Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Ya guzergah nasil olacak gelis gidis canim.keske gorebilsem seni.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaz sonu senin icin onemli gelismeler olacak desene canim.hadi hayirli artik. İns bu kez gobusunde bebisinle gireceksin yeni bir yila. Yeni bir hayata baslayacaksin ins ins canim

Sanirim alintilar bitti uzun zamandir bukadar aktif de olmamistum burda.yarun guzrl bir gun olsun ins hepimuz icin arkadaslar. Ben nasulim ve ne yaptim dersek. Sabah bes de uyudum rizzolinin t um sezonu bitirmis oldum midem agriyordu bulanitordu yatamadim dizi izleyerek odaklanmamis oldum kustum rahatladim bu hafta uc kez oldu galiba. Gecmezse doktora gidecegim bayramdan once. Uc saat ancak uyudum erkenden esim de geldi o uyurken ufak tefek ev isi yaptim okudum izledim iki uc cesit haftalik yemek derken pazar bitti. İki saat falan da uyudum gunduz. Misafirim vardi malum. Birsuru carsaf vs yikadim gunboyu. Yarin cok yogunum bu hafta full olacagim zaten.gorusuruz yine.kendunize iyi bakin emi

[TABLE="class: Grid, width: 0"]
[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.9[/TD]
[TD]-500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]doğa[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]105.5[/TD]
[TD]105.3[/TD]
[TD]-200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesminaz[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]76.3[/TD]
[TD]75.9[/TD]
[TD]-400 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78.3[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ynga[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]-1.5 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın birincisi Ynga Tebriklerrrrrrr :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

hepimize kocaman alkışlar ve tebrikleerr

bana da tebrikler yalnız, bu hafta her akşam misafirlikte olmama ragmen almamışım önümüzdeki haftada aynı yazsın da bu listede bi temiz sopalayım kendimi

ayrıca ynga ya en büyük tebrikler tabiki :119::119::119::119:

Son düzenleme:
Doğacım ; 5333 te senin ne kadar yemen kitapta yazıyordur muhakkak kitap işte kalmış bakarım ben ona.Sende bir an önce başla şu kitaba.Hakvereceksin bize.Saç köpüğü almışsın kesinlikle doğru tercih.Sana ve nesliye çok yakışır.Dalgalı saçta mükemmel duryor.O fenalaştığım gün annem ısrar etti kalk yap spor diye açılırmışım ama yapamadım çünkü ayağı dahi kalkamıyordum.

Nurdanım ; bu sene ramazanda sen bizim yerimize de gezdin valla.Ohhh içim açıldı.Aile yemekleri tam benlik canım ve anladığım kadarıyla da senlikte.Heleki küçük arkadaşlar varsa tam bal kaymak.Kpss ile ilgili ben mat bilmiyorum canım.Ondan yapamıyorum.Hiç gideri yok yani.Sözde tm çıkışlıyım ama senelerdir edebiyattan başka bir şey bilmedim ki ben.Hepsi püffff uçmuş.Bu arada güllaç için afiyet olsun diyorumm.Ramazanın ilk güllacıydı değil mi

Serapcım ; geçmiş olsun canım inşallah geçecekte.Haberlerini bekliyoruz.Rabbım şifa versin...Gelen giden de baya var dikkat et kendine.

Zülayha ablam ; hiç unutur muyuz seni bizz? Zaten faceden sürekli takip halindeyim.Görüyorum sen pek yakıştın tatile yaa :) Hem de kilonu korumuşsun alkışlıyorum valla.Gerçi yalan yok senden beklediğim bir şeydi bu.Hep kontrollüsün çünkü.

Neslicanım;bayramda çalışma yaaa alma pc yi götürme anteplerde.Kalsın o izmirde.Ama bayramdan sonra rahatlatacaksa seni mecbur alacaksın.Gerçi sizin oralarda varmıdır bilmem ama bizim buralarda biri öldüğü zaman gelen ilk bayrama kara bayram denir.Herkesler o eve gelir bayramlaşmaya.Büyük küçük farketmez.Yemekler tatlılar ikramlar falan çok kalabalık olur.Sizin de öyle olursa fırsat bulabilirmisin ki? İnşallah daha sakin geçer de biraz dinlenip gezebilirsin.Gerçi yoğun olurum diye yazmışsın ama eltilere ve görümcelere selam olsunn.Bizim hatun yoğun çalışıyor yormasınlar onu Bir şey daha diyim senin saçların ben de olsa inan bende hiçbişey yapmazdım.Çok havalı yaaa.Hatta biliyomusun senle nurdana baka baka bayramdan sonra saçımı kısa kestirmeye karar verdim.Kaynaklar çıkacak çıt çıt olacak.Saçlarım bob model kesilecek.Bakk nasılda heves ettim size.

Cemrem ; hoşgeldin canımm seni burda görmek ne güzel yaa.Dğer topikteki menülerin hala aklımda.Güzel de kilo verdin tebrik ederim.Canım sene sonu sınavı ne ? Sen üniversite okumuyor muydun ? Yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen.Bu arada tüp bebek ekim gibi olacakmış inşallah.Hadi bakalım hep birlikte bu süreci takip edicezz.Rabbim yukarıda ; yardımcın olsun...

Nilgüncüm ; haftasonu girmemişsin tabi ikizlerden fırsat kalmamıştır.Yarın sabah görürsün muhtemelen.Nasılsın herşey yolunda mı ?Sen bayramda ne yapıyorsun ?

Ballarım selam;

Ben geldimmm yaklaşık bir saattir topikteyim şöyle bi baktım neler kaynatmışsınız.Tek tek alıntı yapıp szi yormak istemedim.Tek seferde yazdım.Umarım atladığım bişey yoktur.

İlk önce kilo listesinden bahsedeyim.Hiç artımız yok süperrrr.Herkesi tebrik ediyorum.Beni orda izinli görmüşsünüzdür.Yeni aldığım kararla diyet psikolijisinden çıkmaya çalışıyorum.Tartıyı bile kaldırdım ki tartılmamak için.Affınıza sığınarak kendimi izinli yazdım.Ha bu arada haftaya bildirim olmayacak.Bayram tatili malum.Bir sonraki hafta 2 haftalık değerleri göreceğiz hatırlatmak istedim.

Peki ben neler yaptım ? Tembellik...Ayy resmen bugün tembellik yaptım ya.Hiç yakıştıramadım kendime.Çok boş nir gün geçirdim.İftara kadar tabi.İftardan sonra bi koşuşturmaca malum.Bugün kendi dip boyamı yaotım.Annemin saçını kesip boyasını yaptım.Bir de iftardan sonrası için hurma topları yaptım.Bu kadar bütün gün yaptığım bu .Ha tabiki kitap okuyup ders çalıştım.Onları saymıyorum.Evi temizlicektim yalan oldu.Salı evdeyim yaparım artık.

Yarın çok yoğun olur Allah yardımcımız olsun.Hepinizi öperimmm görüşürüzzz

canım bizim her ramazan 4 tane iftarımız olurdu dışarıda, ananemlere giderdik, halamlara giderdik, babannem olmadıgı için onun yerine babamın teyzesine giderdik, bide pide iftarı olurdu işte teyzemlerde bu sene eski komşumuza da gittik, pi,knik yaptık, dışarıda yedik derken sayı arttı ve hepsi aynı haftaya denk gelince de baya bi firar etmiş oldum yani ama neyse ki kilo almamışım bu hafta çok sevindim güllaçı da yedim dün, pek güzeldi ramazan ın ilk gullacıydı canım, yarın akşama da kaldı, o yedigim dilimde son güllacım olur büyük ihtimalle

matematik konusunda da keşke yakınımda olsaydın esoşum yaa, zehir gibi kafan var senin, beraber çalışsaydık eminim ki çok iyisini yapardın sen matematikte de

kızlar bu arada sizlere söyledim mi hatırlayamadım ama kpss den 71 almışım resmen şok oldum puanı görünce ben 50 bile alamam diyordum ama bekledigime göre super bir puan gelmiş hala devlette çalışma gibi bir düşüncem yok, ama eger bu kararım 2 yıl içerisinde değişirse en azından başvuru yapabilecek puana sahibim eger 2 sene içinde özelden agzımın payını alırsam da 2 sene sonraki sınava asılıp da çalışsam baya iyi bişeyler çıkacak demek ki benden paylaşmak istedim sizlerle canlarım, ilgilenmiştiniz hepiniz benim sınavımla sağolasınız

Amann balım yaaa en güzeli ramazanı kabalık geçirmek zaten ki bunu hakkını verdiniz.O sofralar tadı başkadır afiyet bal şeker olsun.Güllaç yenir canımramazandaki en tavsiye edilen tatlı ama 3 tahılı alıyor tek sıkıntı orda :)

Oyy benim mimarımm tabi senin mat iyidir şimdi bakalım o basit problemleri bile çözemeyecek kadar körelmişim üzüldüm ama yapcek bişey yok.Hayır benim işim aruz hesaplarında ötekilerine kafam basmıyor ki ...Ne güzel sözler söylemişsin ama esranın kafı oldum olası sayısalı almadı ıyyyhhggggg

Yaaa offff şu an kendime çok kızıyorum nurdanım ben nasıl atladım bunu.İki gündür anneme soruyorum anne bizden kim kpss ye girdi diye.Annem diyor hiçkimse.Düşünüyorum düşünüyorumm kimin sonucu bekliyordum ki ben.Nasıl bir mantıkla seni unuttuysam.Çok mahbucum çok....Bu kpss puanını beklediğim bir sen vardın halbuki.Nurdanım affet yaa

Puan için çok tebrik ederim.2 senedir deli gibi çalışan bir arkadaşım vardı.Öylei ailesinden ayrı eve çıkıp dersaneye yazılmıştı.88 almış.Sen oturup az çalışsan onu bile geçerdin demekki.Neyseki puan çok iyi.Bak zeki kızsınnn kendini hafife alma yahuu.Haid bakalım inşşallah sana güzel mevkller getirir puanın...Hala kendime kızgınımmm

güllaç için 3 tahılımı feda ederim canım nolacak ki yani, aha senede 2 tane yemiş olacam işte, biri dün biir yarın

valla kuzum o korelme bende de var aslında, öss de bile matematigi full yapmıştım ben kpss de resmen üslü sayılarla ilgili sorulara uzaylı görmüş gibi baktım, çıkmış aklımdan hepsi hele geometri, anlamsız çizgiler toplulugu yani, o yuzden anlıyorum seni, ama haklısın yeni baştan öğrenmeye çalışmakla vakit kaybetmemek en iyisi, bildigin konulardan soru kaçırmazsan bile çok iyi bi puan alırsın eminim

ayyy kuzum aşk olsun çok üzüldüm böyle düşünmeneee ben önemsemedim ki sınavı zaten biliyorsun, aklına gelmemem çok normal yani düşün ki kendimin bile aklına gelmedim ben, arkadaşım sınav açıklandı deyince bi süre bakmadım kendi kendime rezil olmayım diye, puanı görünce havaya girdim de millete sormaya başladım sen kaç aldın diye

puanıma ben de çok şaşırdım canım, çok kötüydü çünkü sınav, ama demek ki attıklarım tutmuş benim bi arkadaşım da 1 sene hazırlandı dershaneye gitti 82 almış, ki o atanmayı istiyor da, benm şuan öyle bir düşüncem yok ama 2 sene sonrası için olursa açıkçası kendimden umutluyum biraz kafa çalışıyor demek ki benm de doğru yere yonlendrmem lazım sadece

kızlar ben birinciliği kabul etmiyorum ya. Ben geçen hafta reglydim, şiştim. bu hafta ödem gitti. sayılmaz benim birincilik. zaten gene bi şişkinliğim var dünden beri. 66 falan çıkıyorum.

Ayyy neden şikayetçi olayım şekerim, tersine çok hoşuma gidiyor Şimdiye kadar Nesliş, Nesli, Neslişah versiyonlarını duymuşluğum vardı ama Neslican'ın yaratıcısı sensin, çok ta güzel bence
Sayma işi kesinlikle bize göre, çünkü sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyoruz, kısa sürede olsun diye uğraşmıyoruz, verdiğimiz kiloyu korumak istiyoruz. Başta tam uyamasak bile bu sayılara zamanla alışırız, azaltırız diye düşünüyorum. En azından her besin grubundan almaya çalışıyoruz böylece
Şimdilik enerjini alıyorum o zaman canım, bana çok lazım çooook Aslında Temmuz sonunda teslim etmem gereken iş çeviri işi bir bakıma, uluslararası bir kitabı Türkçeye çeviren bir ekip içindeyim, ben de bir bölümü çeviriyorum, tabi işin içinde sadece ingilizce olmadığı için çok yoruyor beni. Tanımlamaları ve terimleri Türkçeleştirmek gerekiyor. Metin kısmını bitirdim ama şekiller ve tablolar duruyor, ayrıca kontrol edip düzeltmem gereken yerler var ve sürem çok az kaldı. Neyse, coştum birden, nasıl bunaldıysam artık O yüzden enerjin için teşekkür ederim canım, çok hayra geçti

Tekrardan hoşgeldin canım Güzel haberlerini buradan alırız inşallah Derslerinde de başarılar dilerim Bayramdan sonra daimi olarak bekliyoruz seni

Geçmiş olsun canım, ne oldu bakayım sana? Yediğin birşey mi dokundu acaba? Bugün nasılsın, daha iyisindir inşallah. Regl olsaydın iyi olurdu canım, inşallah tatile gitmeden olursun da rahat edersin

Yaa çocuğu çok sevdim gerçekten, maşallah lahana bebekler gibi Kucağımdan indirmedim neredeyse Komşularımızı da sevdik hem, arada görüşürüz artık Ayrıca kadın tenis oynuyormuş, bizi oynarken görmüş birkaç kere, oynayalım dedi, ben de bayıldım tabi, bayramdan sonra bir aksilik olmazsa ayarlayıp oynayacağız
Antep'e gidip kilo almadan dönmek zaten çok zor, elimden geleni yapacağım ama bakalım inşallah başarılı olurum Senin işin zor şekerim Allah kolaylık versin, açık büfeye dayanmak pek mümkün olmuyor ne yazık ki Ama her zaman olmuyor böyle şeyler, senin rahatlamaya ve dinlenmeye ihtiyacın var, o yüzden bence tatildeki birkaç gün canının istediğinden ye, kendine izin ver, dönüşte de mutlu, dinlenmiş olarak tam gaz dikkat etmeye başlarsın, hatta belki hep beraber sayarız o zaman

Eşimin ailesine kalsa gelinlik beklerler canım ama ben orta yolu bulmaya çalışıyorum. Bir de işten kaçmam ama kalabalıkta benim elim ayağım birbirine dolaşıyor, her kafadan bir ses çıkıyor, o yüzden birşey yapamıyorum da. Zaten bu bayram çalışmam da gerekecek, bakalım nasıl olacak, göreceğiz:44: Eşim iyi Doğacım, babasıyla çok yakın bir ilişkisi yoktu zaten, o yüzden çok etkilenmiyor, o da bunalıyor kalabalıktan, o yüzden oradayken ana sorunumuz sıcak ve kalabalık olacak:18:

Kesinlikle bu tatil sana çok iyi gelecek, güneş görme şansın varsa değerlendir lütfen, güneşten kaçma, termal su da şifa olsun inşallah sana 3-3.5 saat yakınmış, severseniz arada fırsat bulunca yine gidersiniz Konya aktarmalı olacak yolculuklarınız, eşinle yalnız gitmiyordunuz değil mi, kayınvalidenler de geliyordu yanlış hatırlamıyorsam:44:

Ya guzergah nasil olacak gelis gidis canim.keske gorebilsem seni.

Canım biz de Cumartesi günü sabah 04-05 gibi yola çıkmayı planlıyoruz, dolayısıyla karşılaşmamız zor görünüyor, yoldayken mesajlaşırız, belki ters yönlerde rastlaşıp el sallarız arabalardan

Ellerine sağlık Esoşum, pek güzel bir tablo olmuş + olmaması da çok motive edici ayrıca Ben kilo verdiğime şaşırdım açıkçası, pek dikkat ettiğim söylenemez, spor zaten yok, bir de çok hareketsizim, bu vücudu anlamak mümkün değil valla, dikkat ederim, gün aşırı deli spor yaparım, üstüne kilo alırım, böyle hiçbirşey yapmadan kilo veririm. Neyse ama bugünden itibaren dikkat ediyorum ben de
Nilgüncüm tebrik ederim, çok güzel kilo vermişsin, önceki hafta regl de olsan yine de dikkat etmişsin demek ki, bu alkışlar benden sana gelsin

Ayyy bence de bayramda çalışmayayım canım yaaa, ama çok zor görünüyor, gidene kadar maksimum verimlilikte çalışmaya çalışacağım ama araya başka işler de giriyor sürpriz olarak, o yüzden elimden geleni yapacağım ama bayramda az ya da çok çalışmam lazım. Zaten Anteptekilere de söyledik, eğer uygun olup çalışamazsam Cumartesi yerine Perşembe günü döneceğiz.
Bayramda çok kalabalık olacağını düşünüyoruz biz de canım, daha yeni çünkü, taziyeye gelemeyenlerden gelenler olur, daha önce gelenler bayramlaşmaya gelir, alışkın olmadığım için zor geliyor kalabalık, yoksa problem değil de. Eltilerim ve görümceme iletirim mesajını zevkle
Canım, senin saçların da çok güzel, ama kısa saç candır diyeyim senin deyiminle Çok pratik, kullanımı rahat, sana da çok yakışır bence, çok güzel bir yüzün var, ne yapsan yakışır, bayramdan sonra yeni imajınla göreceğiz o zaman seni, hadi bakalım, merakla bekliyorum

Ooo tebrik ederim Nurdanım Çalışmadan ve önemsemeden bu notu aldığına göre canın isterse 90'ı rahat geçeceksin demek ki sen, maşallah kızımıza

kızlar ben birinciliği kabul etmiyorum ya. Ben geçen hafta reglydim, şiştim. bu hafta ödem gitti. sayılmaz benim birincilik. zaten gene bi şişkinliğim var dünden beri. 66 falan çıkıyorum.

Aaaa olur mu öyle Nilgüncüm, zaten hepsinin ödem olma ihtimali yok, bak 66 bile olsan yine 1.'lik senin şekerim, demek ki regl döneminde cozutmamışsın Şu 65'i bir de ben görsem göbek atıcam evin içinde

Kızlar geçmişi bitirdim, dün benden sonra epey hareketlenmiş forum Hepimize güzel bir hafta olsun inşallah, ben işlerimi yetiştirebileyim inşallah Gerçi burada takılacağıma çalışsam daha faydalı olur benim için ama Pazartesi malum, alıştıra alıştıra çalışmak lazım
Bugün daha önce size bahsettiğim yeni kot eteğimi giydim, biraz iyi hissedeyim ve enerjik olayım diye, eh işe yaradı gibi şimdilik
Herkesin günü güzel geçsin diyorum ve şimdilik kaçıyorum, ilk fırsatta çalışmaya ara verip gelirim yine

Meslektaş mıyız neslicim. İşlerin teslim tarihi yakın olunca bunalıyo di mi insan. hele de sıkıcı bi konuysa ve çok kısa süre veriyorlarsa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…