Ayyy maşallah canım, ne güzel bir gün geçirmişsinizhaftaya tatil olursa çok keyifli olacak senin için Nurdan çok güzel menü yazıyor valla, benim de bir an önce katılasım geliyor onu gördükçe Bu ara eşim organize ediyor yemek işini, dolayısıyla bol kalorili ve karbonhidratlı oluyor genelde ama hasta olduğum için sayılmaz diyorum
Akşam erken yatıp sabah ta geç kalktım canım, bol bol dinleniyorumiyileşip haftaya enerjik başlamak istiyorum Arada iyi hissedince çamaşır asma, bulaşık makinesi boşaltma gibi hafif işleri yapıyorum ama çabuk yoruluyorum, o yüzden 15 dakika iş yaparsam 1 saat dinleniyorum diyebilirim Senin nasıl geçiyor günün kuzucuk
Merhaba kızlar, hepimize güzel bir haftasonu olsun inşallahAlıntıları yaptım, atladığım yoktur inşallah. Ben bolca dinlenme modundayım, ara ara ufak tefek iş yapıyorum o kadar, kendimi yormadan tabi
Istanbul'a iş için gidiyorum kuzum, eşimin babası vefat etmeden bir gün önce onayladığım bir iş, o yüzden de iki ayağım bir pabuca girdi. Bir işletmenin proje değerlendirmesini yapacağım kısaca. O yüzden gitmeden önce projeyi incelemem gerekiyor, sonra da yerinde görmüş olacağım ve rapor yazacağım. Yani İstanbul'a değil işletmeye gidiyorum sayılır. Sabah 8 uçağıyla gidip akşam 5 uçağıyla döneceğim. Perşembeye kadar iyileşemezsem vay halime yani:18:
Diş hassasiyeti bende değil de eşimde olmuştu, o diş macunu iyi gelmişti, bir de yumuşak diş fırçası kullanmıştı, hatta çocuklar için olan diş fırçalarından alabilirsin bu dönemde
Ben de burada olmayı seviyorum canım benim
Serapcım canım geçmiş olsun buhara için hep iyi söylemler alıyorum umarım sende memnun kalırsın.Ahhh o altılar yok mu hepimizin hayali inşallah görürsün en kısa sürede
Merhaba kızlar, hepimize güzel bir haftasonu olsun inşallahAlıntıları yaptım, atladığım yoktur inşallah. Ben bolca dinlenme modundayım, ara ara ufak tefek iş yapıyorum o kadar, kendimi yormadan tabi
Günaydın ballarım;
Bugün çalıştığım son cumartesi inşallah.Haftaya parttime olursa evimde oliceğimmm:119::119::119:darısı doğaya.
Biz dün ailecek çok güzel bir ifatr geçirdik.Pikniğe gittik ablamda gelmişti çok keyifli geçti.Kaç gündür menü yazmadım regl bitmesini bekliyodum.Buünden yazarım.Nurdanım ısrarla yazıyor harikasın bebeğimm
Malum son iş günü işler bizi bekler daha huzurlu bir gün diliyorum hepimiz için.Günler sonra ilk orucum zor olur benim için.
Öpüyorum sizi ,görüşürüz:79::79::79::79::79::79::79::80::80::80:
yok canım ne kusuru ya. kaytarmıyordum yazıyordumsu sıralar yazmıyorum sadece. haftabası bıraz yoğunlaştım ders de çalışıyorum spora gıt ufak tefek ev ıslerı derken cok uzun yazmadım da buaralar zaten. bır de dedım ya böyle bır sıkılma geldı bana nekadar öğrensem de öğrensek de menü paylaşılması verımlı oluyor eksıler artılar olabılıyor cunku. yorumlanmasından yanayım bu acıdan.
ınan esra ıle sureklı konuşurduk whatsup aksam yatıncaya kadar olurdu zaman zaman. ama buaralar onunla bıle gorusmedım sor bak aynısını dıyecektır. kabullendim sandığım ama kabullenemedıgım agır gelen bırseyler oldu bu hafta aılemle ıle ılgılı. senınle konuşmuştuk. konuşuruz da detaylı. ayyyyyy buğu var canlılık var neşe var o ses de hersey var. topıktekı herkesın sesını duydum bılırım. ama senın sesın ustune kımse yok. neşen enerjın ses tonundakı ılımlılık yumuşaklık. bayılıyorum ses tonunasenın sesın ınsana cok ıyı geliyor mutlu edıyor neşe verıyor ayrıca dınlendırıyor da. oyuzden konuşalım tabı kı sekerım neden olmasın. sen aksam dınlen ben ders calısayım yarın ogleden sonra sen uyanmış dınlenmıs ben sınavdan cıkmıs olurum konuşuruz canım. ben de ozledım sesını duymayı.
Kontrolümdesin tatlım gayet iyi menüler tahıl bana da yetmiyor napalım ramazamdan sonra ayarlarız onuda
Kuzum ben de araöğünsüz yapamam o zaman diyet işkence olur ne yani meyvede mi yemiyağğ
Senin beslenmeni bu aralar çok beğeniyorum hem sevdinde bu sayma işini çok kolay basit istediğini yiyorsun umarım hep devam eder kalan kilolar hemencecik gidiverir.
77 miay hadi bakalım yarına kaç olur acaba ki
O randevuya gidilecek paşam cayma falan yok
Ayy tatlım ben de 5. ci dinleyişimde sevdim iki şarkının ses kalitesine yorum yapamam lakin ben severek dinliyorum bolca hemde.Gökhan tepe candır bende çok çok severim keyifli dinlemeler de ne deprisifi kızzzno no no kalk hareketli bişey aç benim için o ne öyleee valla kızarım yaz günü depresif olamazsın izin vermiyorum bebeimm
Merhabalar
Canla beraber parktayız.bugün nihayet eşim geliyor.
Acayip yoğun bir gün yaşadım.bavulumu hazırladım.canı hastaneye götürdüm.eşime özlediği bütün yemekleri yaptım.bu arada 500 gr kaybetmişimdir çünkü ağda yaptım🙈.
Can sıkıldı parka geldik.bi bakam dedim.
Bende diyetisyene giderken 6 da yiyordum yemeğimi.9da da 1 süt ve 1 meyve.ben bu şekilde o dönem baya zayıfladım.şimdide geç yememeye çalışıyorum.ramazandan sonra 6 da biter gene yemek işim.
Doğacım.
Yüsüğün için gerçekten üzüldüm.dilerim geri gelir.
Bu aralar biraz gönlün yorgun ve kırgın.hepimiz dönem dönem ysşıyoruz böyle şeyler.hiç konuşmak istemez insan.canım nasıl hissediyorsan öyle yaşa.buraya gelmek istemiyorsan gelme bir süre.özlem dayanılmaz olunca gelirsin.diyet seni sıkıyorsa salla gitsin.hiç kendini kasma.ki sen çok hoş bir hatunsun.öyle çok dert etceğin bir durum yok.beden ve ruh sağlığı herşeyden önemli.kendini hiç yıpratma canım benim.sevdiğin şeyleri yap.
Çık dışarı şarkı söyleyerek gez.
Nurdanım
Ayak iyileşmeye başlamış.uzun zamandır görmediğin kiloda görünmüş ufaktan.ohh saya saya ericen inşallah.
Ankaraya ne zaman dönüyorsun.iş durumu belli oldumu.dilerim herşey dilediğin gibi gerçekleşir
Serapcım.
Okul açılana kadar baya kilo vericen sanırım.4leri okutucan bu yıl demi.öyle kalmış aklımdA.ben telden girdiğim için oğluşunu g re iyoru. Ama eminim dünya tatlısıdır.
Nilgün geliyormu bilemedim.gözde. kaçırmış olabilirim.
tırnağımda batık var canım.. aralık ayından beri çekiyorum artık tak dedi gitmiyor..okul oluncada hep erteledim..şimdi tatildeyken çıkartayım aradan diyorum..okula sağlam ayakla döneyim...
koştum geri geldim ama bak sen yoksun...
canım biliyorum ben öylesine yazmıştım...yanlış anlamayın sakın...çalışma ortamı bir dakikası diğer dakikasını tutmaz...
bugün abartmadım sadece çorba içtim 4-5 çatalda taze fasulye aldım..ama salatamı tam yedim...az sonrada bir tatlı yerim bu akşam benden bu kadar der kapatırım..suyu fazla içtim mi öyle oluyorum..gerçi şu an önümde bir kap taze marul var..kardeşim bahçeden toplamış getirmiş..su gibi onu götürüyorum sizlerle yazışırken...
topunu gör yeğeninin...kimseye el sürdürtmüyor...
çalışınca yoğun olursunuz canım....
bende ayağımdan ameliyata girmeden önce tahlil yapılacakmış...buhara da olacağım..bütün tahlilleri aradan çıkartayım diyorum..inşallah sonuçların temiz çıkar canım..ama ihmal etme sakın...
inşallah veririm hocam bir 6lı arakamları görsem ahhhh ahhhh...çok mu şey istiyorum...evet bu sene 4 dedi benim kuzular..yoğun bir tempo beni bekliyor seneye..mezuniyettir...bursluluğun temelidir derken yoğun geçecek...oğluş tam bir film hocam ilgiyi üstüne çekmeyi çok iyi biliyor... dedeyle arası süper...akşama kadar babamın peşinde dolanıp duruyo..
Günaydın ballarım;
Bugün çalıştığım son cumartesi inşallah.Haftaya parttime olursa evimde oliceğimmm:119::119::119:darısı doğaya.
Biz dün ailecek çok güzel bir ifatr geçirdik.Pikniğe gittik ablamda gelmişti çok keyifli geçti.Kaç gündür menü yazmadım regl bitmesini bekliyodum.Buünden yazarım.Nurdanım ısrarla yazıyor harikasın bebeğimm
Malum son iş günü işler bizi bekler daha huzurlu bir gün diliyorum hepimiz için.Günler sonra ilk orucum zor olur benim için.
Öpüyorum sizi ,görüşürüz:79::79::79::79::79::79::79::80::80::80:
Teşekkürler canım Eee tabi hayatın hep tempolu 2 hafta bişey yapmadın sıkıldınama bak bayram geliyor tatil sana çok iyi gelecek her açıdan.Ben sinema fikrini sevdim ama şimdi sınavdasın çıkınca gitmelismmn bencede.
Evet haklısın sevmiyorum ama mecbur kilo vermek istiyosam gitmem lazım sen tepemde dur :26:
Hadi güzel haberlerle dön doğaaaa
17 ağustos sınav canım azcık bi zamanım ve hala çalışmaya başlamadım :18::18:
Hayret senin patrondan beklenmeyecek performans şaşırdımmama iyi olmuş sizin içinde çalışanlar içinde.Sahur için yiyip yatmak belki de bizim için en mantıklısı ama ben bi saatin bile hesabını yapıyorum neyse afiyet olsun sana.Şimdi senden haber bekliyoruz hadi bakalım
Kız 1 ay sakin geçince bunaldın mı hemenDinlen, tadını çıkar, ararsın bak sonra Sınav için başarılar canım, güzel bir puan alacaksın inşallah, sonra da ver elini direksiyon çalışmaları Sınav sonrası gezmek te çok iyi fikir, kafan dağılmış olur hem böylece
Canım toparlanınca ilk iş gideceğim doktora, biliyorsun durumları işte. Bayrama kadar işleri halletmem lazım asıl kuzucum yaa, bayramdan sonra biraz daha rahatlayacağım gibi
Ay ay güzel sözlerin için teşekkür ederim canımBen de senin cıvıl cıvıl sesini çok seviyorum şu sınavı bir atlat, azıcık rahatla inşallah canım, hepimize oluyor bazen, içimize kapandığımız bir dönem olabiliyor, önemli olan geçici olması bu durumun
Ayy ben de çok beğendim bu benzetmeyi, zaten regl dönemlerimiz de epey çakıştı bu dönemsenin de en kısa zamanda gelir inşallah, çok sıkıntı yaratıyor, gelsin de rahatlatsın seni en kısa zamanda inşallah Canım doktora gitme konusunda haklısın valla, hepimizin iteklemeye ihtiyacı oluyor resmen
Yok gülüm alınganlık değil, ben de ben mi yanlış ifade ettim diye üzüldüm sadece, rahat ol lütfen. Ben zaten telefondan yazmayı beceremiyorum doğru dürüst, sen yine iyi yazıyorsun. Detayları bilmiyoruz tabi, yine de en kısa zamanda çıkar inşallah yüzüğün, yoksa da dediğin gibi vardır bir sebebi. Hem üzülmen de normal, ben de annemin bana mezuniyette aldığı yüzüğümü kaybedince çok üzülmüştüm, hala aklıma gelince üzülürüm
Kız sizin patronun kafasına bir şey mi düştü acabaaman maşallah, hep yapsın böyle jestler inşallah Sınavdan çıkınca fırsat bulursan bilgilendir bizi, merak ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?