Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Allah. Bagislasin zor bir hamilelik. Olmus anlasilan.cinsiyetleri ayni mi birbirlerine benziyorlar mi ben. İkiz cok severim tup bebek de keske ikoz olsa benim derdim.iki kardes almayo dusunuyorum yaslari cok yakin cocuk esirgemeden.bir iki yil icinde dusunuyorim. Kariyerli hamarat guzel bir anne dolu dolu bir kadin daha tanimak mutlu etti beni

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tibetin hareketlerini ben uzun süre yaptım.İlerleyen dönemlerde baya uzun bir zaman alıyor.Hiç spor yapmaya vaktim yok diyorsanız başlayın derim.Ben yapmıyorum artık...

Sabah yarim saat tavsiye edilmisti bana hocam. Alti da kslkiyorum yedi servis binis.zor oldu yapamadim bu plani

Canım ben hafta sonuda dahil 6 da ayaktayım.Hafta içi anca yetişiyorum.Hafta sonuda kahvemi içip gazeteleri okuyup geri yatıyorum.Çocuklar uyanana kadar şekerleme yapıyorum.

Hocam.kacta uyuyorsunuz valla ben haftasonu biraz olsum uyudugum. Halde zior oluyor valla ne diyim harikasinizzzzz

Ebru yapmayı çok seviyorum.Okuldan çıkınca gidiyorum,günün bütün yorgunluğunu atıyorum orda.çok sihirli bir uğraş.

Boyle kadinlara hayranim ve artik yogunum demeyecegimmm face bakacagim ilk firsatta o guzel calismalara

Burdasın ya güle oynaya vereceğiz istediğin kiloları..

:thumbdown::thumbdown::beer::):beer::beer: cok sagolun cok mutlu etti beni bu cumleniz. Ameliyat olmayi dusuniyorum.bir sans daha verdim emek vererek saglikli bir sekilde kilo vetmek adina.ins olur hocam

teşekkürler, çok incesiniz.

İkiz keyifli hakkaten. 2 yaşından sonrası eğlenceli olmaya başladı. Öncesi zordu, hamilelik de dahil. Allah size de nasip etsin inşallah...

teşekkürler, çok incesiniz.

İkiz keyifli hakkaten. 2 yaşından sonrası eğlenceli olmaya başladı. Öncesi zordu, hamilelik de dahil. Allah size de nasip etsin inşallah...

Cinsiyetleri ne .birbirlerine benziyorlar mi. Su sartlarda mucize olur ama allah mucizesi bereketi sonsuz olan. Olur belki ins cok sagolun

ne güzel yazmışsın....

"Ben yolda yürürken kilolu bir byan görsem gidip konuşup sağlıklı yaşamaya ikna etmek istiyorum.Çünkü kilo konusunda en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.Azim irade ve gerçekten istemenin önüne hiç bişey geçemez..."

30 yaş hep olmak istediğim yaş benim.Kendimi küt saçlı diz altı kalem eteğim ve topuklu ayakkabılarımla okul koridorlarınla yanımda öğrencilerim ile hayal ediyorum :) bak yine içim geçti :)

İkiz çocuk sahibi olmak hem çok güzel hem de çok zor olsa gerek.Yakınlarım var senin gibi onlar ev hanımı.Sen çalışıp üstüne dyet ve spor yapıyorsun.Tebrik ederim canım :)Eminim kalan kilolarını en kısa sürede uğurluyacaksın

Biz hala evin altında halk eğitimin açtığı kursa devam ediyoruz.Bu ayın sonunda bitiyor.Hergün 1.5 saat spor mutlaka yapıyorum Esram..

Tibetin hareketlerini ben uzun süre yaptım.İlerleyen dönemlerde baya uzun bir zaman alıyor.Hiç spor yapmaya vaktim yok diyorsanız başlayın derim.Ben yapmıyorum artık...

Herşeye yetişiyorsun valla ablam.Ev okul spor yanına bir de ebru :) Çok da başarılısın laleler falan çok güzel görünüyor.Ebru sanatı apayrı bişey.Suya resim çizmek daha nasıl anlatılır ki :)

Tibet konusunda ben karasızım çünkü pilatese cidden başlıcam finallere kadar da sıkılaştıran bölgesel hareketler yapıcam sanırım.Finaller bitince ben de günde en az 1 saat pilates yapıcam.

Ben son sınıf okurken bana eşlik edeceksin birlikte sınavlara hazırlanacağız.Artık başının etini yerim şu kaynağı al çıkmış sorulara bak:))

Site henüz hazır olmadığından mı ben giremedim :44:

Teşekkür ederim canım küçüklüğümden beri kilolu bir insanım daha neler neler var içimde söyleyemediğim ...

Bizim ki vakit buldu da peynir yapacak Otur oturduğun yerde Hazır ye falan dermişim Şaka yapıyorum balım keşek eskisi gibi yapabilsen ama vakit sıkıntın var .İşleri yoluna koyunca yaparsın yine

Kızlar hayırlı akşamlar

Ben eve gelip temizlik yemek işlerine koyuldum.Allah tan annem yarın geliyor.Bugün ders çalışmıcam.Yetiştiremiyorum çünkü.Uykusuz kalıyorum sabah kalkamıyordum.

Bu arada kızlar size söyelemedim ben saçıma kaynak yaptırıyorum.Dha doğrusu aldım kuaförde boyanıyor yarın taktırıcam.Belime kadar geliyor.Aslında kendi saçlarım gür ve uzun olsaydı yaptırmazdım.Ama uzamıyor yani sağlıksız uzuyor.Uzun saçı da çok sevince böyle bir karar aldım.Bakalım nasıl olacak ? Ben onlarla yaşamayı kabul edebilecek miyim :26:

Bugünkü menüm

Sabah
peynirli tost
bir haşlama yumurta
dom sal

ara
3 kuru kayıs 10 fıstık

öğle
br kase mercimek çorbası
ot kavuraması ( gerçekten çok kötü yapmıştım)
ayran

ara
4 form çubuk kraker
yarım bardak kefir

akşam
bir kase mercimek çorbası
bir çay bardağı ayran

ara
bir küçük kru meyveli bar
ve dondurmamsı tatlım

Kızlarrrrr size hari iki tarif vereceğim araöğünlerinizin vazgeçilmezi olacak.Ben çok sevdim hem de çok sağlıklı.Yoğurt sevmeyen doğa bile buna bayılacak .Resimlerle atıcam o yüzden telden paylaşırım

Şimdilik bu kadar yazrın görüşmek üzere hoşçakalın

Hocam bizimki tesadufi oldu annem bu isi zaten yapiyordu annem yapiyor. Baskalari zengin oluyordu tam tabirle.gecmiste adana da ve burdur da kendi yerimiz de olmustu ozeldeyiz on yil daha calistirirlar dedik annem ayaktayken hem onlar kendi isinin. Basinda olsun ellisinde altmisinda el kapisinda olmasinlar dedik hem.bize de ek gelir ilerisi icin is olsun dedik borc actik uc ay oldu gayet iyi gidiyor kendini idare ediyor borcu oderse bize dekalirsa super. İns size de nasip olsun daha iyisi olsun ins benim emeklilik hayalim.ney dinleyerek calistigim bir kitapci aslinda

Benden de bir ara ogun
Yeni ogrendim ozellikle aksam icin.hele benim gibi sicak sut sevmiyorsaniz.soguk bir bardak sut bir kabuk tarcin bir tutam kahve.bir kavanoza koyup calkalayip iciyoz afiyetle

Gunaydin hayirli cumalar arkadaslar nasilsiniz gorismeyeli bakalim ben dun gibi degilim.sukur modum.dusuk degio kurek kemigmdek agri suan sikintim. Krem surdum kas gevsetici ictim ama gecmedi sabah kalktim evi Topladim bulasik mKina bosalttim tostumu yedim ve isteyim

Aksam kuzenimin kinasi var uzun zamandir gorusmedigim tum gicik akrabalar olacak esos dan onay aldik sade ve guzel kombin yapmisim yarin sabah da annem ve kardesim iniyor dugn icin.biriki gun olsa da gormek iyi olacak bugun heryeri temizletiyorum kolumagriyor buhafta zaman sorunum da oldu haziranortasigibi debahar temizligi dusunuyorum si.z yaptinizmi

Ben de menulermi paylasayim

Eklentiler

• $1400821305708.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 57
  • $1400821318147.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 68
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…