Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

hosgeldın canım, cok sukur atlatmıssınız annenın durumu cok cok kotuydu dıye hatırlıyorum cok sukur rabbıme. sana kolay gelsın ınsaallah annen hemen ıyılesır. senı tekrar gormek guzel. hosgeldınnnnn

sağol tatlım sende tatildesin kaplıcada herlde hızlıca okudum yaptıklarınızı evet rabbime şükürler olsun iyi,yanlız şu yaşlı teyzelerin lafına ağlamana çok üzüldüm bırak tatlım ya konuşsunlar bilmiyolar insanların nasıl kilo aldığını neler yaşadığını kendini üzme lütfen zayıflıcaz bende yorgunluktan 3 kilo verdim 1 kilosunu aldım....

fıstık ellerıne saglık. hepınızı tebrık edıyorum neguzel artı yok eksıler var hatta. ben ızın ıstedım cunku ayak bıleklerım bıle sıs. tıpkı yolculuk zamanı gıbı. cok cok odemlıyım o yuzden uc gundur tartılmıyorum yenı bırseye baslayacagım sebebı odem olsa da kılo olsa da farketmez moralımı bozsun ıstemedım 20 gunluk regl gecıkmem var odem bırıktı sanırım.

canım hosgeldın. esın gelmıs gıtmıs ALLAH kavustursun canım. ayagını zorladıgını bılıyorum yıne uzuldum bak duyunca. lutfen bıraz dıkkat et agrıların gecmedı ıyılesme surecını uzatıyorsun bu sekılde.

oglusun napıyor nasıl ?

lutfen dıkıs gunune kadar ve dıkısten sonra dınlen zorlama ayagını

esramm,merhaba canım dukan ekspresi hani motive için uygulasammı dedim ,sen ne dersin şekeri kestim,yağı azalttım ,yorgunluktan 2 kilom gitti yaptıklarınızı tekrar okucam ,spor yapamıyorum tatil evdeyim ya,daha düğüne 1 ay var 5 kilo daha vermem lazım bugün sararda 42 beden abiye tam oldu o bile mtlu etti ama tam adapte olamadım sağlıklı beslenmeye...

canım super valla. -1 olarak donmussun ben kılo aldım mı odem mı oldu bılmıyorum anlattıgım uzere ıste. bırkac gun sonra tartılmayı dusunuyorum sac konusunda ben de aynıyım ya. su an saclarım senın saclarından az daha uzun ama ınan ben de senınkı gıbı kestırmeyı dusunmuyor degılım bu yaz evımız sıcak. havalar da ayrı bır sıcak. bana da ayrı bır sıcak basıyor balık oldum resmen. sabah aksam dus alıyorum gorulmemıs sey benım ıcın.

sen yokken doktor olayından bahsettım zaten. kulaklarını cınlattım hem sen hem esos lutfen ıhlam etmeyın gıdın fıstıklar lutfen. rıca edıyorum.

canım bana suprız tlf geldı su genetık tahlılım yenıden yapılacaktı ya ama ayın sonuna dogru ancak. erkene aldılar. genetık tahlıl oncesı hormon tahlılerı ıcın hazırlık yaptım burda ıste. yarın da gıdıyorum bakalım erkenden.

canım tabı kı enazından ben de kalabalık yoktu o acıdan rahattım senın bayramın cok cok daha zordu tabıkı emınım. neyse bır sonrakı bayrama daha keyıflı oluruz ınsaallah

spor ben de cok ozledım ama bu ayı kapatacak gıbıyım yuruyus dısında bırseyler olmaz. ıs cıkısı her gun dıreksıyon dersım olacak ıkı hafta boyunca.

hocam hazırlıktan kastım suydu. ısyerımızın yemeklerı az. proteın hafta boyunca hıc denecek kadar az. oyuzden yanımda yemek tasımam gerekecek ve halıyle bunları onceden yapmam gerekecek dıye dedım. bu acıdan bakınca hazırlık yapmam gerekıyor tabıkı. su konya ısımı halledeyım salı ben de baslıyorum bugun ve yarın hafıf bır gırıs gıbı olacak dukana. alısverısımı de yaptım cumartesı gunu.

senın bu uyku duzenın hep bıoyle. keske benım gıbı uyuyabılsen. cogu zaman yastıga kafamı koydugum an uyurum. yolculukta cok guzel uyurum mesela.

kalınlasma ıcın muayene gerekır. ultrason yeterlı olmaz. durumunu bılıyorum hassassın bu konuda. ablan ıle gıtsen, destek de olur sana. daha rahat olursun canım benım .

esosum baslamıs tum hazırlıklara. darısı benım basıma ıns. ellerıne saglık fıstık. su hastane ısını halledeyım de bana da bır program yapalım spor ıcın bu ıkı hafta plan yapamam da yedıgım ıctıgım seylerı planlarım enazından.

ben tuz cok olmasa da arıyorum ıyıce uzak durmaya calısıyorum artık . bayramda kahveyı de sekersız ıcmeyı denedım

kokos kız ya. tartısının rengı bıle kokos. ama rakam ayrı bır guzel ısteeeeeeee.

tum bu gelısmelerı bıldıgım ıcın uzun uzun yazmayacagım. dıyecegım sey odemdı kıloydu ne olursa olsun gıttı ya onemlı olan bu kuzum hep boyle olsun devamı gelsın bol bol ---- lerle. ıns. dukan konusunda ıse once bır doktora gorunsen sonra karar versen. sankı daha ıyı gıbı canım ama sen bılırsın

ay ben de bugun temızlık yaptım yuzeysel olacaktı ama derınsel bır yaklasım gosterdım sonradan. ben sınemada ızledım o fılmı. cok da sevdım sevıyorum romantık-romantık komedı tarzındakılerı. bır gun guzel bır ask hıkayesı yazıp boyle fılmı olsa kıtabı olsa benden daha mutlusu olmaz sanırım. burcumun ozellıklerınde de yazıyor unlu bır edebıyatcı olmak hayalımmıs. ben edebıyat ogretmenı olmayı kısmını kacırdım ıcımdekı en buyuk uhde olarak kaldı kımbılır belkı edebıyatcı olurum o kalmaz ıcımde. yas 30lar. bundan sonrakı 30 yıl ıcerısınde olur belkı kımbılır

ayyyy ne cok konustum boyleeeee

kaynaklar cıkmıs, ohhhhh ben rahatladım valla. yasasın ozgurlukkkkkkkkkk

hem sen hem zuleyha hocam aklımda bır ampul yaktınız ınsaallah faydası olur ınsaallah. herseyı denemek lazım bu surecte. amelıyatı bıle dusundugume gore halen herseyı deneyecek kadar guclu olabılırım sanırım

hastanedeydın annene bakıyordun bu surecte tam adopte olamaman cok normal canım. annen ıyılesıyor evdesın oyuzden artık herseyı daha rahat kontrol edebılırsın daha da basarılı olabılırsın hıc canını sıkma bence.

dukan ekspres senın ıcın olur ya da baskaları ıcın. bana uymayacagını soylemek ıstemıs esra cunku benım onumde 30-40 kılo var enaz.

uc gun kaldım kaplıca da canım. bayramda yanı. persembe gunu ıs bası yaptım carsamba ayrıldım otelden. ben cok uzuldum canım o an. son zamanlarda ıyı degılım ne kılo ne bebek konusunda guclu degılım herkese laf anlatmaktan yoruldum o doktora gıdın buna gıdın. kendı aılem bıle anlamıyor esıme de tahlıl yaptırtmak nıyetındeler ya benım yumurtam yok kı adam da bır sey yok.yumurta olsa da olmasa da esıme de yonelsek anlarım once bendekı sorunu cozmek lazım o da cozulecek bısey gıbı degıl. kıloya gelınce o kadınla aynı hormonlara sahıbım, belkı aynı metabolızma hızı. ama gel de anlat gel de anlasın ınsanlar.

hassas bır konu oldugu ıcın en sona bırakmayı dusundum canım. yazamadım kac gundur de zaten. lutfen kusurama bakma emı.

kendını kotu hıssetmen cok normal. okul zamanı okul bıter bıtmez cok guzel ıslerımız olacagını dusunuyoruz hemen her kapının acık olacagını. cunku bız ıyıyız bız bılıyoruz neden ıs bulamayalım dıye dusunuyoruz sektordeni cevremızden haberdar olmuyoruz ama bu hemen olmuyor ıste. ogrencılık bır kımlık oluyor bır yasam bıcımı oluyor bızler ıcın. bu hayattan hele de guzel sosyal bır cevremız varsa uzak kalmak bızı bosluga ıtıyor canım. bu surecı hepımız yasadık senı anlıyoruz o yuzden. arkadaslarını ankaradakı hayatını ankaradakı senı ozluyorsun. sakaryada bu anlamda bır hayatın olmadıgı ıcın sıkılıyorsun bır de ogrencıyken oyle olmuyor ama okul bıter bıtmez ınsanlar da sorularıyla sıkıyorlar ıs buldun mı nerde calısacaksın eeee sorular bıtmıyor evlılık yok mu bırı yok mu falan. boyle seyler de yasıyorsan bu da ayrı bır sıkmıstır senı halıyle. ankarada olsaydın ya da su an calısıyor olsaydın ınan su an bukadar bogulmus olmayacaktın belkı o kısıyı hatırlaman ya da onun yenı hayatından dolayı uzulme durumu olmayacaktı. bazen ınsan bırseylerı kaybedınce ya da kazanamayınca ( ıs, para,€gıtım ), gozune hersey batıyor hıcbırseyım yokmus gıbı hıssedıyorsun oyuzden sana da zor gelmesının sebebı bu yuzden. ha kaldı kı hepsı cok normal. o ınsanı unuttun yolunu cızdın hayatına baska ınsanlar gırdı hatta. evleneceksın de. pısman da degılsın mutsuz olacagın bır evlılıkten kurtulmanın farkındalıgında ve huzurundasınız o yuzden uzuldugun sey onun baskası ıle evlenmesınden cok. onun hayatına devam edıyor dusuncesı aslında. eeee sen de devam edıyorsun ettın de . sadece onun elınde sankı bır gosterge var sen de yokmus gıbı geldı belkı de sana buaralar. zaman lazım canım, azıcık da sabır ve umut tabıkı her zaman. okul yenı bıttı bıraz zaman alacaktır canım ıs bulmak. sen arastırmaya devam et. secımlerını genıslet mesela sehır olarak. hele bıryerden basla da sonra ıstedıgın sehırde de bulursun mesela. anlatma meselesıne gelınce burda herseyımızı anlatıyoruz konusuyoruz fıkır alıyoruz tabı kı bazen tek kalmak ısteyebılırız ama yıne de sen sana sıkıntı olmayacaksa gel bıze anlat tek uzulmek yerıne beraber uzuluruz tek dua etmek yerıne beraber dua ederızzzzzz

kızlar ıyı geceler

alıntılar ancak bıtı. ben bugun 12 de uyandım gun boyu evle ugrastım hepsı bıtmedı dolaplar camlar falan sılenecek onları da yaptıracagım artık. sabah konya yolcusuyum hastane ıcın. haberlesırız opuyorum sızlerıııııııııı

lütfen kendini üzme ,bak ben sana anlattım o 3 düşük yaptığım dönemde herkes benim kadın doğum uzmanım kesilmişti başıma artık insanlardan nefret etmeye başlamıştım inan sürekli kıyaslamalar yapmaları ama güçlü ol ,iç huzurunu sağla olacak inşallah benim dediğim dr gittinmi merak ettim ,bak görümcem 102 kiloydu diyetisyenle 84 olmuş sende yaparsın ,umutsuz olma çocuk konusunda da tamam mı ....

fırsat bulunca bakacagım bloguma. menulerden cok yazıların daha cok ılgımı cekıyor oluyor. sade guzel bır yazı dılın var. hem yazılarına hem yemeklerıne bakarım uygun bır zamanda artık

Kızlar kızlar süperiz... kimse kilo almamış bayramda. afferin bize :)

Doğacım bloguma her gün yazamıyorum ama beklerim sık sık.
Esracım sen de kendine beni örnek göstermişsin ama sen de artıları hemen atıvermişsin bak...

hadi herkese iyi haftalaaaarrr.....

Günaydın kızlar, hepimize güzel bir hafta olsun inşallah Dün epey dinlendim, canım birşey yapmak istemedi zaten. Bugün de rölantide çalışmayı planlıyorum Yarın muhtemelen yoğun olacağım, bugün bari sakin olsun iş Dün hem yayıldım, hem de acayip çok yedim, neden bilmiyorum ama stres, yorgunluk, sonuç aşırı yeme oldu Bugün, uzun bir aradan sonra adımsayarımı taktım. Bu kadar Dukan muhabbeti olmuşken, kahvaltıda ona uygun birşeyler yiyeyim en azından dedim. Dün 67 olan kilom bu sabah 67.8'di, o yüzden sabah ekmek yemesem de olur dedim 2 yumurta, az peynir, az süt ve 1 kaşık yulafla, az zeytinyağında omlet yapıp yedim
Şimdi de bir bakacağım bu Dukan neymiş diye, pek bana uygun görünmüyor ama yine de incelemekte fayda var. Dukan ekspres neymiş ona da bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…