[ı]seni tebrik ediyorum gerçeklerin bu kadar farkında olup da ayrıca dile getirebildiğin için.
Sevdiklerinden değil, karşındakinin yumuşakbaşlılığından geri gelir eskiler, evet. :))
boşluğa düşünce vs. Sonra yine gider, yine gelir buna izin verildiği müddetçe.
Ve sonuç tabi ki değişmez. [/ı]
4 gün önce bitti ilişkim o kadar seviyorum aşığım diye haykıran adam tek gecede bitirdi herşeyi .. telefondaki yalvarmalarıma karşı aslında ben seni hiç sevmemişim bile dedi artık ne derece doğru bilemem ... size tek tavsiyem kimseye gereğinden fazla güvenmeyin
Off ya 6 hafta oldu ayrilali 4 haftadir bende aramayi sormayi kestim suan toparlandim cok iyim ama cok yanliz hissediyorum ne zaman dönecek ya da dönsün mü ondan bile emin degilim ama coooooookkkkk özledim onu ya
Toparlanmanıza sevindim. Özlemeniz de gayet normal aslında. İnsanın içini duyulan özlem kemiriyo zaten. Özlenmek de güzel birşey aslında... Sevdiğimiz insanı özlediğimiz kadar onun da bizi özlemesini isteriz. Umarım o da sizi özlüyodur :)
Döndüyse gezmiş,doaşmış,yalnız kalmıştır nasılsa bekleyeni hazırdır ondan döner... kabul edilmeli mi aslaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?