- 24 Mart 2012
- 17.747
- 4.205
- 423
- 42
dualarım seninle serapcım, inşalllah ameliyat güzel geçer de biran önce iyileşirsinhem bayramda da ayagının üstüne basmaman lazımmış, o çalışmayan amca kızları çalışır sen uzatırsın ayagını daha güzel olur
kızlara da dedim canım, çok büyük supriz oldu puan benim içinbakalım özelde aradıgımı bulamazsam 2 sene sonra hazırlanır girerim görerim neler değişecek
dün giremedim canım ağrım çok fazlaydı hele anestezinin etkisi geçtikten sonra kıvrandım resmen..Canim yarin sagligina kavusacaksun ins. Saglik gibisi yok ya. Olsun bitsin su operasyon. Kafandan ciksin canim. Yarin haberlesiriz saglicakla bekliyor olacagiz seni
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Anladim canim hastanede yatis yok bu cok guzel iste.evde dikkat et lutfen hemen ayaklanma olur mu. Ahhh bu yeni nesil cogu ayni ya.sus pus bakim ask mesk hersey var ama beceriklilik akil ayip buyuk vb kavramlar cok sınırli kullanimda.
aynen canım ama ben dinlenemedim parmağım şişmiş bugün pansumana gittimdinleneceksin dedi dr..14 gün sonra dikişler alınacakmış..Serapcım ameliyat yarın sanırım hayırlısıyla atlat bakalım Rabbim şifanı versin...Küçük bir amelyat da olsa sonrasında dikkat etmen lazım.Yatış da yok evinde güzel güzel dinlen....
Serapcım yarın ameliyat oluyorsun demi.
Canım şimdiden grçm olsun.okul açildığında rahat olucaksın.il içi atamalar başladı bugün.ben istedim tayin.canım sen nerde çalışıyordun.aklımda istanbul gibi kalmış ama emin olamadım.
.
hadi gözün aydın canım darısı direksiyon sınavına..Kizlar 80 almisim ehlitet sinavindan.kurtuldum sukur bundan. Darisi direksiyon sinavina ins.bayram sonrasi dersler baslayacakmis is cikisi olacak genelde. Sinav da 17 agustosmus
Nurdancigim senin arkadaslarinla tatil planin vardi o nezaman canim. Ooo yazlik bence de cok iyi fikir.degisiklik iyi olur canim. Senin ozel arkadasinla dur mlar nasil.konusamadik buaralar
Kizlar 80 almisim ehlitet sinavindan.kurtuldum sukur bundan. Darisi direksiyon sinavina ins.bayram sonrasi dersler baslayacakmis is cikisi olacak genelde. Sinav da 17 agustosmus
Neslicigim sormus esosum sormus serapcigim sormus.toplu bir alinti yapayim annem ve kardeslerinde degisik turlerde romatizma hastaliklari mevcut.kas romatizmasiymis anneminki. Duzenli yuruyus duzenli yuzme normal mesai saati olmazsa suna pekuysal gibi iki buklum olurmus annem. Romatizmanin 1000 farkli cesidi varmis teyzemin de basi dertte.onunki de kas.ama daha farkli.kaslari aniden tutiyor bu hastalik ve o an beyin kaslarinda olur felc.akciger de olursa nefessiz kalma gibi seyler yasiyor sinir uclari ölmus annem de ayrica o yuzden bunlari hareketlendirmek icin sara hastalarina verilen haptan kullaniyor kusma gorme kaybi uyk ani tansiyn dusmesi yapiyor ciddi sıkıntıli bir hap ama on yldir agridan uyuyamsyan annem uyuyabilitor ustelik uyku ilaci bile etki etmeyen biridir agrilari hafiflemis yani sukur. Yan etkilerini kabul eder vucudu ins. Gunluk dort adet icecekmis su an bir tanesi bile bu etkileri yapiyor icmem diyor annem.calisamitorum diyor biz de iste o yuzden kesin olmasa da devir isini dusunur olduk neslicigimin de dedigi gibi adi bile ozel.icime dognustu bu isim. Sonra kizimin da adi olsun niyetlendim artik hayirlisi ne diyim saglik olsun en onemli sey bu benim icin. Uzulurum kizarim ama kabullenirim kotu seyleri ben.
Kızlar ben geldim dün ameliyat oldum anestezinin tekisi geçene kadar iyiydi ama nasıl geçtiyse ben kıvranmaya başladım..azönce doğaya da yazdım dün bir kaza atlattık ona sebep yatamadım da..dikkatsizlik desem değil olacak oldu mu oluyo...askıyı al demirini çenesine batır..şu an ben batırsam batıramam düşme de olmadı ben anlamadım...sabaha kadar mızırdandı durdu..bugün dr.ye götürdüm çok şükür dikişlik bişi yok dedi 3 tane ilaç yazdı sprey ve antibiyotik..bende bugün pansumanımı yaptırdım..artık evde kendin yapabilirsin dedi 2-3 günde bir.. 14 gün sonra dikişler alınacakmış..dikişlerde ayrı acıyomuş zaten bunu da öğrenmiş oldum...benden havadisler bu kadar..accık uyuyayım şimdi...
amin cnm benim aminnnnnnnSagol canim. İns sifasiz hasta kalmasin.tum anne adaylari da sifasini bulsun ins. Seneye ins bebisinle uc kisilik bir ailen olur canim ins.
Bu sayfayı yakalamak çok hoş olddu.263 benim lise numaram.
Nasılsınız arkadaşlar.dilerim herşey yolunda gidiyordur.
Ben çok iyiyim.bugün eşimsiz evliliğimixin 18.yılını kutladım.diğer 2 aşkım yanımdaydı.
Esram güzel meslektaşım bu aralar keyfin iyi değilmi.haftanın bazı günleri evde olman süper olmuş.bayramlıklarda alınmış.benimde elim genelde hep siyaha gider.eminim çok yakışmıştır.
nurdanım süper bir not almışsın tebrik ederim.devlet işini bir düşünn derim.tabii tercih genede senin.elbisene bayıldım.çok yakışmış.
Filizcim annen nasıl oldu canım
Bu aralar herşey üst üste geliyor.inşallah allah şifasını verir
Şu tatil sana iyi gelecek.biliyorum aklın hep annende olacak ama rahatlamaya çalış.
Neslicim sende yoğun bir bayram temposuna doğru yol alacaksın.huzur olsun sağlık olsun işler kolay fıstığım ya.
Şu sayma işinin kalorisini hesaplamışsın.insanın o kalori ile zayıflaması kaçınılmaz zaten.saymanın en etkileyici yanı insanınn ipleri kendi elinde hissetmesi sanırım.perşembe izmirde bakıcam kitaba.burda bulamadım.şşu ara çıtır kitap okumaya devam.
Serapcım yarın ameliyat oluyorsun demi.
Canım şimdiden grçm olsun.okul açildığında rahat olucaksın.il içi atamalar başladı bugün.ben istedim tayin.canım sen nerde çalışıyordun.aklımda istanbul gibi kalmış ama emin olamadım.
Evet kızlar hepinizi kocaman öpüyorum.huzurlu mutlu sağlıklı bol kahkahalı sevgi dolu musmutlu günler diliyorum ve çok öpüyorum.
bayram için bi planım yok canım, burda hiç arkadaşım olmadıgından gidip de onlarla gezme gibi bir durumum da olmayacagından evde olacam hep malesefama bayram sonrası için ananemleri kandırıp yazlıga gitmek istiyorum bakalım becerebilirsem
canımcım yavaş yavaş sende renklen artık çoktan hak ettin bencebak ben bile bayramda pembe pantalon, krem rengi bluzla gezecem, senin çoktan çiçeklenmiş olman lazımdı
Nurdancigim dogru yoldasin beni isteyen bana gelsin demek en guzeli.sen kendi kendine gelin guvey olmadin biseyler oldu ki yakinlastiniz ama beyimiz devamini getirmeli.sen hic yorma kendini. O gelsin tipis tipis. Gelmezse de kendi bilir. Tatil planin ins olur canim. Tatile hayir denir mi hic dimi yani. Eeee nele r yapiyrsun bu hafta.anneme gelince laf kayniyor canim alintilar cok olunca. Zaten cogu zaman telden de girince iyice zorlasiyor sorun degil ins dedigun gibi iyilesir annem .once o iyi olsun sonra da isimiz ins
Hayırlı kandiller ballarım ;
Hepinizin kadir gecesi mübarek olsun ...
Geç geldim ama çok işim vardı.Gündüz zaten işteydim.Parttime oldum ama yine bütün işler bana yıkılıyor.Artık pc görmek istemiyorum.Sabah sekiz buçuk akşam altı arası full pc de çalıştım.Aç da olunca migren tuttu.Eve zor attım kendimi.Orucumu bozmadım.Uzandım falan.İftarda ilaç içtim duş aldım.Toparldım sonra şimdi iyiyim şükür.Yarın iş yok o yüzden hala ayaktayım.
Kadir gecesini annemle çok güzel değerlendirdik.Kuran okudum tevbe ve kadir gecesi namazları kıldık.Allah kabul etsin.Şeyy bide hepinize isminizle dua ettim.Az çok ne istediğinizi biliyorudum.Müslümanın müslüman kardeşine ettiği dua kabul olurmuş.İnşallah Rabbim bu mübarek gece harına dualarımızı geri çevirmez.Ayrıca doğa anne söylediğim gibi duamı ettim.Rabbim şifasını versin inşallah...
Ben yarın evdeyim lakin annem kete yapacak.Rahat 5 saatimiz ona gider belki daha fazla.Yapıp ablamlara götüreceğiz.Annem baklavasını da açtı.Bir de dolma saracağız.Bizde bayram hazırlıkları başladı anlıyacağınız.Ben bayramdan kesin artıyla dönerim bak.Bir de bunun orda akrabalar versiyonu olacak of offff...Ha bir de yarın kuaför şşimi halledicem.Sadece kaş bıyık olacak.Gerisini evde kendim hallederim.
Gün aşırı sporumu yapıyorum yemeklerime ise sadece porsiyon kontolü yaparak dikkat ediyorum.Geçen markette alışveriş yapıyorum benim diyetisyenle karşılaştım.Birden küçük emrah moduna girdim.Neyse ki kadın selam verdi geçti neden gelmediniz falan demedi yani.
Alıntılardan önce bi haber vereyim dedim şimdi sıra alıntılarda
sor cnm sor cvplarım hepsinii
evet kısmetse istiyorum aöf ilahiyatı
lise bitince müftülük sınavı var ona giricem onun ardından üniversiteye gitmeyi istiyorum inşlh olur :26:
Kandır kandırrr al onları gidin yazlığa şöyle bir maviyle buluş,yann.Güneş damlasın içine.
Ayy pembiş pantolon yirim yaaa çok güzel oluyor onlar.Ben de geçen denedim ama daha değil nurdanım böğğğ çok çirkin oldu bana.Hatta beyazın bile gideri var ama açık renklerin henüz değil.Biliyosun benim sıkılaşmam lazım o yüzden sendeki kadar güzel durmaz bana.Ben dark rodeo bi jean sipariş ettim.Baklım nasıl bişey çıkacak inşşal beğenirim.Beğnmezsem ablamların orda lcw var gider değişirim.
Ha renkli üst giyim ben zayıfladıktan sonra almıyorum kuzum.Geçen sene 100 kiloyken hep çiçekli böcekli böyle renkli şeyler almışım.Şimdi iyahlara bürünüyorum.Sanırım bunun daha zayıf görünmek istememle alakası var.Saçma ama bunu farkettim.Gerçi aldıklarım çok içime sindi.Üst kısmında tül detyı var.Şık duruyor onun hatrına bu bayram böyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?