Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Dun cok yorgundum ama kucuk kuzeni kirmamak icin lunaoarka goturdum cocuklugumda bir kez bindigim donme dolaba bindim yeniden.eglenceliydi. esim pazar aksam gelecek uc gundur tartilmadim ama dikkat ediyorum sorun yok. Kuzen evi temizlemis biraz utu yapmis super oldu valla bu. Bugun erkenden uyumayi dusunuyorum carsida isim var halledip eve gecerim benden haberler boyle.kendinize iyi bakin cok opuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

esracım tahlil sonuçların beni de şaşırttı. ama kilo veren insanların vücutlarının içinde de birtakım dengesizlikler olabiliryor. Ablam 4-5 yıl önce 102 kilodan 75'e düşmüştü sonrasında safra kesesinde taş çıktı, göğüslerinde kitleler hissetti falan. ama hepsi geldi geçti çok şükür. kilo vermekle alakalı bi dengesizlik olabilir seninki de. Doktor değilim sana nasıl besleneceğini söyleyemem ama yumurta konusunda haklısın. haftada 3-4 tane yemek sorun değil diyo herkes kolestrol olsa dahi. sen zaten sağlıklı beslendiğin için özel bişey yapmana gerek olmıycaktır bence. ama uzak durman gereken ya da ağırlık vermen gereken şeyleri bir doktor ya da diyetisyenden öğrenmelisin.
bunların dışında. benim de kilo vermemin zorlaştığı dönemde yaptığım şey şuydu: yediklerimin miktarlarını arttırdım. evet doğru, azaltmadım arttırdım. ara öğünlerdeki, kahvaltıdaki, öğle yemeğimdeki ekmeklerimi, kuru meyvelerimi, kuru yemişlerimi arttırdım. ve hakkaten kilo vermeye devam ettim. çünkü vücut az besin alınca bi süre sonra metabolizma yavaşlıyo ve hızlandırmak için besin vermek gerekiyo. ama dikkat bak diyeti bıraktım demiyorum. aynen dengeli ve düzenli beslenmeye devam ederken mesela 2 dilim ekmeği 3'e çıkardım. 3 kuru kayısıyı 4'e vs.vs.Ve aç hissettiğimde mutlaka önce su içip hala açsam ağzıma sağlıklı bişiler attım.
Senin de bu dönemin geçicidir. Gelir geçer.
zaten hayatında yeni bir döneme başlıyorsun. her şey daha güzel olacak.
sevgiler....

eee bugun kimse uğramamış benden sonra ben de misafirlikteydim de gelip bakayım dedim kimse yokmuş meger

Gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyi sayilirim cok yogun gunlere girdim duzensiz plansiz kisilerin islerni takip etmek cok yorucu ve sinir birsey. Bugun cumartesi ama bugun daha da yogun olacagim yorgunum bu hafta cok. Aksam sabah dus aliyorum dinc olmak icin ustelik hic tarzim degildir ise de yariyor bazen bakiyorum bu kadar isi ben mi hallettim diye. Neslicigim bilir gecen yaz spora baslamadan onceki donemle rde cok yogundum simdi o donrmden daha yogunum ama olgunlasmisim sakinlesmisim demek ki. Sakince hallediyorum islerimi artik.bu son haftamiz dimi kizlar ya super.haftaya bugun tatil basliyor biz cumartesi de calisacagiz dort otobusu icin izin alip konyaya gidecez gorumcemde kalacagiz pazar sabah erkenden afyon otobusu ve otele varis. Orucu mekruh yapacagi icin iftara kadar suya girmeyecegiz camur banyosu masaj falan deneriz artik. Hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin

Merhaba kızlar, hepimize güzel bir haftasonu olsun inşallah Ben perşembe günü İstanbul'a gidip geldim, yoğun bir gündü, dönüşte eşimle AVM'de buluştuk, yemeği orada yedik, bayramda Antebe gideceğimiz için eşimin minik yeğenlerine hediye aldık Dün de rapor hazırlamayla uğraştım bütün gün, akşam da erkek kardeşim aradı İzmir'e geldim, birkaç saat görüşelim diye, akşam onunla görüştük, kızarkadaşıyla tanıştık, o erken kalktı ama biz epey sohbet ettik Bugün de raporun kalan kısmını tamamlayıp online olarak gönderdim. Çıktısını alıp, imzalayıp kargo ile de göndermem gerekiyor ama asıl olan kısmı raporu tamamlayıp yollamaktı, pazartesi günü de kargo işlerini halledeceğim.
Önümüzdeki hafta devam eden iki ayrı projeyle ilgili işler var, onları halletmem lazım, bir de bayramdan önce bitirmeye çalıştığım iş var, çok fena sıkıştım yani çoooook:18::18::18:
Haftaya cumartesi Antep'e doğru yola çıkmayı düşünüyoruz Bir hafta kalmayı planlıyoruz.
Benden havadisler böyle kızlar. Diyetle ilgili olarak ta İstanbulda havaalanında D&R görünce bir bakayım dedim ve Ayça Kaya'nın kitabını aldım Alır almaz okumaya başladım ve hızla ilerledim, çok hoş yazılmış bir kitap. Bu sayma işi bana mantıklı gelmişti zaten, ufak sapmalar olsa da uygulamaya çalışmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Tek canımı sıkan benim boy-kiloma göre rakamların 5333 değil de 4232 olması, bence 5333 daha uygun 4 tahıl ve 2 et gözüme kesinlikle az göründü, en azından şimdilik
Hastalığı atlattım ama hala tam iyi hissetmiyorum, spora da başlayamadım daha, en çok onu arıyorum valla
Yarın tartı günü, herkes bol bol --- görür inşallah

Neslicanım hoşgeldin; işler bu ara herkeste yoğunlaştı.Bayram arifesi sanırım ondan gerçi senin durumun farklı İnsan sevidkleriyle vakit geçirdiği zaman bu iş stresini atabiliyor senin içinde öyle olmuş.Kardeş candırDesene gelin adayıyla da tanıştın hadi hayılrısı bakalım

Kitapta haklısın kilo ve boya göre sayıları söylüyor ama 5333 lük kısımda meyve hariç diğerleriyle ben de oynayamam yetmez bana.Kaldı ki ben rptein çok seviyorum çoğu zaman artı oluyor.Tahıl da 5 yeterli bence düşürülemez.

Spor olmayınca eksik hissedengiller buraya aynen ben de senin gibyim.Bence bu bir avantaj.Biz de bunu iyi kullanıyoruz

Filizim iş hayatı çok yoğun ve stresli olan biriyim ben de .Bilirsin parttime geçmeden önce büyük sıkıntılar yaşadım ve çok şükür hepsine de yetiştim.İnsan kendinde o enerjiyi buluyor ve başarabiliyor.Senin de zamanla bu düzene ayak uyduracağına eminim.Hem bak çok güzel bir tatil seni bekliyor.Bunun hayaliyle önümüzdeki günler su gibi gececek gör bak.Bu arada kuzenlerle güzel vakit geçirmişsin,stres atmak iyidir.İster lunapark ister başka bişey gülmek en güzel şeydir...

Nilgünüm bu detaylı yazı için öncelikle çok teşekkür ederim.Beslenme ile ilgili en ufak bir fikrim yokken okuduklarım çok işime yarıcak.Sen çok güzel atlatmışsın duraklama dönemini darısı benim başıma.Yediklerimi arttırma fikri güzel mantığıma uydu.Diyet yapmak istemiyorum sürekli bir hesap kitap içinde olmak da istemiyorum ama kontrolümü de bırakmam yani.Ramazan sonrası için mutlaka doktor kontrolü yaptırcam ve nasıl beslenmem gerektiğini öğrenicem.Dedim yaa şu an vucudumü tanımıyorum.Bilmiyorum :44::44:

Ayrıca ablan için geçmiş olsun dicem de geçmiş gitmiş çok şükür.Rabbim hep sağlık sıhhat versin sana da ablana da

Güzel dileklerine çok teşekkür ederim.Bilmukabele...

Canım benimm ne güzel yazmışsın teşekkür ederim.Hemfikir olmamıza ayrıca sevindim.Sen ig de görüyosun ne yapıyorum falan ramazandan sonra menülerimi görürsün zaten.Ozaman daha bilinçli olucam doktorumdan öğrencem herşeyi

Film mi ? Ayy o kadar çok sırada bekleyen var ki ve ben hala açıp birini izleyemedim.Laf aramızda ulan istabulun 4 bölümünü yaladım yuttum delimiyim neyim yaa

Canımmsın yaaa

Tşk ederim doğacım.Hafta içi çalışmamak güzelmiş yani herşeye vakit kalıyor.Hele ki benim gibi süslü bir hatunsanız 2 saat banyoda kalıp 2 saatte banyodan sonra bakım yapıp misssssler gibi olabiliyosunuz.Güzel oldu güzelll

Ballarım selammm;

Nasılsınız bakalım? Ben gayet iyim.Dün malum iş günümdü ve iş günleri biriken işlerden başımı kaldıramıyorum.Çok yoğun oluyorum.Hatta dün bi ara baktım 5 kişi başımda hepsi ayrı bişey soruyor ayrı bişey istiyor.Dedim sıraya girin böyle olmayacak.Bu kadar işimin arasında gelip dikildiniz başıma.Hepsi de benim iş arkadaşlarım neyse sırayla hallettik gitti.Ama eve 2 günlük iş getirdim.Bayram arifesi milletin beyaz eşya alacağı tutuyor bizim buralarda.Hele ki kurban bayramı öncesi derin dondurucu da rekor kırıyoruz.Etçil milletiz yahu

Dün iftardan sonra çok kötü oldum.Annem çok sevdiğim bir yemeği yapmıştı.Aç gözlülük yaptım sanırım hızlı yedim.Şekerim yükseldi.2 saat kendime gelemedim.Neyse ki sonra toparladım.Şükür daha iyim.

Yeni kararıma sizler de sıcak bakmışsınız ayrıca sevindim.Bu mola umarım bana iyi gelir.Spora tam gaz devam ediyorum.Jiliian leslie pilates eliptik ne bulduysan her akşam yapıyorum bişeyler.

Bugün evde kpss çalışmalarıma başladım.Senelerdir edebiyattan başka ders bilmeyen ben tarih coğrafya çalışmak dahi istemiyorum.Gerçi sayısalın yüzünü açmıcam için bunlara iyice yüklenmem şart.

Ha bir de ablamın düzleştiricisi yanında ben kendi düzleştiricimi ona vermiştim.Benim profesyonel fön makinem vardı.Onla idare ederim demiştim.Ama olmadı kendime 1 adet düzleştirici ve 1 adet te maşa almış bulunuyorum.Bu ekipmanlarla profesyonel kuaförümü tamamladım Şaka bir yana ablama erdiğim braun düzleştiricimi tek geçerim çok memnundum.Ama yeni aldıklarım baybliss.Çok araştırdım bunlarda karar kıldım umarım güzel çıkarlar.Düzleştiricim buharlı saça zarar vermiyecek cinsten.Diğeri ise su dalgası yapıyor.Benim evde kıvırcık yapan maşamdan farklı.Hadiii gelsinler bebeklerimm pazartesi elimde inşallah.

Konu süs püss olunca lafı uzatırım da uzatırım.Halbuki bugün ben yemek yapıcam.Bütün bir ramazan boyunca bana ayak uyduran aileme ben bugün onların sevdikleri yemekleri yapıcam.Umarım güzel olur.Hadi öpüyorum sizi ,görüşürüz

birazdan atıyorum sana da filizim

Canim burdan da yazayim dedim sana encok bu kiyafeti yakistirdim incecik duruyosun bayildum model rengi cok guzel.cok yakismis valla.sacinin kesimini gostermis saclarini da guzrllestirmis boyun acik olunca.

Kokos ya ben psikolojiyi soruyorum bu bakim diyor.kiz hem sen ders icin part time calismadin mi deli kiz. Derse odaklan.bu yil az kokos ol ne olacak kokacak degilsin ya bidiksin yaaaa.

Yani dogacim elimde değil ki belki inanilmasi zor ama bakimsiz yada daha az bakimli olamiyorum.Bi krem surleecekse surerim kas alinacaksa alirim.Bekleyemem erteleyemem az yapamam
Psikoloji olarak da gayet guzel canim.Uzun uzun senelr sonra ilk kez ramazan bu kadar huzurlu geciyor bizim evde.Bu durum da bana yansiyor haliylen maşallah diyeyim :) Rahatladim sanki böyle hafif hissediyorum

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Benim is hayatim hep yogundu seninle tanismadan onceki zamanlar falan.stres zaten full.tam tersi bu yil daha sakin stressiz calisiyorum bir cift yurek te yaziyordu ya zuleyha hocam yazmisti degistiremeyeceginiz seyleri kabul etme gucu. Hem isteyerek hem istemeyerek bu isyerinde calisiyorsam kabullenmem lazim. Yanlis cok sey var ama mercek alip bakmak yerine at gozlugu takip bakmaya calisiyorum biraz.biraz da is konusunda hayatim konusunda gecen yil sukrumu kaybettim evet zor hersey. Evet hakkim olani istiyorum bu dogal.ama surekli kotu yanlarini gormek surekli sikayet etmek beni daha soguttu bunlarin olmasina sebep kisiler de oldu tabi.bana uzuluyum ya da nasihat veriyim derken hayatimin kotu yanlarini daha cok gozume soktular daha cok dile geldu.birsey dillendikce daha buyuyor insanin aklinda. O yuzden bu zorlu gecis donemini bile rahat atlattim hatta cumartesi ise dondum bir yildan sonra.ama o bile zor olmadi

Mrb nilgun buaralar cok yogunum alinti yapamiyorum seni aramizda daha sık goruyorum son gunlerde.buna sevindim guzel bilgiler de paylasiyorsun bu da cok faydali oluyor hrpimiz icin.tskler.ablana cok gecmis olsun Allah bir daha yasatmasin ins

Bu durumda benim hepinizden cok mu yemem gerekiyorrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…