Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

ben geldim herkese hayırlı geceler kızlar..
bugün dr.ye gittim hazırlıklı gitseymişim saat 3 te ameliyata alacaktı dr ama ben kabul edemedim hem oruçluydum hemde bayrama hallemem gereken işler vardı onları halletmem gerekti..yarın ameliyat var..ama saat kaçta bilmiyorum büyük bir operasyonu varmış ona göre teyzem haber edecek gidecem hastaneye...operasyon 15 dakikalık iş dedi hastanede yatış vermeyecekmiş..1-2 saat tutar göndeririz dedi..ama 10 gün ayağının üstüne fazla durmayacan ayağı yormayacan dedi..benden havadisler bu kadar..şimdi accık geçmiş yapayım

emiyo canım ama geceleri malum dişlerimiz cıktığı için ısırmayı öğrenmiş oyun istiyo emme yerine ısırmayı tercih ediyo o da benim canımı acıtıyo..bayrama hafifler herhalde 10 gün fazla yorma dedi ayağını.hastanede kalmayacakmışım 15 dakikalık iş lokal anestezi uygulayacaklarmış...

misafir değil ki canım evin kızı sayılır..kuzenim amca kızı 20 yaşında evlendirsen bir dakika durmaz ama işe sıra gelince ortadan kayboluyo

esramm ellerine sağlık canım..önce ynga yı sonra herkesi tebrik ediyorum..bu haftada hiç artı yok...Maşallah diyelim hep böyle eksili listelerimiz olur..

Serapcım ; geçmiş olsun canım inşallah geçecekte.Haberlerini bekliyoruz.Rabbım şifa versin...Gelen giden de baya var dikkat et kendine.

sağol canım haber ederim yarın..bu saatten sonra gelen gidenle pek fazla uğraşamayacam zaten...

nurdan tebrik ederim kuzum..bak 50 bile alamam diyodun..sınav zor diyordun..çalışmadan bu puanı aldıysan accık çalışsaydın demekki istediğin puanı kolaylıkla alabilirdin...

geçmiş olsun canım annenin neyi var ben kaçırdım herhalde o konuyu..mevlam tez zamanda şifasını versin..önce annen iyileşsin sonra işlerinizde yoluna girer inşallah..

dualarım seninle serapcım, inşalllah ameliyat güzel geçer de biran önce iyileşirsin hem bayramda da ayagının üstüne basmaman lazımmış, o çalışmayan amca kızları çalışır sen uzatırsın ayagını daha güzel olur

nurdan tebrik ederim kuzum..bak 50 bile alamam diyodun..sınav zor diyordun..çalışmadan bu puanı aldıysan accık çalışsaydın demekki istediğin puanı kolaylıkla alabilirdin...

kızlara da dedim canım, çok büyük supriz oldu puan benim için bakalım özelde aradıgımı bulamazsam 2 sene sonra hazırlanır girerim görerim neler değişecek

canım yedıgım bırsey mı dokundu usuttum mu stresten mı bılmıyorum ınan. bu hafta uc kez tekrar ettı aynı sey. regl tum sınyallerı yaktı ama kavusamadım kendısıne. tatılden once olsaydı valla super olurdu bakalım artık ne zaman.

canın cocuk svemek ıstedıgınde elının altında bır cocuk, tenıs oynamak ıstedıgınde de bır arkadas bulman kolay olacak canım. super valla. ıkısı bırarada super bır paket olmus

benım esım de kalabalık sevmez. benım de moduma gore degısır pek sevdıgım soylenmez ama genelde yanı. oyuzden bayramdan sonra ıns bıryerlere kacabılırsınız basbasa canım. bayram da dınlenemeyeceksınız gıbı gorunuyor

esının ıyı olmasına sevındım canım. hem yaslı hem hasta hem de sıkı bır ılıskı olmayınca atlatması daha kolay olmustur aman esın ıyı olsun da gerısı bos. sen hepsıne gore daha karıyerlısın dıye bılıyorum senın ısın ve sorumluluklarının zamanı ve tabırı caızse gelınlıgı olmaz canım. kabullenmıs farketmıs olmalılar farketmedıyseler de salla gıtsın. sen esınle dolas ıslerını hallet canın ıstedıkce de yardımcı olursun astronat olsak da bızden gelınlık beklıyor resmen bu erkek tarafı. sınır oluyorum boyle durumlara. ha bır de tatılımızde ne dınlenmıs oluyoruz ne keyıf almıs hatta hasta donuyoruz esımın aılesıne gıdınce ben de hep aynı oluyorum kayınvalıdem ıs bırakmaz rahatımdır ama koy havası. kapı pencere her yer acık. yorgunluk da oluyor hıc yoktan. hep hasta oluyorum valla. kurban bayramında boyle gececek tatılım ve ıcımden hıc gelmıyor annemler yıllar yıllar sonra ılk kez kurban kesmeyı hatta bayramı akrabalar ıle gecırmeyı dusunuyorlar onlar gelırse 2 gun ancak kalırım kayınvalıdemlerde ve yırtmıs olurum.

sımartma benı sacıım basım deme oyle ya. utanırım bak ha. daha kot gomleklı resmı de cekınmedım bayramda yaparım artık ıns. neslıcıgım hanı aldıgım ayakkabı vardı ya. onu okadar cok severek gıyıyorum kı cok rahat bır ayakkabı. sankı yuruyus ayakkabısı. hıc yormuyor ayakları. gıyerken de senı ve duygu hatırlıyorum o keyıflı ıkı gunumuzu hatırlıyorum andım bugun ıkınızı de.

canım ben cumartesı aksama dogru aksaraydan ayrılacagım gunduz ısteyım yanı. aksaray yakınlarından gecersen beklerım. aynı sekılde persembe gunu de ıste olacagım ıse donmus olacagım aklında bulunsun oldu mu. guzergahınızı bılmıyorum ama yakınsa beklerım canım muhakkak.

evet canım kayınvalıdemı de goturecegız yanımızda. ona da sortlar falan aldım bakalım nasıl olacak. mahcup olacak cekınecek alıstıracagım artık kadıncagızı. sevmesem ıstemezdım asla boyle bırseyı. ama sagolsun ıyı bır ınsan ıyı bır kayınvalıde. bu termalı fazlasıyla hakedıyor garıbım

Canim cok da abartmayim diye umuyorum surekli otelde olacagiz canim gunes zor ama her turlu alternatif tiptan faydalanacagim kesin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim yarin sagligina kavusacaksun ins. Saglik gibisi yok ya. Olsun bitsin su operasyon. Kafandan ciksin canim. Yarin haberlesiriz saglicakla bekliyor olacagiz seni

Anladim canim hastanede yatis yok bu cok guzel iste.evde dikkat et lutfen hemen ayaklanma olur mu. Ahhh bu yeni nesil cogu ayni ya.sus pus bakim ask mesk hersey var ama beceriklilik akil ayip buyuk vb kavramlar cok sınırli kullanimda.

inşlh bayramdan sonra burdayım tatlım...
evet bakalım yeni yıla yeni aile ferdimle mi giricem cnm :18:
bu arada annene geçmiş olsun bi an önce şifa versin mevlam...
esracım bayramdan sonra listeye bende talibimmmmmmmmmmmm

acıköğretim imam hatip okuyorum senede 3 defa sınavımız oluyor onların sonuncusu olucak bu sınav cnm
ayyy inşlh kız yıllardır hasretini çektiğim evladım gelir bulur beni burdan da yazarım hamileyim diye inşlhh nerde varsa cümle isteyene nasip etsin yaradan....

çeşmi gözünaydın şekerim güzel not almışsın
yarın inşlh sağlıkla geçer ameliyatın ....

Teşekkür ederim Nurdancım, senin pozitif enerjin yeter Evde de çalışıyorum zaten, bayramdan önce ne kadar yapabilirsem kardır
Sayma işine ben de iki gündür dikkat ediyorum kendimce, tabi bana az geliyor, senin Ramazandan sonra nasıl olur bilemiyorum o yüzden Çok kasmaya gerek yok bence, zaten kitapta kendisi de diyor, yetmiyorsa her birini bağımsız olarak artırabilirsiniz, doyuyorsanız da -1 yapabilirsiniz diye. Benim takıldığım asıl nokta porsiyonlar, benim porsiyon ölçüm biraz fazlaymış galiba Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra azaltmaya çalışıyorum Bir de 53333 hesabına göre, onun söylediği porsiyon miktarlarıyla kalori hesabı yaptım kabaca, 1190 çıktı, bu da epey düşük bir kalori aslında. Hele spor da yapılıyorsa mutlaka kilo verilir. Bu kalori düşük çıkınca biraz rahatladım açıkçası, biraz kaçırmanın çok zararı olmaz diye düşündüm

Yok yok bence de gitsin de önemli olan o Sadece emek sarfedince de gitsin lütfen
Bayram benim için, sıcak, kalabalık, yoğun, yorucu olacak kesinlikle. Tatil olarak bakmıyorum olaya zaten, o anlamda rahatım, şükretmek lazım, başka zaman izin kullanabiliyorum nasıl olsa, bayramda da böyle olsun Zaten eşime diyorum bayramdan sonra işleri biraz yoluna koyalım, bir haftasonu günübirlik denize gidip yorgunluk atalım diye İkimiz de farkındayız yani bayramda yorulacağımızın Misafir çok olur, ayrıca dışarda hava çöl sıcağı olur, o yüzden kendimi dışarı atmam zor görünüyor ama en azından akşamları 1 saat bile olsa eşimle yürüyüşe çıkalım diyoruz. Evin etrafı müsait o açıdan, hem dondurma da yeriz böylece
Daha önce saçını kestirip sonra da ağladıysan acele etme kuzu, sakin sakin karar ver, demek ki sen uzun saçı seviyorsun, hem şimdi part time çalışıyorsun nasıl olsa, bırak biraz daha uzun kalsın

Sağol canım benim, bugün tatil günün, benim yerime de dinlen, yayıl Fotoğraf koyarım canım da epey uğraştırıyor buraya yüklemek malum, bir de çoğunlukla cepten giriliyor, görmek te zor oluyor, ben de bir ara whatsuptan atayım olmazsa. Hatta İstanbulda çekildiğim elbiseli fotoğrafı da yollarım Bu arada Nurdaaaaannnn ben de görmek istiyorum elbiseli fotoğrafını yaaaa

O yağmurdan biraz buraya alabilir miyiz şekerim, yanıyoruz bir burada yanıyoruz, hatta dur buraya yollama Antep'e yolla yağmurlu havayı, çok makbule geçer
Yeni cicilerini güle güle kullan, dediğim gibi saçını kestirme konusunda da acele etme, bak yeni cicilerin de geldi, kullan güzel güzel onları
Senin bayram tatil modunda geçecek anlaşılan, iyi eğlenceler canım

Senin patron evlere şenlik valla Doğacım Allah kolaylık versin

Canım az önce yazdım Esoşa da whatsuptan atmaya çalışayım ben size Benim işleri boşver sen gülüm, elimden geleni yapıyorum, biter mi bitmez mi bilmiyorum, yani rutin bir iş değil ki tarih vereyim ama son teslim tarihi var işin, ona yetiştirmeye çalışıyorum. Daha bununla uğraşırken dün akşam üstü yeni bir iş çıktı mesela, onun da son teslim tarihi 28 ağustos, bir başka projemiz vardı onu da 15 ağustosa yetiştireceğiz, daha sayarım yani ama saydıkça gözümde büyüyorlar, o yüzden vakti geldikçe düşünüyorum:18: Bir dokun bin ah işit oldu ama idare et artık Yakınmayı sevmem biliyorsun, sağlık olsun, huzur olsun işler halledilir bir şekilde

Geçmiş olsun canım, ne oldu annene? Ciddi bir şeyi yoktur inşallah. Acil şifalar dilerim. İşyerine çok hevesle başlamıştın biliyorum, adı bile senin için özeldi, o yüzden bu duruma üzüldüm canım ama bu durumda en uygunu böyle olması gibi görünüyor, hayırlısı olsun. Önce sağlık, o olmadan hiçbirşey olmuyor, burası kapanır ilerde çok daha güzelleri olur, hayat ne getirecek bilinmez canım

Güzel tanımlama olmuş, çocuk sevmek istediğimde tam sevmelik bir çocuk var hakikaten Sevimli bir köpekleri de var aslında ben uzaktan sevmeyi tercih ediyorum Tenis oynarız muhtemelen ara ara ama çalışma saatleri yoğun komşumun, o yüzden ayarlamak kolay olmayabilir, bakalım artık

Tekrardan geçmiş olsun Serapçım, acil şifalar dilerim, haberlerini bekliyoruz

Aksaray yol ayrımını görüyoruz canım güzergahta, oradan geçmiyoruz, teklifin için teşekkür ederim canım, belki dönüşte daha uygun olabilir bilmiyorum, yalnız olsam uğrarım ama eşim olunca kaptan o malum

Geçmiş yaptıktan sonra hepimize güzel bir gün diliyorum kızlar, ben yine yoğun çalışmaya gömülüyorum, fırsat bulursam uğrarım yine

bu alıntıya cevap yazıldıktan sonra hemen resim yollanacak neslişim, unutmuşum ben seni kusura bakma

kalori olarak bana da azdır gibi geliyor, hatta geçen esra ya da demiştim normal diyetisyenlerin listesinde günde 5 dilim sırf ekmek var zaten, onun dışında çorba ve makarna da veriyorlar, hatta diyet biskuvi bile veriyorlar toplamda sayı 10 a çıkıyor ama bunda 5 arada baya fark var yani öbürleri güzel ama, yani meyve de 3 ideal, ama bana yoğurt ve protein yetmeyebilir bakalım ramazandan sonra bi ayarlama çekecem inşalah

sporla da yapılırsa dedigin gibi baya kilo verilir, ama ben yarın dizimden doktora gidecegim için mustakbel spor gelecegimle ilgili henuz yorum yapamıyorum bakalım doktor kararına göre bayramdan sonra düşünürüz bu durumu

Saol bitanem teşekkür ederim saç mevzusunu konuşmuştuk bugün bal köpüğünde karar kıldın mı ?

Hımm e o zaman uzat kuzum sen de saçlarını bana sanki kısa daha rahat olur gibi geliyor ama topuz yapma çaısından uzun daha iyi tabi.O zaman o kitabı bayramdan sonra okursun anlaştık

Canım haftaya bildirim de liste de olmasın.Bayram arifesinde liste yapacak vaktim olmaz benim.Hem de bayram tatili olsun bizlerede.Bir hafta liste yok yani

Teşekkür ederim,umarım artıyla dönmem :26:

Doğacım ; artık yoğun olacaksın,buna da zamanla alışacağını düşünüyorum.Benim işleri bilirsin her zaman çok yoğun oluyorum.Ama şikayetçi değilim çünk alıştım.Hatta boş kalınca sıkılıyorum.O derece yani.Sende en kısa sürede bu yeni düzene ayak uydurursun.

Annene çok üzüldüm Rabbim şifasını versin.Herşeyden önemlisi onun sağlığı.Tabi ki lokantaya da üzüldüm ama annen kötü olacaksa yapacak bişey yok.Kısmet birazcık bu işler.Gönül ister ki devam etsin.Deidiğim gibi inşallah annen iyi olurda hiç bunları konuşmayız.Yeni işyeri açmak heleki bir lokantaysa hevesini çok iyi bilirim.Babama defalarca hevesle işyeri açtık ama saolsun sonu hep hüsran oldu.Sizin ki gibi sağlıkdan olsaydı sesim çıkmaz asla üzülmezdim.Amannn neyse konuşmuyayım şimdi.Dualrım annenle heleki yarın Leyli kadir.Unutmucam kuzummm.

Bu arada şu konuya da açıklık getireyim.Buraya yazmak sana kalmış canım hepimiz seni seviyoruz,özlüyoruz.Ama hayat bu koşuşturmalı geçiyor.Vakit bulamadığın zamanlarda yazamyabilirsin.Seni yanlış anlıcak ya da yargılayacak değiliz.Gir bir selam ver,geçmiş falan yapma.Yani nasıl istersen nasıl vakit bulursan öyle takıl.Anlatştık mı

Tabiki de olur canım gel zaten sana soracaklarım bir doluuuu :26:

Peki imam hatipten sonra ilahiyatla mı devam edeceksin ? Başarılar bu arada canım aöf okumak zordur tebrik ederim.

Aminn inşallah kuzumm

Neslican önce nazarımı koyayım bişey söylemek istiyorum.Yani eşinle senin aranızdaki ilişkiyi çok takdir ediyorum.Etrafımda o kadar sorunlu evlilik var ki .Bir de biliyorsun kötü bir tecrübem de var.Sizi böyle gördükçe diyorum ki var yaa şu yarım kürede böyle güzel insanlar da var.Asla kimse yanlış anlamasın.Elbette herkes evliliğinin çok güzel gitmesini ister .Ya da ne bileyim siz de eşinle ayrı düşebiliyorsunuzdur.Evlilik bu sonuçta.Ama benim ne demek istediğimi anladın değil mi ? Örnek gösterilebilecek bir çiftsiniz.Tabi ki bu sizin sayenizde olmuştur.Tebrik ediyorumm Allah daim etsin mutluluğunuzu diyorum.Ha bir de darısı Nurdanıma ve bana diyorum

Bu güzel çift eminim bayramdan sonraki kısa tatilin tadını en güzel şekillde çıkarıcaklardır

Tamam kuzu whatsapptan resim bekliyorum o halde dene bakalım aa bak yeni aklıma geldi whatsapp kullanmıyorsan faceden de atabilirsin.

Teşekkürler balım inşallah güzel geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…