kızlar aklıma bır soru geldı, 2014 un yarısındayız pekı bu yıla daır yaptığınız ıyı seyler neler ?
ben cevaplıyorum.
duygu klasıgı oldu bu soru buarada
aıleme güzel bır ısyerı sağlamak
akraba ve arkadaşlar ıle daha sık görüşmek
ıse daha fazla odaklanmak
bır cok kıyafetı vererek hem ıyılık yapmak hem evı ferahlatmak
ızmır seyahatım
esıme daha fazla zaman ayırmak
saclarımı kestirmek
daha sakın daha kabullenen bırı olmak
esra ıle barışmak
ehlıyet kursu
bunlar aklıma gelenler sımdılık.
Himm güzel soru olmuş ben de yazayim bişeyler o zaman
Ise geri dönmek
Hic ummadigim birinin gerçek yüzünü görmem beni sanirim bu yil etkikeyen en büyük olaydi unutmadim unutamam ofkem gecmedi hala
Evet Doga seninle yeni yila dargın girmistik şükür hallettik
Esrayla yeniden görüşmek
Bu topigi acmak
Isntagramdaki diyet hesabim
Bir de deger verdigim birini hayatima aldim
Kredilerim bitti sayılır
Okulla ilgili netlesen bi takim seyler
Şimdilik bunlar geldi aklıma
Yerim senin bilezigini yaa :)) Ameliyat konusunu arastirip sakince düşünüyoruz zaten hayırlısı olur inşallah...
Ben neler istiyorum
Finallerden AA ile gecmek
Pilates le incelmek
Kpssden iyi puan almak
Formasyon almak
Diyetime devam etmek
Amannn sirala sirala bitmez benim isteklerimm kuzu yaaa :)))
Saol bitanem 😚 utanma hiccc senin enerjin yetiyor bize :)
Kurs isi guzel olacak zor olacak ama değecek inşallah canim eğer seneye kpss kalkmazsa o zamanda lisansa birlikte hazirlaniriz bu girecegim önlisans çünkü
Yas takıntısı deil be guzelim millet aldi yürüdü ben daha basindayim ama diyorum ya hep bu ikinci hayatim birincisi gecti bitti şimdi kullerimden doguyorum inşallah hersey daha güzel olacak sabir sabir sabir
Evet balim tek onu yedim çünkü tam iki aydir kiymali börek diye inliyordum ben tam ara öğün yapacakken arkadaş getirdi annesi yapmis ben de bir kibrit kutusu büyüklüğünde yedim o yüzden öğle dengelemeye çalıştım ekmek bugün sadece sabah yedim
Yağmur yagsin da ciftcinin yüzü gülsün böylece herkesin yüzü güler ama haziran ayina girecegiz daha hala ufo yakiyoruz ve bizim yüzümüz pek gulmuyor
Sicagi mi sevmiyorsun cok sicagi mi ? Misal ben asla soğuk hava da duramiyorum usudugum icin agladigimi bilirim
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Himm güzel soru olmuş ben de yazayim bişeyler o zaman
Ise geri dönmek
Hic ummadigim birinin gerçek yüzünü görmem beni sanirim bu yil etkikeyen en büyük olaydi unutmadim unutamam ofkem gecmedi hala
Evet Doga seninle yeni yila dargın girmistik şükür hallettik
Esrayla yeniden görüşmek
Bu topigi acmak
Isntagramdaki diyet hesabim
Bir de deger verdigim birini hayatima aldim
Kredilerim bitti sayılır
Okulla ilgili netlesen bi takim seyler
Şimdilik bunlar geldi aklıma
Yerim senin bilezigini yaa :)) Ameliyat konusunu arastirip sakince düşünüyoruz zaten hayırlısı olur inşallah...
Ben neler istiyorum
Finallerden AA ile gecmek
Pilates le incelmek
Kpssden iyi puan almak
Formasyon almak
Diyetime devam etmek
Amannn sirala sirala bitmez benim isteklerimm kuzu yaaa :)))
Saol bitanem 😚 utanma hiccc senin enerjin yetiyor bize :)
Kurs isi guzel olacak zor olacak ama değecek inşallah canim eğer seneye kpss kalkmazsa o zamanda lisansa birlikte hazirlaniriz bu girecegim önlisans çünkü
Yas takıntısı deil be guzelim millet aldi yürüdü ben daha basindayim ama diyorum ya hep bu ikinci hayatim birincisi gecti bitti şimdi kullerimden doguyorum inşallah hersey daha güzel olacak sabir sabir sabir
Evet balim tek onu yedim çünkü tam iki aydir kiymali börek diye inliyordum ben tam ara öğün yapacakken arkadaş getirdi annesi yapmis ben de bir kibrit kutusu büyüklüğünde yedim o yüzden öğle dengelemeye çalıştım ekmek bugün sadece sabah yedim
Yağmur yagsin da ciftcinin yüzü gülsün böylece herkesin yüzü güler ama haziran ayina girecegiz daha hala ufo yakiyoruz ve bizim yüzümüz pek gulmuyor
Sicagi mi sevmiyorsun cok sicagi mi ? Misal ben asla soğuk hava da duramiyorum usudugum icin agladigimi bilirim
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)
Çok geçmiş olsun Esram.Migren ağrısı çok kötü.Sık sık tutar mı? Bendede var,özellikle aç kaldım mı kesin o gün hastaneliğim.Elimden geldiğince aç kalmamaya çalışıyorum.Yanlız yaşlandıkça azalıyorUhhhhh !!! Bitti geçmiş :) Şimdi selamlıyabilirim sizi :)
Yepyeni bir haftadan herkese kucak dolusu sevgiler (kadın programı açar gibi oldu :))
Dün akşam girecektim ama tutan migrenim beni hastanelik edince kaldı.Serum taktılar eve gelip hemen uyudum şükür bugün gayet iyim.Yoğun bir haftaya başladım her zmanki gibi.Yaklaşan finaller ayrıca beynimi kurcalamakta.Bu sene formasyon alırım galiba.Anadolu üniversitesinden müjdeli haber bekliyoruz.Ayrıca kpss için hızlandırılmış kursa yazılmayı düşünüyorum.Patronumla konuştum.Haftasonları çalışmıcam kursa gidicem.Konu henüz çok yeni ama kararlıyım.Kpss ye iyice hazırlanmak istiyorum ALES ile konuları paralel olduğu için onada hazırlanmış olurum.Yaş oldu 27 ben hala bişey olamadım :) Bari okul bitseydi :)))
Haftasonu diyetim gayet güzel devam etti.Eve gelince de bozmadım az kahvaltı tarzı atıştırdım midem çok bulanıyordu.Bugün de düzenli devam ediyorum şükür.Sporda finallerden sonra başlıcak ama ben çok sabırsızlanıyorum artık pilates yapmak istiyorum !!!
Saçlarımla aram iyi ancak zormuş.Taraması yada tarayamaması ,yıkamsı,şekillendirmesi...ama bana sökmez bunlar.Çıkarmıcam sevdimm ki ben bunları :)
Canim sıkıldı size bakayim dedim kizlar .Aslinda isim daha bitmedi ama elektrikler yok.Havalar burda bir türlü duzelmedi.Icim karardi ben bahar insaniyim ama bu mod hep sonbahar halbuki ben ilkbahardan bahsediyordum :)
Hafiften aciktim galiba simdi yesilcayimi yudumluyorum :)
Hadi menumu resim ekliyim size
Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)[/QUOTE
Gerçekten sağlıklı besleniyorsun Esram..
sonrakı yarı yıl ıcın yapmak ıstedıklerınız neler pekı ?
ehlıyet almak
araba almak
lokanta borcumuzu ödemek
bayramlarda esımle tatıle çıkmak
yenıden spora başlamak
gerek olması durumunda tup mıde amelıyatı
dıyete yenıden adopte olmak
altın almak ( şık bır bılezık mesela )
bırıkım yapmak ufak da olsa
bunlar da aklıma su an gelenler
ahhhh haklısın bız merak ettık senı sadece. haftasonları yazmayınca nıye olduğunu anlarız artıkhem ıs hem ev hem ıkızlerrrrrrrr abooooooooooo cok zor. ALLAH yardım etsın sana yonca. sanırım ısmın yonca
Yeni bisey daha ekleyim zeliha hocam ile yeniden gorusmeye basladim bir sure gorusmedigini bir an unutmusumonunla yeniden gorusmek.neslis ile daha yogun ve yakin gorusmek de bu yilin artilarindan oldu benim icin.guzel bir dost kazandim olgunlugu sakinligi ve pozitif bakis acisindan cok sey kazaniyorum sagol guzel arkadasim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın ve selamlar sağlıklı beslenen kızlar :)
3 hafta sonra erkek kardeşimin düğünü var. Elbisemi aldım. Verdiğim kiloların ödülü gibi :) İçime sinen çok beğendiğim bir elbiseyi alabildim. Şimdi düğüne kadar serbestlikler atıştırmalıklar yapmıyım diyorum. Yaz da geldi, gelsin zeytinyağlılar, karpuz peynirler :) Geçen hafta tartının üstüne çok çıktım. Bu hafta ayak altından kaldırdım tartıyı her gördüğümde tartılmıyım diye. Cumaları tartılıyorum normalde. bu hafta da öyle yapıcam.
benden günlük haberler böyle....
Ben de haftasonu tartiliyim.diyorum aylar oldu.pazartesi itibari ile spor salonuna da baslayim.tabi parmagimda sikinti olmazsa.dun kardesime carptim incindi galiba. Aciyor ustune basamiyorum kirik olsa bilirim agrisi durdurmaz.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ne güzel hedefinize ulaşmışsınız tebrikler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?