O oyle degıl bence.. 3 yıl sonra barıştır nede olsa.. Takıpteyse amac bellı.. Benı goruyor umut baglatıyor...lutfen bu kadar duşmeyınBenim böyle bir tecrübem var gitti dönmedi nişanlandı evlenecek... ama sizin anlatotıklarınıza bakılırsa sizden bir ışık bekliyo gibi geldi bana. Hala sizi takip ediyo silmemis falan... hakkınızda hayırlısı olsun ama barışırsanız her kavgada ayrılığı dile getirip ilişkinizi yıpratmayın.
Eski sevgiliyi döndürmek için hap içip sonra veda mesajı atanlar falan var ya sakın öyle birşey yapma. hastane muhabbetinden biraz fikirlerde kayma var gibi geldi. Hem sağlığına zarar hem kendini küçük düşürme boşunahaklısınız ama gönül ferman dinleyemiyor.bugün instagramda story attım en üstte çıktı adı hala takip ediyor ama 8 gün oldu ve yazmadı.kesin benim neden yazmadığımı düşünüyor.ama yazmadı of....onu yazdıracak yol yok mu ? hastanelik olsam bile yazmaz ki
arkadaşlar lütfen yardım edin.kafayı yemek üzereyim şu mübarek günlerde.sevgilimle 1 ay önce bi konudan kavga ettik.düzeltmek için uğraştım olmadı.en son ben biraz sinirlenip üzerine çok gittim ve ayrıldık.olmuyor, dedi.8 senedir tanıyoruz birbrimizi.daha önce de ayrılmıştık 3 sene sonra geri gelmişti.ama evlenme niyetiyle.şimdi bitti.
günlerdir internette eski sevgiliyi geri döndürme yöntemleri,taktikler,telepatiler ile kafayı yedim.sahura kadar bunları okuyorum.
o bana olmuyor diyince, sadece ''tamam'' dedim.o da şaşırdı hatta ikna etmediğim için.ondan sonra hiç aramadım mesaj atmadım.instagram ve facebooktan sildim.ama o beni takip ediyor instagramdan.mutlı gibi paylaşımlar yapıyorum.her gün değil ama arada kendimi koyuyorum görsün diye izliyor.7.gün bugün.geri döner mi.nolur dönsün.kafayı yicem.tutamayıp yazıcam kendimi.yazmamam lazım evet ama döner mi ki ?
Merhaba, yaşınızı sorabilir miyim acaba? Ve lütfen kendinizi değersiz görmeyin, bir erkek için, bir aşk için, geleceğinizde üzülerek hatırlayacağınız anılar yaratmayın. N'olur pişman etmeyin kendinizi. İleride dönüp baktığınızda kendimi ne kadar üzmüşüm demeyin. Keşke demeyin. Benim 6 yıllık ilişkim bitti 1 günde, tek sözle. Yaşayamam dedim, yapamam dedim, öldüm ben istemiyorum dedim. İnkar ettim gittiğini, depresyona girdim, ağladım, ağladım, ağladım... Sonra dönsün dedim, köpek olsun dönsün, ölsün dedim, ölsün gebersin. Görsün dedim, beni görsün mutluyum ben, yaşıyorum, görsün.
Yanlış bunlar. Siz kendiniz için bu hayattasınız, siz sizsiniz. Gidenin sürekli dönüşü sağlıklı bir ilişki değil inanın. Lütfen kendinize bir amaç bulun en kısa sürede. Lütfen ayakta durun, başarın! Kendiniz olun! Kendinizi tanıyın. İmkanınız varsa yardım alın ama umutsuzluğa kapılmayın. Hayat onun yaralarıyla devam edecek ama lütfen sarın kendi yaralarınızı. Kendinizi iyileştirin. Değersiz değilsiniz. Değersiz hissetmeyin bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?