Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

sahuru mu da ekliyim şimdi

1 kase çorba ( 1 tahıl )

2 köfte ( 1 protein )

2 yk yoğurtlu patlıcan ( 1 süt )

2 yk makarna ( 1 tahıl )

2 dilim karpuz ( 1 meyve )

hemen topluyoruuzz :126:

6 tahıl

3 protein

3 süt

3 meyve

yine tahıl da geçmişim arkadaş yaa neyse herhangi birinden artı 1 hakkımız vardı sanırım, tabi bunun tahıldan olmaması daha iyi olurdu ama olacak o kadar diye kendimi avutayım bari

şimdiden herkese mutlu günlerr

Günaydın ballarım;

Bugün çalıştığım son cumartesi inşallah.Haftaya parttime olursa evimde oliceğimmm :119::119::119:darısı doğaya.

Biz dün ailecek çok güzel bir ifatr geçirdik.Pikniğe gittik ablamda gelmişti çok keyifli geçti.Kaç gündür menü yazmadım regl bitmesini bekliyodum.Buünden yazarım.Nurdanım ısrarla yazıyor harikasın bebeğimm

Malum son iş günü işler bizi bekler daha huzurlu bir gün diliyorum hepimiz için.Günler sonra ilk orucum zor olur benim için.

Öpüyorum sizi ,görüşürüz:79::79::79::79::79::79::79::80::80::80:

Kontrolümdesin tatlım gayet iyi menüler tahıl bana da yetmiyor napalım ramazamdan sonra ayarlarız onuda

Ablam saolasınn ben de şaşkınım eğer bu hastalık önceden varsa ve bende bu kadar kilo verdiysem helal bana dermişim şaka bi yana ihmal etmicem gidip yartırcam o zaman alnarız neyin nesiymiş tekrardan teşekkür ederim.

Slm kizlar.dun orucuma tekrar basladim.dun oldum ama. Birde cok sıcak bastırdı. Dun meyve salatasi cekti canım. 3 kase yedim herhal. Hala emzirdigimden gogusum sisti. Ya iftarda karnim sisti anlatamam. Saat 1 den sonra spor yaptim. Midemin sisli azıcık indi. Nasil rahatladim anlatamam. Ramazanda baya haraketsiz kaliyoz. Spor sart. Yoksa kilo veremicem.

Oooo ablam hadi gözün aydın çifte kumrular kavuşuyor desene Sen yine döktürmüşsündür tahmin edebiliyorum Şimdiden afiyet olsun.

Bu arada sıhhatler olsun malum ağda:18::18::18: ayy ben de sevmem ama mecbur napıcazz aynı durumu bende yaşıcam yaşasın - 500

Canı öpüyorum çok ,iyi eğlenceler

Kuzum ben de araöğünsüz yapamam o zaman diyet işkence olur ne yani meyvede mi yemiyağğ

Senin beslenmeni bu aralar çok beğeniyorum hem sevdinde bu sayma işini çok kolay basit istediğini yiyorsun umarım hep devam eder kalan kilolar hemencecik gidiverir.

77 mi ay hadi bakalım yarına kaç olur acaba ki

O randevuya gidilecek paşam cayma falan yok

Teşekkürler canım Eee tabi hayatın hep tempolu 2 hafta bişey yapmadın sıkıldın ama bak bayram geliyor tatil sana çok iyi gelecek her açıdan.Ben sinema fikrini sevdim ama şimdi sınavdasın çıkınca gitmelismmn bencede.

Evet haklısın sevmiyorum ama mecbur kilo vermek istiyosam gitmem lazım sen tepemde dur :26:

aynen canım bu kez pek umutluyum ıyı calıstım. gerısı kısmet yanı. ben elımden gelenı yaptım .

yüzük konusu tam bır kargaşa oldu :26: detaylı anlatacağım birazdan.

Hadi güzel haberlerle dön doğaaaa

hım anladım canım. ne kadar zamanın var pekı ? ıns dedıgın gıbı olur alırsın canım 60. ıns ıns

17 ağustos sınav canım azcık bi zamanım ve hala çalışmaya başlamadım :18::18:

Hayret senin patrondan beklenmeyecek performans şaşırdımm ama iyi olmuş sizin içinde çalışanlar içinde.Sahur için yiyip yatmak belki de bizim için en mantıklısı ama ben bi saatin bile hesabını yapıyorum neyse afiyet olsun sana.Şimdi senden haber bekliyoruz hadi bakalım

Ayy tatlım ben de 5. ci dinleyişimde sevdim iki şarkının ses kalitesine yorum yapamam lakin ben severek dinliyorum bolca hemde.Gökhan tepe candır bende çok çok severim keyifli dinlemeler de ne deprisifi kızzz no no no kalk hareketli bişey aç benim için o ne öyleee valla kızarım yaz günü depresif olamazsın izin vermiyorum bebeimm

Serapcım canım geçmiş olsun buhara için hep iyi söylemler alıyorum umarım sende memnun kalırsın.Ahhh o altılar yok mu hepimizin hayali inşallah görürsün en kısa sürede

Istanbul'a iş için gidiyorum kuzum, eşimin babası vefat etmeden bir gün önce onayladığım bir iş, o yüzden de iki ayağım bir pabuca girdi. Bir işletmenin proje değerlendirmesini yapacağım kısaca. O yüzden gitmeden önce projeyi incelemem gerekiyor, sonra da yerinde görmüş olacağım ve rapor yazacağım. Yani İstanbul'a değil işletmeye gidiyorum sayılır. Sabah 8 uçağıyla gidip akşam 5 uçağıyla döneceğim. Perşembeye kadar iyileşemezsem vay halime yani:18:
Diş hassasiyeti bende değil de eşimde olmuştu, o diş macunu iyi gelmişti, bir de yumuşak diş fırçası kullanmıştı, hatta çocuklar için olan diş fırçalarından alabilirsin bu dönemde
Ben de burada olmayı seviyorum canım benim

Kız 1 ay sakin geçince bunaldın mı hemen Dinlen, tadını çıkar, ararsın bak sonra Sınav için başarılar canım, güzel bir puan alacaksın inşallah, sonra da ver elini direksiyon çalışmaları Sınav sonrası gezmek te çok iyi fikir, kafan dağılmış olur hem böylece
Canım toparlanınca ilk iş gideceğim doktora, biliyorsun durumları işte. Bayrama kadar işleri halletmem lazım asıl kuzucum yaa, bayramdan sonra biraz daha rahatlayacağım gibi

Ay ay güzel sözlerin için teşekkür ederim canım Ben de senin cıvıl cıvıl sesini çok seviyorum şu sınavı bir atlat, azıcık rahatla inşallah canım, hepimize oluyor bazen, içimize kapandığımız bir dönem olabiliyor, önemli olan geçici olması bu durumun

Ayy ben de çok beğendim bu benzetmeyi, zaten regl dönemlerimiz de epey çakıştı bu dönem senin de en kısa zamanda gelir inşallah, çok sıkıntı yaratıyor, gelsin de rahatlatsın seni en kısa zamanda inşallah Canım doktora gitme konusunda haklısın valla, hepimizin iteklemeye ihtiyacı oluyor resmen

Yok gülüm alınganlık değil, ben de ben mi yanlış ifade ettim diye üzüldüm sadece, rahat ol lütfen. Ben zaten telefondan yazmayı beceremiyorum doğru dürüst, sen yine iyi yazıyorsun. Detayları bilmiyoruz tabi, yine de en kısa zamanda çıkar inşallah yüzüğün, yoksa da dediğin gibi vardır bir sebebi. Hem üzülmen de normal, ben de annemin bana mezuniyette aldığı yüzüğümü kaybedince çok üzülmüştüm, hala aklıma gelince üzülürüm

Kız sizin patronun kafasına bir şey mi düştü acaba aman maşallah, hep yapsın böyle jestler inşallah Sınavdan çıkınca fırsat bulursan bilgilendir bizi, merak ederiz

Ben de aynı şeyi söylerim hep ağdadan sonra Benim de yapmam lazım zaten en kısa zamanda. Biraz toparlanayım da ilk yapacağım şeylerden biri.

Mutlaka beklerim canım.bayramın ilk günü eşim simava gelir .birkaç günlüğüne oraya geçeriz.bende izmire inersem mutlaka ararım.
Bayrama kadar olmaz ama belki bayramdan sonra sürpriz yapabilirim Sen gelirsen de beklerim dediğim gibi, kahve içeriz karşılıklı en azından

Canım zaten iki üç gündür çok erken yatıyorum, uyuyakalıyorum resmen, bugün de geç kalktım, çok iyi geldi iştahım da geri geldi, iyileşme belirtisi olarak sayıyorum. Eşim Antepteyken kötüydü ama şimdi daha iyi, bir de bir süredir babası hasta olduğu için sanırım kabullenmek daha kolay oldu onun için. Belki aynı şehirde olsaydı, babasıyla sık görüşüyor olsaydı çok daha zor olurdu. Söylediğin şeyi ben de Antep'te yaşadım canım, onun gözleri doldukça ben de ağlıyordum. Başsağlığı dileğini ilettim, çook teşekkür ettiKayınvalidem var canım, güçlü bir kadın, duruma çabuk adapte olacak gibi görünüyor, Almanyada yaşayan eltimle kaynım ve görümcem yanındalar, bayrama kadar birlikteler, bayramda biz de gideceğiz bir aksilik olmazsa, ondan sonra yavaş yavaş dağılırlar diye düşünüyorum.

Ayyy maşallah canım, ne güzel bir gün geçirmişsiniz haftaya tatil olursa çok keyifli olacak senin için Nurdan çok güzel menü yazıyor valla, benim de bir an önce katılasım geliyor onu gördükçe Bu ara eşim organize ediyor yemek işini, dolayısıyla bol kalorili ve karbonhidratlı oluyor genelde ama hasta olduğum için sayılmaz diyorum

Neslicanımm seni göremedim nasılsın bugün ? Haftasonu malum dinleniyormusun?

Akşam erken yatıp sabah ta geç kalktım canım, bol bol dinleniyorum iyileşip haftaya enerjik başlamak istiyorum Arada iyi hissedince çamaşır asma, bulaşık makinesi boşaltma gibi hafif işleri yapıyorum ama çabuk yoruluyorum, o yüzden 15 dakika iş yaparsam 1 saat dinleniyorum diyebilirim Senin nasıl geçiyor günün kuzucuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…