Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Gunaydin kizlar

Ben bu hafta bildirimimi foto ile yaptim usenmedim cektim.Aslinda uc hafta sonra kesin artili bildirim yaparim diyordum cunku diyet yapmadim.Ustelik cok yedim.Ama tatil donusunden beri dikkat ettim ve dukan atak yaptim.Gelen artilari yolladim ustune bir de -200 olunca bi baska sevindim.Bugun atak son yarindan itibaren seyir basliyor.Dukan diyeti yapip yapmamakta cok kararsizim.Kesinlikle beni zorlayan bi diyet degil.Canim istediginde iatedim kadar yiyebikiyorum.Ama sagligima ne kadar uygun onu da hafta ici doktora giderek ogrenicem.Yapilmasi keyifli ac birakmayan bi diyet.Ayca kaya da seviyorum ama onun sayma isi kisitliyor mesela.Hani uzun zamandir diyet yapiyorsaniz bi seyden sinirsiz yemek her zaman daha cazib gelir insana.Bu diyette en sevdigim seylerden biri de gercekten cok guzel tarifler olmasi.Bakalim ne olacak.Diyete yeni baslayan zuleyha ablam ve baslaacak olan dogayi da ayrica takipteyim.

Yine mi cenem dustu 😆 ugrarim kizlar opiyorum

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Eklentiler

• $1407059137041.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 59
Kizlar gunaydin iyi pazarlar 12 de uyandim cok yorulmusum meger bu aralar.uyuyakaldim zaten tv izlerken. Nadir bir durumdur esim kahvaltiyi hazirladi ben ev islerine giristim simdi devam edecem utu ve temizlio var detayli dolaolar silinecek camlar falan. Onlari haftaici yaptiracam uzun zamsndir detayli olmadi ben bugun ustunden yapiyom gecmise bakamadim sonra gelirim islerimi bitiriyim de. Ay cok sicak ya.son bir bucuk aydir sabah aksam dusa giriyorum hele bayramdan sonra tam bir sicak geldi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tekrardan merhaba kızlar, hızlıca baktım ne var ne yok diye, öncelikle gördüğüm kadarıyla bayramda pek kilo alınmamış, maşallah diyorum Ben gitmeden önce tartıldığımda 68 kg idim, bu sabah tartıldığımda tam 67,0 kg gördüm tartıda, muhtemelen gitmeden önce şişkinlik vardı, regl öncesi nedeniyle, zaten regl de 5-6 gün erken geldi. Yani anlayamadığım bir şekilde kilo almamışım, elbette mutluyum bundan dolayı Belki de Antebin sıcağı nedeniyle yediklerim yaramadı
Züleyha ara ara gelmiş, günleri keyifli geçiyor belli Fırsat bulalım ve mutlaka görüşelim diyorum arkadaşım
Nurdancığımın canı sıkkınmış, uçsun gitsin inşallah sıkıntılar, hepsi geçecek, sadece zaman gerek. Ayrıca bayramda kilo almadığın için tebrik ederim canım
Esoşum güzel bir bayram geçirmiş Kilo da almamış Lütfen kadın doğum muayeneni ihmal etme, ben de gideceğim en kısa zamanda, ben de rahatsız oluyorum ama yapacak bir şey yok canım. Kaynaklarını çıkarıp rahat etmişsin, ben de Antep'te çok bunaldım, saçlarım zaten uzun değil ama fenalık geldi, ben de bu hafta kısacık kestirmeyi düşünüyorum, hatta 3 numara erkek traşı yaptıracağım diyorum
Doğacımla ara ara mesajlaştık zaten, tatilin tadını tam çıkaramadın canım biliyorum ama inan benden iyi durumdasındır, ben üzerimden tır geçmiş gibi hissediyorum resmen Bu arada tahliller devam ediyormuş, en kısa zamanda sonuçlarını al inşallah artık yaaa, ne kadar uzadı, eziyet oldu böyle.
Nilgün de bol dinlenmeli ve güzel bir bayram tatili geçirmiş üstelik kilo da almamış
Serap henüz gelmemiş, iyidir inşallah, Cemrem de bayramdan sonra gelirim demişti, o da iyidir inşallah
Bu arada Dukan diyeti konuşulmuş, hatta yapılmaya başlanmış, ben de bakayım bir, uğraştırmalı birşeyse bana uymaz da, kolaysa olabilir Ben bu hafta spor yapmak istiyorum artık, Leslie olur, yürüyüş olur ne yapsam kardır

baslangıc kılo:78.5
gecen haftaki kilo:75.9
Bu haftaki kilo:
75.4

bu hafta
giden-gelen / giden 500 gram

toplam gelen giden:giden 3100 gram

hedef kilo:60

Kızlar ben geldim biraz geçbildirim yapmış oldum kusura bakmayın...eşim buradaydı onunla uğraşmaktan giremedim..zaten bayram telaşı gelen giden ayakta böyle olunca ortada dolandım durdum..eşimi bugün yoldu ettim hemencecik girdim..perşembe dikişlerim alınacak...ama ayağım daha toparlanmadı..herhalde ayakta fazla durmaktan oldu..şimdi kendime yatış verdim...

Kizlarr sizlere ilham ve fikir olsun diye yaptigim ekmegi ve bolgesel spor listemi paylastim.Bence ekmeklerde az bi tuz olabilir gerci peynirle falan tuketildiginde gerek kalmaz.Yemekle de oyle.Ben tuz arayan biri degilim.Hic olmasa da olur.Bu sporuda yapmadan once isinmak amacli ya bisiklet ya leslie yada dans edicem
sonra bunlari yapicam.Bugun oyle terledim ki.O yuzden ben dusa kacar.Listeyi yapmak icin gelirim opuyorum

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Eklentiler

• $1407082266585.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 69
  • $1407082298690.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 61

merhaba nılgun bayramın bol dınlenmelı ve keyıflı gecmıs. artı olmamak da ayrı bır keyıf olmus senın ıcın. darısı dıger bayramlarına ınsaallah. ıse basladın sanırım. cocuklar ve ıs derken kolay gelsın sana.

kızlar sağlıklı alternatif tariflerimden bazılarını blogumda yayınladım. Okuyunuz: narkadinlar.blogspot

fırsat bulunca bakacagım bloguma. menulerden cok yazıların daha cok ılgımı cekıyor oluyor. sade guzel bır yazı dılın var. hem yazılarına hem yemeklerıne bakarım uygun bır zamanda artık

[TABLE="class: Grid, width: 0"]
[TR]
[TD]isimler[/TD]
[TD]başlangıç[/TD]
[TD]geçen hafta[/TD]
[TD]bu hafta[/TD]
[TD]gelen/giden fark[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]lep[/TD]
[TD]66.2[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]65[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nesli[/TD]
[TD]68.1[/TD]
[TD]66.9[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]+100 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]doğa[/TD]
[TD]106.5[/TD]
[TD]105.5[/TD]
[TD]izinli[/TD]
[TD]-izinli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cesminaz[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]77.1[/TD]
[TD]77.0[/TD]
[TD]-100[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]serap[/TD]
[TD]78.5[/TD]
[TD]75.9[/TD]
[TD]75.4[/TD]
[TD]-500 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esra[/TD]
[TD]78.2[/TD]
[TD]78.3[/TD]
[TD]78.2[/TD]
[TD]-100 gr[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ynga[/TD]
[TD]67[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]65.5[/TD]
[TD]aynı[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Haftanın birincisi Serap Tebriklerrrrrrr :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

aynen kuzum ya benım depresıf hallerım, ıs yogunlugu, ramazan, bayram derken baya az gorusur olmustuk maasallah ıkı saatı de buldu konusmamız. cok guzel oldu valla ben de cok ozlemısım.

ay sorma ıkı gun ust uste hastaneye gıttım ustelık eve donus problem oluyor arac duzenlı degıl ordan. kan zor oluyor yenıden kan vermek de zor oldu ekstra para da odedım tam gıcık bır durum. ustelık sonucumu alıp gıdecektım ama mecburen yarın esım ben hastanedeyken bana fakslayacak

canım bu bıze uymuyor o zaman degıl mı. dogru anladım ?????*

Canım tekrardan hoşgeldin diyelim o zaman Ne güzel sen de kilonu koruyarak dönmüşsün. sıcak ve kalabalık buna etken olabilir.Kaıdn doğuma şimdilik gitmicem balım ama biraz zaman geçsin giderim elbette.Hatta özele giderim erzurumda falan.Devlet hiç anlayışlı olmuyor.Sen git ama sakın ihmal etme.

Senin saçlarının her hali yakışır elbet ama üç numara yapma böyle çok tatlısın.Arada bandana falan taksana şirine.Hem sen hani foto koyuyodun bakem ?

Valla tatlım bir dukan aşkına başladık benim iyi gidiyor bir ay deneme süresi verdim kendime.Sonuçtan memnun kalırsam ala -ki yapanlar çok güzel vermiş- kalmazsam eski düzenime dönerim.Hep birlikte göreceğiz.Bende spor listemi paylaştım.Yapalım valla

hosgeldın canım, cok sukur atlatmıssınız annenın durumu cok cok kotuydu dıye hatırlıyorum cok sukur rabbıme. sana kolay gelsın ınsaallah annen hemen ıyılesır. senı tekrar gormek guzel. hosgeldınnnnn

Hoşgeldin serap özlettin kendini.Naılsın ? Ayağın nasıl ? Umarım dikşlerden sonra daha da rahatlarsın.Eşinle Allah kavuştursun canım.Bayram da yoğun geçmiş ne güzel

doğacım aşağıda görüyorum seni alıntı yapacaksın sanırım ben bitirdim çıkıyorum öpüyorum seni daha yarına hazırlık var malum iş başı

canım benım hosgeldın senı gordugume cok mutlu oldummm ohhhhh hosgeldın sefalar getırdın senı cok ozledık valla. haberlessek de burda gorusmek ayrı bır tat tabı kı. dun ve bugun aklımdaydın ama fırsat bulup soramadım elım tlfona gıttıkce bırsey cıktı ıkı gundur yogunum .

bayram da yoruldun sıkıldın bunaldın ızmır tum yogunluguna ve sıcagına ragmen sana ıyı gelecektır oyuzden. bugun dınlen toparlan. yenı bır hafta ve ısler var. en azından bugun dınlen canım.

ben tatlı cok az yedım oteldekılerı pek sevmedım ama esım cok cok yedı maasallah. tatlının enguzelını yemıssın afıyet olsun canım, bayramdan en guzel anı bu olmus sanırım.

kılo bıldırımı bugun canım evet.

doğacım aşağıda görüyorum seni alıntı yapacaksın sanırım ben bitirdim çıkıyorum öpüyorum seni daha yarına hazırlık var malum iş başı

aynen canım alıntılara gırdım 5 de kalkacagım 6 da otobusum var da. ben de senı opuyorum kuzum gorusuruzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…