- 10 Mayıs 2014
- 5.976
- 9.424
- 178
ahahatopiğin sahibi esradan özel ricamdır bu arkadaşla ilgilenebilir misin kuzucum musait bir zamanındaama o gelene kadar ben ilgileneyim seninle
cicim eger pide yiyorsan makarna yememen lazımdı, hele ki 10 kaşık hiç yememen lazımdı ya neysebide eger kızartmalar bol yagın içerisinde kızartıldıysa o da biraz sıkıntı tabi ama yine de bütün bunlardan dönmenin bir yolu var, o nazik arka tarafını koltuktan kaldıracaksın veee hemen leslie 3 mil yapacaksın benle beraber hadi bakalım
ahaha
annem ne verirse onu yiyorum ama son 10 hurmayı kendim yedim tatlı ihtiyacı olaraktan
şu ızgara tavaları var ya onda kızartıyor yağ yok pek hatta hiç olmayabilir
ben hayatıma girmiş kimseyi unutmam, bana kötülük de yapmış olsa acı da vermiş olsa unutmam, ama yasin herkesten farklı benim için, onunla yaşadıgım 3 sene her saniyesiyle aklımda. o şarkıyı bana ilk dinlettigi gün mutluluktan aglamıştım hayatımda ilk ve tek defa. o yuzdendir ki o şarkı çok özel benim için. onun hayatında başkası var şuan biliyorum, hatta 1 ay sonra evlenecek, benim de hayatıma başkaları girdi yine de girecek, ama o benm için hep ilkk hep çok özel olacak. o yuzdendir hala şarkılarda onu hatırlayışım..
güzel duaların için de çok teşekkür ederim filizim, özellkle bu ara kendimi fazlasıyla sorguluyorum neden ben bi ilişkiyi yürütemiyorum, neden hep yanlış insanlar seçiyorum diye. o yuzden bu güzel dileklerin için çok yürekten amiinn diyorum filizim, umarım benim de bigun hak eden birisi yüreğimdeki papatyaları açtırır beraber kucaklarız bugunlerden sonra..
iyiki de vardın o gücünün farkında, ve o gücünü hiç de unutma canım benim
iftar menumu yazayım bendee
1 kase tarhana çorbası ( 1 tahıl )
1 karnıyarık ( 1 et, 1 yağ )
1 parça pide ( 2 tahıl )
1 kase cacık ( 1 süt )
1 parça peynir ( 1 et )
üstüne sodamı içtim, yeşil çayımı içtim, 2 top dondurma, ve 1 şeftali yedim ( 1 tahıl, 1 meyve )
yani toplamdaa
4 tahıl, 2 et, 1 süt, 1 meyve yemiş oldum.
reglm başladıgından dolayı oruca ara vermek zorundayım dolayısıyla bu gece sahur yoktam alışmışken de hiç iyi olmadı benm için ama napalım mecbur yarın iftarada ananemlere gidecegiz, gündüzü sadece meyveyle sütle geçirirsem çok iyi olur, akşam da pide yemezsem tamamdır kazasız belasız geçer yarın
şimdi yeşil çayımın son yudumları da bitsin leslie 3 mil yapmak üzere odama yollanacagımumarım karın agrım artmaz da tamamlarım
öpüyorum hepinizi kızlaarrr
Anladim canim git gel yapiyor haftasonlari. Oglusunu ozluyordur tabi. Oglusun demisken kac aylik oldu donem donem hiyu degisirmis farkliligi hemen hissedermis ve rahat edemezmis bunlari dusununce erzurumdaki gunlerin zor gecmesi mumkun tabiki canim. Saglikli olsun da gerisi duzelir aaaa gormedim bakayim resimlere evde. Telden olmuyor esin iyi yapmis canim artik ihmal etmesin.rahata erer ins canim bazi donrmler oluyor evi tasidim spor salonuna yaklastim diye sevinirken hem kotulesen psikolojim hem esimin saglik durumu beni daha zor gunlere surekledi en rahat ve mutlu olacagim zamslanlar diye planladim ama tam tersi oldu oluyor yani boyle durumlar. Moralini bozma
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben de aslen Erzurumluyum ama iki senedir ilçesinde yaşıyorum.Bu yaşıma kadar hiç gelmemiştim kısmet işte.Şimdi burda yaşıyorum.Erzurum güzel bir şehir ben çok sevdim ama aynı şeyi yaşadığım yer için söyleyemicem
Ben de ayniyim canim.yassdigim seyleri iyi olsun kotu olsun unutamiyorum aslinda bu kalbe ve beyne yuk vermek oluyor ama huy iste. Seversin sevilirsin ama bazi insanlar hep farkli kalir farkli olur ins bundan sonraki kisi sana guzel anilar mutluluk gozyaslari versin.imzayi atarken cocugunu kucagina alirken mutluluk gozyaslarin olur ins. Ben bu sorulari sora sora aski birakip mantigimla evlendim ben niye ben niye ben diyerek kendimi kahrettim hastalik ve bebek konusunda. Herkesin nasibine farkli sinavlar uzuntuler dusuyor iste hayatta. Kimse hakettigi icin haketmedigi icin degil canim. Ben bunu kabullendim kendini sorgulama bukadar. Kendini sorgulamak zsmanla kendini suclu yetersiz goruyor kendini sevmekten uzaklasiyorsun birak zamana.niyeleri de birak kenara. Allah de otesini birak diyordu bir kitap da.
Ooo super saymayi sen de ogrendin ben kaldim sanirim tek. Sayma olarak bilemeyecegim ama iyi gordum menuyu. Ramazsndan once boyle degildin simdi seni daha disiplinli goruyorum canim. Reg olmussun tatli krizlerine dikkat et yesil cay su ve hareket ile odem de atarsin benim regl son hafta olur eger ki gununde olursa. Tatile kalmasin da yoksa hic faydalanamam termal sudan.
Sahur. Corba bes adet marul yarim donates yarim salatalik iki hurma bir kk peynir dort zeytin iki dilim ekmek bir bardak tarcinli sut. Bir litre su.
eşim hep yanımdaydı canım git gel işi olmadı...ama yarın gönderiyorum maraşa işleri halledip tekrardan geri gelecek..oğluş bu ayın onunda 9u bitirecek teyzesi..kocaman adam oldu artık..ortam değişik geldi hava değişimi derken huyu suyu değişti ama şimdi iyiyiz çok şükür atak dönemi bu aylarda yok ama 13 ayında büyük bir atak dönemi varmış bekliyor bizi bakalım napcaz...aynen canım evdeki hesap çarşıya uymuyo tatil yaparız derken iyice yoğunlaştık..sağlık olsun napalım...sizler napıonuz beni mazur görün köydeyim şu an nete 2 g ile bağlanıyom..tam yazıyom yollayayım derken hat gidiyo sinir oluyom..bu ikinci yazışım mesela...yarın 3 g.ye kavuşuyom...
bende şu an ilçesindeyim canım oltudayım..hatta köyündeyim...doğru diyosun bilmiyorum hangi ilçesindesin de erzurumun her ilçesi bir değil..her ilçeye gittim..tekrar gidip gezmek istediğim ilçesi olduğu gibi hiç gidesim gelmeyen ilçeleri de var...
valla umarım dedigin gibi olur canım bu ara pek olumlu modumda degilim o yuzden bişey diyemiyorum bu konularla ilgili
yanlış anlamadıysam ben sayma olayını çözdüm gibi ama inşallah doğru biliyorumdurtatlı krizlerimi hurmayla geçiştiriyorum canım inşallah son gününe kadar da kandırabilirim onu böyle
eger ekmekler esmer ekmekse menu gayet güzel canım afiyet olsun
Tebrik ederim seni insanin isteyipde basaramayacagi hic birsey yok gerçekten buna en guzel kanitlardan birisin. Sendeki azim butun zayiflamak isteyenlere ve bana nasip olur ins :)
ay sorma canım. calısmak kotu ama asıl kotu olan bılıyorsun benım sehır dışı seyahatlerım oluyor doktor randevularım oluyor dışarı ıslerım oluyor hepsını cumartesiden halledebılıyordum eeee bır yıl oldu alıştım da. oyuzden kotu olacak yanı. ama mecbur alışacağım zaten bır hedıye gıbıydı verıldı ve gerı alındı oldu bıraz ıste.
bugun adımım 7000. yatıncaya kadar 8000 olur yatmadan once elıptık olacak yarım saat.
ya cok degıl mı. ıkı catallık dılım ıcın bır porsıyon dıyorlar ama
hayat hem garıp. yaptığım secımler benı mutlu etse yeter. ask da buyuk beklentılerım yok hanı mesela gecen haftakı seylerı ya da dunku seylerı yapmasın yeter be kuzum. herkes askı bulamaz ben bunu kabullendim huzurlu saygılı bır evlılıgım olsun yeter dıyorum bana yeter ınan. ıcımde tam mutlu olmayan bır fılız hep kalır ama su ankı kadar sıkıntılı huzursuz mutsuz olmayım yeter valla.
ya sorma canım hepsı elınde sıgara ıle dısarda durur laf soz olmaz. bız dısarda bıraz dolansak gelsek hemen bır rahatsızlık. elıme sıgara alacağım sırf bu yüzden derdım, gelırlerdı ıste bana oyle zamanlarda. oyuzden senı anlıyorum sallaaaaaaaaaaaa yaaaaaaaaa
ayyyyy mücver bayılırım ben. fırında yapıyorum börek gıbı. daha hafıf oluyor yag bakımından falan. kızartmadığımız ıcın. senın tarıf nasıl merak ettım
aferın sana. tekrar dıyorum cok guclu bır kız oldun artık. ben senınle ne konuşacağımı bılemezken konuşmaya cearet edemezken sen küllerden dogmussun resmen sankı. tıoparlanmıs guclenmıs gecmıste bırakmışsın tebrık ederım canım benım. ınsaallah hersey bundan sonra daha güzel olacak daha güzel. ınanalım dua edelım çabalayalım ve ınsaallah olsun böyle.
güzel güzel bence de. bırı melekler ıle konuşur bırı kendısı ıle.allah sonumuzu hayır etsın esosum yaaaaaaaaaaaa.
ıyı aksamlar kızlar hatta ıyı geceler.
nasılsınız bakalım. ben bugun düne gore gayet ıyıyım hem enerjı olarak hem moral olarak. okadar kotuydum kı halsızlık ve bas ağrısı sahura kalkmadım ama hıc de sorun yasamadım ben garıp sekılde cok dayanıklı ve guclu oluyorum bazen. bır gun once de sahursuzdum. hatta sahursuz daha rahat gecırdım dıyebılırım. uykumu da aldım bu yüzden bugun dınctım ıs sakındı genel olarak. ben de soru cozdum bolca. eve gelınce de uyumadım utulerım yapoıldı bırazı kalmış cocugu aglamıs durmamış kadının. ben el attım. utulenen herseyı yerlestırdım camasır katla vs derken ıftar saatı geldı kıtaplıgımı da duzenledım okuyacağım okuduğum derken kıtaplar elımden gectı. hareketlı gecırmıs oldum ıftar oncesını. ıftar demısken ıftar menüm:
çorba
bır hurma
750 ml su7
uc-dört dılım ekmek
bır tabak yumurtalı fasulye
bıraz semızotu
ıkı çatal kavun
ara ogun: cay , ıkı mor erık, yarım seftalı
yatmadan sut ıcecegım tarçınlı.
sahurda da haşlanmış yumurta ve kahvaltılık olacak menüm.
anneme onluk dıktırdık cok cıcı olmuş cok begendık onun keyfıne vardık ısler dusuk. hepımıze moral oldu bu.
neslıcıgımle msjlastık cok ozlemıs cok sıkıldım dıyor boğazı daha ıyıymıs ama oksuruk gecmemıs. ben de hepımızı tek tek anlattım ay kafam dağıldı cok ıyı oldu dedı cok slm soyledı hepınıze.
alıntıları yanıtlayım derken yayıldım kaldım kızlar. sularımız ıftar saatınde kesılıyor yukarı katlara su çıkmıyor mutfağı toparlayım sporumu yapayım ve yatayım opuyorum hepınızı.
Sahur. Corba bes adet marul yarim donates yarim salatalik iki hurma bir kk peynir dort zeytin iki dilim ekmek bir bardak tarcinli sut. Bir litre su.
iftar menumu yazayım bendee
1 kase tarhana çorbası ( 1 tahıl )
1 karnıyarık ( 1 et, 1 yağ )
1 parça pide ( 2 tahıl )
1 kase cacık ( 1 süt )
1 parça peynir ( 1 et )
üstüne sodamı içtim, yeşil çayımı içtim, 2 top dondurma, ve 1 şeftali yedim ( 1 tahıl, 1 meyve )
yani toplamdaa
4 tahıl, 2 et, 1 süt, 1 meyve yemiş oldum.
reglm başladıgından dolayı oruca ara vermek zorundayım dolayısıyla bu gece sahur yoktam alışmışken de hiç iyi olmadı benm için ama napalım mecbur yarın iftarada ananemlere gidecegiz, gündüzü sadece meyveyle sütle geçirirsem çok iyi olur, akşam da pide yemezsem tamamdır kazasız belasız geçer yarın
şimdi yeşil çayımın son yudumları da bitsin leslie 3 mil yapmak üzere odama yollanacagımumarım karın agrım artmaz da tamamlarım
öpüyorum hepinizi kızlaarrr
Ben de yazıcam
Elim kadar pide
Mercimek çorba
İki parça tavuk kızarmış(elimden biraz büyük oluyor ikisi)
Makarna 10 kaşık
Kırmızı, yeşil biber kızarmış
12 tane hurma
Ben bu menüyle zayıflayamam değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?