Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Ne demek balım yaa

Acısını çıkardım yattımm valla kuzumm ayy alışık değilim ki böyle durumlara ama güzelmiş yani Bi zamanlar bizim de sizin gibi bayram rutinimiz vardı.Artık yok yani olsa da zaten eskisi gibi olmaz.Senin kendi planın yok mu peki ?

Serapcım ameliyat yarın sanırım hayırlısıyla atlat bakalım Rabbim şifanı versin...Küçük bir amelyat da olsa sonrasında dikkat etmen lazım.Yatış da yok evinde güzel güzel dinlen....

Ballarım selam ;

Napıyorsunuz ? Ben bugun evdeyim sanki pazar.Geç kalkıp kpss başvurumu hallettim.Sonra evi temizledim.Kuaförüm kapalıydı.Perşembeye kaldı.Bende duş falan biraz keyif yaptım.Ders çalıştım,kitap okudum.Eve iş getirmiştim onu hallettim.Market yaptım.İftardan sonra spor yaptım.Şimdide size bakıyım dedim.

Bu arada bayram için kükcük bir alışveriş yaptım.Kendimi yine siyahlara boğdum.Hiç renklilere elim gitmiyor nedendir bilmem

Yarın iş var malum birikmiştir yine.Bu arada kuşumuz kulağımın dibinde minik kuşummm aşkımmm bebğimmm diye bağırıyor.Şebek yaa çok seviyorum iyi ki var.

Ha bir de dün akşam Züleyha Ablamla konuştuk herşey iyimiş tatil gayet güzel gidiyormuş.Büyük oğlu Ali Mertte onlara katılmış hatta eşi de gelecekmiş.Ondan haberler böyle ilteyim dedim.

Hepinizi kocaman öpüyorum

Bu sayfayı yakalamak çok hoş olddu.263 benim lise numaram.
Nasılsınız arkadaşlar.dilerim herşey yolunda gidiyordur.
Ben çok iyiyim.bugün eşimsiz evliliğimixin 18.yılını kutladım.diğer 2 aşkım yanımdaydı.
Esram güzel meslektaşım bu aralar keyfin iyi değilmi.haftanın bazı günleri evde olman süper olmuş.bayramlıklarda alınmış.benimde elim genelde hep siyaha gider.eminim çok yakışmıştır.
nurdanım süper bir not almışsın tebrik ederim.devlet işini bir düşünn derim.tabii tercih genede senin.elbisene bayıldım.çok yakışmış.
Filizcim annen nasıl oldu canım
Bu aralar herşey üst üste geliyor.inşallah allah şifasını verir
Şu tatil sana iyi gelecek.biliyorum aklın hep annende olacak ama rahatlamaya çalış.
Neslicim sende yoğun bir bayram temposuna doğru yol alacaksın.huzur olsun sağlık olsun işler kolay fıstığım ya.
Şu sayma işinin kalorisini hesaplamışsın.insanın o kalori ile zayıflaması kaçınılmaz zaten.saymanın en etkileyici yanı insanınn ipleri kendi elinde hissetmesi sanırım.perşembe izmirde bakıcam kitaba.burda bulamadım.şşu ara çıtır kitap okumaya devam.
Serapcım yarın ameliyat oluyorsun demi.
Canım şimdiden grçm olsun.okul açildığında rahat olucaksın.il içi atamalar başladı bugün.ben istedim tayin.canım sen nerde çalışıyordun.aklımda istanbul gibi kalmış ama emin olamadım.
Evet kızlar hepinizi kocaman öpüyorum.huzurlu mutlu sağlıklı bol kahkahalı sevgi dolu musmutlu günler diliyorum ve çok öpüyorum.

Ben de severimm canım bir ara deli gibi dinledim şimdi ara ara dinliyorumm yüreğine sağlık

bayram için bi planım yok canım, burda hiç arkadaşım olmadıgından gidip de onlarla gezme gibi bir durumum da olmayacagından evde olacam hep malesef ama bayram sonrası için ananemleri kandırıp yazlıga gitmek istiyorum bakalım becerebilirsem

canımcım yavaş yavaş sende renklen artık çoktan hak ettin bence bak ben bile bayramda pembe pantalon, krem rengi bluzla gezecem, senin çoktan çiçeklenmiş olman lazımdı

Tabiki de olur canım gel zaten sana soracaklarım bir doluuuu :26:

Peki imam hatipten sonra ilahiyatla mı devam edeceksin ? Başarılar bu arada canım aöf okumak zordur tebrik ederim.

Aminn inşallah kuzumm
sor cnm sor cvplarım hepsinii
evet kısmetse istiyorum aöf ilahiyatı
lise bitince müftülük sınavı var ona giricem onun ardından üniversiteye gitmeyi istiyorum inşlh olur :26:

Gunaydin kizlar. Nasilsiniz ben full is yogunlugunda geciriyorum gunlerimi. Her gun full yogunum. Onun disinda tatil icin son hazirliklari yapiyorum ayrica bugun ya da yarin iftardan sonra sacimi boyatacagim ya su anki rengi. Sari rofle.ya da komple bal kopugu. Annem su an daha iyi. Vucudu alisiyor ins hapa. Resmen uyusturuyordu hap. İki aydir isler de cok durgundu odemelere biz destek cikiyorduk hatta bu ay nerdeyse uc bin tl lazim olacakti ama Allah buyuk. Hastanrnin karsisindaki lokanta tadilata girmis ve dort bes gundur isler iyi.kendi odemesini kendi yaoacak ins sanirim.hepimize iyi moral oldu bu. Tum sorunlara ragmen dikkatli beslenmeye calisiyorum sadece uc dort gundur her gun iki adet baklava yemek cok uygun olmadi spor yuruyusler disinda yok. Kendimi bayramsonrasina adopte ettim spora otuz yildan sonra alisan biri olarak yogun ya da sorunlu donemlerimde adopte olamiyorum sanirim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol canim. İns sifasiz hasta kalmasin.tum anne adaylari da sifasini bulsun ins. Seneye ins bebisinle uc kisilik bir ailen olur canim ins.

Anladim canim tabi ki kocalar gelemez plan disi bir guzergaha.musait olursan beklerim donuste ins. Sennure ye yol tarifi vereyim de direkt getirsin seni bana.

Canım haftaya bildirim de liste de olmasın.Bayram arifesinde liste yapacak vaktim olmaz benim.Hem de bayram tatili olsun bizlerede.Bir hafta liste yok yani

Teşekkür ederim,umarım artıyla dönmem :26:

Ok anladim canim hepimize uyar bu bence.ins +++ olmayiz ben korkuyorum ha. Sizi bilmem

Ay sorma esosum. Kisir bir dongu oldu sac boyu benim icin.sabah aksam dusumu aliyorum bu cok buyuk bir rahatlikmis. Kisa. Saca bu acidan cok alistim.yaz bir gecsin de bakalim ne olacak. Topuz tokasi diye bir toka var onunla idare ediyorum turban konusunda su an.

Evet %70 bal kopugu olacak tek renk daha az masrafli ve saci daha az yipratiyor konusuruz seninle ben kuafordeyken. İzledin mi nevilzadeleri.buaralar duzenli takip ettigim tek dizi.cok keyifli

Cemremin diyetisyenin verdigi olculeri hatirliyorsunizdur canim.aynen ekmek ve makarna vardi

Ben de aynen canim yogun calismaya alismisim son zamanlarda islerim hafifti sıkıliyordum olayim yani isten sikayet degil inan namaza bile cikamiyorum Iki haftadir.isleri pat diye aldim evdeki daginik erkek misali daginik insanlarin operasyon ve evrak isini tskip etmek yoruyor bir de bundan iki yil once boyle yogundum kaldiramayip sinit krizi gecirnistim yagmur altinda aglaya aglaya yur mustum o psikolojiden korkutorum. Yoksa ben calismaktan yorulmam sıkılmam. Sikayet ediyor gibi mi gorunuyorum yoksa

Biz de msjlastik. İslerimi sormus sagolsun.ne aldim yeni cicilerini merak ettim gule gule giy fistik.keske renkliye de alissan sitah ve beysz cok severim kombin cok yaparim ama renkli de cok giyerim bugun dolu dolu gecmis.bir suru seyi halletmissin ohh ne guzel.basvuruyu da yapmissin hayirlara vesile olsun ins canim

Nice mutlu saglikli guzel yillara hocam.mutlulugunuz daim olsun huzurlu ask dolu yillariniz elli olsun ins . Sizi ozluyoruz ama mutlu iyi oldugunuzu bilmek yetiyor kendinize cok iyi bakin kocaman opuyorum

Nurdancigim senin arkadaslarinla tatil planin vardi o nezaman canim. Ooo yazlik bence de cok iyi fikir.degisiklik iyi olur canim. Senin ozel arkadasinla dur mlar nasil.konusamadik buaralar

sor cnm sor cvplarım hepsinii
evet kısmetse istiyorum aöf ilahiyatı
lise bitince müftülük sınavı var ona giricem onun ardından üniversiteye gitmeyi istiyorum inşlh olur :26:

Bu yil ben de uluslararasi iliskiler kayit yaptiracagim ins.dil bolumu mezuniyeti disinda bir bolumden mezun olmak diploma almak istiyorum kendimi gelistirmeme de faydasi olacak bir bolum.ustelik isime de faydasi olacak esos amsn tarihleri unutt rma bana

Kizlar 80 almisim ehlitet sinavindan.kurtuldum sukur bundan. Darisi direksiyon sinavina ins.bayram sonrasi dersler baslayacakmis is cikisi olacak genelde. Sinav da 17 agustosmus

Ay canim aynen ya.en zor sey cahil patronmus ha bir de hem cahil hem de biliyorum havasinda bu adam ustelik. Yaaa gorelim resimleri.istanbuldaki halini cok merak ediyordum zatennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…