son bikaç günde toparladım canım, yoksa bayramdan baya bi artıyla dönmüştüm
bunların dışında ben iyiyim. adım geçmiş herkese bir selam vereyim önce.
tatil iyiydi bayağı dinlendim. evde iş de yapmadım. çünkü bayramın son günü annem geldi ve onun geleceğine güvenerek işleri o gelince nasılsa yaparım diye tatilde tatil yaptım. hakkaten iyi geldi. bayram da yaptık tabi. tatlılar, bayram yemekleri güzeldi :) en güzel tarafı benim yapmamış olmamdı, gittim hazır sofraya oturdum
başka bi güzel yanı da o kadar şey yememe rağmen, sanırım dengeyi sağlayabildiğim için, bayramı kilo almadan atlatmış olmam. annem de ufak bi tepsi baklava getirmiş :) onun da şerbetini iyiiice süzdürüp günde 2-3 dilim yiyorum. sistem oturdu ya, dengeyi sağlayınca kilo almıyosun.
bakalım vermeye devam edebilecek miyim.
kızlar sağlıklı alternatif tariflerimden bazılarını blogumda yayınladım. Okuyunuz: narkadinlar.blogspot
günaydın kızlarrren son kaç kilo oldugumu hatırlamıyorum ama sanırım bayramdaki artılarımdan kurtulmuşum
bu haftaki kg : 77.0
Evet evet bayaaaaa uzun konuştuk özlemişim kızımm
senin bu tahlil işleri canımı sıktı biri tekrar ister biri yanlış der yine kan verirsin onda da damarı bulamazlar neyseee artık napalım olan oldu sonuçlar temiz gelsin bize yeter.Dinlen sen yarın konuşuruz
Geçmiş olsun canım.Annen iyimiş sevindim inşallah daha iyi olur.
Dukan ekspressle ilgili küçük bir not düşeyim.Bu yeni çıktı kilo fazlası 5 kg olanlar için uygun bir diyet.Dha fazlası için dukan diyeti öneriliyor.Nacizene söylemek istedim.
Tekrardan merhaba kızlar, hızlıca baktım ne var ne yok diye, öncelikle gördüğüm kadarıyla bayramda pek kilo alınmamış, maşallah diyorumBen gitmeden önce tartıldığımda 68 kg idim, bu sabah tartıldığımda tam 67,0 kg gördüm tartıda, muhtemelen gitmeden önce şişkinlik vardı, regl öncesi nedeniyle, zaten regl de 5-6 gün erken geldi. Yani anlayamadığım bir şekilde kilo almamışım, elbette mutluyum bundan dolayı Belki de Antebin sıcağı nedeniyle yediklerim yaramadı Esoşum güzel bir bayram geçirmiş Kilo da almamış Lütfen kadın doğum muayeneni ihmal etme, ben de gideceğim en kısa zamanda, ben de rahatsız oluyorum ama yapacak bir şey yok canım. Kaynaklarını çıkarıp rahat etmişsin, ben de Antep'te çok bunaldım, saçlarım zaten uzun değil ama fenalık geldi, ben de bu hafta kısacık kestirmeyi düşünüyorum, hatta 3 numara erkek traşı yaptıracağım diyorum Bu arada Dukan diyeti konuşulmuş, hatta yapılmaya başlanmış, ben de bakayım bir, uğraştırmalı birşeyse bana uymaz da, kolaysa olabilir Ben bu hafta spor yapmak istiyorum artık, Leslie olur, yürüyüş olur ne yapsam kardır
kızlar 10 gün hastane maratonundan sonra çok şükür annem iyi evde bakıyorum kilom 81 ,doğacım dukan ekpress diye bişey çıkmış ,bende sizinle varım diyete kaldığım yerden yeni baştan inşallah...
canım bu bıze uymuyor o zaman degıl mı. dogru anladım ?????*
Kızlar ben geldim biraz geçbildirim yapmış oldum kusura bakmayın...eşim buradaydı onunla uğraşmaktan giremedim..zaten bayram telaşı gelen giden ayakta böyle olunca ortada dolandım durdum..eşimi bugün yoldu ettim hemencecik girdim..perşembe dikişlerim alınacak...ama ayağım daha toparlanmadı..herhalde ayakta fazla durmaktan oldu..şimdi kendime yatış verdim...
Günaydın kızlar, herkes iyidir inşallah, biz dün sabah 5'te yola çıktık ve akşam eve vardıkHavanın çok sıcak olduğu, evin çok kalabalık olduğu ve doğru dürüst dışarı çıkamadığım, üstüne bir de erken regl olduğum bir bayram geçirdim. Yeme içme bol oldu, hareket az oldu maalesef. baklava da yedim, çok sevdiğim antep fıstıklı dondurma da Evi, İzmiri çok özlemişim Aslında yapılacak iş çok ama bugün dinlenmeyi planlıyorum, üstümden tır geçmiş gibi hissediyorum aslında geç kalkmayı planlıyordum ama uyandım erkenden Camaşır yıkayıp asmak hariç hiç bir iş yağmayı düşünmüyorum Şimdilik bir giriş yapıp, kendimden haberler vereyim dedim, gün içinde tekrar gelip detaylı bakarım artık Bu arada bugün kilo bildirimi yapıyoruz değil mi?
doğacım aşağıda görüyorum seni alıntı yapacaksın sanırım ben bitirdim çıkıyorum öpüyorum seni daha yarına hazırlık var malum iş başı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?