Giden 27 kg ve gidecek bi 20 daha ;)

ahaha
annem ne verirse onu yiyorum ama son 10 hurmayı kendim yedim tatlı ihtiyacı olaraktan
şu ızgara tavaları var ya onda kızartıyor yağ yok pek hatta hiç olmayabilir

Son düzenleme:
ahaha
annem ne verirse onu yiyorum ama son 10 hurmayı kendim yedim tatlı ihtiyacı olaraktan
şu ızgara tavaları var ya onda kızartıyor yağ yok pek hatta hiç olmayabilir

yag olmaması güzelmiş hadi ordan yiyecegin fırçadan yırttın ama pide ve 10 kaşık makarna için diyecek bişey bulamadım

annen de hem sen yemek yedigin zaman sana laf eder hem de porsiyonlarını çok mu koyuyor bundan sonra kalk kendin koy len yemegini, ama torpil geçme kendine

Ben de ayniyim canim.yassdigim seyleri iyi olsun kotu olsun unutamiyorum aslinda bu kalbe ve beyne yuk vermek oluyor ama huy iste. Seversin sevilirsin ama bazi insanlar hep farkli kalir farkli olur ins bundan sonraki kisi sana guzel anilar mutluluk gozyaslari versin.imzayi atarken cocugunu kucagina alirken mutluluk gozyaslarin olur ins. Ben bu sorulari sora sora aski birakip mantigimla evlendim ben niye ben niye ben diyerek kendimi kahrettim hastalik ve bebek konusunda. Herkesin nasibine farkli sinavlar uzuntuler dusuyor iste hayatta. Kimse hakettigi icin haketmedigi icin degil canim. Ben bunu kabullendim kendini sorgulama bukadar. Kendini sorgulamak zsmanla kendini suclu yetersiz goruyor kendini sevmekten uzaklasiyorsun birak zamana.niyeleri de birak kenara. Allah de otesini birak diyordu bir kitap da.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ooo super saymayi sen de ogrendin ben kaldim sanirim tek. Sayma olarak bilemeyecegim ama iyi gordum menuyu. Ramazsndan once boyle degildin simdi seni daha disiplinli goruyorum canim. Reg olmussun tatli krizlerine dikkat et yesil cay su ve hareket ile odem de atarsin benim regl son hafta olur eger ki gununde olursa. Tatile kalmasin da yoksa hic faydalanamam termal sudan.

Gunaydin kizlarr bugun kendimi iyi hissediyorum gicik patronumuz yani kucuk patron istanbuldan dondu onu gormek muhatap olmak disinda sorun yok. Bugun cuma .normaldr son is gunum olurdu ama degil yine de uzgun degilim dedigim gibi sadece doktor ve aile ziyaretleri esnasinda zor olacak bu yeni durum. Ona da mecbur cozum bulacagiz artik. Dun demistim ya enerjim yerinde diye. O devam etti hatta ediyor dun iftara kadar evle alakali seyler yaptim bugunun yemegini de yaptim yarim saat eliptik de surdum namazi duzgun tam kildim dun. Sahura rahat uyandim uykum gelsin diye kendimi yordum kalan son bes parca utumu yaptim bulasik makinasini bosalttim firini temizledim toplam dort dort bucuk saat uyudum ama uyudum sukur sahur sonrasi. İlk uc gun hic uyuyamamistim iki gundur iftar oncesi de uyumuyorum bugun bakarim duruma gore. Belki soru cozerim belki uyurum

Sahurumu da yazip cikiyorum hepinizi opuyorum kocaman

Sahur. Corba bes adet marul yarim donates yarim salatalik iki hurma bir kk peynir dort zeytin iki dilim ekmek bir bardak tarcinli sut. Bir litre su.

eşim hep yanımdaydı canım git gel işi olmadı...ama yarın gönderiyorum maraşa işleri halledip tekrardan geri gelecek..oğluş bu ayın onunda 9u bitirecek teyzesi..kocaman adam oldu artık..ortam değişik geldi hava değişimi derken huyu suyu değişti ama şimdi iyiyiz çok şükür atak dönemi bu aylarda yok ama 13 ayında büyük bir atak dönemi varmış bekliyor bizi bakalım napcaz...aynen canım evdeki hesap çarşıya uymuyo tatil yaparız derken iyice yoğunlaştık..sağlık olsun napalım...sizler napıonuz beni mazur görün köydeyim şu an nete 2 g ile bağlanıyom..tam yazıyom yollayayım derken hat gidiyo sinir oluyom..bu ikinci yazışım mesela...yarın 3 g.ye kavuşuyom...

bende şu an ilçesindeyim canım oltudayım..hatta köyündeyim...doğru diyosun bilmiyorum hangi ilçesindesin de erzurumun her ilçesi bir değil..her ilçeye gittim..tekrar gidip gezmek istediğim ilçesi olduğu gibi hiç gidesim gelmeyen ilçeleri de var...

valla umarım dedigin gibi olur canım bu ara pek olumlu modumda degilim o yuzden bişey diyemiyorum bu konularla ilgili

yanlış anlamadıysam ben sayma olayını çözdüm gibi ama inşallah doğru biliyorumdur tatlı krizlerimi hurmayla geçiştiriyorum canım inşallah son gününe kadar da kandırabilirim onu böyle

Sahur. Corba bes adet marul yarim donates yarim salatalik iki hurma bir kk peynir dort zeytin iki dilim ekmek bir bardak tarcinli sut. Bir litre su.

eger ekmekler esmer ekmekse menu gayet güzel canım afiyet olsun

kızlaarr herkese hayırlı cumalarrr

ramazan düzenine alıştıgımdan dolayı sanırım yine sahur saatine kadar ayaktaydım, bugun de geç kalktım dolayısıyla gerçi iyi oldu, iftar vaktine kadar kahvaltı ve meyveyle geçiştirebilirim böylece, malum akşam anane iftarım var

kahvaltıda ne yedigimi tam olarak yazmayım da 2 tahıl + 1 süt + 1 meyve yedim yazayım, anlamamışsınızdır belki ne yedigimi iftara kadar da 1 süt + 1 meyve yerim maksimum diye umuyorum, zaten oruca alışkın oldugumdan açlığa talimliyim malum

dün akşam spor olarak 3 mil yapacaktım leslie yi ama karnımın ağrısından cesaret edemedim 2 mil yaptım, üstüne de 20 mekik ve 30 squat hareketi yaptım

bu akşam leslie yapamam, kardeşim geliyor haftasonları, odada beraber kaldıgımız için yer iyice daralıyor ve o erken yatıyor malesef :26: cuma cumartesi leslie yapamam yani malesef ama mekik ve squat ı yaparım bu iki günde yarın da kpss sınavım var zaten, hani şu hiç çalışmadıgım sınav sınavdan sonra kardeşimle çarşıda turlamayı düşünüyoruz hem işlerimiz de var biraz onları da halledecegiz

öyle yani cancagızlarım, hepinizi sevgiyle kucaklıyorum

Anladim canim ayrilmamissiniz iste ne guzel.beraber tatil olmus koy havasi. Oglusun maasallah kocaman olmus yasina az kalmis zaman cok hizli geciyor ya. Anne demeye de baslar yakinda.bizimle daha cok birarada olmani isteriz tabi ki canim ama su an imkanin bu. Napalim. İmkanin artinca bizimle daha cok olursun eminim. Kendine oglusuna cok iyi bak

Dedigim gibi ben harici herkes yatkin.ben sevmiyorum boyle.kalori hesabi yapmak da cok sıkıcı gelmisti banA.yapmamistim hic. Evet esmer ekmekdi canim.cavdar ve kepek karisimi oluyor ins olur canim iyi seyler olsun oyle dusun hisset pozitif olmayi dene

Yaa çok teşekkür ederim böyle yazıları okuyunca gerçekten çok mutlu oluyorum

Evet genelde cumartesi günü akşamdan gitmen pazartesi sabahtan dönmen gerekecek ama olsun balım napalım devlet olsa 2 gün izin hatta bazı özellerdede öyle.İnşallah en kısa sürede eski düzenine dönersin

bugun adımım 7000. yatıncaya kadar 8000 olur yatmadan once elıptık olacak yarım saat.

ya cok degıl mı. ıkı catallık dılım ıcın bır porsıyon dıyorlar ama

Canım banada çok geldi :26:

Huzur çok önemli bence herşeyin önüne geçiyor.Seni anlıyorum insan elbet aşık olduğu biriyle evlenmek ister ama canım gördüm ki huzur olmayınca aşkın pek de bir anlamı kalmıyormuş.Rabbim huzurunu daim etsin inşallah.

No no nooo sen onlara bakma salla gitsin iş hayatı zor velhasıl.Mücveri biz kepekle yaptık canım yumurta da giriyor tarif aklımda yok annem yaotı ama seninki gibi hemen hemen baya sağlıklı bişey olmuştu

Çok teşekkür ederim canımm desteğin de büyük ayrıca iyi ki varsın

Canım tahılın çok olmamış kafana takma yani Ayça hoca diyorki 5333+- 1 sende de tahıl 6 olmuş sıkıntı yok onun haricinde meyve 3 ü aşmış sanki boyutlarını tam bilemedim.Genel olarak güzel ama afiyet olsun.

Neslicanı ben de çok özledim gelsin artık

Önlükleriniz hayırlı olsun ben de çok severim cicili bicili önlükleri kendi evim olduğunda böyle pespembe taşlı tüylü bişey yapıcam

Vay vay vayyy bizim kız bu sayma işini baya çözdü helal valla aklına takılırsa sor balım birlikte çözmeye çalışalım.Regl iken spor yapma canım yürüyüş ok ama spor zor oluyor.Heleki ağrılı geçiriyorsan ben de yapamıyorum çünkü.Geçmiş olsun...Bol bol uzan dinlen

Merhaba canım ;

Öncelikle kaç kilosun ne kadar zayıflamak istiyorsun bilmiyorum ama ben diyette olan birine göre yorumluyayım.Hatta sayalım.

pide=2 tahıl
makarna = 5 tahıl
12 hurma = 3 meyve
tavuk = 2 et

Kızartmaları geçiyorum günlük 5 tahıl almamız gerekiyor 7 olmuş hurmalarla bütün meyve hakkını doldurmuşsun bu durumda sahura aç kaldınn Şaka tabi ki süt hakkın var daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…