- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
Canım inan ifade etmekte zorlandığım kadar çok sıkışmış durumdayım, kendimce önem sırasına ve son teslim sırasına göre yetiştirmeye çalışıyorum. Araya kayınpederimin vefatı ve hastalık girince 2 hafta geri kaldım programımda, o da epey aksattı işlerimi, o yüzden diyorum ya sağlık en önemlisi, sağlıklı olalım da yaparız işleri bir şekildeBenim pek tatil denemez canım yaa, doğru tahmin etmişsin, sıcak ve yoğun misafir trafiği olacak, kayınpederimin vefatı nedeniyle normal bayram ziyaretinden daha fazla gelen giden olur kesin, yalnız olmayacağım en azından, görümcem ve eltilerim de orada olacak. Ben bir de yanımda bilgisayarımı götüreceğim, fırsat buldukça çalışmam gerekecek, gitmeden önce de söyleyeceğim zaten bu durumu. Antebe arabayla gideceğiz canım, hem uçak fiyatları bayram nedeniyle uçmuş durumda, hem de orada da araba rahatlık olur diye düşündük.
Baklava yemeyi planlıyorum vallaAntepte ev baklavası yapma gibi bir alışkanlık yok, bizimkiler yapar aslında. Orada bayram yemeği yuvalama, o da çok lezzetli bir yemek
Kitabı tavsiye ed?yorum canım kesinlikle, uygulaması çok kolay inan, kalori saymak gibi değil bu. Senin rakamların daha yüksek, çok zorlamaz diye düşünüyorum. Hem geçici diyetler gibi değil bu, bir süre sonra yaşam şekli haline gelebilir. Başta saymak gerekir ama bir süre sonra bence saymadan kontrol etmeye başlar insan
merhaba cnm bende seni gördüğüme sevindim
hoşbulldum ben aynı devam ediyorum aslında dietisyene artık gitmiyorum kendi dedi artık bana ihtiyacın kalmadı istersen gelmeye bilirsin dedi
bende gitmedim ama bayramdan sonra bi gitmek istiyorum aslında bide hamiş olunca gidicem kilomu hamişlikte korumak için
tüp bebek olayımız eylül veya ekim ayında kısmetse başlıcak serüvenimiz
şimdi morfolojileri düzelsin diye biraz daha aylar geçsin tedavi süresi düzelme olur inşlhh...
dersler iyi imam hatipte 2.ci sınıfa geçtim şimdi aağustos sonunda da sene sonu sınavım var kitaplarımı aldım ara da derede bakıyorum malum oruçta yemek misafir iş güç derken gün bitiyor bana kalmıyor... tmm cnm gelirim artık sık sık fırsat buldukça kilom da koruyorum inşlh bayramda da atlatırsam ohh dicem onun ardından full doğru beslenmeye devam
[TABLE="class: Grid, width: 0"]
[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.9[/TD]
[TD]-500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]doğa[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]105.5[/TD]
[TD]105.3[/TD]
[TD]-200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesminaz[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]76.3[/TD]
[TD]75.9[/TD]
[TD]-400 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78.3[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ynga[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]-1.5 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi Ynga Tebriklerrrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Nurdanım ; bu sene ramazanda sen bizim yerimize de gezdin valla.Ohhh içim açıldı.Aile yemekleri tam benlik canım ve anladığım kadarıyla da senlikte.Heleki küçük arkadaşlar varsa tam bal kaymak.Kpss ile ilgili ben mat bilmiyorum canım.Ondan yapamıyorum.Hiç gideri yok yani.Sözde tm çıkışlıyım ama senelerdir edebiyattan başka bir şey bilmedim ki ben.Hepsi püffff uçmuş.Bu arada güllaç için afiyet olsun diyorumm.Ramazanın ilk güllacıydı değil mi
canım bizim her ramazan 4 tane iftarımız olurdu dışarıda, ananemlere giderdik, halamlara giderdik, babannem olmadıgı için onun yerine babamın teyzesine giderdik, bide pide iftarı olurdu işte teyzemlerdebu sene eski komşumuza da gittik, pi,knik yaptık, dışarıda yedik derken sayı arttı ve hepsi aynı haftaya denk gelince de baya bi firar etmiş oldum yani ama neyse ki kilo almamışım bu hafta çok sevindim güllaçı da yedim dün, pek güzeldi ramazan ın ilk gullacıydı canım, yarın akşama da kaldı, o yedigim dilimde son güllacım olur büyük ihtimalle
matematik konusunda da keşke yakınımda olsaydın esoşum yaa, zehir gibi kafan var senin, beraber çalışsaydık eminim ki çok iyisini yapardın sen matematikte de
kızlar bu arada sizlere söyledim mi hatırlayamadım ama kpss den 71 almışımresmen şok oldum puanı görünce ben 50 bile alamam diyordum ama bekledigime göre super bir puan gelmiş hala devlette çalışma gibi bir düşüncem yok, ama eger bu kararım 2 yıl içerisinde değişirse en azından başvuru yapabilecek puana sahibim eger 2 sene içinde özelden agzımın payını alırsam da 2 sene sonraki sınava asılıp da çalışsam baya iyi bişeyler çıkacak demek ki benden paylaşmak istedim sizlerle canlarım, ilgilenmiştiniz hepiniz benim sınavımla sağolasınız
Amann balım yaaa en güzeli ramazanı kabalık geçirmek zaten ki bunu hakkını verdiniz.O sofralar tadı başkadır afiyet bal şeker olsun.Güllaç yenir canımramazandaki en tavsiye edilen tatlı ama 3 tahılı alıyor tek sıkıntı orda :)
Oyy benim mimarımm tabi senin mat iyidir şimdi bakalım o basit problemleri bile çözemeyecek kadar körelmişim üzüldüm ama yapcek bişey yok.Hayır benim işim aruz hesaplarında ötekilerine kafam basmıyor ki ...Ne güzel sözler söylemişsin ama esranın kafı oldum olası sayısalı almadı ıyyyhhggggg
Yaaa offff şu an kendime çok kızıyorum nurdanım ben nasıl atladım bunu.İki gündür anneme soruyorum anne bizden kim kpss ye girdi diye.Annem diyor hiçkimse.Düşünüyorum düşünüyorumm kimin sonucu bekliyordum ki ben.Nasıl bir mantıkla seni unuttuysam.Çok mahbucum çok....Bu kpss puanını beklediğim bir sen vardın halbuki.Nurdanım affet yaa
Puan için çok tebrik ederim.2 senedir deli gibi çalışan bir arkadaşım vardı.Öylei ailesinden ayrı eve çıkıp dersaneye yazılmıştı.88 almış.Sen oturup az çalışsan onu bile geçerdin demekki.Neyseki puan çok iyi.Bak zeki kızsınnn kendini hafife alma yahuu.Haid bakalım inşşallah sana güzel mevkller getirir puanın...Hala kendime kızgınımmm
[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.9[/TD]
[TD]-500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]doğa[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]105.5[/TD]
[TD]105.3[/TD]
[TD]-200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesminaz[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]76.3[/TD]
[TD]75.9[/TD]
[TD]-400 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78.3[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ynga[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]-1.5 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi Ynga Tebriklerrrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
hepimize kocaman alkışlar ve tebrikleerr
bana da tebrikler yalnız, bu hafta her akşam misafirlikte olmama ragmen almamışımönümüzdeki haftada aynı yazsın da bu listede bi temiz sopalayım kendimi
ayrıca ynga ya en büyük tebrikler tabiki :119::119::119::119:
neslicanımmmsenin ismin de benim yüzümden neslican olarak kalacak haa şikayetçi degilsindir diye umuyorum
cancagızım senin de dedigin gibi bu sistem çok hoşuma gitti benim, baglı kalman gereken bi liste yok, ne istersen onu yiyorsun sadece ölçüsünü bilmen yeterli, kalori hesabı gibi de degil, her an yedigin herşeyin kalorosine bakma derdine düşmüyorsun, kafanda mantıgınca hesaplıyorsun tamamdırbide saymaya katmadıgın şeyler de oluyor ya en çok onları seviyorum ben dün iftarda ve sahurda güzelce taze fasulyemi yedim mesela sayma hesabına katmadan çok iyi oldu bide sonucunu da alınca hepten işime geldi yani, inşallah bu sefer yavaş yavaş kurtulacam bakalım tabi bu azmimde seneler sonra 77 leri görmemin de büyük faydası var diyebilirim
bedenen yanında olmasam bile ruhum ve enerjim hep seninle canım biliyorsunayrıca ingilizcem de fena sayılmaz çeviri gibi birbirimize uzakta da olsa yardım edebilecegim birşeyler olursa eger işsiz ve evde sürekli yatan bir arkadaşın olarak seve seve yardım ederim canımcım aklında bulunsun ama şimdilik ben yine sana önümüzdeki hafta için bolca enerji gönderiyorum, malum bana pek fazla lazım degil
merhaba cnm bende seni gördüğüme sevindim
hoşbulldum ben aynı devam ediyorum aslında dietisyene artık gitmiyorum kendi dedi artık bana ihtiyacın kalmadı istersen gelmeye bilirsin dedi
bende gitmedim ama bayramdan sonra bi gitmek istiyorum aslında bide hamiş olunca gidicem kilomu hamişlikte korumak için
tüp bebek olayımız eylül veya ekim ayında kısmetse başlıcak serüvenimiz
şimdi morfolojileri düzelsin diye biraz daha aylar geçsin tedavi süresi düzelme olur inşlhh...
dersler iyi imam hatipte 2.ci sınıfa geçtim şimdi aağustos sonunda da sene sonu sınavım var kitaplarımı aldım ara da derede bakıyorum malum oruçta yemek misafir iş güç derken gün bitiyor bana kalmıyor... tmm cnm gelirim artık sık sık fırsat buldukça kilom da koruyorum inşlh bayramda da atlatırsam ohh dicem onun ardından full doğru beslenmeye devam
Kilo bildirimimi yapayim.idtardan sonra devam ederim gecmise.dunku kilo mu yaziyorum iki gundur ciddi mide sikintim var agri var ozellikle de surekli bulanti. Kasiklarimda agri. Regl belirtisi var bazi.ama gelmiyor oruc degilim bugun.oyizden dunku kilomu yazacagim gecen hafta 105.5 bu hafta 105.3 giden - 200 gr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim en iyisini yapmissin bu surecte arada nefes almak da sart. Ben de baya yayildim bugun senin gibi. Ooo bebis sevilmis keyifli bir aksam olmus kilo vermissin bu daha da guzel. Dedigin gibi antep yemekleri ve antep tatlisi pimi cekilmis gibi bir bayram seni beklitor ben de bayramdan tirsiyorum acik bufeyi gorunce gozum donmez ins
Ooo demek gelin adayiniz ile tanistiniz gorumce mi olacak bizim guzel kalpli arkadasimiz. Canim kalabalik olacakmissin buna sevindim esinin ailesini tanimiyorum ama eger ki egitim is dusunmeyip gelinlik bekleyen bir aile degildir ins cunki bayramda yorulmamani istiyorum ustelik isin de var bayramda calisman da lazimmis. Esin demisken esin nasil canim. Babasiz ilk bayrami olacak. Ruh hali nasil.annenlere ne zaman gideceksin canim
Canim is koymaz bana aslinda.hep yogundum sorunlu isler duzensiz insanlar ile calismak dert veriyordu bir de ani gorev degisimi ve oda degisimi falan.bunlari da kabullendim esim masa degistirmedi bu sebeple departmadan izole edilmis gibi de hissetmekten kurtuldum. Camur banyosu termal su sauna hamam hepsini kullanacagim valla canim.romatizma kirenclenme hepsini iyi gelecek ins. Canim arefe gunu sabah konyadan otubusle gidecegiz uc uc bucuk saat yol. Oglene oteldeyiz carsamba oglen de otelden ayrulayacagiz aksama dogru konyadayiz sinra aksaray otobuse binip aksam evdeyiz afyona gunduz direkt araba yokmus bizum burdan
Ya guzergah nasil olacak gelis gidis canim.keske gorebilsem seni.
[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.9[/TD]
[TD]-500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]doğa[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]105.5[/TD]
[TD]105.3[/TD]
[TD]-200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesminaz[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]76.3[/TD]
[TD]75.9[/TD]
[TD]-400 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78.3[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ynga[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]-1.5 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Neslicanım;bayramda çalışma yaaaalma pc yi götürme anteplerde.Kalsın o izmirde.Ama bayramdan sonra rahatlatacaksa seni mecbur alacaksın.Gerçi sizin oralarda varmıdır bilmem ama bizim buralarda biri öldüğü zaman gelen ilk bayrama kara bayram denir.Herkesler o eve gelir bayramlaşmaya.Büyük küçük farketmez.Yemekler tatlılar ikramlar falan çok kalabalık olur.Sizin de öyle olursa fırsat bulabilirmisin ki? İnşallah daha sakin geçer de biraz dinlenip gezebilirsin.Gerçi yoğun olurum diye yazmışsın ama eltilere ve görümcelere selam olsunn.Bizim hatun yoğun çalışıyor yormasınlar onu Bir şey daha diyim senin saçların ben de olsa inan bende hiçbişey yapmazdım.Çok havalı yaaa.Hatta biliyomusun senle nurdana baka baka bayramdan sonra saçımı kısa kestirmeye karar verdim.Kaynaklar çıkacak çıt çıt olacak.Saçlarım bob model kesilecek.Bakk nasılda heves ettim size.
kızlar bu arada sizlere söyledim mi hatırlayamadım ama kpss den 71 almışımresmen şok oldum puanı görünce ben 50 bile alamam diyordum ama bekledigime göre super bir puan gelmiş hala devlette çalışma gibi bir düşüncem yok, ama eger bu kararım 2 yıl içerisinde değişirse en azından başvuru yapabilecek puana sahibim eger 2 sene içinde özelden agzımın payını alırsam da 2 sene sonraki sınava asılıp da çalışsam baya iyi bişeyler çıkacak demek ki benden paylaşmak istedim sizlerle canlarım, ilgilenmiştiniz hepiniz benim sınavımla sağolasınız
kızlar ben birinciliği kabul etmiyorum ya. Ben geçen hafta reglydim, şiştim. bu hafta ödem gitti. sayılmaz benim birincilik. zaten gene bi şişkinliğim var dünden beri. 66 falan çıkıyorum.
Şimdilik enerjini alıyorum o zaman canım, bana çok lazım çooookAslında Temmuz sonunda teslim etmem gereken iş çeviri işi bir bakıma, uluslararası bir kitabı Türkçeye çeviren bir ekip içindeyim, ben de bir bölümü çeviriyorum, tabi işin içinde sadece ingilizce olmadığı için çok yoruyor beni. Tanımlamaları ve terimleri Türkçeleştirmek gerekiyor. Metin kısmını bitirdim ama şekiller ve tablolar duruyor, ayrıca kontrol edip düzeltmem gereken yerler var ve sürem çok az kaldı. Neyse, coştum birden, nasıl bunaldıysam artık O yüzden enerjin için teşekkür ederim canım, çok hayra geçti
:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?