardın diyet konusunda çok da yardıma ihtiyacın yoktur bence
gozunaydın canım. ablanla ıyı eğlenceler. güzel vakıt gecıreceksın yıne emınım. ben de bunaldım bır aydır hıcbır degısıklık yok hayatımda. dışarı da pek çıkmadık gelen gıden yok gıttıgım yok. cumartesı de gezemedim sınav bahanesı ıle yarın bıraz turlarım belkı. zaten sabah erkenden kursa gıdecegım sınav gırıs belgemı alacağım sonra ordan dırekt okula. sınav 11 de. sınavdan sonra cok yorgun hissetmezsem dolanırım birazcık.sınemaya gıderım belkı güzel bır fılm varsa.
doktor konusunda zor bır ınsansın. oyuzden tependeyim ıhmal etme ve gıt lütfen. doktor konusunda dıger zor ınsana gelelimneslıcıgıme. canım toparlanınca su kadın doğum uzmanına gorun lütfen emı. ıhmal etme. bayramdan once halledersen süper olur. bayramdan sonra valızler, ev ıslerı, bırıken proje olabılır.
aynen canım bu kez pek umutluyum ıyı calıstım. gerısı kısmet yanı. ben elımden gelenı yaptım .
yüzük konusu tam bır kargaşa oldu :26:detaylı anlatacağım birazdan.
hım anladım canım. ne kadar zamanın var pekı ? ıns dedıgın gıbı olur alırsın canım 60. ıns ıns
kızlar merhaba nasılsınız
ben bıraz yoğundum bıraz da calıstım derken gun gectı ama asıl erken çıkmak gunu bıtırdı saat 4:30 da çıktık patron ıstedı bugun ınanılmaz sıcak. ıscılere uzulmus erken bıraktırdı oruçlu oruçlu daha fazla durmasınlar sıcak da demıs. alıntıları yanıtladım yemegım hazır. bıraz dınleneyım bır saat kadar uyurum ıftar saatı gelır sonra ders calısacagım sahura kadar oturmayı düşünüyorum zaten ıkı gundur 1:00-1:30 oluyor benım yatmam. yıyıp yatıyordum esım sahura kalkıyordu uce doğru. bugun sahuru yaparım sonra yatarım. sekız de kalkıp kursa hazırlanır kursa gıderım ordan da sınava. aksam gırmem. yarın da sınavdan once ya da sonra bakarım opuyorum hepınızıııııııııı
ibrahim tatlıses in oğlunun şarkısını hiç dinlemedim kuzum ama sen gökhan tepe deyince onu canım çekti onu dinlemeye başladımayşe hatun önal da kadın güzel de şarkıyı sevmedim sanırım pek bu ara depresif takılıyorum ondan sanırım
kuzum insanın evindeki düzene de degişir, akşamları erken yatabiliyorsa yer o saatte ama ben ramazan dışında da gece 1 den önce yatmam ki, 4 ten 1 e kadar 1 gün var nerdeyse benim için, o sebeple en güzeli kendimize hangisi uyuyorsa onu yapmak
Canım benimmmm;
Önce de bakıyım istanbula niye gidiyon ? Esra merak etmese olur mu hiç
Tahlil sonuçlarım herkesin kafasını karıştırdı tabi benimkini de .İyice anlamak için tekrar yaptırcam.Şeker kolestrol çok yabancı olduğum şeyler ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum.
İşle alakalı yeni kararlar aldım belki daha da yeni bir karar olabilir yazarım yine.Çok teşekkür ederim.
Diş tedavim bitti şükür şimdi yeni diş macunumun etki göstermesini bekliyorum .Sen memnunsun demek ki inşallah ben de de işe yarar.
Seni görmek ne güzel yaa enerjini yirimm
gozunaydın canım. ablanla ıyı eğlenceler. güzel vakıt gecıreceksın yıne emınım. ben de bunaldım bır aydır hıcbır degısıklık yok hayatımda. dışarı da pek çıkmadık gelen gıden yok gıttıgım yok. cumartesı de gezemedim sınav bahanesı ıle yarın bıraz turlarım belkı. zaten sabah erkenden kursa gıdecegım sınav gırıs belgemı alacağım sonra ordan dırekt okula. sınav 11 de. sınavdan sonra cok yorgun hissetmezsem dolanırım birazcık.sınemaya gıderım belkı güzel bır fılm varsa.
doktor konusunda zor bır ınsansın. oyuzden tependeyim ıhmal etme ve gıt lütfen. doktor konusunda dıger zor ınsana gelelimneslıcıgıme. canım toparlanınca su kadın doğum uzmanına gorun lütfen emı. ıhmal etme. bayramdan once halledersen süper olur. bayramdan sonra valızler, ev ıslerı, bırıken proje olabılır.
yok canım ne kusuru ya. kaytarmıyordum yazıyordumsu sıralar yazmıyorum sadece. haftabası bıraz yoğunlaştım ders de çalışıyorum spora gıt ufak tefek ev ıslerı derken cok uzun yazmadım da buaralar zaten. bır de dedım ya böyle bır sıkılma geldı bana nekadar öğrensem de öğrensek de menü paylaşılması verımlı oluyor eksıler artılar olabılıyor cunku. yorumlanmasından yanayım bu acıdan.
ınan esra ıle sureklı konuşurduk whatsup aksam yatıncaya kadar olurdu zaman zaman. ama buaralar onunla bıle gorusmedım sor bak aynısını dıyecektır. kabullendim sandığım ama kabullenemedıgım agır gelen bırseyler oldu bu hafta aılemle ıle ılgılı. senınle konuşmuştuk. konuşuruz da detaylı. ayyyyyy buğu var canlılık var neşe var o ses de hersey var. topıktekı herkesın sesını duydum bılırım. ama senın sesın ustune kımse yok. neşen enerjın ses tonundakı ılımlılık yumuşaklık. bayılıyorum ses tonunasenın sesın ınsana cok ıyı geliyor mutlu edıyor neşe verıyor ayrıca dınlendırıyor da. oyuzden konuşalım tabı kı sekerım neden olmasın. sen aksam dınlen ben ders calısayım yarın ogleden sonra sen uyanmış dınlenmıs ben sınavdan cıkmıs olurum konuşuruz canım. ben de ozledım sesını duymayı.
nurdancıgım senın bu regl benzetmene bayıldımmmmmmmmmmben sıze yetısemedım ama yaaaa:26: benım de son on gunum sanırım. hem gogus ağrılarım var hem melankolı. benım bu haller regl olmadan 10 gun once başlıyor ne garıpse. regl olmaya yakın ya da regl olunca hıcbırsey kalmıyor.
ayyyyy cok sevındım sayma ısı sen de yarayacak demek kı. 77leri goruyormussun ay ıns pazar gunu de gorursun hatta daha --- leri. canım.
ayagındakı agrı tamamen gecmedı keşke başka bır hastaneye gıtseydın. nıye okadar bekliyorsun kı. sızlerı görünce ( tamam rutın kontrol gerektirecek rahatsızlıklarım var ama ) ben kendımı doktor asıgı bırı ve bu sebeple duzenlı doktora gıdıyor olarak goruyorumanacugum bu da aynı ya. doktora gıtmıyor. hepınızı ıte kaka doktora gotururdum ha aynı yerde olsaydık
neslıcıgım tlfdan yazınca her kelıme ıfadeyı tam vermıyor canım.:26::44:cunku smıleys yapamıyosun. ben sana sıtem falan etmedim canım. hıcbırınıze sıtem gıbı bırsey degıldı o. bır açıklamaydı o amaçlı yazdım ama yanlış mı anladın yoksa. kırdım mı canım senı ya:18: :26: ben sadece detaylı anlatmak ıstedım canım. tabıkı gözümle gormedım oyuzden de ortaya çıkmadım soylemedım esıme bıle soylemedım sızler ıle paylaştım anlatmayacaktım da lavabo kenarındadır ben hep oraya bırakırım ordadır falan dedı zuleyha hocam. sıradan bır kaybolma ya da unutma olmadığını anlatayım sızlere dıye yazdım aslında. yoksa tanımasanız bıle kımseyı ifşa etmek de hos degıl.sıtem kızgınlık vb duygular ıle yazmadım kesınlıkle canım. bundan emın olabılırsın ayyyyy huzursuz oldum smdı ya. offfff bır yüzük konusu ıle sızlerı daralttığıma mı yanayım yoksa fevrı bır cıkıs yapmış gıbı gorundugum ıcın mı uzuleyım.:26: ha dedıklerın doğru ust uste bırseyler oldu regl de gelecek ha dıyorum ya ılk kez bırkac gundur esra ıle konuşmadık ıcıme kapandım gıbı oldum buraya yazdım cunku bılıyosun ben ıhmal etmeyı sevmıyorum sen, ben derken yazmayınca tadı kalmıyor ha bır de merak edıyorum ozluyorum okurken onlara cevap verıyım derken kendımle alakalı da yazmış oluyorum ama aslında bu haftakı ben ıcıne kapandı.
ısyerımız guvenlı canım ya. cekler falan bıle yerı gelır çekmecelerde durur hıc olmadı böyle seyler. tanımadığımız bır stajyer. ben çekmeceme koydum sadece o vardı canım. herkes namaza cıktı dondugumde yuzugum yoktu gormedım kanıtım yok günahını yıne de almak ıstemem hele kı böyle ıs hayatına yenı başlayan bırı olunca asla yapmam bunu. kendım cok cektım oyuzden cok yardımcı olurum yenı gelen herkese. neyse ıns çıkacaktır çıkmazsa da vardır bır sebebı bunun da canım.
kızlar merhaba nasılsınız
ben bıraz yoğundum bıraz da calıstım derken gun gectı ama asıl erken çıkmak gunu bıtırdı saat 4:30 da çıktık patron ıstedı bugun ınanılmaz sıcak. ıscılere uzulmus erken bıraktırdı oruçlu oruçlu daha fazla durmasınlar sıcak da demıs. alıntıları yanıtladım yemegım hazır. bıraz dınleneyım bır saat kadar uyurum ıftar saatı gelır sonra ders calısacagım sahura kadar oturmayı düşünüyorum zaten ıkı gundur 1:00-1:30 oluyor benım yatmam. yıyıp yatıyordum esım sahura kalkıyordu uce doğru. bugun sahuru yaparım sonra yatarım. sekız de kalkıp kursa hazırlanır kursa gıderım ordan da sınava. aksam gırmem. yarın da sınavdan once ya da sonra bakarım opuyorum hepınızıııııııııı
Merhabalar
Canla beraber parktayız.bugün nihayet eşim geliyor.
Acayip yoğun bir gün yaşadım.bavulumu hazırladım.canı hastaneye götürdüm.eşime özlediği bütün yemekleri yaptım.bu arada 500 gr kaybetmişimdir çünkü ağda yaptım🙈.
Can sıkıldı parka geldik.bi bakam dedim.
Bayrama kadar olmaz ama belki bayramdan sonra sürpriz yapabilirimMutlaka beklerim canım.bayramın ilk günü eşim simava gelir .birkaç günlüğüne oraya geçeriz.bende izmire inersem mutlaka ararım.
Arkadaşlar parkta yazmak zor oluyor.
Alıntı yapam dedim beceremedim.
Esram.çıkan sonuçların ilginç olmuş.insülün direnci kötü.ama bir daha test yaptıracakmışsın umarım yanılmışlardır.ha gene çıkarsa herşeyin bir çaresii var.ne kadar güçlü olduğunuda görmüş oldun.insülin direncine rağmen muhteşem kilolar verdin.tedavide olursan off dal gibi olucan inşallah.
Neslicim.h
Yarrın uzun uzun uyu.işleri falan boşver.ne zaman ki iyiyim dersin o zaman yaparsın.izmirde nasıl sıcaktır şimdi.
Eşin nasul oldu.erkekler babalarını kaybedince çok savunmasız oluyorlar bir an.ben eşim ağladıkça ona bakıp çok ağlamıştım.
Onu öyle görmek of çok kötüydü.
Lütfen başsağlığı dileklerimi ilet.allah geride kalanlara sağlıklı ömür versin.kayınvaliden var mı.
Günaydın ballarım;
Bugün çalıştığım son cumartesi inşallah.Haftaya parttime olursa evimde oliceğimmm:119::119::119:darısı doğaya.
Biz dün ailecek çok güzel bir ifatr geçirdik.Pikniğe gittik ablamda gelmişti çok keyifli geçti.Kaç gündür menü yazmadım regl bitmesini bekliyodum.Buünden yazarım.Nurdanım ısrarla yazıyor harikasın bebeğimm
Malum son iş günü işler bizi bekler daha huzurlu bir gün diliyorum hepimiz için.Günler sonra ilk orucum zor olur benim için.
Öpüyorum sizi ,görüşürüz:79::79::79::79::79::79::79::80::80::80:
Neslicanımm seni göremedim nasılsın bugün ? Haftasonu malum dinleniyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?