Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Canim bol gezmeli bir ramazan geciryorsun sizin orda cok mu akrabaniz var.bana gelunce calismayi seven biriyim bizim isyerinde vakit de gecmez aksi durymda ayrica. Google amcadan bile uzak duruyoruz o yuzden yogun olmak iyi oldu ama bu ramazana ozel degil yeni gorev tanimlarindan dolayi ve bundan sonra boyle devam edecek. Artar hatta. Hayirlisi artik.sakinlik icinde ve cozumu olan islerim olur ins diyebildigim bu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim bence de erteleme artik.zaten alti aydir cekiyorsun sanirim.bir an once aklundan ciksin agrilarin bitsin. Bizi habersiz birakma emi

Herkesler beni unutmuş😭

Aaa olur mu hocam ya oyle sey.tatildesiniz sizin yazmanizi bekliyoruz malum sık giremezsiniz diye.yoksa normal gunluk donemde olmasaniz merak ederdik

merhaba cnm bende seni gördüğüme sevindim
hoşbulldum ben aynı devam ediyorum aslında dietisyene artık gitmiyorum kendi dedi artık bana ihtiyacın kalmadı istersen gelmeye bilirsin dedi
bende gitmedim ama bayramdan sonra bi gitmek istiyorum aslında bide hamiş olunca gidicem kilomu hamişlikte korumak için
tüp bebek olayımız eylül veya ekim ayında kısmetse başlıcak serüvenimiz
şimdi morfolojileri düzelsin diye biraz daha aylar geçsin tedavi süresi düzelme olur inşlhh...
dersler iyi imam hatipte 2.ci sınıfa geçtim şimdi aağustos sonunda da sene sonu sınavım var kitaplarımı aldım ara da derede bakıyorum malum oruçta yemek misafir iş güç derken gün bitiyor bana kalmıyor... tmm cnm gelirim artık sık sık fırsat buldukça kilom da koruyorum inşlh bayramda da atlatırsam ohh dicem onun ardından full doğru beslenmeye devam

bizim bütün akrabalarımız burada zaten canım, babam aslen buralı, annemlerde bulgaristandan gelince buraya yerleşmişler. ama bizim akraba iftarında öte dışarıda iftar yaptıgımız çok oldu bu sene, piknikte yada dışarda restaurantta falan, bide denk geldi, resmen evde 1 haftadır yemek yapmıyoruz annemle

iş konusunda da hayırlısı olsun filizim, çözümü olduktan sonra yogunlukta hallolur inşallah, kolay gelsin sana

kilo bildirimimi şimdi yapıyorum geçmişi iftardan sonra hallederim inşallah...

baslangıc kılo:78.5
gecen haftaki kilo:76.3
Bu haftaki kilo:
75.9

bu hafta
giden-gelen / giden-gelen 400 gram

toplam gelen giden:giden 2600 gram

hedef kilo:60

Anladim canim.benim burda amcM halam bir yigin kuzen var ilcesinde anneannrm teyzelerim dayim var eskiden cok sıkı fıkıydık cocuklugumda. Ama koptuk cok sey yasandi senin akrabalarinla dolu dolu ramazan gecirmen guzel bir sans

Kilo bildirimimi yapayim.idtardan sonra devam ederim gecmise.dunku kilo mu yaziyorum iki gundur ciddi mide sikintim var agri var ozellikle de surekli bulanti. Kasiklarimda agri. Regl belirtisi var bazi.ama gelmiyor oruc degilim bugun.oyizden dunku kilomu yazacagim gecen hafta 105.5 bu hafta 105.3 giden - 200 gr

Ohhh muhabbete gel kizlara bakk valla iftardan sonra gelip bakicam neler kaynatmissiniz bizim iftara son 2 dk kactim ben hadiiiii

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Cocuklar iyi. Siz iyisiniz. Sukur hocam. Tatil de guzel olduguna gore hersey iyi demek ki hocam. Kitaplar ile araniz nasil. Ben ehliyet sinavi ve is yogunlugu derken bir aydir okuyamadim sinav bitince rizzoli dizisine takildum. Bes sezonu da izledim artik aksamlari kitap okurum. Hocam benim sikinti gecmedi ben kabullendim sorunsuz calismayi umuyorum is yukunden cok isimi ilgilendiren dosyalari belgeler duzgun teslim edilmiyor bir suru sorun yasamama sebep oluyor bu durum.haliyle stres oluyorum kiziyorum ama gecmis yillara gore sakin calisiyorum degistirwmeyecegim seyleri kabulleniyorum deniyorum enazindan.

Akrabalar ile kalabalik iftar geciren biri daha cikti. Ama seninki yorucuymua be canim. Hic mi yardim etmiyor misafirler

Canim esosa uymak cok zor valla ben duzenli makyaj yaoardim en kotu rimel kalem. İki uc aydir nadir yaptim valla. Saclar kisa oldugu icin rahat rahat dusa girip eskiye gore daha fazla dus almak buaralar en belirgin bakimim vallam baska da bisey yokm ha minicik tirnaklarima manikur yaptiriyor um uc haftada bir. Saclarimi alti aydir boyatmadim takiliyom oyle dipteki siyahlarimlam

Huzur un mutlul gun daim olsun canim benim hep boyle ol ins

Cemrecigim hosgeldin canim.seni de aramizda gormek cok mutlu etti beni.bayramdan sonra daha sık gorusuruz derslerin nasil tedavi ne asamada. Hersey yolunda mi. Kilonu da korumussun. Tebrik ederim canim. Kendine iyi bak bayramdan once gorusemeyiz belki oyuzden simdiden iyi bayramlar diliyorum

Serapcım çok geçmiş olsun canım.dayanamıyorsan hiç zorlama canım.okul açılana kadar iyi olursun.
Kiloyuda çok takma.düzenine kavuşunca gider onlar ki sen gayet iyi gidiyorsun

sağolun Züleyha hocam..bayram sonrası demiştim ama baktım gitmiyor..en iyisi bu işi aradan çıkartmak olacaktı..inşallah kilolarda iyi giderde..bende eski ben olurum..
6220654]

ayy canım şimdiden çok çok geçmiş olsun sana, kazasız belasız geçirirsin ameliyatı inşallah :26:

sağol canım benim inşallah basit bir ameliyat diyorlar ama bakalım görecez..

Serapçım, tekrardan geçmiş olsun diyorum, bir an önce ameliyat kararını alman iyi bir şey, en kısa sürede rahatlarsın inşallah canım

inşallah canım...
Canim bence de erteleme artik.zaten alti aydir cekiyorsun sanirim.bir an once aklundan ciksin agrilarin bitsin. Bizi habersiz birakma emi

bırakmam canım erzuruma gececem yarın zaten orada net daha iyi çekiyor..malum bir haftada hiç kalkmayacakmışım yatakta bol bol yazarım..

Akrabalar ile kalabalik iftar geciren biri daha cikti. Ama seninki yorucuymua be canim. Hic mi yardim etmiyor misafirler

yardım eden yok malesef canım gerçi yaş olara gençler var da işlerine gelmiyor herhalde...

Anladim canim.tamam haberlesiriz ins. Simdiden kolay gelsin en kolay sekilde atlatacaksin ins.oglusun emiyor muydu canim.yaninda mi olacak.rekafatcin kim olacak.bayramda ustune basabilecekmiymissin. Kac gun kalirmissin tahminen hastanede.konu saglik olunca cenem dustu cok soru sordum kusura bakma canim

Ahhh en sevmedigim misafir turu.ne diyim canim sabir sabir diyorsundur o an sanirim. Sahsen ben oyleymdir bayramda bari yuk olmazlar yeni operasyon gecirmis oldugunu unutmazlar ins

Canim en iyisini yapmissin bu surecte arada nefes almak da sart. Ben de baya yayildim bugun senin gibi. Ooo bebis sevilmis keyifli bir aksam olmus kilo vermissin bu daha da guzel. Dedigin gibi antep yemekleri ve antep tatlisi pimi cekilmis gibi bir bayram seni beklitor ben de bayramdan tirsiyorum acik bufeyi gorunce gozum donmez ins

Ooo demek gelin adayiniz ile tanistiniz gorumce mi olacak bizim guzel kalpli arkadasimiz. Canim kalabalik olacakmissin buna sevindim esinin ailesini tanimiyorum ama eger ki egitim is dusunmeyip gelinlik bekleyen bir aile degildir ins cunki bayramda yorulmamani istiyorum ustelik isin de var bayramda calisman da lazimmis. Esin demisken esin nasil canim. Babasiz ilk bayrami olacak. Ruh hali nasil.annenlere ne zaman gideceksin canim

Canim is koymaz bana aslinda.hep yogundum sorunlu isler duzensiz insanlar ile calismak dert veriyordu bir de ani gorev degisimi ve oda degisimi falan.bunlari da kabullendim esim masa degistirmedi bu sebeple departmadan izole edilmis gibi de hissetmekten kurtuldum. Camur banyosu termal su sauna hamam hepsini kullanacagim valla canim.romatizma kirenclenme hepsini iyi gelecek ins. Canim arefe gunu sabah konyadan otubusle gidecegiz uc uc bucuk saat yol. Oglene oteldeyiz carsamba oglen de otelden ayrulayacagiz aksama dogru konyadayiz sinra aksaray otobuse binip aksam evdeyiz afyona gunduz direkt araba yokmus bizum burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…