Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

saat daha beş olmamış canım sıkıldı burda bizim işyerinde parton yokken herkes kayıplarda bugün öyle milleti işe çıkartamadım resmen sinir oldum arkadaşlık bağlarımız olmasa fena bozuşcaz ama patrona sorsan en çok ben izin alıyorum halbuki ben adını okuyuyorum onlar gözden kayboluyolar

Bugün nette dukan mücver tarifi gördüm anneme dedim yapar mısın ? malzemler varsa yapar kuzucum zaten bakayım akşam beğenirsem ki yapılmışsa tabi sizinle de paylaşırım

Soruuuuuu

Sizce yemek yerken su içilmeli mi ? Suyu en çok hangi zamanlarda içmeliyiz? Faydasını en çok ne zaman görürüz? Benim hep muallakta kaldığım bir konu ,sizin fikirleriniz neler ?

Kuzum orta boy bir karpuzu al gözünde sekize böl yani çeyrek karpuz oluyor banada çok geldi ama kitap öyle diyor yada biz yıllardır karpuzu öcü yaptığımız için çok geliyor

cidden çok yaa bide karpuz çok şekerli bir meyve, gerçi % 95 i de su ama kalan % 5 i şeker büyük ihtimalle, kafam karıştı şimdi hep diyorum bu diyet işleri bana göre degil, ben kendimi bildim bileli böyleyim işte niye kadere karşı gelmeye çalışıyorum ki

Soruuuuuu

Sizce yemek yerken su içilmeli mi ? Suyu en çok hangi zamanlarda içmeliyiz? Faydasını en çok ne zaman görürüz? Benim hep muallakta kaldığım bir konu ,sizin fikirleriniz neler ?

kuzum bu konuda milyonlarca farklı öneri var, ama bana en mantıklı geleni söyleyim hemen :

aç karnınasu içmek mideyi yemeye hazırlamak açısından mantıklı geliyor, yemek esnasında içmenin mideyi genişlettigini okumuştum ki mantıklı da geldi bana, bide geçici tokluk saglıyor ve ondan sonra daha hızlı acıkmaya sebep oluyor, o sebeple ramazan hariç yemek esnasında su içmem ben yemekten sonrası içinde en az yarım saat beklemek gerekiyor diyorlar yine mide genişleme sebebinden dolayı ki dedigim gibi bana çok mantıklı geliyor :26: ama pek çok uzmana göre de yemek esnasında su içmek toklugu sagladıgı için öneriliyor diyorlar, sanırım biraz kişinin kendi bünyesine göre karar vermesi lazım burda :44:

Soruuuuuu

ayça kaya içilmesi gerektiğini söyler. hem tokluk sağlar hem de sindirimi kolaylaştırır der. hatta çayı bile suyla içerim der. bi yudum çay bi yudum su :) ya da bi yemek bi su gibi...

Duydugumda beni aglatan sarkiyi hatirladim Candan Erçetin Git anisi bende kalsin olur mu

Saglikli beslenip kilo veren kizin telefonundan gonderilmistir :)

4 ayda oldu esram.klçadan 9cm
göbekten 11 cm
Bel 10
Bir kolumda tık yok
Sarkma yok taş gibi kollarım.kendimi pehlivan gibi görüyorum

Canım çok teşekkür ederim.sabahları 1 dilim ekmeği kaldırırım.ara öğündeki diyet bisküviyi seviyorum ben.onu kaldırınca dengelenir tahılımda o zaman.
Bu listeyi birebir uygulayıp 10 kg vermiştim.
İnşallah gene ile yarar.

Soruuuuuu

Ben yemekle birlikte içmiyorum bu özeş dikkat ettiğim bişe değil.unutmazsam eğer yemekten 15 dk önce 2 btdk içerim.

Yararli ve zararli karbonhidratlara örnekler

Eklentiler

• $1404405455089.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 33
Tahil ve et grubu

Eklentiler

• $1404405518321.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 37
sut meyve ve yag grubu foto yan oldu sanırım kusura bakmayin

Eklentiler

• $1404405594084.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 28
seker ve baklagilleri nasil sayiyoruz ?

Eklentiler

• $1404405656688.webp
    24,4 KB · Görüntüleme: 31
Ve hazir gida tukettigimizde nasil hesapliyacagiz bu bölüm özellikle benim gibi abur cuburu cok sevenler icin güzel olmuş bu duruma göre bir porsiyon gullac = 3 tahil 1 süt yaklasik 230 kcal mantik basit kizlar yiyecegimiz şeyin kalorsini 70 e boluyoruz böylece kac tane yememiz gerektiğini buluyoruz

Eklentiler

• $1404405697361.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 32
hadi ben iftarimi yapayim Rabbim oruclarimizi kabul etsin hayirli iftarlar ballar ♥♥♥

Tebrik ederim seni insanin isteyipde basaramayacagi hic birsey yok gerçekten buna en guzel kanitlardan birisin. Sendeki azim butun zayiflamak isteyenlere ve bana nasip olur ins :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…