Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Merhaba kızlar, hepimize güzel bir haftasonu olsun inşallah Alıntıları yaptım, atladığım yoktur inşallah. Ben bolca dinlenme modundayım, ara ara ufak tefek iş yapıyorum o kadar, kendimi yormadan tabi

Dinlen dinlen canim.buara cok yiprandin seyahatler hastalik is temposu derken.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hocam bu yil yogun gececek tatiliniz ama yne de guzel olan tarafi deniz hasretiniz bitecek ali mert e simdiden basarilar diliyorum malta bizim de sık sık gundemimizde oluyor yillik izin olsa hic durmayip bir ay gidecegiz benim esim de hep ayni kiloda son 15 yildir. Ustelik yuzu de ayni. Gamsiz biri degul ama benim aileme gore genler daha Iyi bence.biz ailecek yil yil degisirken onlar hep ayni kaliyor

Valiz hazirlama basimin belasi benim de. Her ulkenin iklimi farkli. Her ulkedeki musteri portfoy farkli. Kiyafet secimi sorun oluyor hocam keme r nasip bise y. Resmi var mi

İyi geceler guzeller nasilsiniz ben yogun birbgun gecirdim sonra eve gelince yayildim fena. Sinav iyi gecti ama y zde yuz emin degilim gece r miyim.hesabima gore seksrn alirim ama kismet gorexegiz okadar calistim ancak yaptm ilk sunav daha kolaydi bu calisma ile doksan ustu alirdim o sinavda. Kusura bakmayin girmedim biraz dinlendim yogundum da aksama kadar. Sonra da duziye daldim sahuru yaptim yatiyorum detayli gorusuruz opt

Canım bu kemer bir ara tv de çok çıkıyordu.8 yıl önce aldım ben.bu ara düzenli kullandım.spor yaptıktan sonra takıyorum.resmini çeker yollarım sana.

Sınavının iyi geçmesine çok sevindim.alışverişte yapmışsın.ben de alışveriş yaptım mı çok rahatlarım.kadın olmak işte.

Genetiği sağlam demekki eşinin.aslında anneme çeksem benimde sağlam olurdu.33 yaşından 67 yaşına kadar hep 63 kg.son 4 senedir 67 kg ve çok üzülüyor.biraz göbeği var.7 çocuk doğurmuş.bacakları görmelisin filiz.tek selülit yok.bizim dolu ya.
Fıstık gibi valla.ama biz babama çekmişiz.

Bugün canın vücudu tekrar kızarıklıklarla dolu.morelim bozuldu.birazdan son iğnesini yaptırıcam.inşallah geçer.yarın kontrolü var.geçmezse burda mı kalırım bilemedim.hayırlısı diyelim.
Kızlar kilom 65
Aslında daha az olurdu ama dün kocama yedircektim sözde ama ben daha çok yedim.haftaya daha iyi sonuç alırım inşallah.
Aslında hiç almayıp böyle sabitlesem oda yeter bana.öpüldünüz.

Nurdancım sonucunu çok merak ediyorum.
Eğlenerek kilo vericen inşallah.kitabını bende edinmek istiyorum.

doğacığım bende 1 saatlik eve geldim bulduğuna sevindim bizde 5 gündür medikal parkta yatıyoruz annem ölümden döndü dualarınızı bekliyorum hepinizden ....

esra şimdilik maratona katılamıyorum annem hasta 5 gündür hastanedeyim ,dua larınızı bekliyorum inşallah iyilessin katılacağım size şimdilik iyi bakın kendinize...

kızlar hepinizden dua bekliyorum ,iyi iftarlar anneciğim sessiz meleğim 5 gündür hastanede enfaksiyon var ciğerlerinde ve safra kesesinde ameliyat olcak ama değerleri düzelirse kendinize iyi bakın.....

doğacığım bende 1 saatlik eve geldim bulduğuna sevindim bizde 5 gündür medikal parkta yatıyoruz annem ölümden döndü dualarınızı bekliyorum hepinizden ....

ooyy çok geçmiş olsun, Rabbim tez vakitte şifasını versin inşaallahh :26: dualarım sizlerle

herkese mutlu pazarlar canlarım dün sahurda dedigim gibi tost yiyemedim anneme kızdıgım için ama 4 yk pirinç pilavı yedim ( ki tost yerine geçecek 2 tahılı mı ordan almış oldum ) ve beyaz peynir yedim ( bu da protein eksigimi karşılıyor ) 2 dilim de karpuz yiyerek meyveyi de tamamlamış oldum

bu akşam kalabalık misafirimiz var yine, sabahtan evi süpürme işini hallettim, markete de gittim geldim derken bnce ramazan gününe göre fazla bile hareket ettim o yuzden dinlenmeyi hak ettim

kaçamaksız bir akşam atlatırsam aferin bana iftardan önce esoşuma bildirimi yaparım ben buraya girmem geç saate kalır diye, öptüm hepinizi

kızlar hepinizden dua bekliyorum ,iyi iftarlar anneciğim sessiz meleğim 5 gündür hastanede enfaksiyon var ciğerlerinde ve safra kesesinde ameliyat olcak ama değerleri düzelirse kendinize iyi bakın.....

geçmiş olsun canım..Rabbim tez vakitte şifasını verir inşallah...

geçmiş olsun hocam nasıl oldu can şimdi?
kilonuz harika bende bir insem o kiloya tamamdır...

bu sayma işi nasıl birşey ya ben anlamadım neye göre hesap yapıyonuz?

Selam ballarım;

Haftasonu keyfimizz süper valla evde olmak ne güzel detaylı yazıcammm ama hatırlatayım bugün bildirim günü.Akşam tekrar gircem herkes bildirimini yaparsa ben de liste yaparım.Henüz tartılmadım ben.

Öpüyorum sizi ,görüşrüüz

İyi pazarlar kızlar Ben bugün de dinlenmeye ve arada ufak tefek iş yapmaya devam ediyorum. Tam toparlanamasam da daha iyiyim. İştahım fena açık sadece, ne bulursam yiyorum saysam ne rakamlar çıkar diye düşündüm bugün Ben de kilomu yazayım, sanırım buradan yazıyoruz, 67.4 kg çıktım. Bir kaç gündür iştahım çok açık, aslında 66'lı rakam görmüştüm ama iştah artınca böyle oldu. Ama zaten hasta olunca verdiğim kiloları saymıyorum, çünkü bir şekilde iyileşince geri alınıyor. Hem iyileşeyim de derdim kilo olsun diyorum Akşam girmeye çalışırım, geçmişe de o zaman bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…