Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

ablam tatilin tadını çıkar bizim yerimize de diyeti de hiç takma kafana, sen zaten ideal kilondasın, üstelik yürüyüştü yüzmeydi derken fazlasıyla enerji sarf ediyorsun ne yesen yine de verirsin kilonu benim yerime de yüz serin sularda

Canım valla köy hayatına heves etmiyor değilim.Böyle yeşillik doğa temiz hava...Mükemmel olurdu.Sana keyifli tatiller diliyorum.Misafirler tadı tuzu zaten.Ben misafir ağırlamayı çok severim.Gelsinler gitsinler yapayım yiyelim içelim sohbet edelim...Çok heves ettim şimdi.Bizim burda pek kimsemiz yok olanlarda kafa dengi değil zaten.Ama eskiden teyzemler zamanında evimiz de hergün misafir olurdu.Hayatımın en keyifli zamanlarıydı.Hiç unutmam

Biz de merak etmiştik gerçi misafirliktesindir diye düşünmüştüm.Keyifli zaman geçirmişsin ohhh at şöyle stresini yaa.Pazara kadar hem de ne toparlarsın.Arada böyle kaçamaklar olur.Zaten sen kasmıyosun da sıkıntı yok.Demgelersin olur biter

Anamm evlat sahibi olmak böyle bişey mesela ben o saatte ölsem kendim için bişey hazırlamam ama çocuk öyle değil.Şahsen bunu yiğenim istese de yaparım.Ona olan sevgim çok büyük çünkü.Eeee teyze anne yarısıdır malum

haber vermeyi unutmuşum canım kusura bakma ananemlerde ve veletlerle beraber olunca kayifli oluyor bebişim valla, keşke bu yakınlarda olsanız da siz de katılsanız bize

bu akşam, yarın akşam ve pazar akşamı da misafirlikte olacaz iftarda ama dünkü kadar cozutmam söz hatta cozutma yok, pazara kadar kilo almış olursa sopa bana

Ohhh ablam sefan olsun yaaa.Gerçekten kendimi orda hissettim.Tadını çıkar diyeti düşünme sporunu ihmal etme.Deniz kum ve güneş Bizim yerimize de eğlen ablam

Geçmiş olsun ,kendine dikkat et.İşlerin yoğunlaştı hakkında hayırlısı olsun.Sakin iş sevmiyorum ben yoğun olsun uğraşayım isterim.Ama sorunlu işe hiç gelemem.Bu da müşterilerle ve iş arkadaşlarınla alakalı bir durum.Umarım bir an önce yeni düzenine alışırsın.Kuzenlerinle keyifli zaman geçir.Eşinde yok bütün kızlar toplandık modunda böyle:)

Kızlar selam;

Dün geceki geç uyuma vukuatımdan sonra bugün saat 12:30 da uyandım.Biraz evde salındım.Çarşafları falan değiştirdim.Evi bir güzel sildim süpürdüm.Şifonyerimi de sildim.Şimdi oturdum.Bugün temizlik yaptım haftasonu dip köşe yapmam.Ders çalışırım.

Yeni bir karar aldım.Hem fikirlerinizi sorayım hem de sizinle de paylaşayım istedim.Biliyosunuz yeni yeni vucüdumu tanımaya başladım.Kolestrol şeker falan.Nasıl besleneceğimi bilmiyorum.Eski esra olsam şöyle yiyim şunu yapayım derdim.Ama bu konuda çok bilgisizim.Doktorum yumurta yeme diyor bir çok kaynak hafta 4 e kadar izin veriyor.Kilo vermem artık çok zorlaştı.Gram gram gidiyor.Ki beni biliyorsunuz patır patır kilo veren bir insandım.O psikojiden bu psikolojiye geçmek zorladı beni.Sonuçlarım kesin değil,biliyoruz.Ama ben bu süreçte yıprandığımı düşünüyorum.Bayram sonrasına kadar diyete mola verme kararı aldım.Sağlıklı beslenmemi bırakmam,bırakamam.Ama diyet modunda değil.Sürekli benim için özel bişeyler yapılmasın.Ne varsa ondan yiyim.Parttime durumum başladı.Hatta bugün evdeyim.Bu dönemde bilinçsizce beslenmek yerine sporuma ağırlık vermeyi düşünüyorum.Evde olduğum her gün pilates ve jilliandan oluşam 1 veya 1,5 saatlik spor yapıcam.Sıkılaşmak adına bunun iyi olacağını düşünüyorum.Hayatımın önceliği hep iş ailem ya da başkaları oldu.Şimdilerde ben biraz kendimle ilgilenmek istiyorum.Belki yeni bir hobi bile dinebilirim.Bol kitap okumalı ders çalışmalı vakit geçirmek istiyorum.Bir film izlemek istediğimde bir ay boyunca ona vakit ayarlamaya çalışmak istemiyorum.Pat açıp izlemek istiyorum.Her dakikan hesabını değil de gönlümce keyif alarak yaşamak istiyorum.

Ayyy daha yazardım ama yeterr yahu.Destan yazacak halim yok ya .Şimdi sizin fikirlerinizi bekliyorum.Ne diyorsunuz?

Oyy benim victoria secretim yaa yerimmm gelmiş kadar olduk sen benim yerimede tadını çıkar Sende çocukları çok seviyorsun benim gibi özçekimlerinizi keyifle takip ediyorum.

Whatsapp da yazdım ama kızlar duysun burdanda yazayım elbisen çok şeker sanada çok yakışmıştı.Bol bol giyy hemde çok rahat.Ablamın o tarzda bir elbisesi var yürütsem mi ki :44rda giyer foto çekerim yakıştırırsanız alırım

Yok yok kilo almazsın evde leslie falan yap dengele bebeimm

nobetçi bilgisayar memuru olarak hemen ben laf yetiştirebiliyorum tabiki sana

kuzum sana ne iyi gecelegini sen daha iyi biliyorsun, kaldı ki sen çok bilinçlisin bu konularda o yuzden ben sana güveniyorum zaten ramazan oyle çok çok yiyemiyoruz, yediginin de tadını çıkar, izlediginin de giydiginin de keyifli birkaç haftayı çoktaan hak ettin sen uzun zamandır fazlasıyla düzenli yaşıyorsun, bu spontanelik eminim çok iyi gelecektir sana

ayrıca güzel filmler keşfedersen bu arada hemen tavsiye verebilirsin bana bi diziye çok fena dadandım ondan fırsat bulursam eger zevkle izlerim tavsiyelerini

oyy canım benm tekrar tekrar teşekkür ederim utandırdın beni hem bana yakıştırdıysan elbiseyi eminim sana da yakışacaktır, kilolarımız aynı boydan da pek fark yok aramızda hatta senin spor geçmişin asırlar oldugu için eminim benden çok incesindir de fıstık olursun fıstıkk resimleri bekliyorumm :126:

Canim ekmek cok seven biriyim hele ramazanda.o yzden bazi gunler kacirabiliyorum ertesi gune dengelemek amacli az tuketiyorum ya da o gun sofrada kendime guvenmiyorsam ekmek cok az tuketiyom.geldiler canim kuzenim ve yaninda bonus kuzenim yani kucuk olan. İki gun kaldilar bugun gidiyorlar yoruldum ama iyiydi yine de. Bugun evde ozgur kizim yani en sevdigim modum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim gelismelerden haberim olsa da burdan da yazmak istedim hem islerini hem sagligini yoluna koyuyor gibisin.aldigin habere de cok sevindim ins en kisa zamsnda sonuclanir sikintin gecsin gitsin ins canim tez vakitte

Huzurlu dogal kalabalik stressiz zamanlar yasitorsun ohh canim cok guzel. Yarasin vallaaaa

Hocam bu guzel bulusma sonunda gerceklesmiss ohh ne guzel.iyi eglenceler hocam.can in alerjisi ne dur mda. Esiniz ne zaman gelecek tatile. Ali mert malta ya gitti mi

Ben sevmem valla ne diyim. Akrabadan uzak yani yatili misafir disinda. Oyle gecti cocuklugum. Tum akrabalar aksaraydaydi biz adana da.annem yogun bir kadindi hastane ve babamin isleri arasinda mekik dokurdu biraz da arkadas konusunda benim gibidir herkesle gelip gitmeler pasta corek kisir dedikodu klasik ev hanimi olmadi sevmez de. Koyde yetismis biridir ana tarzi degildir boyle seyler.ben de sevmiyorum keyif aldigim kafa dengi birkac arkadas ya da akraba ile sosyal birseyler yapmak ya da tek yapmak benim tarzim. Akraba arkadas su an tekim diye cagiriyor yemege . Oraya bile gitmiyorum ben ozgur olmayi kendime dair kaliteli zaman gecirmeyi tercih ediyorum

Tam benlik tam sevdigim bir hayat tarzi.senin icin istedigim birsey canim.beslenme ve kaliteli zaman gecirme konusunda cok dogru ve mantikli kararlar verdigini dusunuyorum ben destekliyorum.haftaici calismsmak nasil bir duyguydu.

Ayyyy biz de gorelim su elbiseyi yaaaa

Gunaydin kizlar bugun azicik daha az yogunum.hem alinti yaptim hem uzun uzun okudum yazdiklarinizi.hepiniz iyisiniz cok sukur..onrmli olan da bu zaten. Bugun kuzenler gidiyor cok yorgunum bi hafta. Wc bile gidemiyorum uzun saatler. Kisiler duzensiz.esim gibi degil.esimin isini takip etmek kolaydi hetkesin isini tum operasyonu yapiyor olmak zaten zor bir de duzensizlerse daha zor.bundan sonra hep boyle olacagim aranizda sık olamam.kusura bakmayin arada sirada gelir okurum eve is goturebilirim kaldi ki yedi de evde olacagim bayramdan sonra. Cumartesim de yok artik.bu sartlar altinda hem ev hem ozel islerini halletmek zaman alacak aksanlari da aktif olamayabilirim bu sebeple.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…