- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
Merhaba kızlar, hepimize güzel bir haftasonu olsun inşallahBen perşembe günü İstanbul'a gidip geldim, yoğun bir gündü, dönüşte eşimle AVM'de buluştuk, yemeği orada yedik, bayramda Antebe gideceğimiz için eşimin minik yeğenlerine hediye aldık Dün de rapor hazırlamayla uğraştım bütün gün, akşam da erkek kardeşim aradı İzmir'e geldim, birkaç saat görüşelim diye, akşam onunla görüştük, kızarkadaşıyla tanıştık, o erken kalktı ama biz epey sohbet ettik Bugün de raporun kalan kısmını tamamlayıp online olarak gönderdim. Çıktısını alıp, imzalayıp kargo ile de göndermem gerekiyor ama asıl olan kısmı raporu tamamlayıp yollamaktı, pazartesi günü de kargo işlerini halledeceğim.
Önümüzdeki hafta devam eden iki ayrı projeyle ilgili işler var, onları halletmem lazım, bir de bayramdan önce bitirmeye çalıştığım iş var, çok fena sıkıştım yani çoooook:18::18::18:
Haftaya cumartesi Antep'e doğru yola çıkmayı düşünüyoruzBir hafta kalmayı planlıyoruz.
Benden havadisler böyle kızlar. Diyetle ilgili olarak ta İstanbulda havaalanında D&R görünce bir bakayım dedim ve Ayça Kaya'nın kitabını aldımAlır almaz okumaya başladım ve hızla ilerledim, çok hoş yazılmış bir kitap. Bu sayma işi bana mantıklı gelmişti zaten, ufak sapmalar olsa da uygulamaya çalışmanın faydalı olacağını düşünüyorum. Tek canımı sıkan benim boy-kiloma göre rakamların 5333 değil de 4232 olması, bence 5333 daha uygun 4 tahıl ve 2 et gözüme kesinlikle az göründü, en azından şimdilik
Hastalığı atlattım ama hala tam iyi hissetmiyorum, spora da başlayamadım daha, en çok onu arıyorum valla
Yarın tartı günü, herkes bol bol --- görür inşallah
Ballarım selammm;
Nasılsınız bakalım? Ben gayet iyim.Dün malum iş günümdü ve iş günleri biriken işlerden başımı kaldıramıyorum.Çok yoğun oluyorum.Hatta dün bi ara baktım 5 kişi başımda hepsi ayrı bişey soruyor ayrı bişey istiyor.Dedim sıraya girin böyle olmayacak.Bu kadar işimin arasında gelip dikildiniz başıma.Hepsi de benim iş arkadaşlarım neyse sırayla hallettik gitti.Ama eve 2 günlük iş getirdim.Bayram arifesi milletin beyaz eşya alacağı tutuyor bizim buralarda.Hele ki kurban bayramı öncesi derin dondurucu da rekor kırıyoruz.Etçil milletiz yahu
Dün iftardan sonra çok kötü oldum.Annem çok sevdiğim bir yemeği yapmıştı.Aç gözlülük yaptım sanırım hızlı yedim.Şekerim yükseldi.2 saat kendime gelemedim.Neyse ki sonra toparladım.Şükür daha iyim.
Yeni kararıma sizler de sıcak bakmışsınız ayrıca sevindim.Bu mola umarım bana iyi gelir.Spora tam gaz devam ediyorum.Jiliian leslie pilates eliptik ne bulduysan her akşam yapıyorum bişeyler.
Bugün evde kpss çalışmalarıma başladım.Senelerdir edebiyattan başka ders bilmeyen ben tarih coğrafya çalışmak dahi istemiyorum.Gerçi sayısalın yüzünü açmıcam için bunlara iyice yüklenmem şart.
Ha bir de ablamın düzleştiricisi yanında ben kendi düzleştiricimi ona vermiştim.Benim profesyonel fön makinem vardı.Onla idare ederim demiştim.Ama olmadı kendime 1 adet düzleştirici ve 1 adet te maşa almış bulunuyorum.Bu ekipmanlarla profesyonel kuaförümü tamamladımŞaka bir yana ablama erdiğim braun düzleştiricimi tek geçerim çok memnundum.Ama yeni aldıklarım baybliss.Çok araştırdım bunlarda karar kıldım umarım güzel çıkarlar.Düzleştiricim buharlı saça zarar vermiyecek cinsten.Diğeri ise su dalgası yapıyor.Benim evde kıvırcık yapan maşamdan farklı.Hadiii gelsinler bebeklerimm pazartesi elimde inşallah.
Konu süs püss olunca lafı uzatırım da uzatırım.Halbuki bugün ben yemek yapıcam.Bütün bir ramazan boyunca bana ayak uyduran aileme ben bugün onların sevdikleri yemekleri yapıcam.Umarım güzel olur.Hadi öpüyorum sizi ,görüşürüz
kızlaaarr herkese merhabalaarrr1 haftadan bu yana ilk defa bu akşam evde yapacaz iftarı yarın akşam da son kez misafirliğe gidip sanırım ramazan sonuna kadar bir daha evde kalırız misafirlikler çok keyifli oldu tabiki, arada kendimden başka insan görmek iyi geliyor bana yeme konusunda da aşırı kaçamaklarım olmadıysa da bazı şeylerin tam karşılıgını bilmedigim için sayamadım da malesef tartıda görecez bakalım yarın saymadıklarımızın ne kadar ettigini :18:
alıntı yapmadım kimseden ama tek tek herkese laf yetiştireyim hemen :126:
esoşum, baya da bişeyler yazmışsın nerden başlasam bilemedimara vermenle ilgili yorumumu zaten yapmıştım, gayet de keyifli geçiyor anladıgım kadarıyla dizi izlemek istiyorsan dizi izle, film izlemek istiyorsan film izle en güzelleri senin olsun herşeyin kuzum bu arada sayısal yapmayacakmışsın kpss de sanırım ama hiç katkısı yok mu size onu anlamadım :44: eger katkısı varsa en azından bildigin sevdigin konuları tekrar etsen de ordan çıkan soruları kaçırmasan daha bi katkısı olmazz mı sana :26: bu arada saç maşan ve düzleştiricin de hayırlı olsun canım bes kısa saça sardıgımdan beri maşayı pek kulanmıyorum ama düzleştirici her daim elimin altınca, barun un ki benm de 6 senedir kullanıyorum maşallah hiç bir ıskıntısı olmadı kardeşiminki de babyliss o da çok memnun, ısınması düzleştirmesi gayet yerinde, yani snaırım başarılı bir seçim yapmışsın güle güle kullan canımcım bu arada ramazan ın başından beri ilk defa bu akşam güllaç yiyecem annem eger yapmaktan vazgeçmezse şans ile bana
filizim, elbise için söylediign sözlere tekrar tekrar teşekkür ederim, cidden utandımsenin işler de yoğun geçiyormuş ama sen zaten ramazada yogunluk istiyordun, ramazan ın sonuna yetiştir ama hiç olmazsa iş yerinde oyalanacak bişeyler oldu, umarım sıkıntısız bir şekilde yogunlugunu atlatırsın canım kafan ve ruhun mutlu olsun da diyettir spordur onlar zamanla olur sen hiç takma kafana
neslicanım senin de işler yogunmuş bu ara baksana üst üste gelmiş raporlar falanama sen haledersin ona güvenim tam kitabı da almışsın, artık kafama bişeyler takılırsa sadece esra nın kafasını şişirmem sana da sorarım yalnız 4232 gerçekten çok azmış insan bir kere de yese onları doymaz nerdeyse bide tahıl grubu bir derece de protein ve sütten kısmak hiç hoşuma gitmiyor benim o kısımları daha da arttıralım derken daha da azı da neymiş kaldı ki senin fazla bir kilon da yok canım, o yuzden 5333 iyidir, candır sen hiç merak etme
kızlar atladıgım birşeyler varsa kusura bakmayın, malum iftar vakti yaklaştıkça benim kafa gidiyorherkese mutlu günlerrr
Canım valla köy hayatına heves etmiyor değilim.Böyle yeşillik doğa temiz hava...Mükemmel olurdu.Sana keyifli tatiller diliyorum.Misafirler tadı tuzu zaten.Ben misafir ağırlamayı çok severim.Gelsinler gitsinler yapayım yiyelim içelim sohbet edelim...Çok heves ettim şimdi.Bizim burda pek kimsemiz yok olanlarda kafa dengi değil zaten.Ama eskiden teyzemler zamanında evimiz de hergün misafir olurdu.Hayatımın en keyifli zamanlarıydı.Hiç unutmam
Huzurlu dogal kalabalik stressiz zamanlar yasitorsun ohh canim cok guzel. Yarasin vallaaaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben geldim..yeni haberlerle geldim...ani bir kararla salı günü ameliyat olmaya karar verdim..artık gitmiyor..gidemiyo çünkü..2 gün oruç yiyecem ama dayanamııyorum artık zorluyor bayağı..kilo bu hafta dikkat ettim desem yalan olur..misafirolunca yedim gitti..ama fazla abarttım da diyemem..neyse yarın akla kara ortaya çıkacak..szilerde neler var neleryok..geçmiş yapamadım...
Herkesler beni unutmuş😭
Nasılsınız arkadaşlar.geçmişe göz attım hepiniz iyisiniz şükür.
Bende bol bol yüzüp dinleniyorum.
Filizcim can iyi şükür.kuştan ayrılınca yaralarımız iyi oldu.alimertte bu hafta berline gidiyor.ayın 5de maltada olucak.şu anda simavda yarın yanıma geliyor.izmirden bindiricem uçağa.sende özgür ve mutlusun bu aralar canım.sıkıntılar biraz daha dağıldı sanırım.hepsi geçer inşallah.
Esram güzel kızım.kişisel bakım ürünleri almışsın.güle güle kullan.
Nurdancım yeni elbiseni bende merak ettim.
Neslicim baya yoğun geçiyor günlerin.bayramda oh antepte ne güzel baklavalar yersin.kuru baklavaya bayılırım.
Kilomuda yazayım .65
Değişen bişey yok.inlallah hrp böyle kalır.hepinixi kucaklıyorum.UNUTMAYIN BENİ
kızlar ben geldim..yeni haberlerle geldim...ani bir kararla salı günü ameliyat olmaya karar verdim..artık gitmiyor..gidemiyo çünkü..2 gün oruç yiyecem ama dayanamııyorum artık zorluyor bayağı..kilo bu hafta dikkat ettim desem yalan olur..misafirolunca yedim gitti..ama fazla abarttım da diyemem..neyse yarın akla kara ortaya çıkacak..szilerde neler var neleryok..geçmiş yapamadım...
Merhaba Esoşum, benim işlerin bayramla ilgisi yok canım yaa. Aslında yazın biraz rahatlamam lazımdı ama bu sene hep yoğunluk vardı, yazın da azalmadı. Temmuz sonunda teslim edilmesi gereken işler olduğu için şimdilerde çok sıkıştım, muhtemelen bayramda bilgisayarımı yanıma alacağım ve çalışacağım. Bayramdan sonra azıcık rahatlarım diye düşünüyorum ama belli de olmaz, her an bir şey çıkabilir:18:Neslicanım hoşgeldin; işler bu ara herkeste yoğunlaştı.Bayram arifesi sanırım ondan gerçi senin durumun farklıİnsan sevidkleriyle vakit geçirdiği zaman bu iş stresini atabiliyor senin içinde öyle olmuş.Kardeş candır Desene gelin adayıyla da tanıştın hadi hayılrısı bakalım
Kitapta haklısın kilo ve boya göre sayıları söylüyor ama 5333 lük kısımda meyve hariç diğerleriyle ben de oynayamam yetmez bana.Kaldı ki ben rptein çok seviyorum çoğu zaman artı oluyor.Tahıl da 5 yeterli bence düşürülemez.
Spor olmayınca eksik hissedengiller burayaaynen ben de senin gibyim.Bence bu bir avantaj.Biz de bunu iyi kullanıyoruz
Gunaydin kizlar nasilsiniz ben iyi sayilirim cok yogun gunlere girdim duzensiz plansiz kisilerin islerni takip etmek cok yorucu ve sinir birsey. Bugun cumartesi ama bugun daha da yogun olacagim yorgunum bu hafta cok. Aksam sabah dus aliyorum dinc olmak icin ustelik hic tarzim degildir ise de yariyor bazen bakiyorum bu kadar isi ben mi hallettim diye. Neslicigim bilir gecen yaz spora baslamadan onceki donemle rde cok yogundum simdi o donrmden daha yogunum ama olgunlasmisim sakinlesmisim demek ki. Sakince hallediyorum islerimi artik.bu son haftamiz dimi kizlar ya super.haftaya bugun tatil basliyor biz cumartesi de calisacagiz dort otobusu icin izin alip konyaya gidecez gorumcemde kalacagiz pazar sabah erkenden afyon otobusu ve otele varis. Orucu mekruh yapacagi icin iftara kadar suya girmeyecegiz camur banyosu masaj falan deneriz artik. Hepinizi opuyorum kendinize iyi bakin
Ballarım selammm;
Nasılsınız bakalım? Ben gayet iyim.Dün malum iş günümdü ve iş günleri biriken işlerden başımı kaldıramıyorum.Çok yoğun oluyorum.Hatta dün bi ara baktım 5 kişi başımda hepsi ayrı bişey soruyor ayrı bişey istiyor.Dedim sıraya girin böyle olmayacak.Bu kadar işimin arasında gelip dikildiniz başıma.Hepsi de benim iş arkadaşlarım neyse sırayla hallettik gitti.Ama eve 2 günlük iş getirdim.Bayram arifesi milletin beyaz eşya alacağı tutuyor bizim buralarda.Hele ki kurban bayramı öncesi derin dondurucu da rekor kırıyoruz.Etçil milletiz yahu
Dün iftardan sonra çok kötü oldum.Annem çok sevdiğim bir yemeği yapmıştı.Aç gözlülük yaptım sanırım hızlı yedim.Şekerim yükseldi.2 saat kendime gelemedim.Neyse ki sonra toparladım.Şükür daha iyim.
Yeni kararıma sizler de sıcak bakmışsınız ayrıca sevindim.Bu mola umarım bana iyi gelir.Spora tam gaz devam ediyorum.Jiliian leslie pilates eliptik ne bulduysan her akşam yapıyorum bişeyler.
Bugün evde kpss çalışmalarıma başladım.Senelerdir edebiyattan başka ders bilmeyen ben tarih coğrafya çalışmak dahi istemiyorum.Gerçi sayısalın yüzünü açmıcam için bunlara iyice yüklenmem şart.
Ha bir de ablamın düzleştiricisi yanında ben kendi düzleştiricimi ona vermiştim.Benim profesyonel fön makinem vardı.Onla idare ederim demiştim.Ama olmadı kendime 1 adet düzleştirici ve 1 adet te maşa almış bulunuyorum.Bu ekipmanlarla profesyonel kuaförümü tamamladımŞaka bir yana ablama erdiğim braun düzleştiricimi tek geçerim çok memnundum.Ama yeni aldıklarım baybliss.Çok araştırdım bunlarda karar kıldım umarım güzel çıkarlar.Düzleştiricim buharlı saça zarar vermiyecek cinsten.Diğeri ise su dalgası yapıyor.Benim evde kıvırcık yapan maşamdan farklı.Hadiii gelsinler bebeklerimm pazartesi elimde inşallah.
Konu süs püss olunca lafı uzatırım da uzatırım.Halbuki bugün ben yemek yapıcam.Bütün bir ramazan boyunca bana ayak uyduran aileme ben bugün onların sevdikleri yemekleri yapıcam.Umarım güzel olur.Hadi öpüyorum sizi ,görüşürüz
Canim haberlesiyor olsakda bukadar sıkıstıgini bilmiyordum kolay gelsin canim benim ins istedigin gibi ve istedigin zamada teslimlerini yapmis olursun tatile rahat kafa ile gidersin tatil demisken kayinpederin yeni vefat etti nasil gececek tatilin.sicak ve misafir trafigi ins hasta etmez yine seni ya canim. Gecen sefer yemedin belki bu kez bol bol antep baklavasi da yersin tam da bayram zaten.ohh firsat super. Araba ile mi gideceksiniz ucKla mi . Donus ne zaman .spora bem de baslayamadim is yogunlugu disinda araya bir suru sey girdi on gundur yuruyus disinda sporum yok uyeligim yanmasn diye bayramdan donuste duzenli gidecegim kitabi ben alali cok oldu ama sona sakladim elimde cok kitao var siraya koydum sevdin demek kitabi.en yakin zamanda elime alirim artik. Esos bayildi sen sevdin.bana da sira gelecek
kızlaaarr herkese merhabalaarrr1 haftadan bu yana ilk defa bu akşam evde yapacaz iftarı yarın akşam da son kez misafirliğe gidip sanırım ramazan sonuna kadar bir daha evde kalırız misafirlikler çok keyifli oldu tabiki, arada kendimden başka insan görmek iyi geliyor bana yeme konusunda da aşırı kaçamaklarım olmadıysa da bazı şeylerin tam karşılıgını bilmedigim için sayamadım da malesef tartıda görecez bakalım yarın saymadıklarımızın ne kadar ettigini :18:
alıntı yapmadım kimseden ama tek tek herkese laf yetiştireyim hemen :126:
esoşum, baya da bişeyler yazmışsın nerden başlasam bilemedimara vermenle ilgili yorumumu zaten yapmıştım, gayet de keyifli geçiyor anladıgım kadarıyla dizi izlemek istiyorsan dizi izle, film izlemek istiyorsan film izle en güzelleri senin olsun herşeyin kuzum bu arada sayısal yapmayacakmışsın kpss de sanırım ama hiç katkısı yok mu size onu anlamadım :44: eger katkısı varsa en azından bildigin sevdigin konuları tekrar etsen de ordan çıkan soruları kaçırmasan daha bi katkısı olmazz mı sana :26: bu arada saç maşan ve düzleştiricin de hayırlı olsun canım bes kısa saça sardıgımdan beri maşayı pek kulanmıyorum ama düzleştirici her daim elimin altınca, barun un ki benm de 6 senedir kullanıyorum maşallah hiç bir ıskıntısı olmadı kardeşiminki de babyliss o da çok memnun, ısınması düzleştirmesi gayet yerinde, yani snaırım başarılı bir seçim yapmışsın güle güle kullan canımcım bu arada ramazan ın başından beri ilk defa bu akşam güllaç yiyecem annem eger yapmaktan vazgeçmezse şans ile bana
filizim, elbise için söylediign sözlere tekrar tekrar teşekkür ederim, cidden utandımsenin işler de yoğun geçiyormuş ama sen zaten ramazada yogunluk istiyordun, ramazan ın sonuna yetiştir ama hiç olmazsa iş yerinde oyalanacak bişeyler oldu, umarım sıkıntısız bir şekilde yogunlugunu atlatırsın canım kafan ve ruhun mutlu olsun da diyettir spordur onlar zamanla olur sen hiç takma kafana
neslicanım senin de işler yogunmuş bu ara baksana üst üste gelmiş raporlar falanama sen haledersin ona güvenim tam kitabı da almışsın, artık kafama bişeyler takılırsa sadece esra nın kafasını şişirmem sana da sorarım yalnız 4232 gerçekten çok azmış insan bir kere de yese onları doymaz nerdeyse bide tahıl grubu bir derece de protein ve sütten kısmak hiç hoşuma gitmiyor benim o kısımları daha da arttıralım derken daha da azı da neymiş kaldı ki senin fazla bir kilon da yok canım, o yuzden 5333 iyidir, candır sen hiç merak etme
kızlar atladıgım birşeyler varsa kusura bakmayın, malum iftar vakti yaklaştıkça benim kafa gidiyorherkese mutlu günlerrr
Nasılsınız arkadaşlar.geçmişe göz attım hepiniz iyisiniz şükür.
Bende bol bol yüzüp dinleniyorum.
Filizcim can iyi şükür.kuştan ayrılınca yaralarımız iyi oldu.alimertte bu hafta berline gidiyor.ayın 5de maltada olucak.şu anda simavda yarın yanıma geliyor.izmirden bindiricem uçağa.sende özgür ve mutlusun bu aralar canım.sıkıntılar biraz daha dağıldı sanırım.hepsi geçer inşallah.
Esram güzel kızım.kişisel bakım ürünleri almışsın.güle güle kullan.
Nurdancım yeni elbiseni bende merak ettim.
Neslicim baya yoğun geçiyor günlerin.bayramda oh antepte ne güzel baklavalar yersin.kuru baklavaya bayılırım.
Kilomuda yazayım .65
Değişen bişey yok.inlallah hrp böyle kalır.hepinixi kucaklıyorum.UNUTMAYIN BENİ
herkese hayırlı geceler gerçi kimse yok ama olsunben malum oruçla kiloma dikkat edemiyorum iftarda pek yemek yiyesim yok ama maşallah sahurda boğazım acılıyor şimdilik kilomda 1 kilocuk fazla çıkıyorum oda halledilebilir bir + inşlh bayram sonrası full gelirim derslerim var olsun arada derede sıkıştırıım burayı herkesler umarım iidir geçmişe bakma imkanım yok ama herkes istediğine kavuşur inşlhhhhhhhhhh şimdilik ben kaçtım bayramdan sonra görüşmek üzre......arada gelir bakarım
Nurdancım ne güzel bir ramazan geçiriyorsun böyle, bayıldım vallaArada kaçamaklar olur tabi ki, hiç takılma sen, gayet iyi gidiyorsun, seni tanıdığımızdan beri ilk defa bu kadar kararlı ve azimli görüyoruz İşler çok yoğun çoooook, yakın olsan çalıştırırdım seni azıcık Hele İngilizcen de iyiyse çok iş görürdün valla
Kitabı okudum ve çok sevdim, başta da sempati duymuştum bu yönteme zaten biliyorsun, ben hayat boyu uygulanabilir bir beslenme alışkanlığı kazanmayı doğru bulduğumu söylerim hep, bu sistem de aynen öyleHem yeterli, hem dengeli beslenmeyi öneriyor, tam bizlik yani. Takıldığın birşeyler olduğunda ben de cevap verebilirim artık Sen de kitabı okumasan da kavradın zaten olayı bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?