Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Laptopdan giremedi. İki hafta oldu galiba. Esosun resimler icin catliyorum yaaaaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben sizi Hatirliyorum bize yazardiniz bazen. Eski topiklerimize yani

Ben 30 yas takintiliydim neslinin tavri durusu yazdiklari durusu beni etkiledi kabullenme ve farkindalik edinme acisindan. 30 u zor karsiladim ama yeni yaslarimi ozguven ile karsiliyorum bir de sagligim dahaiy olurs her yasi daha keyifle bekliyor olacagim. Seni hayal ettim ben de kullerinden dogmus Yepyeni bir esranin yeni hayati. Ben o binalara bugulu bakiyorum benim icn iceri gir ve siirin ana temasini cocuklara. Benim hayalim de gerceklesmis olur seninle

Yok canim site bay bitti ben abla yanlis yazmisim yazdim dogru olani. Ay ins ins o gunleri goruruzzzz

Evet o zaman evimkucuktu ayric duzenli temiLik yPtiriyordum zamanim oluyordu ayrica seyHat doktor kurs vb seyler yoktu yaoarim yine belki.su iki haftanin yogunlugu gecsin de herseyi ancak oylebir daha planlYabilirim

Ev ve is cok zor.ders spor misFir cocuk da olunca tam bir kosturmaca. AllH hpimizeguc versin valla. Annen geliyor hadi rahatsin artik.iyi ders cLis anlastik mi. Ben uzun sac cok sverim cokdakullanim ilk kez kisa sacliym iyi duunmiszun ykisir kezinlikle. Konuyu bilsem de unutmuum zimdi hatirladim. Resim istiyorum tabikiiiiiiii

Himm yogurt sevmeyen bem bile sevecem ha.metak ettim.bakkkk

Mrnulerin seni biraktigim.gibi ayni yaaaa
. Bu neboyle aksambukadar az. Olur mu.niye bugun boyle yedin sen bakemmmm

Hepinixi opuyorum kactim beeernnnnnn

Tibet yapması güzel aslında ama ritüeli olan bir aktivite.Ortam sessiz olacak ve çok iyi odaklanman lazım.Sabahları yapıyordum ama şu modda;önce canı kaldırmam lazım,o kahvaltısını yaparken ben beslenmesini hazırlar ,yatakları toplar ,ali merti kaldırıp onun kahvaltısını hazırlarım.canı servise binndirip kendim kahvaltı yaparım,bulaşıkları toplasam hemen giyin offf .işte bu sakin kafayla yapıyordum.Her harekete çok odaklanıp sindirmen lazım ... ben yukarıda saydıklarımı düşünürken aaa hareketler bitmişş.yani yaptıklarımı rutine bağlamıştım... Plates en güzeli..
Güzel sözlerin için teşekkür ederim.. Bir kursum daha var çok müthiş bir kurs Kat'ı sanatı.Duydunmu bilmiyorum o kadar zevkliki.ama çok ince ve sabır isteyen bir iş.Osmanlıda yapılırmış. Bayılıyorum onada.Haftada bir gün gidiyorum.

Ne ameliyatı olmak istiyorsun? Ben sağlıklı zayıflayabileceğine inanıyorum;ama,olmuyorsada ameliyata karşı değilim.Ablamın oğlu 7 yıl önce oldu.Çok kilolu idi.Bebekleride olmuyordu.Sorunda yeğenimde idi.Midesine kelepçe taktılAR.İlk hafta 13 kilo gitti.İnanılmaz güzel zayıfladı.Sonrası 2 kez daha sıkıştırdılar kelepçeyi.Kilosunu çok güzel koruyor..

Cinsiyetleri ne .birbirlerine benziyorlar mi. Su sartlarda mucize olur ama allah mucizesi bereketi sonsuz olan. Olur belki ins cok sagolun

biri kız biri erkek benimkiler.

Resmini gördüm çok sevimli.İnşallah emeğinizin karşılığını alırsınız..Benim hayalim kazdağlarının eteklerinde küçük butik bir otel.Herşeyi doğal olan besinlerle ben pişiricem yemekleri..Sabah erkenden kalkıp kabak çiçeklerin topluyacğım.Sabun ve lavanta kokan odalar... Denizi kokusu ile ormanın kokusunda uyanacağım,camları açınca dünyanın tüm güzelliğinin içeri girdiği bir otel istiyorum..Çok müşterim olsun istemem hatta her yıl aynı insanlar gelsin.Onları özlemle bekleyeyim.Kitap konuşacağım,dünyayı tartışacağım yüreği güzel insanlar gelsin isterim..Geceleri yataklarına zorla göndereceğim,uzadıkça sohbeti yatın artık demeyi unutucağım,güneşin doğuşunu birlikte seyredeceğim canla rım olsun isterim..

Ben de küçükken 25 yaşında olmayı hayal ederdim. Döpiyesle toplantılara koşuşturan genç bi kadın olarak. 25 yaşımda hakkaten öyleydim. darısı senin başına :)

Gözün aydın.Ailenin yanında olması güç verir sana.Kolun neden ağrıyor? Ben geçen hafta yaptım bahar temizliğimi. Kışlıkları kaldırdım ama hava hala kış.Salonu boyattım..Halılar perdeler yıkandı..yaza hazırım bide havalar ısınsa..

Günaydın Ballar :)

Ah bu sabah koşuşturmaları yok mu ancak gelebildim.

Doğacım siteye baktım çok güzel düzenleme olmuş yemeklere desen bayıldım.İnşallah bigün orda yemek de nasip olur.Akşama kına var kıyafetin çok güzel oldu.Bol bol foto çektir.Kızlarda görmüş olurlar.Anneler de gelecek.Aile her zaman insana iyi gelir,keyifli olur.
Sen benim menümü az bulmuşsun fıstık ama ben doyduğum için o kadar yedim.Ben senin menüleri tam yerinde buldum.Su düzenini de oturtmuşsun güzel olmuş.
Yoğunluklar hiç bitmez önemli olan hayattan keyif alabilmek.SİZİ SEVEN insanlarla birlikte olup tadını çıkarmak.Hadi bakalım haftasonun musmutlu geçsin fıstığımmmm....

Züleyha ablam ; tibet yapmamaya karar verdim şükür.Pilates finallerden sonra hep birlikte etkisini göreceğiz.Bakalım nasıl inceliyorum.İnsanın hayatında zevk alarak yaptığı bişeylerin olması çok güzel.Uğraştığın işler buna değiyor.Zamanını kaliteli kullanıyorsun.Ben Kat'ı sanatını hiç duymadım.Bilmiyorum yani ama en kısa sürede bakıcam merak ettim.Ayrıca butik oteli öyle bir anlatmışsın ki kendimi orda zannetim.Böyle kızlar hepimiz gelmişiz falan keşke olsa:) Belki de olur :)))

Ynga ne güzel istediğini istediğin yaşta yapabilmişsin,inşallah bundan sonra da hep öyle olur.Çocuklarla neşeli keyifli sağlıklı bir hayatın olur hep:)

Neslican gelmemiş,bugün haftanın son çalışma günü yoğundur sanırım.Yeri belli oldu hemen :)

Kızlar hepiniz için bugün son çaışma günü ben yarın da çalışıyorum ve pazarı iple çekiyorum resmen.Uyumak istiyorum kahvaltı keyfi yapmak istiyorum ve tabiki ders çalışmak istiyorum.

Şimdilik kaçıyorum hayılrlı günler hayırlı cumalar dua ile inşallah....

Kına gecesinde iyi eğlenceler canım, oyna bol bol Fotoğraf isteriz yalnız, şöyle kokoş kokoş Annenlerin gelmesi de iyi gelecek sana. E bugün temizlik yaptırıyormuşsun işte, daha ne bahar temizliği yaptıracaksın? Zaten eve yeni taşındın. Benim bahar temizliği falan hak getire, normal günlük temizliği yapsam yeter, bu ara ona bile fırsat bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…