- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
emiyo canım ama geceleri malum dişlerimiz cıktığı için ısırmayı öğrenmiş oyun istiyo emme yerine ısırmayı tercih ediyo o da benim canımı acıtıyo..bayrama hafifler herhalde 10 gün fazla yorma dedi ayağını.hastanede kalmayacakmışım 15 dakikalık iş lokal anestezi uygulayacaklarmış...Anladim canim.tamam haberlesiriz ins. Simdiden kolay gelsin en kolay sekilde atlatacaksin ins.oglusun emiyor muydu canim.yaninda mi olacak.rekafatcin kim olacak.bayramda ustune basabilecekmiymissin. Kac gun kalirmissin tahminen hastanede.konu saglik olunca cenem dustu cok soru sordum kusura bakma canim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
misafir değil ki canım evin kızı sayılır..kuzenim amca kızı 20 yaşında evlendirsen bir dakika durmaz ama işe sıra gelince ortadan kayboluyoAhhh en sevmedigim misafir turu.ne diyim canim sabir sabir diyorsundur o an sanirim. Sahsen ben oyleymdir bayramda bari yuk olmazlar yeni operasyon gecirmis oldugunu unutmazlar ins
[TABLE="class: Grid, width: 0"]
[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.9[/TD]
[TD]-500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]doğa[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]105.5[/TD]
[TD]105.3[/TD]
[TD]-200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesminaz[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]76.3[/TD]
[TD]75.9[/TD]
[TD]-400 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78.3[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ynga[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]-1.5 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi Ynga Tebriklerrrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
Serapcım ; geçmiş olsun canım inşallah geçecekte.Haberlerini bekliyoruz.Rabbım şifa versin...Gelen giden de baya var dikkat et kendine.
kızlar bu arada sizlere söyledim mi hatırlayamadım ama kpss den 71 almışımresmen şok oldum puanı görünce ben 50 bile alamam diyordum ama bekledigime göre super bir puan gelmiş hala devlette çalışma gibi bir düşüncem yok, ama eger bu kararım 2 yıl içerisinde değişirse en azından başvuru yapabilecek puana sahibim eger 2 sene içinde özelden agzımın payını alırsam da 2 sene sonraki sınava asılıp da çalışsam baya iyi bişeyler çıkacak demek ki benden paylaşmak istedim sizlerle canlarım, ilgilenmiştiniz hepiniz benim sınavımla sağolasınız
kızlar ıyı geceler nasılsınız. ben bu hafta cok yogunum bugun uc kez wc gıtmek dısında full calıstım yarın da oyle olacaga benzıyor daha dogrusu bundan sonrakı hayatım hep boyle olacak goruntu o yanı. regl olacagım dıye sahura kalkmadım su bıle ıcmedım ama baktım bır sınyal yok oyuzden oruca nıyetlendım ama hem cok acıktım hem cok susadım ıs cıkısı carsıda ıslerımı halletmek ıcın de baya yuruyunce dılım bır karıs oldu valla.
kızlar annem rahatsız. dua edın olur mu. kullandıgı ılaclar cok agır. cok sersemlestırıyor kadını. boyle devam ederse hıc kar edemeden onca emek vermısken hem de daha borcu dururken devretmek zorunda kalacagız baska ıle ıdare etmek mumkun degıl. bır suru sebebı var ıste. hayırlısı artık hem annem ıyı olsun hem de ıslerımız ıyı olsun ıns. buaralar hersey ust uste gelıyor ıs sorumlulugum da cok arttı artık zaten 6 gun calısıyorum oyuzden buraya cok adopte olamıyorum aklım hep baska yerlerde. fazla kalamazsam ya da bazı gunler gıremezsem kusura bakmayın odaklanamıyorum cogu konuya.
kendınıze ıyı bakın kocaman opuyorum
ben geldim herkese hayırlı geceler kızlar..
bugün dr.ye gittim hazırlıklı gitseymişim saat 3 te ameliyata alacaktı dr ama ben kabul edemedim hem oruçluydum hemde bayrama hallemem gereken işler vardı onları halletmem gerekti..yarın ameliyat var..ama saat kaçta bilmiyorum büyük bir operasyonu varmış ona göre teyzem haber edecek gidecem hastaneye...operasyon 15 dakikalık iş dedi hastanede yatış vermeyecekmiş..1-2 saat tutar göndeririz dedi..ama 10 gün ayağının üstüne fazla durmayacan ayağı yormayacan dedi..benden havadisler bu kadar..şimdi accık geçmiş yapayım
nurdan tebrik ederim kuzum..bak 50 bile alamam diyodun..sınav zor diyordun..çalışmadan bu puanı aldıysan accık çalışsaydın demekki istediğin puanı kolaylıkla alabilirdin...
Ayyy neden şikayetçi olayım şekerim, tersine çok hoşuma gidiyorŞimdiye kadar Nesliş, Nesli, Neslişah versiyonlarını duymuşluğum vardı ama Neslican'ın yaratıcısı sensin, çok ta güzel bence
Sayma işi kesinlikle bize göre, çünkü sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyoruz, kısa sürede olsun diye uğraşmıyoruz, verdiğimiz kiloyu korumak istiyoruz. Başta tam uyamasak bile bu sayılara zamanla alışırız, azaltırız diye düşünüyorum. En azından her besin grubundan almaya çalışıyoruz böylece
Şimdilik enerjini alıyorum o zaman canım, bana çok lazım çooookAslında Temmuz sonunda teslim etmem gereken iş çeviri işi bir bakıma, uluslararası bir kitabı Türkçeye çeviren bir ekip içindeyim, ben de bir bölümü çeviriyorum, tabi işin içinde sadece ingilizce olmadığı için çok yoruyor beni. Tanımlamaları ve terimleri Türkçeleştirmek gerekiyor. Metin kısmını bitirdim ama şekiller ve tablolar duruyor, ayrıca kontrol edip düzeltmem gereken yerler var ve sürem çok az kaldı. Neyse, coştum birden, nasıl bunaldıysam artık O yüzden enerjin için teşekkür ederim canım, çok hayra geçti
Tekrardan hoşgeldin canımGüzel haberlerini buradan alırız inşallah Derslerinde de başarılar dilerim Bayramdan sonra daimi olarak bekliyoruz seni
Geçmiş olsun canım, ne oldu bakayım sana? Yediğin birşey mi dokundu acaba? Bugün nasılsın, daha iyisindir inşallah. Regl olsaydın iyi olurdu canım, inşallah tatile gitmeden olursun da rahat edersin
Yaa çocuğu çok sevdim gerçekten, maşallah lahana bebekler gibiKucağımdan indirmedim neredeyse Komşularımızı da sevdik hem, arada görüşürüz artık Ayrıca kadın tenis oynuyormuş, bizi oynarken görmüş birkaç kere, oynayalım dedi, ben de bayıldım tabi, bayramdan sonra bir aksilik olmazsa ayarlayıp oynayacağız
Antep'e gidip kilo almadan dönmek zaten çok zor, elimden geleni yapacağım ama bakalım inşallah başarılı olurumSenin işin zor şekerim Allah kolaylık versin, açık büfeye dayanmak pek mümkün olmuyor ne yazık ki Ama her zaman olmuyor böyle şeyler, senin rahatlamaya ve dinlenmeye ihtiyacın var, o yüzden bence tatildeki birkaç gün canının istediğinden ye, kendine izin ver, dönüşte de mutlu, dinlenmiş olarak tam gaz dikkat etmeye başlarsın, hatta belki hep beraber sayarız o zaman
Eşimin ailesine kalsa gelinlik beklerler canım ama ben orta yolu bulmaya çalışıyorum. Bir de işten kaçmam ama kalabalıkta benim elim ayağım birbirine dolaşıyor, her kafadan bir ses çıkıyor, o yüzden birşey yapamıyorum da. Zaten bu bayram çalışmam da gerekecek, bakalım nasıl olacak, göreceğiz:44: Eşim iyi Doğacım, babasıyla çok yakın bir ilişkisi yoktu zaten, o yüzden çok etkilenmiyor, o da bunalıyor kalabalıktan, o yüzden oradayken ana sorunumuz sıcak ve kalabalık olacak:18:
Kesinlikle bu tatil sana çok iyi gelecek, güneş görme şansın varsa değerlendir lütfen, güneşten kaçma, termal su da şifa olsun inşallah sana3-3.5 saat yakınmış, severseniz arada fırsat bulunca yine gidersiniz Konya aktarmalı olacak yolculuklarınız, eşinle yalnız gitmiyordunuz değil mi, kayınvalidenler de geliyordu yanlış hatırlamıyorsam:44:
Canım biz de Cumartesi günü sabah 04-05 gibi yola çıkmayı planlıyoruz, dolayısıyla karşılaşmamız zor görünüyor, yoldayken mesajlaşırız, belki ters yönlerde rastlaşıp el sallarız arabalardan
Ellerine sağlık Esoşum, pek güzel bir tablo olmuş+ olmaması da çok motive edici ayrıca Ben kilo verdiğime şaşırdım açıkçası, pek dikkat ettiğim söylenemez, spor zaten yok, bir de çok hareketsizim, bu vücudu anlamak mümkün değil valla, dikkat ederim, gün aşırı deli spor yaparım, üstüne kilo alırım, böyle hiçbirşey yapmadan kilo veririm. Neyse ama bugünden itibaren dikkat ediyorum ben de
Nilgüncüm tebrik ederim, çok güzel kilo vermişsin, önceki hafta regl de olsan yine de dikkat etmişsin demek ki, bu alkışlar benden sana gelsin
Ayyy bence de bayramda çalışmayayım canım yaaa, ama çok zor görünüyor, gidene kadar maksimum verimlilikte çalışmaya çalışacağım ama araya başka işler de giriyor sürpriz olarak, o yüzden elimden geleni yapacağım ama bayramda az ya da çok çalışmam lazım. Zaten Anteptekilere de söyledik, eğer uygun olup çalışamazsam Cumartesi yerine Perşembe günü döneceğiz.
Bayramda çok kalabalık olacağını düşünüyoruz biz de canım, daha yeni çünkü, taziyeye gelemeyenlerden gelenler olur, daha önce gelenler bayramlaşmaya gelir, alışkın olmadığım için zor geliyor kalabalık, yoksa problem değil de. Eltilerim ve görümceme iletirim mesajını zevkle
Canım, senin saçların da çok güzel, ama kısa saç candır diyeyim senin deyiminleÇok pratik, kullanımı rahat, sana da çok yakışır bence, çok güzel bir yüzün var, ne yapsan yakışır, bayramdan sonra yeni imajınla göreceğiz o zaman seni, hadi bakalım, merakla bekliyorum
Ayyy neden şikayetçi olayım şekerim, tersine çok hoşuma gidiyorŞimdiye kadar Nesliş, Nesli, Neslişah versiyonlarını duymuşluğum vardı ama Neslican'ın yaratıcısı sensin, çok ta güzel bence
Sayma işi kesinlikle bize göre, çünkü sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyoruz, kısa sürede olsun diye uğraşmıyoruz, verdiğimiz kiloyu korumak istiyoruz. Başta tam uyamasak bile bu sayılara zamanla alışırız, azaltırız diye düşünüyorum. En azından her besin grubundan almaya çalışıyoruz böylece
Şimdilik enerjini alıyorum o zaman canım, bana çok lazım çooookAslında Temmuz sonunda teslim etmem gereken iş çeviri işi bir bakıma, uluslararası bir kitabı Türkçeye çeviren bir ekip içindeyim, ben de bir bölümü çeviriyorum, tabi işin içinde sadece ingilizce olmadığı için çok yoruyor beni. Tanımlamaları ve terimleri Türkçeleştirmek gerekiyor. Metin kısmını bitirdim ama şekiller ve tablolar duruyor, ayrıca kontrol edip düzeltmem gereken yerler var ve sürem çok az kaldı. Neyse, coştum birden, nasıl bunaldıysam artık O yüzden enerjin için teşekkür ederim canım, çok hayra geçti
Tekrardan hoşgeldin canımGüzel haberlerini buradan alırız inşallah Derslerinde de başarılar dilerim Bayramdan sonra daimi olarak bekliyoruz seni
Geçmiş olsun canım, ne oldu bakayım sana? Yediğin birşey mi dokundu acaba? Bugün nasılsın, daha iyisindir inşallah. Regl olsaydın iyi olurdu canım, inşallah tatile gitmeden olursun da rahat edersin
Yaa çocuğu çok sevdim gerçekten, maşallah lahana bebekler gibiKucağımdan indirmedim neredeyse Komşularımızı da sevdik hem, arada görüşürüz artık Ayrıca kadın tenis oynuyormuş, bizi oynarken görmüş birkaç kere, oynayalım dedi, ben de bayıldım tabi, bayramdan sonra bir aksilik olmazsa ayarlayıp oynayacağız
Antep'e gidip kilo almadan dönmek zaten çok zor, elimden geleni yapacağım ama bakalım inşallah başarılı olurumSenin işin zor şekerim Allah kolaylık versin, açık büfeye dayanmak pek mümkün olmuyor ne yazık ki Ama her zaman olmuyor böyle şeyler, senin rahatlamaya ve dinlenmeye ihtiyacın var, o yüzden bence tatildeki birkaç gün canının istediğinden ye, kendine izin ver, dönüşte de mutlu, dinlenmiş olarak tam gaz dikkat etmeye başlarsın, hatta belki hep beraber sayarız o zaman
Eşimin ailesine kalsa gelinlik beklerler canım ama ben orta yolu bulmaya çalışıyorum. Bir de işten kaçmam ama kalabalıkta benim elim ayağım birbirine dolaşıyor, her kafadan bir ses çıkıyor, o yüzden birşey yapamıyorum da. Zaten bu bayram çalışmam da gerekecek, bakalım nasıl olacak, göreceğiz:44: Eşim iyi Doğacım, babasıyla çok yakın bir ilişkisi yoktu zaten, o yüzden çok etkilenmiyor, o da bunalıyor kalabalıktan, o yüzden oradayken ana sorunumuz sıcak ve kalabalık olacak:18:
Kesinlikle bu tatil sana çok iyi gelecek, güneş görme şansın varsa değerlendir lütfen, güneşten kaçma, termal su da şifa olsun inşallah sana3-3.5 saat yakınmış, severseniz arada fırsat bulunca yine gidersiniz Konya aktarmalı olacak yolculuklarınız, eşinle yalnız gitmiyordunuz değil mi, kayınvalidenler de geliyordu yanlış hatırlamıyorsam:44:
Canım biz de Cumartesi günü sabah 04-05 gibi yola çıkmayı planlıyoruz, dolayısıyla karşılaşmamız zor görünüyor, yoldayken mesajlaşırız, belki ters yönlerde rastlaşıp el sallarız arabalardan
Ellerine sağlık Esoşum, pek güzel bir tablo olmuş+ olmaması da çok motive edici ayrıca Ben kilo verdiğime şaşırdım açıkçası, pek dikkat ettiğim söylenemez, spor zaten yok, bir de çok hareketsizim, bu vücudu anlamak mümkün değil valla, dikkat ederim, gün aşırı deli spor yaparım, üstüne kilo alırım, böyle hiçbirşey yapmadan kilo veririm. Neyse ama bugünden itibaren dikkat ediyorum ben de
Nilgüncüm tebrik ederim, çok güzel kilo vermişsin, önceki hafta regl de olsan yine de dikkat etmişsin demek ki, bu alkışlar benden sana gelsin
Ayyy bence de bayramda çalışmayayım canım yaaa, ama çok zor görünüyor, gidene kadar maksimum verimlilikte çalışmaya çalışacağım ama araya başka işler de giriyor sürpriz olarak, o yüzden elimden geleni yapacağım ama bayramda az ya da çok çalışmam lazım. Zaten Anteptekilere de söyledik, eğer uygun olup çalışamazsam Cumartesi yerine Perşembe günü döneceğiz.
Bayramda çok kalabalık olacağını düşünüyoruz biz de canım, daha yeni çünkü, taziyeye gelemeyenlerden gelenler olur, daha önce gelenler bayramlaşmaya gelir, alışkın olmadığım için zor geliyor kalabalık, yoksa problem değil de. Eltilerim ve görümceme iletirim mesajını zevkle
Canım, senin saçların da çok güzel, ama kısa saç candır diyeyim senin deyiminleÇok pratik, kullanımı rahat, sana da çok yakışır bence, çok güzel bir yüzün var, ne yapsan yakışır, bayramdan sonra yeni imajınla göreceğiz o zaman seni, hadi bakalım, merakla bekliyorum
canım yedıgım bırsey mı dokundu usuttum mu stresten mı bılmıyorum ınan. bu hafta uc kez tekrar ettı aynı sey. regl tum sınyallerı yaktı ama kavusamadım kendısıne. tatılden once olsaydı valla super olurdu bakalım artık ne zaman.
canın cocuk svemek ıstedıgınde elının altında bır cocuk, tenıs oynamak ıstedıgınde de bır arkadas bulman kolay olacak canım. super valla. ıkısı bırarada super bır paket olmus
benım esım de kalabalık sevmez. benım de moduma gore degısır pek sevdıgım soylenmez ama genelde yanı. oyuzden bayramdan sonra ıns bıryerlere kacabılırsınız basbasa canım. bayram da dınlenemeyeceksınız gıbı gorunuyor
bugün dr.ye gittim hazırlıklı gitseymişim saat 3 te ameliyata alacaktı dr ama ben kabul edemedim hem oruçluydum hemde bayrama hallemem gereken işler vardı onları halletmem gerekti..yarın ameliyat var..ama saat kaçta bilmiyorum büyük bir operasyonu varmış ona göre teyzem haber edecek gidecem hastaneye...operasyon 15 dakikalık iş dedi hastanede yatış vermeyecekmiş..1-2 saat tutar göndeririz dedi..ama 10 gün ayağının üstüne fazla durmayacan ayağı yormayacan dedi..benden havadisler bu kadar..şimdi accık geçmiş yapayım
emiyo canım ama geceleri malum dişlerimiz cıktığı için ısırmayı öğrenmiş oyun istiyo emme yerine ısırmayı tercih ediyo o da benim canımı acıtıyo..bayrama hafifler herhalde 10 gün fazla yorma dedi ayağını.hastanede kalmayacakmışım 15 dakikalık iş lokal anestezi uygulayacaklarmış...
misafir değil ki canım evin kızı sayılır..kuzenim amca kızı 20 yaşında evlendirsen bir dakika durmaz ama işe sıra gelince ortadan kayboluyo
esramm ellerine sağlık canım..önce ynga yı sonra herkesi tebrik ediyorum..bu haftada hiç artı yok...Maşallah diyelim hep böyle eksili listelerimiz olur..
sağol canım haber ederim yarın..bu saatten sonra gelen gidenle pek fazla uğraşamayacam zaten...
nurdan tebrik ederim kuzum..bak 50 bile alamam diyodun..sınav zor diyordun..çalışmadan bu puanı aldıysan accık çalışsaydın demekki istediğin puanı kolaylıkla alabilirdin...
inşlh bayramdan sonra burdayım tatlım...Cemrecigim hosgeldin canim.seni de aramizda gormek cok mutlu etti beni.bayramdan sonra daha sık gorusuruz derslerin nasil tedavi ne asamada. Hersey yolunda mi. Kilonu da korumussun. Tebrik ederim canim. Kendine iyi bak bayramdan once gorusemeyiz belki oyuzden simdiden iyi bayramlar diliyorum
evet bakalım yeni yıla yeni aile ferdimle mi giricem cnm :18:Yaz sonu senin icin onemli gelismeler olacak desene canim.hadi hayirli artik. İns bu kez gobusunde bebisinle gireceksin yeni bir yila. Yeni bir hayata baslayacaksin ins ins canim
esracım bayramdan sonra listeye bende talibimmmmmmmmmmmm[TABLE="class: Grid, width: 0"]
[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]67.4[/TD]
[TD]66.9[/TD]
[TD]-500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]doğa[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]105.5[/TD]
[TD]105.3[/TD]
[TD]-200 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesminaz[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]76.3[/TD]
[TD]75.9[/TD]
[TD]-400 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]78.3[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ynga[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]-1.5 kg[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Haftanın birincisi Ynga Tebriklerrrrrrr:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
acıköğretim imam hatip okuyorum senede 3 defa sınavımız oluyor onların sonuncusu olucak bu sınav cnmDoğacım ; 5333 te senin ne kadar yemen kitapta yazıyordur muhakkak kitap işte kalmış bakarım ben ona.Sende bir an önce başla şu kitaba.Hakvereceksin bize.Saç köpüğü almışsın kesinlikle doğru tercih.Sana ve nesliye çok yakışır.Dalgalı saçta mükemmel duryor.O fenalaştığım gün annem ısrar etti kalk yap spor diye açılırmışım ama yapamadım çünkü ayağı dahi kalkamıyordum.
Nurdanım ; bu sene ramazanda sen bizim yerimize de gezdin valla.Ohhh içim açıldı.Aile yemekleri tam benlik canım ve anladığım kadarıyla da senlikte.Heleki küçük arkadaşlar varsa tam bal kaymak.Kpss ile ilgili ben mat bilmiyorum canım.Ondan yapamıyorum.Hiç gideri yok yani.Sözde tm çıkışlıyım ama senelerdir edebiyattan başka bir şey bilmedim ki ben.Hepsi püffff uçmuş.Bu arada güllaç için afiyet olsun diyorumm.Ramazanın ilk güllacıydı değil mi
Serapcım ; geçmiş olsun canım inşallah geçecekte.Haberlerini bekliyoruz.Rabbım şifa versin...Gelen giden de baya var dikkat et kendine.
Zülayha ablam ; hiç unutur muyuz seni bizz? Zaten faceden sürekli takip halindeyim.Görüyorum sen pek yakıştın tatile yaa :) Hem de kilonu korumuşsun alkışlıyorum valla.Gerçi yalan yok senden beklediğim bir şeydi bu.Hep kontrollüsün çünkü.
Neslicanım;bayramda çalışma yaaaalma pc yi götürme anteplerde.Kalsın o izmirde.Ama bayramdan sonra rahatlatacaksa seni mecbur alacaksın.Gerçi sizin oralarda varmıdır bilmem ama bizim buralarda biri öldüğü zaman gelen ilk bayrama kara bayram denir.Herkesler o eve gelir bayramlaşmaya.Büyük küçük farketmez.Yemekler tatlılar ikramlar falan çok kalabalık olur.Sizin de öyle olursa fırsat bulabilirmisin ki? İnşallah daha sakin geçer de biraz dinlenip gezebilirsin.Gerçi yoğun olurum diye yazmışsın ama eltilere ve görümcelere selam olsunn.Bizim hatun yoğun çalışıyor yormasınlar onu Bir şey daha diyim senin saçların ben de olsa inan bende hiçbişey yapmazdım.Çok havalı yaaa.Hatta biliyomusun senle nurdana baka baka bayramdan sonra saçımı kısa kestirmeye karar verdim.Kaynaklar çıkacak çıt çıt olacak.Saçlarım bob model kesilecek.Bakk nasılda heves ettim size.
Cemrem ; hoşgeldin canımm seni burda görmek ne güzel yaa.Dğer topikteki menülerin hala aklımda.Güzel de kilo verdin tebrik ederim.Canım sene sonu sınavı ne ? Sen üniversite okumuyor muydun ? Yanlış hatırlıyorsam düzelt lütfen.Bu arada tüp bebek ekim gibi olacakmış inşallah.Hadi bakalım hep birlikte bu süreci takip edicezz.Rabbim yukarıda ; yardımcın olsun...
Nilgüncüm ; haftasonu girmemişsin tabi ikizlerden fırsat kalmamıştır.Yarın sabah görürsün muhtemelen.Nasılsın herşey yolunda mı ?Sen bayramda ne yapıyorsun ?
kızlar bu arada sizlere söyledim mi hatırlayamadım ama kpss den 71 almışımresmen şok oldum puanı görünce ben 50 bile alamam diyordum ama bekledigime göre super bir puan gelmiş hala devlette çalışma gibi bir düşüncem yok, ama eger bu kararım 2 yıl içerisinde değişirse en azından başvuru yapabilecek puana sahibim eger 2 sene içinde özelden agzımın payını alırsam da 2 sene sonraki sınava asılıp da çalışsam baya iyi bişeyler çıkacak demek ki benden paylaşmak istedim sizlerle canlarım, ilgilenmiştiniz hepiniz benim sınavımla sağolasınız
yarın inşlh sağlıkla geçer ameliyatın ....ben geldim herkese hayırlı geceler kızlar..
olur mu öyle şey birincilik senin hakkın, ödem veya başka bişey o kiloda çıkmışsın sonuçta, bence gayet başarılı tekrar tebrik ederim
valla sorma canım çok şaşırdım bende puanımahiç beklemiyordum biliyorsun, telefon kulubesinde halay çeken şairleri görünce sınavda baya şaşırmıştım eger 2 seneye ozel sektorde işler istedigim gibi olmazsa demek ki çalışırsam bu işi başaracam diye baya da moral oldu bana
çeviri de terimler olmasaydı yardımcı olurdum canım, hiç olmazsa yattıgım yerden bi işe yarardım, ama söz konusu mesleki terimler olunca saygılarımı sunuyor ve sana kolaylıklar diliyorum canım
sayma konusu da ramazanda iyi geldi bana 6 saat içerisinde baya bişeyler yiyebildim ama bayram sonrasında bunu bütün güne yayınca nasıl bi sonuçla karşılaşacam, yetecek mi yetmeyecek mi o zaman görecegiz asıl
Valla neslicim gitmiş yaa ona bakarım ben.Ne diyorduk eksi eksidir.Ama haklısın bazı haftalar deli gibi uğrassakta gitmiyor gram anlamıyorum yaa.Şu vücudun şifresini çözemedik gitti
Aanlaşılan kalabalık ve yoğun bir bayram olacak.Ama olsun neslicanım senin bu durumuda olumlu hale çevireceğine eminim.Hem antep çok güzel bir şehirmiş.Tarih kokan yerleri bir başka severim ben ...Maneviyatı yüksek olur.Elinden geldiğince at kendini dışarı.
Kesinlikle haklısın neslicanım dur bakalım nasıl olacak saçlarım daha öncede kesmiştim tam 2 sene ağlamıştım uzaması için çok mu çabuk unutyorum yaaa
Pazartesi çalışan arkadaşıma selam olsun.Bugün bende senin gibi acayip yoğundum.Heleki parttime olduktan sonra 2 günün işini tek güne sığdırmak oldukça zorluyor ama şükrolsun tabi.
Ben sana eteği çok yakıştırıyorum heleki kot etek favorim.Müsait vaktinde foto eklermisin ? Merak ettim
Kolay gelsin balım
Selam ballarım ;
Size işyerimden bildiriyrum.Acayip yoğun bir gün geçirdim.Evrakların içinde boğuldum.Parmaklarım ağırdı şu pc klavyesinden ama bitti şükür.Yarın yatışşşş
Bugün burda hava çok kapalı üşüyorum hattatamda açık sandalet giymişim yağmur var
Ha bu arada yeni cicilerim geldi maşalar şimdidlik güzel görünüyor asıl deneme evde olacak.
Benim bayram planım ablamlara gitmek olacak.Annem de gelecek.Eniştem bizi doğubeyazıta götürecek.Tarihi yerleri gezeceğiz.Piknik falan da yaparız.Bir gün evde oturur misafir kabule ederiz.Ablamla çıkarım dolaşırım zaten en büyük keyif o.Bir de yiğenim var dünyalar tatlısı onunla da plan yaparım.Benimle tek çıkmaya balıyor cadı henüz 8 yaşında herşeyi yapıyoruz onunla.
Yani ben bir an önce gelsin istiyorum bayram görüşmek üzere çıkıyorum ben iftara az kaldı malum kendimi eve atayım
ah cevırı dıyınce bana da gelıyorlar cunku patronum ıngılızcre bılmıyor ıngılızcenın mantıgını da anlamıyor onemlı bır musterıye bas saglıgı ya da ıs ıle alakalı stratejık bır konu hakkında kendısı musterıye bır maıl yollamak ıstıyorsa bana yaptırıyor sizden daha ıyı olmasın cok sevdıgım bır baska ahbamız daha vardır dıye cumlelerı en basıt cumlelerıdır. teknık olsa da sanırım sızlerın cevırısı daha az delı edıyordur sızı o yuzden
oooo benım en sevdıgım seyı gıymıssın sana cok yakıstırıyorum kot etegı canım. senı son gun boyle hatırlıyorum tam cıcı kız modunda. ay senı goresım geldı bak ha sımdı.
cuma gunune kadar bıtecek mı canım ıslerın ? yanı enazından acıl olanlar ?
kızlar ıyı geceler nasılsınız. ben bu hafta cok yogunum bugun uc kez wc gıtmek dısında full calıstım yarın da oyle olacaga benzıyor daha dogrusu bundan sonrakı hayatım hep boyle olacak goruntu o yanı. regl olacagım dıye sahura kalkmadım su bıle ıcmedım ama baktım bır sınyal yok oyuzden oruca nıyetlendım ama hem cok acıktım hem cok susadım ıs cıkısı carsıda ıslerımı halletmek ıcın de baya yuruyunce dılım bır karıs oldu valla.
kızlar annem rahatsız. dua edın olur mu. kullandıgı ılaclar cok agır. cok sersemlestırıyor kadını. boyle devam ederse hıc kar edemeden onca emek vermısken hem de daha borcu dururken devretmek zorunda kalacagız baska ıle ıdare etmek mumkun degıl. bır suru sebebı var ıste. hayırlısı artık hem annem ıyı olsun hem de ıslerımız ıyı olsun ıns. buaralar hersey ust uste gelıyor ıs sorumlulugum da cok arttı artık zaten 6 gun calısıyorum oyuzden buraya cok adopte olamıyorum aklım hep baska yerlerde. fazla kalamazsam ya da bazı gunler gıremezsem kusura bakmayın odaklanamıyorum cogu konuya.
canım yedıgım bırsey mı dokundu usuttum mu stresten mı bılmıyorum ınan. bu hafta uc kez tekrar ettı aynı sey. regl tum sınyallerı yaktı ama kavusamadım kendısıne. tatılden once olsaydı valla super olurdu bakalım artık ne zaman.
canın cocuk svemek ıstedıgınde elının altında bır cocuk, tenıs oynamak ıstedıgınde de bır arkadas bulman kolay olacak canım. super valla. ıkısı bırarada super bır paket olmus
benım esım de kalabalık sevmez. benım de moduma gore degısır pek sevdıgım soylenmez ama genelde yanı. oyuzden bayramdan sonra ıns bıryerlere kacabılırsınız basbasa canım. bayram da dınlenemeyeceksınız gıbı gorunuyor
esının ıyı olmasına sevındım canım. hem yaslı hem hasta hem de sıkı bır ılıskı olmayınca atlatması daha kolay olmustur aman esın ıyı olsun da gerısı bos. sen hepsıne gore daha karıyerlısın dıye bılıyorum senın ısın ve sorumluluklarının zamanı ve tabırı caızse gelınlıgı olmaz canım. kabullenmıs farketmıs olmalılar farketmedıyseler de salla gıtsın. sen esınle dolas ıslerını hallet canın ıstedıkce de yardımcı olursun astronat olsak da bızden gelınlık beklıyor resmen bu erkek tarafı. sınır oluyorum boyle durumlara. ha bır de tatılımızde ne dınlenmıs oluyoruz ne keyıf almıs hatta hasta donuyoruz esımın aılesıne gıdınce ben de hep aynı oluyorum kayınvalıdem ıs bırakmaz rahatımdır ama koy havası. kapı pencere her yer acık. yorgunluk da oluyor hıc yoktan. hep hasta oluyorum valla. kurban bayramında boyle gececek tatılım ve ıcımden hıc gelmıyor annemler yıllar yıllar sonra ılk kez kurban kesmeyı hatta bayramı akrabalar ıle gecırmeyı dusunuyorlar onlar gelırse 2 gun ancak kalırım kayınvalıdemlerde ve yırtmıs olurum.
sımartma benı sacıım basım deme oyle ya. utanırım bak ha. daha kot gomleklı resmı de cekınmedım bayramda yaparım artık ıns. neslıcıgım hanı aldıgım ayakkabı vardı ya. onu okadar cok severek gıyıyorum kı cok rahat bır ayakkabı. sankı yuruyus ayakkabısı. hıc yormuyor ayakları. gıyerken de senı ve duygu hatırlıyorum o keyıflı ıkı gunumuzu hatırlıyorum andım bugun ıkınızı de.
canım ben cumartesı aksama dogru aksaraydan ayrılacagım gunduz ısteyım yanı. aksaray yakınlarından gecersen beklerım. aynı sekılde persembe gunu de ıste olacagım ıse donmus olacagım aklında bulunsun oldu mu. guzergahınızı bılmıyorum ama yakınsa beklerım canım muhakkak.
evet canım kayınvalıdemı de goturecegız yanımızda. ona da sortlar falan aldım bakalım nasıl olacak. mahcup olacak cekınecek alıstıracagım artık kadıncagızı. sevmesem ıstemezdım asla boyle bırseyı. ama sagolsun ıyı bır ınsan ıyı bır kayınvalıde. bu termalı fazlasıyla hakedıyor garıbım
Teşekkür ederim Nurdancım, senin pozitif enerjin yeterEvde de çalışıyorum zaten, bayramdan önce ne kadar yapabilirsem kardır
Sayma işine ben de iki gündür dikkat ediyorum kendimce, tabi bana az geliyor, senin Ramazandan sonra nasıl olur bilemiyorum o yüzdenÇok kasmaya gerek yok bence, zaten kitapta kendisi de diyor, yetmiyorsa her birini bağımsız olarak artırabilirsiniz, doyuyorsanız da -1 yapabilirsiniz diye. Benim takıldığım asıl nokta porsiyonlar, benim porsiyon ölçüm biraz fazlaymış galiba Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra azaltmaya çalışıyorum Bir de 53333 hesabına göre, onun söylediği porsiyon miktarlarıyla kalori hesabı yaptım kabaca, 1190 çıktı, bu da epey düşük bir kalori aslında. Hele spor da yapılıyorsa mutlaka kilo verilir. Bu kalori düşük çıkınca biraz rahatladım açıkçası, biraz kaçırmanın çok zararı olmaz diye düşündüm
bu sefer de ben şarkı göndereyim sizlere hatunlar, bugun buna taktım çok da hoşuma gitti
http://www.youtube.com/watch?v=vfXbOysZwKE
oooooo ana kız bakım yapılmıs. saclar boyanmıs ohhhhhh sefanız olsun canım. ben de gıtmeden kas aldıracagım belkı sacımı da boyatırım dıplerım dıp olmayı coktan aştı gectı. boyatırım belkı.
canım ben gunluk bakımdan daha cok turbanın altında rahat olsun dıye aldım aslında brıyantın ve kopugu. artık saclarım cok kısa. oyuzden baglamak zor oluyor saclar uzun olunca topuz yapmak halıyle turbanı da duzgun yapmak daha kolay oluyor
yok yok hastayken en mantıklı sey ılık bır dus ve dınlenmek kesınlıkle.
canım, kıtabı okuayacagım ılk fırsatta ama yogunlugumu bılıyosun bır de su donemde daha cok kısısel gelısım agırlıklı kıtaplar okuyorum beslenme, saglık daha arka planda. ama okadar anlattınız kı en yakın zamanda elıme alacagım bu kıtabı.
esracıgım ellerıne saglık canım. hepımzı de tebrık edıyorum ınsaallahg haftaya daha guzel rakamlar goruruz. esracıgım ben sımdıden dıyeyım bıldırım yapamayacagım malum evde olmayacagım cok cok cuma gunu ıftardan oncekı kılomu soyleyebılırım.
ayrıca bu ızın olayını cok mantıklı buldum cok bunaldın sen. bıraz mola ıyı gelecek kesınlıkle sana canım
cok guzel bır plan yapmıssınız canım. cok ıyı gelecek hepınıze. yenı cıcılerınle saclarını da yaparsın efır efır gezersın artık canım.
inşlh bayramdan sonra burdayım tatlım...
esracım bayramdan sonra listeye bende talibimmmmmmmmmmmm
acıköğretim imam hatip okuyorum senede 3 defa sınavımız oluyor onların sonuncusu olucak bu sınav cnm
ayyy inşlh kız yıllardır hasretini çektiğim evladım gelir bulur beni burdan da yazarım hamileyim diye inşlhh nerde varsa cümle isteyene nasip etsin yaradan....
.
Yok yok bence de gitsin de önemli olan oSadece emek sarfedince de gitsin lütfen
Bayram benim için, sıcak, kalabalık, yoğun, yorucu olacak kesinlikle. Tatil olarak bakmıyorum olaya zaten, o anlamda rahatım, şükretmek lazım, başka zaman izin kullanabiliyorum nasıl olsa, bayramda da böyle olsunZaten eşime diyorum bayramdan sonra işleri biraz yoluna koyalım, bir haftasonu günübirlik denize gidip yorgunluk atalım diye İkimiz de farkındayız yani bayramda yorulacağımızın Misafir çok olur, ayrıca dışarda hava çöl sıcağı olur, o yüzden kendimi dışarı atmam zor görünüyor ama en azından akşamları 1 saat bile olsa eşimle yürüyüşe çıkalım diyoruz. Evin etrafı müsait o açıdan, hem dondurma da yeriz böylece
Daha önce saçını kestirip sonra da ağladıysan acele etme kuzu, sakin sakin karar ver, demek ki sen uzun saçı seviyorsun, hem şimdi part time çalışıyorsun nasıl olsa, bırak biraz daha uzun kalsın
Sağol canım benim, bugün tatil günün, benim yerime de dinlen, yayılFotoğraf koyarım canım da epey uğraştırıyor buraya yüklemek malum, bir de çoğunlukla cepten giriliyor, görmek te zor oluyor, ben de bir ara whatsuptan atayım olmazsa. Hatta İstanbulda çekildiğim elbiseli fotoğrafı da yollarım Bu arada Nurdaaaaannnn ben de görmek istiyorum elbiseli fotoğrafını yaaaa
O yağmurdan biraz buraya alabilir miyiz şekerim, yanıyoruz bir burada yanıyoruz, hatta dur buraya yollama Antep'e yolla yağmurlu havayı, çok makbule geçer
Yeni cicilerini güle güle kullan, dediğim gibi saçını kestirme konusunda da acele etme, bak yeni cicilerin de geldi, kullan güzel güzel onlarıSenin bayram tatil modunda geçecek anlaşılan, iyi eğlenceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?