- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
ne güzel yazmışsın....
"Ben yolda yürürken kilolu bir byan görsem gidip konuşup sağlıklı yaşamaya ikna etmek istiyorum.Çünkü kilo konusunda en büyük kötülüğü biz kendimize yapıyoruz.Azim irade ve gerçekten istemenin önüne hiç bişey geçemez..."
30 yaş hep olmak istediğim yaş benim.Kendimi küt saçlı diz altı kalem eteğim ve topuklu ayakkabılarımla okul koridorlarınla yanımda öğrencilerim ile hayal ediyorum :) bak yine içim geçti :)
İkiz çocuk sahibi olmak hem çok güzel hem de çok zor olsa gerek.Yakınlarım var senin gibi onlar ev hanımı.Sen çalışıp üstüne dyet ve spor yapıyorsun.Tebrik ederim canım :)Eminim kalan kilolarını en kısa sürede uğurluyacaksın
Kızlar hayırlı akşamlar
Ben eve gelip temizlik yemek işlerine koyuldum.Allah tan annem yarın geliyor.Bugün ders çalışmıcam.Yetiştiremiyorum çünkü.Uykusuz kalıyorum sabah kalkamıyordum.
Bu arada kızlar size söyelemedim ben saçıma kaynak yaptırıyorum.Dha doğrusu aldım kuaförde boyanıyor yarın taktırıcam.Belime kadar geliyor.Aslında kendi saçlarım gür ve uzun olsaydı yaptırmazdım.Ama uzamıyor yani sağlıksız uzuyor.Uzun saçı da çok sevince böyle bir karar aldım.Bakalım nasıl olacak ? Ben onlarla yaşamayı kabul edebilecek miyim :26:
Bugünkü menüm
Sabah
peynirli tost
bir haşlama yumurta
dom sal
ara
3 kuru kayıs 10 fıstık
öğle
br kase mercimek çorbası
ot kavuraması ( gerçekten çok kötü yapmıştım)
ayran
ara
4 form çubuk kraker
yarım bardak kefir
akşam
bir kase mercimek çorbası
bir çay bardağı ayran
ara
bir küçük kru meyveli bar
ve dondurmamsı tatlım
Kızlarrrrr size hari iki tarif vereceğim araöğünlerinizin vazgeçilmezi olacak.Ben çok sevdim hem de çok sağlıklı.Yoğurt sevmeyen doğa bile buna bayılacak .Resimlerle atıcam o yüzden telden paylaşırım
Şimdilik bu kadar yazrın görüşmek üzere hoşçakalın
Kızlar hayırlı akşamlar
Ben eve gelip temizlik yemek işlerine koyuldum.Allah tan annem yarın geliyor.Bugün ders çalışmıcam.Yetiştiremiyorum çünkü.Uykusuz kalıyorum sabah kalkamıyordum.
Bu arada kızlar size söyelemedim ben saçıma kaynak yaptırıyorum.Dha doğrusu aldım kuaförde boyanıyor yarın taktırıcam.Belime kadar geliyor.Aslında kendi saçlarım gür ve uzun olsaydı yaptırmazdım.Ama uzamıyor yani sağlıksız uzuyor.Uzun saçı da çok sevince böyle bir karar aldım.Bakalım nasıl olacak ? Ben onlarla yaşamayı kabul edebilecek miyim :26:
Bugünkü menüm
Sabah
peynirli tost
bir haşlama yumurta
dom sal
ara
3 kuru kayıs 10 fıstık
öğle
br kase mercimek çorbası
ayran
ara
4 form çubuk kraker
yarım bardak kefir
akşam
bir çay bardağı ayran
ara
ve dondurmamsı tatlım
Kızlarrrrr size hari iki tarif vereceğim araöğünlerinizin vazgeçilmezi olacak.Ben çok sevdim hem de çok sağlıklı.Yoğurt sevmeyen doğa bile buna bayılacak .Resimlerle atıcam o yüzden telden paylaşırım
Kızlar hayırlı akşamlar
Bugünkü menüm
Sabah
peynirli tost
bir haşlama yumurta
dom sal
ara
3 kuru kayıs 10 fıstık
öğle
br kase mercimek çorbası
ayran
ara
4 form çubuk kraker
yarım bardak kefir
akşam
bir çay bardağı ayran
ara
ve dondurmamsı tatlım
Herşeye yetişiyorsun valla ablam.Ev okul spor yanına bir de ebru :) Çok da başarılısın laleler falan çok güzel görünüyor.Ebru sanatı apayrı bişey.Suya resim çizmek daha nasıl anlatılır ki :)
Tibet konusunda ben karasızım çünkü pilatese cidden başlıcam finallere kadar da sıkılaştıran bölgesel hareketler yapıcam sanırım.Finaller bitince ben de günde en az 1 saat pilates yapıcam.
:thumbdown::thumbdown::beer::):beer::beer:cok sagolun cok mutlu etti beni bu cumleniz. Ameliyat olmayi dusuniyorum.bir sans daha verdim emek vererek saglikli bir sekilde kilo vetmek adina.ins olur hocam
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cinsiyetleri ne .birbirlerine benziyorlar mi. Su sartlarda mucize olur ama allah mucizesi bereketi sonsuz olan. Olur belki ins cok sagolun
Hocam bizimki tesadufi oldu annem bu isi zaten yapiyordu annem yapiyor. Baskalari zengin oluyordu tam tabirle.gecmiste adana da ve burdur da kendi yerimiz de olmustu ozeldeyiz on yil daha calistirirlar dedik annem ayaktayken hem onlar kendi isinin. Basinda olsun ellisinde altmisinda el kapisinda olmasinlar dedik hem.bize de ek gelir ilerisi icin is olsun dedik borc actik uc ay oldu gayet iyi gidiyor kendini idare ediyor borcu oderse bize dekalirsa super. İns size de nasip olsun daha iyisi olsun ins benim emeklilik hayalim.ney dinleyerek calistigim bir kitapci aslinda
30 yaş hep olmak istediğim yaş benim.Kendimi küt saçlı diz altı kalem eteğim ve topuklu ayakkabılarımla okul koridorlarınla yanımda öğrencilerim ile hayal ediyorum :) bak yine içim geçti :)
İkiz çocuk sahibi olmak hem çok güzel hem de çok zor olsa gerek.Yakınlarım var senin gibi onlar ev hanımı.Sen çalışıp üstüne dyet ve spor yapıyorsun.Tebrik ederim canım :)Eminim kalan kilolarını en kısa sürede uğurluyacaksın
Aksam kuzenimin kinasi var uzun zamandir gorusmedigim tum gicik akrabalar olacak esos dan onay aldik sade ve guzel kombin yapmisim yarin sabah da annem ve kardesim iniyor dugn icin.biriki gun olsa da gormek iyi olacak bugun heryeri temizletiyorum kolumagriyor buhafta zaman sorunum da oldu haziranortasigibi debahar temizligi dusunuyorum si.z yaptinizmi
Laptopdan giremedi. İki hafta oldu galiba. Esosun resimler icin catliyorum yaaaaa
Aksam kuzenimin kinasi var uzun zamandir gorusmedigim tum gicik akrabalar olacak esos dan onay aldik sade ve guzel kombin yapmisim yarin sabah da annem ve kardesim iniyor dugn icin.biriki gun olsa da gormek iyi olacak bugun heryeri temizletiyorum kolumagriyor buhafta zaman sorunum da oldu haziranortasigibi debahar temizligi dusunuyorum si.z yaptinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?