Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Neslicigim sormus esosum sormus serapcigim sormus.toplu bir alinti yapayim annem ve kardeslerinde degisik turlerde romatizma hastaliklari mevcut.kas romatizmasiymis anneminki. Duzenli yuruyus duzenli yuzme normal mesai saati olmazsa suna pekuysal gibi iki buklum olurmus annem. Romatizmanin 1000 farkli cesidi varmis teyzemin de basi dertte.onunki de kas.ama daha farkli.kaslari aniden tutiyor bu hastalik ve o an beyin kaslarinda olur felc.akciger de olursa nefessiz kalma gibi seyler yasiyor sinir uclari ölmus annem de ayrica o yuzden bunlari hareketlendirmek icin sara hastalarina verilen haptan kullaniyor kusma gorme kaybi uyk ani tansiyn dusmesi yapiyor ciddi sıkıntıli bir hap ama on yldir agridan uyuyamsyan annem uyuyabilitor ustelik uyku ilaci bile etki etmeyen biridir agrilari hafiflemis yani sukur. Yan etkilerini kabul eder vucudu ins. Gunluk dort adet icecekmis su an bir tanesi bile bu etkileri yapiyor icmem diyor annem.calisamitorum diyor biz de iste o yuzden kesin olmasa da devir isini dusunur olduk neslicigimin de dedigi gibi adi bile ozel.icime dognustu bu isim. Sonra kizimin da adi olsun niyetlendim artik hayirlisi ne diyim saglik olsun en onemli sey bu benim icin. Uzulurum kizarim ama kabullenirim kotu seyleri ben.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar, bu hafta çalışan herkes çok yoğun, benim de aynen devam ediyor, şimdilik hepimize kolay gelsin diyorum, fırsat bulunca geçmişe bakarım

selam millet. bikaç gündür yaşadığım şişkinlikten kurtuluyorum sonunda. Bi şey denedim size de tavsiye edeyim. Hani komposto bağırsakları yumuşatır ya, erik de öyle. Erik kompostosu iyi gelir o zaman deyip 3 tane büyük kırmızı hatta mor eriklerden aldım. kabuklarını soyup minik minik doğradım. Üzerini geçecek kadar da azıcık su koydum ve kaynattım. Şeker ilave etmedim tabi. Bir bardak dün kahvaltıda içtim biraz sulandırarak. bugün de öğle yemeğimin yanında içicem. Etkisi olduğunu düşünüyorum. tavsiye ederim. Oruç tutanlara iftar için sahur için serinletici ve besleyici de bir şey ayrıca. deneyin afiyet olsun..

Bir de bugün narkadinlar.blogspot sayfamda bi yazı yazdım. Okuyabilirsiniz. (ben niye link veremiyorum ya. adresi ........ yapıyo, çıkmıyo.)

geçtibitti canım şimdi dinlenme zamanı bakalım amcakızları napcaklar dediğin gibi...

Canim yarin sagligina kavusacaksun ins. Saglik gibisi yok ya. Olsun bitsin su operasyon. Kafandan ciksin canim. Yarin haberlesiriz saglicakla bekliyor olacagiz seni

dün giremedim canım ağrım çok fazlaydı hele anestezinin etkisi geçtikten sonra kıvrandım resmen..

evde dinlenemedim canım dün büyük bir kaza atlattık...oğlan çamaşır askısının demiriyle çenesini deldi nasıl deldi bende anlamadım düşme olmadı..ben uzanmış yatıyordum dün bir tane tunik aldım onun askısını al ağzına sok resmen girmişti nasıl ayaklandığımı bilemedim zaten ağrım o an başladı...bugün de dr.ye götürdüm tükürük bezlerini yırtmış dedi..dikişlik bişi yokmuş şükür..

Serapcım ameliyat yarın sanırım hayırlısıyla atlat bakalım Rabbim şifanı versin...Küçük bir amelyat da olsa sonrasında dikkat etmen lazım.Yatış da yok evinde güzel güzel dinlen....
aynen canım ama ben dinlenemedim parmağım şişmiş bugün pansumana gittimdinleneceksin dedi dr..14 gün sonra dikişler alınacakmış..

evlilik yıldönümunüzmüş hocam daha nice senelere inşallah..ben Kahramanmaraşta çalışıyorum hocam merkezdeyim.. il içi olmadı mı benim urfadaki arkadaş viranşehirden bireciğe gitti..nasıl oldu...

hadi gözün aydın canım darısı direksiyon sınavına..

Kızlar ben geldim dün ameliyat oldum anestezinin tekisi geçene kadar iyiydi ama nasıl geçtiyse ben kıvranmaya başladım..azönce doğaya da yazdım dün bir kaza atlattık ona sebep yatamadım da..dikkatsizlik desem değil olacak oldu mu oluyo...askıyı al demirini çenesine batır..şu an ben batırsam batıramam düşme de olmadı ben anlamadım...sabaha kadar mızırdandı durdu..bugün dr.ye götürdüm çok şükür dikişlik bişi yok dedi 3 tane ilaç yazdı sprey ve antibiyotik..bende bugün pansumanımı yaptırdım..artık evde kendin yapabilirsin dedi 2-3 günde bir.. 14 gün sonra dikişler alınacakmış..dikişlerde ayrı acıyomuş zaten bunu da öğrenmiş oldum...benden havadisler bu kadar..accık uyuyayım şimdi...

arkadaşlarla tatil planı belli degil canım, gelebilirlerse bizim yazlıga gelecek onlar da ben maddiyattan dolayı başka bir yere gidemiyorum diye ama net belli degil, benm de ne zaman işe başlayacagım belli degil diye bayram sonrası ilk fırsatta ananemleri götürecem inşallah

özel arkadaşlarla durumlarda uzun zamandır konuşmadık onunla, bi düşüncesizlik yaptı ben de bozuldum, elimi ayagımı çektim ondan, sanırım hiç öyle şeylerle uğraşacak gücüm yok, mumkunse hazır bir şekilde gelsinler bana kimseyi geliştirmekle uğraşamam

ayy hadi bakalım çok sevindim hayurlısı olsun canım

aaa ben annenin hastalıgını nasıl da atlamışımmm yuh banaaaa gözümden kaşmış filizcim kusura bakma ne diyecegimi de bilemedim ama hayırlısı olsun inşallah, önce saglık tabi annen iyi olsun da belki bu hastaneye yakın yerde sıkıntı var diye size gelmeleri gibi bir mucize daha olur da hem annen saglıkla devam eder hem de dükkan kurtulur kim bilir

serapcım öncelikle sana çok geçmiş olsun, sonra da paşaya geçmiş olsun, görünmez kaza işte :26: neyse ki ucuz atlatmışsınız büyük bişey olmamış yavruya :26: sen de bundan sonrası için dikkat et de canım sıkıntı olmasın ayakta :26: saglık haberlerini alırız inşallah en yakın zamanda

kızçeleriimm herkese hayırlı kandiller, tüm dualarınız kabul olsun inşallah bu gece

Guzel arkadaslarim kandilimiz mubarek olsun dualarimiz kabul olsun ins. Birbirimizin duasinda olalim ins kalbinde oldugu gibi.

Serapcigim cok cok gecmis olsun kuzuna nazar mi oldu ne. Dun aksam ben resminden sevip sana yazmistim ins o vakit olmadi cok uzulurum nazarim degdiyse.allahtan gozune falan gelmemis canim. Rabbim korusun daima yavrunu ins. Sen de ayagini zorladin ki sisti canim.lutfen biraz daha dikkat et iyilesme suren uzar agrili da gecer ustelik.

Neslicigim gelmis gitmis cuma mesai gunu. İns islerin yetisir canim.

Nurdancigim dogru yoldasin beni isteyen bana gelsin demek en guzeli.sen kendi kendine gelin guvey olmadin biseyler oldu ki yakinlastiniz ama beyimiz devamini getirmeli.sen hic yorma kendini. O gelsin tipis tipis. Gelmezse de kendi bilir. Tatil planin ins olur canim. Tatile hayir denir mi hic dimi yani. Eeee nele r yapiyrsun bu hafta.anneme gelince laf kayniyor canim alintilar cok olunca. Zaten cogu zaman telden de girince iyice zorlasiyor sorun degil ins dedigun gibi iyilesir annem .once o iyi olsun sonra da isimiz ins

Slm kizlar nasilsiniz yine yogun bir gun gecirdim ek olarak meram tip dan aradilar genetik tahlil icin yeniden kan istiyorlar hatta tum aileminkini.anlamadim.iyiye mi yorayim koruye mi bilemedim.annemlerinki ozel klinikte yapilacak mecburen. 1000 tl tutuyor geciyor bilr.kafam karisikken ofisteki bir arkadas densizlik yapti klima kumandasini firlatacaktim stresl supheli kavgaci bir gun olmus oldu gelince film izlefim kafam dagilsin diye.yemekren sonra basim tuttu gecerse namaz kilacam biraz

Sagol canim. İns sifasiz hasta kalmasin.tum anne adaylari da sifasini bulsun ins. Seneye ins bebisinle uc kisilik bir ailen olur canim ins.

amin cnm benim aminnnnnnn

Hayırlı kandiller ballarım ;

Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ...

Geç geldim ama çok işim vardı.Gündüz zaten işteydim.Parttime oldum ama yine bütün işler bana yıkılıyor.Artık pc görmek istemiyorum.Sabah sekiz buçuk akşam altı arası full pc de çalıştım.Aç da olunca migren tuttu.Eve zor attım kendimi.Orucumu bozmadım.Uzandım falan.İftarda ilaç içtim duş aldım.Toparldım sonra şimdi iyiyim şükür.Yarın iş yok o yüzden hala ayaktayım.

Kadir gecesini annemle çok güzel değerlendirdik.Kuran okudum tevbe ve kadir gecesi namazları kıldık.Allah kabul etsin.Şeyy bide hepinize isminizle dua ettim.Az çok ne istediğinizi biliyorudum.Müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua kabul olurmuş.İnşallah Rabbim bu mübarek gece harına dualarımızı geri çevirmez.Ayrıca doğa anne söylediğim gibi duamı ettim.Rabbim şifasını versin inşallah...

Ben yarın evdeyim lakin annem kete yapacak.Rahat 5 saatimiz ona gider belki daha fazla.Yapıp ablamlara götüreceğiz.Annem baklavasını da açtı.Bir de dolma saracağız.Bizde bayram hazırlıkları başladı anlıyacağınız.Ben bayramdan kesin artıyla dönerim bak.Bir de bunun orda akrabalar versiyonu olacak of offff...Ha bir de yarın kuaför şşimi halledicem.Sadece kaş bıyık olacak.Gerisini evde kendim hallederim.

Gün aşırı sporumu yapıyorum yemeklerime ise sadece porsiyon kontolü yaparak dikkat ediyorum.Geçen markette alışveriş yapıyorum benim diyetisyenle karşılaştım.Birden küçük emrah moduna girdim.Neyse ki kadın selam verdi geçti neden gelmediniz falan demedi yani.

Alıntılardan önce bi haber vereyim dedim şimdi sıra alıntılarda

Oyy ablam benimm iyim çok şükür.Herşey de yolunda Evde olmak iyii gerçekten herşeye yetişebiliyorum bu sayede.Bayramdan sonra düzenli derse başlıcam zaten.

Emiinim sana da siyah çok yakışıyordur gerçi hep renkli kıyafetlerle gördüm.Sana herşey yakışıyor ablacım.

Dile kolay 18 yıl Rabbim mutluluğunuzu daim etsin inşallah Daha nice senelere

Kandır kandırrr al onları gidin yazlığa şöyle bir maviyle buluş,yann.Güneş damlasın içine.

Ayy pembiş pantolon yirim yaaa çok güzel oluyor onlar.Ben de geçen denedim ama daha değil nurdanım böğğğ çok çirkin oldu bana.Hatta beyazın bile gideri var ama açık renklerin henüz değil.Biliyosun benim sıkılaşmam lazım o yüzden sendeki kadar güzel durmaz bana.Ben dark rodeo bi jean sipariş ettim.Baklım nasıl bişey çıkacak inşşal beğenirim.Beğnmezsem ablamların orda lcw var gider değişirim.

Ha renkli üst giyim ben zayıfladıktan sonra almıyorum kuzum.Geçen sene 100 kiloyken hep çiçekli böcekli böyle renkli şeyler almışım.Şimdi iyahlara bürünüyorum.Sanırım bunun daha zayıf görünmek istememle alakası var.Saçma ama bunu farkettim.Gerçi aldıklarım çok içime sindi.Üst kısmında tül detyı var.Şık duruyor onun hatrına bu bayram böyle olsun

akıllandım sanırım filizim sonunda erkekler konusunda yorgunum zaten bu konuda biliyorsun daha fazla yorulmak istemiyorum, her kim olacaksa kısmetimde mumkunse tam olarak hazır olup gelsin, beni hiç uğratırmasın

bu haftaki planım, yarın doktor işlerim var onları halletcem, akşam iftara ananemler gelecek onlarla beraber ben de dönecem köye cumartesiye kadar köyde kalacam, cumartesi sabah da önce çarşıya geçip sonra eve gelecem, sonrası da malesef bayram temizliği şimdilik plan bu bakalım değişmez inşallah

ooyy canım benimm ben de hepimiz için dua ettim seninle aynı düşünceler içerisinde Rabbim hepsini kabul etsin inşallah

bir süredir namaza başladım bende, bugun ek bikaç namaz da kıldım, kuran okumak tespih çekmek derken iyi geti benim de KAdir gecem içime sindi yani, yeter ki Rabbim kabul etsin

sor cnm sor cvplarım hepsinii
evet kısmetse istiyorum aöf ilahiyatı
lise bitince müftülük sınavı var ona giricem onun ardından üniversiteye gitmeyi istiyorum inşlh olur :26:

Ayyy nerden başlasam şeyy biliyorum çok yazdın ama bi kere daha yazarmısın hatırlamak amacıyla.Diyetisyene ilk gittiğinde sana verdiği listeyi hatırlıyorsan örnek bir menü rica etsem :26:

Oku canı ilahiyatı biliyorsun artık formasyon alabiliyoruz.Yeterki ortalamanı yüksek tut

eminim senin aldıklarında çok güzeldir canım, güzel günlerde giy inşallah

bende nasıl bi özgüven varsa, pembe pantalonum da var kırmızı da var totoma güveniyorum sanırım sana da emiinm çok yakışır da işte kendini hazır hissedince giyersin aslında kot pantalon benm de almam lazım koyu renk, sürekli giydigim pantalon çok eskidi. cumartesi çarşıya çıkıp bi bakacam bakalım tam bayram arefesi heryer kalabalık olur ama bi deneyecem şansımı :26: eger bulamazsam da bayram sonrası artık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…