- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
Merhaba kızlar, hepimize güzel bir haftasonu olsun inşallahAlıntıları yaptım, atladığım yoktur inşallah. Ben bolca dinlenme modundayım, ara ara ufak tefek iş yapıyorum o kadar, kendimi yormadan tabi
Sabah erkenden uyandım.işleri bitirince sizlere yazdım.bu güne kadar yazdığım en uzun yazıydı.cevapla dedim ki net gitmiş.çok üxüldüm çok.aynısını yazmakta içimden gelmedi.
Pazartesi yolcuyuz arkadaşlar.acayip heyecan yaptım bu sefer.geçen yıl girememiitim denize.bir atsam suyun kollarına kendimi.
Eşim acayip zayıflamış kızlar.bizim aramızda herzaman 20 kg fark olurdu.adam 80 kg olmuş.benim 5 kg zayıflamam lazım.
Şaka bir yana acayip vermiş.sahursuz oruç tutuyor bide dışarıda iftar yapınca hep az yemiş.demekki neymiş dedim kendi kendime zayıflamak istiyorsan tutacaksın boğazı.ben hemen fesatlandım.bugün hamur işleri ve şerbetli tatlılar yaptım iftara.😏
En iyisini yapıyorsun.bende bugün 3 kez çamaşr makinasını boşalttım 2 kez ütü yaptım.bi yandan bileyler pişirdim.şimdi biraz dinleniyorum.eşim birkaç hafta gelmeyince baya çamaşır birikmiş.alimert benimle dikile gelmiyor o babannesine gidecek ona ayrı bavul haxırlıyorum.ayın 25 de berline.ağustosun 10da maltaya gidecek dil kursuna gidecek.
3 e bölünecek ailemiz.
Bu yoğun iş arasında 1 saat yürüdüm 20 dk tittreten kemerimi taktım 50 mekik çektim.
Bu kemer gerçekten ile yarıyor arkadaşlar.göbeğim dümdüz oldu.ki bende ayva göbek her daim vardı.eşim bile şaştı.o kilo vermiş ama göbek ben gibi değil.mekik çekicek artık.
Valiz hazirlama basimin belasi benim de. Her ulkenin iklimi farkli. Her ulkedeki musteri portfoy farkli. Kiyafet secimi sorun oluyor hocam keme r nasip bise y. Resmi var mi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
İyi geceler guzeller nasilsiniz ben yogun birbgun gecirdim sonra eve gelince yayildim fena. Sinav iyi gecti ama y zde yuz emin degilim gece r miyim.hesabima gore seksrn alirim ama kismet gorexegiz okadar calistim ancak yaptm ilk sunav daha kolaydi bu calisma ile doksan ustu alirdim o sinavda. Kusura bakmayin girmedim biraz dinlendim yogundum da aksama kadar. Sonra da duziye daldim sahuru yaptim yatiyorum detayli gorusuruz opt
Hocam bu yil yogun gececek tatiliniz ama yne de guzel olan tarafi deniz hasretiniz bitecek ali mert e simdiden basarilar diliyorum malta bizim de sık sık gundemimizde oluyor yillik izin olsa hic durmayip bir ay gidecegiz benim esim de hep ayni kiloda son 15 yildir. Ustelik yuzu de ayni. Gamsiz biri degul ama benim aileme gore genler daha Iyi bence.biz ailecek yil yil degisirken onlar hep ayni kaliyor
bugun pek sakinmiş buralar, filizim yok ya ondan sanırımbir velet misafirimiz var diye hiç de soramadım ona hakkaten sınavı naaıl geçmiş acaba :26: inşallah iyidir
iftar menumu yazayım ben de ona göre de sahur planlamamı yapayım
1 kase çorba ( 1 tahıl )
4 yk et kavurma ( 2 protein )
1 yk pilav - 1 yk patates püresi ( 1 tahıl )
1 yk irmik helvsı ( 1 tahıl )
ara öğün
1 kase yoğurt ( 2 süt )
6 hurma ( 2 meyve )
toplamda daaa
3 tahıl
2 protein
2 süt
2 meyve
hmm fena degilmiş sanki buguno zaman sahurda 1 tost yesem, bi de biraz karpuz yesem tamamdır bu olay oldu bu iş
Sizin de sinavlariniz cok zor. Hangimizinki kolay ki diyecegim ama iste anne olmaya calisma umutsuzluk hayal kirikligi tedaviler aileden birinin rahatsizligi ki bunu cok iyi bilirim ben disinda ailede hep bir hastane trafigi oldu yillarca. Son kardesim kanser oldu ama cok sukur iyilesti ben de son bes yildir surekli hastane trafigindeyim olumu tatmadim o daha bir zor. Allah guc versin sabir versin basiniz sagolsun babaciginizin mekani cennet olsun ins. Anne hasta ha. İste buna cok uzuldum hastalik kendinde olunca kolay da baskasinda cok zor. Bedenen ve beynen cok yipratici oluyor ins sifasini bulur anneniz. Ne diyim her insanin ayri bir hikayesu var hastalik ve olum en zor sinavlar. Sinavimiz olmasin boyle ins ins doktoru da buldum op dr halit firat erden. Takip edecegim. Genetik sonucum ciksin gorusebilirum bu doktorla.cok tsklerrr
Hoşgeldin canım;
Kilo hayatında problem olmamalı.Eşi probşem ediyorsa çok kızarım.Eşler destek olmalı köstek değil.Sen istersen yaparsın.Lütfen istikrarlı ol bizler burdayız ve sana elimizden geldiğince destek oluruz.Allah evlatlarını sana bağılasın canım...
Canım maalesef ben liseyi erzurumda okumadım hayatımda ilk kez erzuruma 25 yaşımda geldim yani 2 sene önce :) 81 kilo çok değil inşşah çabucak kurtulacaksın onlardan
Tandır ekmeğine ben de bayılırım canım.Erzurum sevilecek bir yer ,adına şiirler yazılacak,anılarının en güzel yerinde kalabilecek şehir...Sıkı olman tabiki avantaj hem bak 65 uzak değil.Bİraz spor ve sağlıklı beslenmeye bakar.Birlikte göndeririz inşallah
kızlar hepinizden dua bekliyorum ,iyi iftarlar anneciğim sessiz meleğim 5 gündür hastanede enfaksiyon var ciğerlerinde ve safra kesesinde ameliyat olcak ama değerleri düzelirse kendinize iyi bakın.....
doğacığım bende 1 saatlik eve geldim bulduğuna sevindim bizde 5 gündür medikal parkta yatıyoruz annem ölümden döndü dualarınızı bekliyorum hepinizden ....
kızlar hepinizden dua bekliyorum ,iyi iftarlar anneciğim sessiz meleğim 5 gündür hastanede enfaksiyon var ciğerlerinde ve safra kesesinde ameliyat olcak ama değerleri düzelirse kendinize iyi bakın.....
Bugün canın vücudu tekrar kızarıklıklarla dolu.morelim bozuldu.birazdan son iğnesini yaptırıcam.inşallah geçer.yarın kontrolü var.geçmezse burda mı kalırım bilemedim.hayırlısı diyelim.
Kızlar kilom 65
Aslında daha az olurdu ama dün kocama yedircektim sözde ama ben daha çok yedim.haftaya daha iyi sonuç alırım inşallah.
Aslında hiç almayıp böyle sabitlesem oda yeter bana.öpüldünüz.
herkese mutlu pazarlar canlarımdün sahurda dedigim gibi tost yiyemedim anneme kızdıgım için ama 4 yk pirinç pilavı yedim ( ki tost yerine geçecek 2 tahılı mı ordan almış oldum ) ve beyaz peynir yedim ( bu da protein eksigimi karşılıyor ) 2 dilim de karpuz yiyerek meyveyi de tamamlamış oldum
bu akşam kalabalık misafirimiz var yine, sabahtan evi süpürme işini hallettim, markete de gittim geldim derken bnce ramazan gününe göre fazla bile hareket ettimo yuzden dinlenmeyi hak ettim
kaçamaksız bir akşam atlatırsam aferin banaiftardan önce esoşuma bildirimi yaparım ben buraya girmem geç saate kalır diye, öptüm hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?