işsizlikten can sıkılmasıyla evde yatan bana ne de güzel moral oldun kuzum çok çokk teşekkür ederimm
oyy kıyamam kuuzum baya sıkışmışsın bugun iş konusunda ama yarın acısını çıkartırsın artıkbayram planlarına da bayıldım ne hoş bi değişiklik olacak senin için bizim bayram hep aynı, ilk gün gezilecek akrabaları gezip akşam yemeginde ananemlerde kapanışı yaparız, bir daha da evde misafir bekleriz işte
ben geldim herkese hayırlı geceler kızlar..
bugün dr.ye gittim hazırlıklı gitseymişim saat 3 te ameliyata alacaktı dr ama ben kabul edemedim hem oruçluydum hemde bayrama hallemem gereken işler vardı onları halletmem gerekti..yarın ameliyat var..ama saat kaçta bilmiyorum büyük bir operasyonu varmış ona göre teyzem haber edecek gidecem hastaneye...operasyon 15 dakikalık iş dedi hastanede yatış vermeyecekmiş..1-2 saat tutar göndeririz dedi..ama 10 gün ayağının üstüne fazla durmayacan ayağı yormayacan dedi..benden havadisler bu kadar..şimdi accık geçmiş yapayım
Ben de severimm canım bir ara deli gibi dinledim şimdi ara ara dinliyorumm yüreğine sağlık
Ne demek balım yaa
Acısını çıkardım yattımm valla kuzumm ayy alışık değilim ki böyle durumlara ama güzelmiş yaniBi zamanlar bizim de sizin gibi bayram rutinimiz vardı.Artık yok yani olsa da zaten eskisi gibi olmaz.Senin kendi planın yok mu peki ?
Ballarım selam ;
Napıyorsunuz ? Ben bugun evdeyim sanki pazar.Geç kalkıp kpss başvurumu hallettim.Sonra evi temizledim.Kuaförüm kapalıydı.Perşembeye kaldı.Bende duş falan biraz keyif yaptım.Ders çalıştım,kitap okudum.Eve iş getirmiştim onu hallettim.Market yaptım.İftardan sonra spor yaptım.Şimdide size bakıyım dedim.
Bu arada bayram için kükcük bir alışveriş yaptım.Kendimi yine siyahlara boğdum.Hiç renklilere elim gitmiyor nedendir bilmem
Yarın iş var malum birikmiştir yine.Bu arada kuşumuz kulağımın dibinde minik kuşummm aşkımmm bebğimmm diye bağırıyor.Şebek yaa çok seviyorum iyi ki var.
Ha bir de dün akşam Züleyha Ablamla konuştuk herşey iyimiş tatil gayet güzel gidiyormuş.Büyük oğlu Ali Mertte onlara katılmış hatta eşi de gelecekmiş.Ondan haberler böyle ilteyim dedim.
Hepinizi kocaman öpüyorum
sor cnm sor cvplarım hepsiniiTabiki de olur canımgel zaten sana soracaklarım bir doluuuu :26:
Peki imam hatipten sonra ilahiyatla mı devam edeceksin ? Başarılar bu arada canım aöf okumak zordur tebrik ederim.
Aminn inşallah kuzumm
inşlh bayramdan sonra burdayım tatlım...
evet bakalım yeni yıla yeni aile ferdimle mi giricem cnm :18:
bu arada annene geçmiş olsun bi an önce şifa versin mevlam...
esracım bayramdan sonra listeye bende talibimmmmmmmmmmmm
acıköğretim imam hatip okuyorum senede 3 defa sınavımız oluyor onların sonuncusu olucak bu sınav cnm
ayyy inşlh kız yıllardır hasretini çektiğim evladım gelir bulur beni burdan da yazarım hamileyim diye inşlhh nerde varsa cümle isteyene nasip etsin yaradan....
çeşmi gözünaydın şekerim güzel not almışsın
yarın inşlh sağlıkla geçer ameliyatın ....
Teşekkür ederim Nurdancım, senin pozitif enerjin yeterEvde de çalışıyorum zaten, bayramdan önce ne kadar yapabilirsem kardır
Sayma işine ben de iki gündür dikkat ediyorum kendimce, tabi bana az geliyor, senin Ramazandan sonra nasıl olur bilemiyorum o yüzdenÇok kasmaya gerek yok bence, zaten kitapta kendisi de diyor, yetmiyorsa her birini bağımsız olarak artırabilirsiniz, doyuyorsanız da -1 yapabilirsiniz diye. Benim takıldığım asıl nokta porsiyonlar, benim porsiyon ölçüm biraz fazlaymış galiba Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra azaltmaya çalışıyorum Bir de 53333 hesabına göre, onun söylediği porsiyon miktarlarıyla kalori hesabı yaptım kabaca, 1190 çıktı, bu da epey düşük bir kalori aslında. Hele spor da yapılıyorsa mutlaka kilo verilir. Bu kalori düşük çıkınca biraz rahatladım açıkçası, biraz kaçırmanın çok zararı olmaz diye düşündüm
Yok yok bence de gitsin de önemli olan oSadece emek sarfedince de gitsin lütfen
Bayram benim için, sıcak, kalabalık, yoğun, yorucu olacak kesinlikle. Tatil olarak bakmıyorum olaya zaten, o anlamda rahatım, şükretmek lazım, başka zaman izin kullanabiliyorum nasıl olsa, bayramda da böyle olsunZaten eşime diyorum bayramdan sonra işleri biraz yoluna koyalım, bir haftasonu günübirlik denize gidip yorgunluk atalım diye İkimiz de farkındayız yani bayramda yorulacağımızın Misafir çok olur, ayrıca dışarda hava çöl sıcağı olur, o yüzden kendimi dışarı atmam zor görünüyor ama en azından akşamları 1 saat bile olsa eşimle yürüyüşe çıkalım diyoruz. Evin etrafı müsait o açıdan, hem dondurma da yeriz böylece
Daha önce saçını kestirip sonra da ağladıysan acele etme kuzu, sakin sakin karar ver, demek ki sen uzun saçı seviyorsun, hem şimdi part time çalışıyorsun nasıl olsa, bırak biraz daha uzun kalsın
Sağol canım benim, bugün tatil günün, benim yerime de dinlen, yayılFotoğraf koyarım canım da epey uğraştırıyor buraya yüklemek malum, bir de çoğunlukla cepten giriliyor, görmek te zor oluyor, ben de bir ara whatsuptan atayım olmazsa. Hatta İstanbulda çekildiğim elbiseli fotoğrafı da yollarım Bu arada Nurdaaaaannnn ben de görmek istiyorum elbiseli fotoğrafını yaaaa
O yağmurdan biraz buraya alabilir miyiz şekerim, yanıyoruz bir burada yanıyoruz, hatta dur buraya yollama Antep'e yolla yağmurlu havayı, çok makbule geçer
Yeni cicilerini güle güle kullan, dediğim gibi saçını kestirme konusunda da acele etme, bak yeni cicilerin de geldi, kullan güzel güzel onları
Senin bayram tatil modunda geçecek anlaşılan, iyi eğlenceler canım
Senin patron evlere şenlik valla DoğacımAllah kolaylık versin
Canım az önce yazdım Esoşa da whatsuptan atmaya çalışayım ben sizeBenim işleri boşver sen gülüm, elimden geleni yapıyorum, biter mi bitmez mi bilmiyorum, yani rutin bir iş değil ki tarih vereyim ama son teslim tarihi var işin, ona yetiştirmeye çalışıyorum. Daha bununla uğraşırken dün akşam üstü yeni bir iş çıktı mesela, onun da son teslim tarihi 28 ağustos, bir başka projemiz vardı onu da 15 ağustosa yetiştireceğiz, daha sayarım yani ama saydıkça gözümde büyüyorlar, o yüzden vakti geldikçe düşünüyorum:18: Bir dokun bin ah işit oldu ama idare et artık Yakınmayı sevmem biliyorsun, sağlık olsun, huzur olsun işler halledilir bir şekilde
Geçmiş olsun canım, ne oldu annene? Ciddi bir şeyi yoktur inşallah. Acil şifalar dilerim. İşyerine çok hevesle başlamıştın biliyorum, adı bile senin için özeldi, o yüzden bu duruma üzüldüm canım ama bu durumda en uygunu böyle olması gibi görünüyor, hayırlısı olsun. Önce sağlık, o olmadan hiçbirşey olmuyor, burası kapanır ilerde çok daha güzelleri olur, hayat ne getirecek bilinmez canım
Güzel tanımlama olmuş, çocuk sevmek istediğimde tam sevmelik bir çocuk var hakikatenSevimli bir köpekleri de var aslında ben uzaktan sevmeyi tercih ediyorum Tenis oynarız muhtemelen ara ara ama çalışma saatleri yoğun komşumun, o yüzden ayarlamak kolay olmayabilir, bakalım artık
Tekrardan geçmiş olsun Serapçım, acil şifalar dilerim, haberlerini bekliyoruz
Aksaray yol ayrımını görüyoruz canım güzergahta, oradan geçmiyoruz, teklifin için teşekkür ederim canım, belki dönüşte daha uygun olabilir bilmiyorum, yalnız olsam uğrarım ama eşim olunca kaptan o malum
Canım haftaya bildirim de liste de olmasın.Bayram arifesinde liste yapacak vaktim olmaz benim.Hem de bayram tatili olsun bizlerede.Bir hafta liste yok yani
Teşekkür ederim,umarım artıyla dönmem :26:
Saol bitanem teşekkür ederim saç mevzusunu konuşmuştuk bugün bal köpüğünde karar kıldın mı ?
Hımm e o zaman uzat kuzum sen de saçlarını bana sanki kısa daha rahat olur gibi geliyor ama topuz yapma çaısından uzun daha iyi tabi.O zaman o kitabı bayramdan sonra okursun anlaştık
Saol bitanem teşekkür ederim saç mevzusunu konuşmuştuk bugün bal köpüğünde karar kıldın mı ?
Hımm e o zaman uzat kuzum sen de saçlarını bana sanki kısa daha rahat olur gibi geliyor ama topuz yapma çaısından uzun daha iyi tabi.O zaman o kitabı bayramdan sonra okursun anlaştık
bu alıntıya cevap yazıldıktan sonra hemen resim yollanacak neslişim, unutmuşum ben seni kusura bakma
kalori olarak bana da azdır gibi geliyor, hatta geçen esra ya da demiştim normal diyetisyenlerin listesinde günde 5 dilim sırf ekmek var zaten, onun dışında çorba ve makarna da veriyorlar, hatta diyet biskuvi bile veriyorlar toplamda sayı 10 a çıkıyor ama bunda 5 arada baya fark var yaniöbürleri güzel ama, yani meyve de 3 ideal, ama bana yoğurt ve protein yetmeyebilir bakalım ramazandan sonra bi ayarlama çekecem inşalah
sporla da yapılırsa dedigin gibi baya kilo verilir, ama ben yarın dizimden doktora gidecegim için mustakbel spor gelecegimle ilgili henuz yorum yapamıyorumbakalım doktor kararına göre bayramdan sonra düşünürüz bu durumu
Doğacım ; artık yoğun olacaksın,buna da zamanla alışacağını düşünüyorum.Benim işleri bilirsin her zaman çok yoğun oluyorum.Ama şikayetçi değilim çünk alıştım.Hatta boş kalınca sıkılıyorum.O derece yani.Sende en kısa sürede bu yeni düzene ayak uydurursun.
Annene çok üzüldüm Rabbim şifasını versin.Herşeyden önemlisi onun sağlığı.Tabi ki lokantaya da üzüldüm ama annen kötü olacaksa yapacak bişey yok.Kısmet birazcık bu işler.Gönül ister ki devam etsin.Deidiğim gibi inşallah annen iyi olurda hiç bunları konuşmayız.Yeni işyeri açmak heleki bir lokantaysa hevesini çok iyi bilirim.Babama defalarca hevesle işyeri açtık ama saolsun sonu hep hüsran oldu.Sizin ki gibi sağlıkdan olsaydı sesim çıkmaz asla üzülmezdim.Amannn neyse konuşmuyayım şimdi.Dualrım annenle heleki yarın Leyli kadir.Unutmucam kuzummm.
Bu arada şu konuya da açıklık getireyim.Buraya yazmak sana kalmış canım hepimiz seni seviyoruz,özlüyoruz.Ama hayat bu koşuşturmalı geçiyor.Vakit bulamadığın zamanlarda yazamyabilirsin.Seni yanlış anlıcak ya da yargılayacak değiliz.Gir bir selam ver,geçmiş falan yapma.Yani nasıl istersen nasıl vakit bulursan öyle takıl.Anlatştık mı
Ballarım selam ;
Napıyorsunuz ? Ben bugun evdeyim sanki pazar.Geç kalkıp kpss başvurumu hallettim.Sonra evi temizledim.Kuaförüm kapalıydı.Perşembeye kaldı.Bende duş falan biraz keyif yaptım.Ders çalıştım,kitap okudum.Eve iş getirmiştim onu hallettim.Market yaptım.İftardan sonra spor yaptım.Şimdide size bakıyım dedim.
Bu arada bayram için kükcük bir alışveriş yaptım.Kendimi yine siyahlara boğdum.Hiç renklilere elim gitmiyor nedendir bilmem
Yarın iş var malum birikmiştir yine.Bu arada kuşumuz kulağımın dibinde minik kuşummm aşkımmm bebğimmm diye bağırıyor.Şebek yaa çok seviyorum iyi ki var.
Ha bir de dün akşam Züleyha Ablamla konuştuk herşey iyimiş tatil gayet güzel gidiyormuş.Büyük oğlu Ali Mertte onlara katılmış hatta eşi de gelecekmiş.Ondan haberler böyle ilteyim dedim.
Hepinizi kocaman öpüyorum
Bu sayfayı yakalamak çok hoş olddu.263 benim lise numaram.
Nasılsınız arkadaşlar.dilerim herşey yolunda gidiyordur.
Ben çok iyiyim.bugün eşimsiz evliliğimixin 18.yılını kutladım.diğer 2 aşkım yanımdaydı.
Esram güzel meslektaşım bu aralar keyfin iyi değilmi.haftanın bazı günleri evde olman süper olmuş.bayramlıklarda alınmış.benimde elim genelde hep siyaha gider.eminim çok yakışmıştır.
nurdanım süper bir not almışsın tebrik ederim.devlet işini bir düşünn derim.tabii tercih genede senin.elbisene bayıldım.çok yakışmış.
Filizcim annen nasıl oldu canım
Bu aralar herşey üst üste geliyor.inşallah allah şifasını verir
Şu tatil sana iyi gelecek.biliyorum aklın hep annende olacak ama rahatlamaya çalış.
Neslicim sende yoğun bir bayram temposuna doğru yol alacaksın.huzur olsun sağlık olsun işler kolay fıstığım ya.
Şu sayma işinin kalorisini hesaplamışsın.insanın o kalori ile zayıflaması kaçınılmaz zaten.saymanın en etkileyici yanı insanınn ipleri kendi elinde hissetmesi sanırım.perşembe izmirde bakıcam kitaba.burda bulamadım.şşu ara çıtır kitap okumaya devam.
Serapcım yarın ameliyat oluyorsun demi.
Canım şimdiden grçm olsun.okul açildığında rahat olucaksın.il içi atamalar başladı bugün.ben istedim tayin.canım sen nerde çalışıyordun.aklımda istanbul gibi kalmış ama emin olamadım.
Evet kızlar hepinizi kocaman öpüyorum.huzurlu mutlu sağlıklı bol kahkahalı sevgi dolu musmutlu günler diliyorum ve çok öpüyorum.
bayram için bi planım yok canım, burda hiç arkadaşım olmadıgından gidip de onlarla gezme gibi bir durumum da olmayacagından evde olacam hep malesefama bayram sonrası için ananemleri kandırıp yazlıga gitmek istiyorum bakalım becerebilirsem
canımcım yavaş yavaş sende renklen artık çoktan hak ettin bencebak ben bile bayramda pembe pantalon, krem rengi bluzla gezecem, senin çoktan çiçeklenmiş olman lazımdı
sor cnm sor cvplarım hepsinii
evet kısmetse istiyorum aöf ilahiyatı
lise bitince müftülük sınavı var ona giricem onun ardından üniversiteye gitmeyi istiyorum inşlh olur :26:
Teşekkür ederim Nurdancım, senin pozitif enerjin yeterEvde de çalışıyorum zaten, bayramdan önce ne kadar yapabilirsem kardır
Sayma işine ben de iki gündür dikkat ediyorum kendimce, tabi bana az geliyor, senin Ramazandan sonra nasıl olur bilemiyorum o yüzdenÇok kasmaya gerek yok bence, zaten kitapta kendisi de diyor, yetmiyorsa her birini bağımsız olarak artırabilirsiniz, doyuyorsanız da -1 yapabilirsiniz diye. Benim takıldığım asıl nokta porsiyonlar, benim porsiyon ölçüm biraz fazlaymış galiba Yavaş yavaş, alıştıra alıştıra azaltmaya çalışıyorum Bir de 53333 hesabına göre, onun söylediği porsiyon miktarlarıyla kalori hesabı yaptım kabaca, 1190 çıktı, bu da epey düşük bir kalori aslında. Hele spor da yapılıyorsa mutlaka kilo verilir. Bu kalori düşük çıkınca biraz rahatladım açıkçası, biraz kaçırmanın çok zararı olmaz diye düşündüm
Yok yok bence de gitsin de önemli olan oSadece emek sarfedince de gitsin lütfen
Bayram benim için, sıcak, kalabalık, yoğun, yorucu olacak kesinlikle. Tatil olarak bakmıyorum olaya zaten, o anlamda rahatım, şükretmek lazım, başka zaman izin kullanabiliyorum nasıl olsa, bayramda da böyle olsunZaten eşime diyorum bayramdan sonra işleri biraz yoluna koyalım, bir haftasonu günübirlik denize gidip yorgunluk atalım diye İkimiz de farkındayız yani bayramda yorulacağımızın Misafir çok olur, ayrıca dışarda hava çöl sıcağı olur, o yüzden kendimi dışarı atmam zor görünüyor ama en azından akşamları 1 saat bile olsa eşimle yürüyüşe çıkalım diyoruz. Evin etrafı müsait o açıdan, hem dondurma da yeriz böylece
Daha önce saçını kestirip sonra da ağladıysan acele etme kuzu, sakin sakin karar ver, demek ki sen uzun saçı seviyorsun, hem şimdi part time çalışıyorsun nasıl olsa, bırak biraz daha uzun kalsın
Sağol canım benim, bugün tatil günün, benim yerime de dinlen, yayılFotoğraf koyarım canım da epey uğraştırıyor buraya yüklemek malum, bir de çoğunlukla cepten giriliyor, görmek te zor oluyor, ben de bir ara whatsuptan atayım olmazsa. Hatta İstanbulda çekildiğim elbiseli fotoğrafı da yollarım Bu arada Nurdaaaaannnn ben de görmek istiyorum elbiseli fotoğrafını yaaaa
O yağmurdan biraz buraya alabilir miyiz şekerim, yanıyoruz bir burada yanıyoruz, hatta dur buraya yollama Antep'e yolla yağmurlu havayı, çok makbule geçer
Yeni cicilerini güle güle kullan, dediğim gibi saçını kestirme konusunda da acele etme, bak yeni cicilerin de geldi, kullan güzel güzel onları
Senin bayram tatil modunda geçecek anlaşılan, iyi eğlenceler canım
Senin patron evlere şenlik valla DoğacımAllah kolaylık versin
Canım az önce yazdım Esoşa da whatsuptan atmaya çalışayım ben sizeBenim işleri boşver sen gülüm, elimden geleni yapıyorum, biter mi bitmez mi bilmiyorum, yani rutin bir iş değil ki tarih vereyim ama son teslim tarihi var işin, ona yetiştirmeye çalışıyorum. Daha bununla uğraşırken dün akşam üstü yeni bir iş çıktı mesela, onun da son teslim tarihi 28 ağustos, bir başka projemiz vardı onu da 15 ağustosa yetiştireceğiz, daha sayarım yani ama saydıkça gözümde büyüyorlar, o yüzden vakti geldikçe düşünüyorum:18: Bir dokun bin ah işit oldu ama idare et artık Yakınmayı sevmem biliyorsun, sağlık olsun, huzur olsun işler halledilir bir şekilde
Geçmiş olsun canım, ne oldu annene? Ciddi bir şeyi yoktur inşallah. Acil şifalar dilerim. İşyerine çok hevesle başlamıştın biliyorum, adı bile senin için özeldi, o yüzden bu duruma üzüldüm canım ama bu durumda en uygunu böyle olması gibi görünüyor, hayırlısı olsun. Önce sağlık, o olmadan hiçbirşey olmuyor, burası kapanır ilerde çok daha güzelleri olur, hayat ne getirecek bilinmez canım
Güzel tanımlama olmuş, çocuk sevmek istediğimde tam sevmelik bir çocuk var hakikatenSevimli bir köpekleri de var aslında ben uzaktan sevmeyi tercih ediyorum Tenis oynarız muhtemelen ara ara ama çalışma saatleri yoğun komşumun, o yüzden ayarlamak kolay olmayabilir, bakalım artık
Tekrardan geçmiş olsun Serapçım, acil şifalar dilerim, haberlerini bekliyoruz
Aksaray yol ayrımını görüyoruz canım güzergahta, oradan geçmiyoruz, teklifin için teşekkür ederim canım, belki dönüşte daha uygun olabilir bilmiyorum, yalnız olsam uğrarım ama eşim olunca kaptan o malum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?