Paketim sınırlı olduğu için pek giremiyorum arkadaşlar.
Biz nihayet dikilidetiz.herşey çok güzel gidiyor.dün kendimi egenin serin kollarına attım.o beni kucakladığına mutlumuydu bilmem ama ben onun beni sarıp sarmalamasını çok özlemişim.
Diyet yerlerde süründü bu ara ama sabah duruma el koydum.
Bu sabah erkenden uyandım.bahçeye indim bütün güzellikleri seyrettim.müziğimi taktım kulağıma ve sahile indim.hiç durmadan 45 dk yürüdüm.15 dk aletlerde çalıştım.ve kendimi serin sulara bıraktım.keyfim yetene kadar yüZdüm.eve geldim duşumu alıp kahvaltıya oturdum
1 dilim çavdar
1 yumurta
1kbrt kutusu peynir
2 zeytin
Şimdi bamya ayıklıyorum.sonra canla denize döneceğiz.
Geçmişe çok hızlı baktım herkes iyi şükür.hepinizi kucaklıyorum.alıntıları sınırsız internet bulunca yaparım gari.
kızlar ben geldim 2 gündür uğrayamıyordum..misafir davet derken ben benden geçtim..yeni misafirleri yolcu edip pc.yi aldım önüme..hazır oğlanı da uyutmuşken yazayım dedim bir kaç satır...geçmişe şöyle bir baktım...doğacım sıkıntıların ne bilmiyorum ama fazla kafana takma..anlat anlattıkça azalır dert keder...
neslican bol bol kalorili yemekler yapılıp yiyliyor herhalde...
nurdanı son sayfalarda göremedim herhalde o da benim gibi firarda
esram evrenle ne alıp veremediğin var kız...
züleyha hocam tatilde..oh mis.yolculuk değişik geçmiş anladığım kadarıyla..
unuttuklarım varsa kusura bakmasınlar..pert olmuş serodan ancak bu kadar performans beklenir..
yarın kalabalık bir grup daha var...onu da atlattık mı tamamdır...
ayy kuzum geç oldu şimdi, yarın ben sana whatsap tan atarım resmi, bakalım begenecek misin
dizi de aklımda kuzum, ilk musait zamanda eksik bölümleri tamamlayıp izleyecegim
Tamam kuzum bekliyorum.Nurdan ve elbise o la la
sevgili hatunlar, ben size bu akşama kadar giremeyecegimi söylemeyi unutmuşum kusura bakmayın :26: dün halamlarda iftar vardı ordan kardeşimin yanına geçip orda kaldım, bugun de meşhur pide iftarı vardı onu da halledip geldimgerçi biraz sınıfta kaldım sayılır ama neyse, pazara kadar vakit var toparlarım inşallah
bugun çarşı pazar baya bi dolaştım resmen agzım yüzüme yapıştı susuzluktanbi de çoluk çocuk iftar kalabalık oluyor öyle olunca da baya bi yorucu bir gündü ama bitti şükür, evimdeyim şimdi, bu sahuru en asgari şekilde yiyerek atlatıp yarından itibaren matematiksel hesaplarıma dönüyorum yine
herkesin keyifler yerindedir umarım canlar, atladıgım varsa affola, sizleri seviyorum
ah ah senin bu mesajı yazdığın sırada ben de uyanıktım ama gözümden uyku akıyodu. oğlum uyanıp o saatte süt içmek istediği için sürüklene sürüklene kalktım. 1.30'da yatmıştım, 2.30'da hala uyuyamamıştım. ayy uykusuzluk çok zorr..
Biz de merak etmiştik gerçi misafirliktesindir diye düşünmüştüm.Keyifli zaman geçirmişsin ohhh at şöyle stresini yaa.Pazara kadar hem de ne toparlarsın.Arada böyle kaçamaklar olur.Zaten sen kasmıyosun da sıkıntı yok.Demgelersin olur biter
Biz nihayet dikilidetiz.herşey çok güzel gidiyor.dün kendimi egenin serin kollarına attım.o beni kucakladığına mutlumuydu bilmem ama ben onun beni sarıp sarmalamasını çok özlemişim.
Bu sabah erkenden uyandım.bahçeye indim bütün güzellikleri seyrettim.müziğimi taktım kulağıma ve sahile indim.hiç durmadan 45 dk yürüdüm.15 dk aletlerde çalıştım.ve kendimi serin sulara bıraktım.keyfim yetene kadar yüZdüm.eve geldim duşumu alıp kahvaltıya oturdum
1 dilim çavdar
1 yumurta
1kbrt kutusu peynir
2 zeytin
Geçmişe çok hızlı baktım herkes iyi şükür.hepinizi kucaklıyorum.alıntıları sınırsız internet bulunca yaparım gari.
Kizlar merhaba neslicigim ve esosumla gorusmus olsamda girip selamvereyim hal hatir sorayim dedim bugun iki kuzwnim misafir bende. Gecmisi okudum ama alinti yarin aksama kalir sanirim. Dun cok ciddi mide agrisi cektim bugun oruc turmafim ilac icerim diye.iki ydum su disinda yiyenedim icemedim gun boyle. Oyle yigunum ki.yeni gorwvim de is hic bitmeyecege benziyor gunduz giremem artik. Teli minimum seviyede kullanmaliyim aksam musait oldukca yaznaya calisacagim artik. Benden kisaca haberler boyle.uzun uzun yazarim yakinda.diyet iyi. Sorun yok.yuriys hareket var spor salonu haftaya artik ya da bayrandan sonra baslarim belki. Bir aylik bosuna odemeyim tatilden dolayi.bilmiyorum bakacaz artik duruma.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haber vermeyi unutmuşum canım kusura bakmaananemlerde ve veletlerle beraber olunca kayifli oluyor bebişim valla, keşke bu yakınlarda olsanız da siz de katılsanız bize
bu akşam, yarın akşam ve pazar akşamı da misafirlikte olacaz iftardaama dünkü kadar cozutmam söz hatta cozutma yok, pazara kadar kilo almış olursa sopa bana
Kızlar selam;
Dün geceki geç uyuma vukuatımdan sonra bugün saat 12:30 da uyandım.Biraz evde salındım.Çarşafları falan değiştirdim.Evi bir güzel sildim süpürdüm.Şifonyerimi de sildim.Şimdi oturdum.Bugün temizlik yaptım haftasonu dip köşe yapmam.Ders çalışırım.
Yeni bir karar aldım.Hem fikirlerinizi sorayım hem de sizinle de paylaşayım istedim.Biliyosunuz yeni yeni vucüdumu tanımaya başladım.Kolestrol şeker falan.Nasıl besleneceğimi bilmiyorum.Eski esra olsam şöyle yiyim şunu yapayım derdim.Ama bu konuda çok bilgisizim.Doktorum yumurta yeme diyor bir çok kaynak hafta 4 e kadar izin veriyor.Kilo vermem artık çok zorlaştı.Gram gram gidiyor.Ki beni biliyorsunuz patır patır kilo veren bir insandım.O psikojiden bu psikolojiye geçmek zorladı beni.Sonuçlarım kesin değil,biliyoruz.Ama ben bu süreçte yıprandığımı düşünüyorum.Bayram sonrasına kadar diyete mola verme kararı aldım.Sağlıklı beslenmemi bırakmam,bırakamam.Ama diyet modunda değil.Sürekli benim için özel bişeyler yapılmasın.Ne varsa ondan yiyim.Parttime durumum başladı.Hatta bugün evdeyim.Bu dönemde bilinçsizce beslenmek yerine sporuma ağırlık vermeyi düşünüyorum.Evde olduğum her gün pilates ve jilliandan oluşam 1 veya 1,5 saatlik spor yapıcam.Sıkılaşmak adına bunun iyi olacağını düşünüyorum.Hayatımın önceliği hep iş ailem ya da başkaları oldu.Şimdilerde ben biraz kendimle ilgilenmek istiyorum.Belki yeni bir hobi bile dinebilirim.Bol kitap okumalı ders çalışmalı vakit geçirmek istiyorum.Bir film izlemek istediğimde bir ay boyunca ona vakit ayarlamaya çalışmak istemiyorum.Pat açıp izlemek istiyorum.Her dakikan hesabını değil de gönlümce keyif alarak yaşamak istiyorum.
Ayyy daha yazardım ama yeterr yahu.Destan yazacak halim yok ya .Şimdi sizin fikirlerinizi bekliyorum.Ne diyorsunuz?
Oyy benim victoria secretim yaa yerimmm gelmiş kadar olduk sen benim yerimede tadını çıkarSende çocukları çok seviyorsun benim gibi özçekimlerinizi keyifle takip ediyorum.
Whatsapp da yazdım ama kızlar duysun burdanda yazayım elbisen çok şeker sanada çok yakışmıştı.Bol bol giyy hemde çok rahat.Ablamın o tarzda bir elbisesi var yürütsem mi ki :44rda giyer foto çekerim yakıştırırsanız alırım
Yok yok kilo almazsın evde leslie falan yap dengele bebeimm
Canım menüne bakayım demiştim anca fırsat buldum, ne çabuk ilerliyor maşallah sayfalar. Yediklerin gözüme az göründü ama Ramazan menüsü olduğu içindir muhtemelen.
Özellikle tahıl az geldi bana, sadece sahurda yediğin tost var o kadar, iftarda da keşke bir iki dilim ekmek olsaymış diye geçti içimden. Tatlıyı yapıp tadına bakmamışsın tebrik ederim
Bu arada yarın kuzenin geliyormuş, senin için iyi olur, değişiklik olur, hazır eşin de yokken birlikte vakit geçirmiş olursunuz
Günaydın kızlar, hepimize güzel bir gün olsun inşallahEsoşum hem kapanışı, hem açılışı yapmış bugün, hem de müzikle Gerçi bu tarz müzik pek tarzım değil ama yine de müzik müziktir
Dün rapor okuma ve değerlendirme işini düşündüğümden daha hızlı ilerlettim, o yüzden bugün daha keyifli hissediyorum kendimiYarın da sabah erkenden yolcuyum, akşama da dönüyorum, cuma günü de rapor tamamlama ile geçer ama bu işi vaktinde halletmiş olurum diye düşünüyorum
Bir de dün iyi sayılacak bir haber aldım, bundan iki ay kadar önce bir projemle ilgili olumsuzluktan bahsetmiştim, beklemediğim birşeydi ve canım sıkılmıştı, ama dün başka bir gelişme oldu, sonuç olumlu olur mu olmaz mı bilmiyorum, haftaya belli olacak inşallah ama bir gelişme olması bile mutlu etti beni
Esoşum diyet nasıl gidiyor diye sormuş ama benim gitmiyor diyebilirimZaten ben spor yapmayınca kendimi kilo verme programına sokamıyorum. Çok cozutmamaya çalışıyorum sadece şimdilik Bir de ilaç kullanmaya devam ediyorum, o da midemde ağrı yapıyor biraz, o yüzden akşam mutlaka birşeyler yiyorum ilaçtan sonra, dün süt içtim daha iyi geldi gerçi.
Züleyha denize kavuştu sanırımiyi eğlenceler, iyi tatiller diyorum
Doğacım girememiş akşam, muhtemelen dinlenmiştir diye düşünüyorum, bugün habersiz bırakmaz inşallah bizi
Nurdan da henüz görünmemiş, Serap ta:44:
Nilgün gelmiş, işler yoğunmuş onun da kolay gelsin diyorumBu sıcaklarda da iş yoğunluğu hiç çekilmiyor ama yapacak birşey yok, bende de durum benzer
Dizi muhabbeti yapılmış, ben Türk dizileri izlemediğim için olaya fransız kaldımBirkaç bölüm izlediğim ve hoşuma giden Türk dizisi Behzat Ç. vardı, bir de denk gelince Yalan Dünya izliyorum Onun dışında yabancı dizilerden bolca izlediğim var, bu ara Once Upon A Time izliyorum mesela, masal sevenler için süper bir dizi, tavsiye ederim, biraz fantastik yani
aynen acayip sinir oldum..bir an urfada nasıl dayanıyormuşum o aklıma geldi...
köy hayatı iyi gidiyor canım...hiçsolumadığım kadar oksijen soluyorum..buz ve mis gibi hava var..akraba eş dost derken...kalabalığın içinde vakitin nasıl geçtiğini farketmiyorum...
canım ağustos 8inde düşünüyoruz.. 6 sında kınamız var..bayram sonrası olursam ayağı kalkamazsın dedi dr. ayın 16 sında da var da o çok yakın değil...ama ayın 6 sında kine ve 24ündündekine kesin gitmem lazım...
1 dilim çavdar
1 yumurta
1kbrt kutusu peynir
2 zeytin
Canım valla köy hayatına heves etmiyor değilim.Böyle yeşillik doğa temiz hava...Mükemmel olurdu.Sana keyifli tatiller diliyorum.Misafirler tadı tuzu zaten.Ben misafir ağırlamayı çok severim.Gelsinler gitsinler yapayım yiyelim içelim sohbet edelim...Çok heves ettim şimdi.Bizim burda pek kimsemiz yok olanlarda kafa dengi değil zaten.Ama eskiden teyzemler zamanında evimiz de hergün misafir olurdu.Hayatımın en keyifli zamanlarıydı.Hiç unutmam
Kızlar selam;
Dün geceki geç uyuma vukuatımdan sonra bugün saat 12:30 da uyandım.Biraz evde salındım.Çarşafları falan değiştirdim.Evi bir güzel sildim süpürdüm.Şifonyerimi de sildim.Şimdi oturdum.Bugün temizlik yaptım haftasonu dip köşe yapmam.Ders çalışırım.
Yeni bir karar aldım.Hem fikirlerinizi sorayım hem de sizinle de paylaşayım istedim.Biliyosunuz yeni yeni vucüdumu tanımaya başladım.Kolestrol şeker falan.Nasıl besleneceğimi bilmiyorum.Eski esra olsam şöyle yiyim şunu yapayım derdim.Ama bu konuda çok bilgisizim.Doktorum yumurta yeme diyor bir çok kaynak hafta 4 e kadar izin veriyor.Kilo vermem artık çok zorlaştı.Gram gram gidiyor.Ki beni biliyorsunuz patır patır kilo veren bir insandım.O psikojiden bu psikolojiye geçmek zorladı beni.Sonuçlarım kesin değil,biliyoruz.Ama ben bu süreçte yıprandığımı düşünüyorum.Bayram sonrasına kadar diyete mola verme kararı aldım.Sağlıklı beslenmemi bırakmam,bırakamam.Ama diyet modunda değil.Sürekli benim için özel bişeyler yapılmasın.Ne varsa ondan yiyim.Parttime durumum başladı.Hatta bugün evdeyim.Bu dönemde bilinçsizce beslenmek yerine sporuma ağırlık vermeyi düşünüyorum.Evde olduğum her gün pilates ve jilliandan oluşam 1 veya 1,5 saatlik spor yapıcam.Sıkılaşmak adına bunun iyi olacağını düşünüyorum.Hayatımın önceliği hep iş ailem ya da başkaları oldu.Şimdilerde ben biraz kendimle ilgilenmek istiyorum.Belki yeni bir hobi bile dinebilirim.Bol kitap okumalı ders çalışmalı vakit geçirmek istiyorum.Bir film izlemek istediğimde bir ay boyunca ona vakit ayarlamaya çalışmak istemiyorum.Pat açıp izlemek istiyorum.Her dakikan hesabını değil de gönlümce keyif alarak yaşamak istiyorum.
Ayyy daha yazardım ama yeterr yahu.Destan yazacak halim yok ya .Şimdi sizin fikirlerinizi bekliyorum.Ne diyorsunuz?
Oyy benim victoria secretim yaa yerimmm gelmiş kadar olduk sen benim yerimede tadını çıkarSende çocukları çok seviyorsun benim gibi özçekimlerinizi keyifle takip ediyorum.
Whatsapp da yazdım ama kızlar duysun burdanda yazayım elbisen çok şeker sanada çok yakışmıştı.Bol bol giyy hemde çok rahat.Ablamın o tarzda bir elbisesi var yürütsem mi ki :44rda giyer foto çekerim yakıştırırsanız alırım
Yok yok kilo almazsın evde leslie falan yap dengele bebeimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?