Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Merhaba kızlar, hepimize güzel bir haftasonu olsun inşallah Alıntıları yaptım, atladığım yoktur inşallah. Ben bolca dinlenme modundayım, ara ara ufak tefek iş yapıyorum o kadar, kendimi yormadan tabi

Sağol bitanem valla nurdana ben katılıyorum bugün yalnız bırakmak olmaz sonra sen de katılırsın bize mutfak eşinin eline kaldıysa vay haline sabır irade diliyorum sana

Oh ohh yat dinlen yaa bütün hafta çalıştın tabi hakıındır.Oruçken iş yapmak zor oluyor dinlenerek yapmak en iyisi zaten.Ben malum işteyim ama sakinim işlerimi bitirdim hatta o yüzden topiğe falan abkıyorum.İftara daha var ama ben açıktım reglden sonraki il oruç.Mesaim bitsede eve gitsem modundayım.Son 2 saatim

Merhaba kızlar, hepimize güzel bir haftasonu olsun inşallah Alıntıları yaptım, atladığım yoktur inşallah. Ben bolca dinlenme modundayım, ara ara ufak tefek iş yapıyorum o kadar, kendimi yormadan tabi

Sen dinlen canım valla haftasonu paso temizlikle geçirenleri anlamıyorum insan hayat kalitesini neden düşürür ki bakınız benim ablam tamam çalışmıyor ama hergün gün boyu temizlik yapıyor olmaz ki böyle hayatı ıskalamamak lazım :44:

Amaninnn günübirlik iş seyahatı.Ya ben çok heveslenmişimdir böyle senin gibi iş kadınlarına.Bilmem sana da pek yakıştırıyorum.İşinin de hakkını veriyorsun.Rabbim yardımcın olsun neslican.İnşallah Perşembeye kadar toparlıcaksın sıkma canını.

Haklısın tabi diş farçamı yeni almıştım şuraya buraya girenlerden işte ama bir çocuk diş fırçası alayım en azından biraz hafifleyene kadar teşekkür ederim canım

Serapcım canım geçmiş olsun buhara için hep iyi söylemler alıyorum umarım sende memnun kalırsın.Ahhh o altılar yok mu hepimizin hayali inşallah görürsün en kısa sürede

sağol canım...buharada teyzem çalışıyo canım..ona guvenip yaptıracağım zaten..görüştük dr ile de..bakalım inşallah umduğum gibi olur..6 ları bir göreyim son ses müziği açıp kol bastı oynayacam...

Sabah erkenden uyandım.işleri bitirince sizlere yazdım.bu güne kadar yazdığım en uzun yazıydı.cevapla dedim ki net gitmiş.çok üxüldüm çok.aynısını yazmakta içimden gelmedi.
Pazartesi yolcuyuz arkadaşlar.acayip heyecan yaptım bu sefer.geçen yıl girememiitim denize.bir atsam suyun kollarına kendimi.
Eşim acayip zayıflamış kızlar.bizim aramızda herzaman 20 kg fark olurdu.adam 80 kg olmuş.benim 5 kg zayıflamam lazım.
Şaka bir yana acayip vermiş.sahursuz oruç tutuyor bide dışarıda iftar yapınca hep az yemiş.demekki neymiş dedim kendi kendime zayıflamak istiyorsan tutacaksın boğazı.ben hemen fesatlandım.bugün hamur işleri ve şerbetli tatlılar yaptım iftara.😏

En iyisini yapıyorsun.bende bugün 3 kez çamaşr makinasını boşalttım 2 kez ütü yaptım.bi yandan bileyler pişirdim.şimdi biraz dinleniyorum.eşim birkaç hafta gelmeyince baya çamaşır birikmiş.alimert benimle dikile gelmiyor o babannesine gidecek ona ayrı bavul haxırlıyorum.ayın 25 de berline.ağustosun 10da maltaya gidecek dil kursuna gidecek.
3 e bölünecek ailemiz.
Bu yoğun iş arasında 1 saat yürüdüm 20 dk tittreten kemerimi taktım 50 mekik çektim.
Bu kemer gerçekten ile yarıyor arkadaşlar.göbeğim dümdüz oldu.ki bende ayva göbek her daim vardı.eşim bile şaştı.o kilo vermiş ama göbek ben gibi değil.mekik çekicek artık.

Ablanın gelişi ilaç gibi demi canım.
Regl bitmiş.hep beraber hastalandık bu kez.
Bundan sonra hafta sonları evdesin ne güzel.rahat rahat ders çalışırsın.çok öptüm seni.

Aa sınav bugünmüydü.nasıl geçti.eminim çok yüksek bir notla başarmışsındır.iyi haberlerini bekliyoruz.

Kontrolümdesin tatlım gayet iyi menüler tahıl bana da yetmiyor napalım ramazamdan sonra ayarlarız onuda

1 tane aşıyorum zaten tahıl ı da canım, ramazan sebebiyle görmezden geliyorum ama ramazandan sonra aşmak yok

valla meyvemi de yerim, herşeyimi de yerim kilomu da verrim yani inşalah valla 77 bile geçecek gidecek kuzum neredeyse dün iftardan önce tartıda 76 ya yakın rakam gördüm nerdeyse bu sayma işini çok sevdim ben, kitabını da almak istiyorum ama d&r da bulamadım, kredi kartı da yok ben de, ankarayı bekleyecem artık mecburen

yatmaktan depresyona giriyorum arada sonra çıkıyorum canım sorun yok şarkıları da dinlemeye çalışacagım bikaç defa daha

neslicimmm menulerime özeniyormuşsun öyle okudum sen bi iyileş de eminim benden daha güzel menbulerin olur, ama önce saglık

bugun pek sakinmiş buralar, filizim yok ya ondan sanırım bir velet misafirimiz var diye hiç de soramadım ona hakkaten sınavı naaıl geçmiş acaba :26: inşallah iyidir

iftar menumu yazayım ben de ona göre de sahur planlamamı yapayım

1 kase çorba ( 1 tahıl )

4 yk et kavurma ( 2 protein )

1 yk pilav - 1 yk patates püresi ( 1 tahıl )

1 yk irmik helvsı ( 1 tahıl )

ara öğün

1 kase yoğurt ( 2 süt )

6 hurma ( 2 meyve )

toplamda daaa

3 tahıl

2 protein

2 süt

2 meyve

hmm fena degilmiş sanki bugun o zaman sahurda 1 tost yesem, bi de biraz karpuz yesem tamamdır bu olay oldu bu iş

selamlar herkese..bugün bildirim günü..inşallah herkes bol eksilerle karşılaşır..bende iftar öncesi bildirimimi yaparım inşallah..

Hocam gozunuzaydin esiniz gelmis cok sevindim hasret bitmis cok yogun bir gun olmus can nasil oldu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende diyetisyene giderken 6 da yiyordum yemeğimi.9da da 1 süt ve 1 meyve.ben bu şekilde o dönem baya zayıfladım.şimdide geç yememeye çalışıyorum.ramazandan sonra 6 da biter gene yemek işim.

Hocam ben erken yedi bucukta yemis olutorum yediye on kalaya evde oluyorum bu koniya coxum bulamadim isyerime yemek tasidim ama o da cok sikinti oldu isitmasi yemesi.isyerinden kaynakli.

HocM bugun gezdim biseyler aldim gunduz ozgur ozgur dolasmak iyi geldi sinav stresi de butti ise odaklanamiyordum sinav calisirken.iki gundur daha iyiyjim ozetle.saatletce dizimi izliyorum dizi komasina girecegim :sly: diyetle sorunum yok o konuda bogulmadim birara burasi kalabaliklasti o donem de sıktı beni. Kendi kendimize olmak beni mutlu ediyor daha keyifli ve huzurlu bir paylasim oluyor ama aslinda bana tam ne oldu bilmiyorum aslinda.nilgun gecen geldi selam sabah vermedi kimseye.yeni gelen kisulere tavsuyede bulundu esraya ayca kaya. İleilgili birswey sordu okadar yani

Taze taze yesillik yemeyi ben de cok severim bu ramazan semizotunu boyle cok yiyorum tirnak bstigim iki kez oldu sukur kurtuldum son operasyonla canim.darisi basina ins

Canim senin adina cok sevindim cok guzel bir gun gecirmissin regl de bitmis kilonu cok merak ediyorum

Aynen sok olduk biz de nasil boyle bir jest yaprti diye.diyet ve sporu bir kenara birakip sinsvlara odaklan oldu mu canim.vakit nakit malum.hastane konusunda bikmadan soracagim itecegim durtecegim kacar mi benden.sinemaya gitmedim yzukten umudu kestim yuzuk aldim rondom bozuktu alti aydir . Tamiri pahali olunca yenisini aldim tatil icin esime sort aldim hem yuruyus hem alisveris Iyi geldi

Tamam bayramdan sonra diye notumu aldim bu doktor isini :thumbup: kabul ettim gerekcelerini. canim ben alistim ygunluga.yogunluk oyaliyor sanki beni.hele bu ramazanda cok sıkıldım is cok sakin. Boguyor bizim ortam boyle zamanlarda.haftaya ozgur kiz olacagim esim kazakistana gidecek al bana degisiklik :thumbup:

Canim birbirimizi anliyoruz sorun yok kirilmiyoruz. Bu konuda cok hassasim kaldiramiyorum bunu farkettim malum buyuk birsey yasadim biliyosun. Gergunlik uzaklasma kirma Kirilma olacak diye diken ustundeyim rahatladim simdi. Sen iyilestin mi toparlandun mi tamamen. Patron aynen soka soktu bizi.devami gelsin ins. Sesin konus nda kesinlikle senin ustune tanimiyorm Harikasin. Doktor isinde tepenizde olacagim gorursunuz sizzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…