Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Meslektaş mıyız neslicim. İşlerin teslim tarihi yakın olunca bunalıyo di mi insan. hele de sıkıcı bi konuysa ve çok kısa süre veriyorlarsa...

Meslektaş değiliz canım, ben mühendis kökenli akademisyenim, o yüzden çeviri işinden bu kadar yakınıyorum Çevirdiğim metin aslında çalışma alanıma uygun ama bir sürü terim karmaşası var, bir de ders kitabı olarak kullanılacak, o yüzden modamod çeviri değil de konuyu Türkçeleştirme gibi daha çok. Yani çeviriyi yaparken şöyle diyordum, bu başlıkta bir kitap bölümü yaz deseler daha kolay yazardım mutemelen Çeviride hem aslına bağlı kalıyorsun, hem uygun şekilde ifade etmeye çalışıyorsun, hem en doğru ve yaygın terimi bulmaya çalışıyorsun. Bir sürü teknik proje ile uğraştığım oluyor ama bu başka bir şeymiş valla. Senin işin de zor, sende bir de her alandan çeviri geliyordur değil mi? İkimiz de kamuda çalışıyoruz ama ortak nokta olarak

Özel iş yaptığım zamanlarda çok çeşitli konulardan çok çeiviri yaptım tabi. ama şimdi kurumun çevirileri ile kısıtlı yaptığım işler. o yüzden nispeten kolay işim.
sana da kolay gelsin. yaptığın iş zor hakkaten. bilirim.

kızlar ben birinciliği kabul etmiyorum ya. Ben geçen hafta reglydim, şiştim. bu hafta ödem gitti. sayılmaz benim birincilik. zaten gene bi şişkinliğim var dünden beri. 66 falan çıkıyorum.

olur mu öyle şey birincilik senin hakkın, ödem veya başka bişey o kiloda çıkmışsın sonuçta, bence gayet başarılı tekrar tebrik ederim

Ooo tebrik ederim Nurdanım Çalışmadan ve önemsemeden bu notu aldığına göre canın isterse 90'ı rahat geçeceksin demek ki sen, maşallah kızımıza

valla sorma canım çok şaşırdım bende puanıma hiç beklemiyordum biliyorsun, telefon kulubesinde halay çeken şairleri görünce sınavda baya şaşırmıştım eger 2 seneye ozel sektorde işler istedigim gibi olmazsa demek ki çalışırsam bu işi başaracam diye baya da moral oldu bana

çeviri de terimler olmasaydı yardımcı olurdum canım, hiç olmazsa yattıgım yerden bi işe yarardım, ama söz konusu mesleki terimler olunca saygılarımı sunuyor ve sana kolaylıklar diliyorum canım

sayma konusu da ramazanda iyi geldi bana 6 saat içerisinde baya bişeyler yiyebildim ama bayram sonrasında bunu bütün güne yayınca nasıl bi sonuçla karşılaşacam, yetecek mi yetmeyecek mi o zaman görecegiz asıl

Güzel kalpli arkadaşım çok teşekkür ederim ama hassal olmam gerekirdi.Ders olsun bana.

Bende senden umut ediyorum mimarım mesleğinin hakkını vereceksin çok başarılı bir mimar olacaksın.Projelerin olay olacak.Kpss de nedir pehhhh.Senin önünde kimse duramaz

kızlar ben birinciliği kabul etmiyorum ya. Ben geçen hafta reglydim, şiştim. bu hafta ödem gitti. sayılmaz benim birincilik. zaten gene bi şişkinliğim var dünden beri. 66 falan çıkıyorum.

İlahi canım ne diyeyim ben sana yaaa hiç olur mu öyle şey birincisi sensin işte.Regl olabilirsin ama kilo da vermişsin.Tebrik ederim kuzum

Valla neslicim gitmiş yaa ona bakarım ben.Ne diyorduk eksi eksidir.Ama haklısın bazı haftalar deli gibi uğrassakta gitmiyor gram anlamıyorum yaa.Şu vücudun şifresini çözemedik gitti

Aanlaşılan kalabalık ve yoğun bir bayram olacak.Ama olsun neslicanım senin bu durumuda olumlu hale çevireceğine eminim.Hem antep çok güzel bir şehirmiş.Tarih kokan yerleri bir başka severim ben ...Maneviyatı yüksek olur.Elinden geldiğince at kendini dışarı.

Kesinlikle haklısın neslicanım dur bakalım nasıl olacak saçlarım daha öncede kesmiştim tam 2 sene ağlamıştım uzaması için çok mu çabuk unutyorum yaaa

Pazartesi çalışan arkadaşıma selam olsun.Bugün bende senin gibi acayip yoğundum.Heleki parttime olduktan sonra 2 günün işini tek güne sığdırmak oldukça zorluyor ama şükrolsun tabi.

Ben sana eteği çok yakıştırıyorum heleki kot etek favorim.Müsait vaktinde foto eklermisin ? Merak ettim

Kolay gelsin balım

Selam ballarım ;

Size işyerimden bildiriyrum.Acayip yoğun bir gün geçirdim.Evrakların içinde boğuldum.Parmaklarım ağırdı şu pc klavyesinden ama bitti şükür.Yarın yatışşşş

Bugün burda hava çok kapalı üşüyorum hatta tamda açık sandalet giymişim yağmur var

Ha bu arada yeni cicilerim geldi maşalar şimdidlik güzel görünüyor asıl deneme evde olacak.

Benim bayram planım ablamlara gitmek olacak.Annem de gelecek.Eniştem bizi doğubeyazıta götürecek.Tarihi yerleri gezeceğiz.Piknik falan da yaparız.Bir gün evde oturur misafir kabule ederiz.Ablamla çıkarım dolaşırım zaten en büyük keyif o.Bir de yiğenim var dünyalar tatlısı onunla da plan yaparım.Benimle tek çıkmaya balıyor cadı henüz 8 yaşında herşeyi yapıyoruz onunla.

Yani ben bir an önce gelsin istiyorum bayram görüşmek üzere çıkıyorum ben iftara az kaldı malum kendimi eve atayım

işsizlikten can sıkılmasıyla evde yatan bana ne de güzel moral oldun kuzum çok çokk teşekkür ederimm

oyy kıyamam kuuzum baya sıkışmışsın bugun iş konusunda ama yarın acısını çıkartırsın artık bayram planlarına da bayıldım ne hoş bi değişiklik olacak senin için bizim bayram hep aynı, ilk gün gezilecek akrabaları gezip akşam yemeginde ananemlerde kapanışı yaparız, bir daha da evde misafir bekleriz işte

oooooo ana kız bakım yapılmıs. saclar boyanmıs ohhhhhh sefanız olsun canım. ben de gıtmeden kas aldıracagım belkı sacımı da boyatırım dıplerım dıp olmayı coktan aştı gectı. boyatırım belkı.

canım ben gunluk bakımdan daha cok turbanın altında rahat olsun dıye aldım aslında brıyantın ve kopugu. artık saclarım cok kısa. oyuzden baglamak zor oluyor saclar uzun olunca topuz yapmak halıyle turbanı da duzgun yapmak daha kolay oluyor

yok yok hastayken en mantıklı sey ılık bır dus ve dınlenmek kesınlıkle.

canım, kıtabı okuayacagım ılk fırsatta ama yogunlugumu bılıyosun bır de su donemde daha cok kısısel gelısım agırlıklı kıtaplar okuyorum beslenme, saglık daha arka planda. ama okadar anlattınız kı en yakın zamanda elıme alacagım bu kıtabı.

ah cevırı dıyınce bana da gelıyorlar cunku patronum ıngılızcre bılmıyor ıngılızcenın mantıgını da anlamıyor onemlı bır musterıye bas saglıgı ya da ıs ıle alakalı stratejık bır konu hakkında kendısı musterıye bır maıl yollamak ıstıyorsa bana yaptırıyor sizden daha ıyı olmasın cok sevdıgım bır baska ahbamız daha vardır dıye cumlelerı en basıt cumlelerıdır. teknık olsa da sanırım sızlerın cevırısı daha az delı edıyordur sızı o yuzden

oooo benım en sevdıgım seyı gıymıssın sana cok yakıstırıyorum kot etegı canım. senı son gun boyle hatırlıyorum tam cıcı kız modunda. ay senı goresım geldı bak ha sımdı.

cuma gunune kadar bıtecek mı canım ıslerın ? yanı enazından acıl olanlar ?

nurdancıgım helal olsun valla bugun ofıste kulaklarını cınlattım bızım malı musavırın kardesı bır yıl eve kapandı ama 75 almıs. helal olsun kız sana. kıtap yuzu acmadan 71 aldın. calıssan valla 85 alırmıssın ne dıyım. zekı kızsın maasallah. kamu ıstemıyor olsan da yas 35 olmadan ben yıne de dene derım maasallah zehır gıbısın.

esracıgım ellerıne saglık canım. hepımzı de tebrık edıyorum ınsaallahg haftaya daha guzel rakamlar goruruz. esracıgım ben sımdıden dıyeyım bıldırım yapamayacagım malum evde olmayacagım cok cok cuma gunu ıftardan oncekı kılomu soyleyebılırım.

ayrıca bu ızın olayını cok mantıklı buldum cok bunaldın sen. bıraz mola ıyı gelecek kesınlıkle sana canım

cok guzel bır plan yapmıssınız canım. cok ıyı gelecek hepınıze. yenı cıcılerınle saclarını da yaparsın efır efır gezersın artık canım.

siz böyle deyince iyice şımarıyorum bak, kafam çalışıyor diye valla sınavdan çıktıgımdaki düşüncelerimi biliyorsun canım hiç bekledigim bir puan degildi ama şaşırttı beni ösym 2 sene sonraki sınava 31 yaşında olacam eğer devlette çalışmaya karar verirsem o zaman dershaneye gitmesem bile evde kendim çalışırım sanırım, ama önce özelin kazıgını iyice bi yemem lazım

kızlar ıyı geceler nasılsınız. ben bu hafta cok yogunum bugun uc kez wc gıtmek dısında full calıstım yarın da oyle olacaga benzıyor daha dogrusu bundan sonrakı hayatım hep boyle olacak goruntu o yanı. regl olacagım dıye sahura kalkmadım su bıle ıcmedım ama baktım bır sınyal yok oyuzden oruca nıyetlendım ama hem cok acıktım hem cok susadım ıs cıkısı carsıda ıslerımı halletmek ıcın de baya yuruyunce dılım bır karıs oldu valla.

kızlar annem rahatsız. dua edın olur mu. kullandıgı ılaclar cok agır. cok sersemlestırıyor kadını. boyle devam ederse hıc kar edemeden onca emek vermısken hem de daha borcu dururken devretmek zorunda kalacagız baska ıle ıdare etmek mumkun degıl. bır suru sebebı var ıste. hayırlısı artık hem annem ıyı olsun hem de ıslerımız ıyı olsun ıns. buaralar hersey ust uste gelıyor ıs sorumlulugum da cok arttı artık zaten 6 gun calısıyorum oyuzden buraya cok adopte olamıyorum aklım hep baska yerlerde. fazla kalamazsam ya da bazı gunler gıremezsem kusura bakmayın odaklanamıyorum cogu konuya.

kendınıze ıyı bakın kocaman opuyorum

canım yedıgım bırsey mı dokundu usuttum mu stresten mı bılmıyorum ınan. bu hafta uc kez tekrar ettı aynı sey. regl tum sınyallerı yaktı ama kavusamadım kendısıne. tatılden once olsaydı valla super olurdu bakalım artık ne zaman.

canın cocuk svemek ıstedıgınde elının altında bır cocuk, tenıs oynamak ıstedıgınde de bır arkadas bulman kolay olacak canım. super valla. ıkısı bırarada super bır paket olmus

benım esım de kalabalık sevmez. benım de moduma gore degısır pek sevdıgım soylenmez ama genelde yanı. oyuzden bayramdan sonra ıns bıryerlere kacabılırsınız basbasa canım. bayram da dınlenemeyeceksınız gıbı gorunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…