Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

Hımm düşüneyim bakalım

Çok birşeyler yapmamışım ben.bu yıl bir koşturmaca ile geçti acı bir kaybım var.en iyisi bunu bir düşüneyim beslenme
Saatinde yazarım
Öpüldünüz

Himmm guzel seyler de olmus hayatimizda cok sukur. :thumbup::beer: 2013 un son aylari kotu gecmisti ikimizin de.bu yilda kotu seyler yasadik ins bundan sonraki yari yil cok guzel gecer benim en iyi donemimdi ikinci yari gecen yilin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yeni bisey daha ekleyim zeliha hocam ile yeniden gorusmeye basladim bir sure gorusmedigini bir an unutmusum onunla yeniden gorusmek.neslis ile daha yogun ve yakin gorusmek de bu yilin artilarindan oldu benim icin.guzel bir dost kazandim olgunlugu sakinligi ve pozitif bakis acisindan cok sey kazaniyorum sagol guzel arkadasim

Kotu seyleri tsbiki sormayacagim uzucu seyleri hatirlamaya gerek yok :thumbup::)

Himm anladim dengelemek icin yani. Yoksa kizacaktim. Ben cok soguk sevmem tabiki.ama yaz sevmeyen biriyim mesela.adana da biktim sicaktan nemden. Simdi bir de kApali olunca bir drece sicagi arti bes olatak hissediyorsun. Rahatsiz etmeyecek kadar sicak hafuf esinti tam benim.havam. biliyosun seneye uluslararasi iliskiler okumayi istiyorum ygun bir egitim ve plan icerisindeyim ins bu yilki gibi olmaz daha sakin bir hayatim olur ve baslarim planlarima. Oyuzden tum kurs egitim programlarina bendrn okkkk

Günaydın ballar

Ben kahvaltimi yapıyorum bi selam vereyim dedim yine yine yagmurlu bir hava var burda
Saclarim uzadigindan beri hazirlanma suremde uzadi yetistiremiyorum

Bu arada kizlar 78 rakami beni cok zorluyor hala gorunmedi artik bu hafta gelsin istiyorum

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

Hocam ne guzel bir yerdesiniz ben suirf biraz ferahlik biraz hava icin 7.kata tasindum.bu yil.sifir manzara doga.kucuk anadolu sehri.ins en.kisa zamanda kacarim.burdan.kotu seyleri olumleri hastaliklari tartismalari dysunmeyelim lutfen iyi seyleri dusunelim yoksa baslarim aglamaya esimin hastaligi kendi surecim isyerinde yasadigim gurur kirici seyler beni uzen bir dost hayal kirikliklari uzuntuler kilo verememek vs uzar gider benim listem

Kokos esraaaaaaaa:sly::sly::sly::sly:

Çok geçmiş olsun Esram.Migren ağrısı çok kötü.Sık sık tutar mı? Bendede var,özellikle aç kaldım mı kesin o gün hastaneliğim.Elimden geldiğince aç kalmamaya çalışıyorum.Yanlız yaşlandıkça azalıyor.Ben eskiden her ay çekerdim.Bak 5.ay bitiyor bu yıl 2kez hastanelik oldum.

Ben de haftasonu tartiliyim.diyorum aylar oldu.pazartesi itibari ile spor salonuna da baslayim.tabi parmagimda sikinti olmazsa.dun kardesime carptim incindi galiba. Aciyor ustune basamiyorum kirik olsa bilirim agrisi durdurmaz.

Gunaydinnnnnnnnnnnnn nasilsiniz bakalim ben bugun de cok yogun degilim aksam kardesim burda olursa ayagimda agrimazsa cay bahcesi falan olur benden. Haberler boyle kisaca. Opuyorummmm

Ne güzel hedeflerin var canım.
Öncesi eşim ve çocukllarımla güzel bir tatil,
Babama ve anneme zaman ayırmak,
Denizle kavuşup özlem gidermek,yüzmeyi çok özledim,
Sabahları deniz kenarında spor yapmak ;buna bayılıyorum.Sabah 6 da deniz kenarında oluyoruz.Ne kadar emekli hanımefendi varsa toplanıyoruz.
Tabii en gençleri ben oluyorum .Emekli bir beden eğitimi öğretmenimiz var.Kumda 45 dk çalıştırıyor.Sonra denize giriyoruz.Ordada 15 dk çalıştırıyor.Sonra serbest bırakıyor.o yüzme varya kızlar anlatamam.Erken olduğu için deniz tertemiz.Dayga yok,güneş suyun altında dans ediyor,balıkları o kadar net görüyorum ki. Sudan çıkıp eve doğru gidiyorum.Ablamlar sokağın başında oturuyor.Oda erken kalkıyor ve mutlaka kahvesi hazır olur.Kahvemi içip az ablamla dedikodu yaparız :) sonra eve.Herkes uykudadır daha.Kahvaltı hazırlarım çay olurken duş alırım offf ya gelsin yaz gelsin tatil..

herkesin şartları kendine göre zor. ilk zamanlar çok zorlandım ama artık bir düzen oturdukça kolaylaşıyor. ama hala "anne kucak, anneee, anne hemen gelll" gibi isteklerle çift katlı uğraşmak zorunda kalıyorum tabi. bi yandan iş yapayım bi yandan çocukları eyliyim derken oluyo bitiyo her şey. bu arada adım yonca değil :) ynga bir kısaltma. gerçek adım nilgün. blogumdan da takip edebilirsiniz beni.

Son düzenleme:
Günaydın ve selamlar sağlıklı beslenen kızlar :)

3 hafta sonra erkek kardeşimin düğünü var. Elbisemi aldım. Verdiğim kiloların ödülü gibi :) İçime sinen çok beğendiğim bir elbiseyi alabildim. Şimdi düğüne kadar serbestlikler atıştırmalıklar yapmıyım diyorum. Yaz da geldi, gelsin zeytinyağlılar, karpuz peynirler :) Geçen hafta tartının üstüne çok çıktım. Bu hafta ayak altından kaldırdım tartıyı her gördüğümde tartılmıyım diye. Cumaları tartılıyorum normalde. bu hafta da öyle yapıcam.
benden günlük haberler böyle....

Ben görüşmemizin kesildiğini hiç düşünmedim,sen bir yazında bunu çok güzel açıklamıştın zaten.Şimdi böyle sohbet edebilmek ayrı bir keyif tabiki.Özlemişim seninle ve Nesli ile sohbet edebilmeyi.Esram ile hiç kopmadık zaten ,ya kızlar Nurdan hiç uğramıyor onuda çok özledim..

Ne güzel hedefinize ulaşmışsınız tebrikler.

Ben bir süre tartılmayınca korkuyorum tartılmaya.Sevmiyorum aslında tartılmayı.
Kendini hazır hissedince tartıl.Spora başlaman süper olur çünkü sen seviyorsun spor yapmayı seni mutlu ediyor.Bende çok severek yapıyorum..

Ne güzel hedefinize ulaşmışsınız tebrikler.

Teşekkür ederim. Benim motivasyonum bu düğündü aslında. Birgün eski kiloma döneceğimi biliyordum da harekete geçmiyordum. Düğünü kendime hedef belirleyip yola çıktım ve şu an hamilelik öncesinden 1-2 kilo daha zayıfım. 5-6 daha versem süppper olur. O yüzden aranızdayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…