H hoppala Yaşımız çok yakın, yapmayın, çalışıyorsunuz bakın işiniz var, 7 sene, güzel ve kötü anılara sahip, mutlu ve mutsuz hissettiğiniz, belki de her şeyi yaşadınız 7 sene. Pişman olmak değil durum, sizin zorlamanız da değil, lütfen ondan çok kendinizi düşünün artık. Aşk güzel bir şey ama doğru kişiyle, lütfen kendinizi tanıyın. Bir süre kafanızı dinleyin, hesaplarınızdan engelleyin, görmesin sizi, görse sinir olacaksınız, görmese kafanıza takacaksınız. Yapmayın, hayat çok güzel, hayat çok kısa. Kapatın gözünüzü, açın sevdiğiniz bir şarkıyı, alın kendinize bi çiçek ya da belki de o çok uzun zamandır almak isteyip alamadığınız şeyi ve mutlu olun. Lütfen mutlu olun :)
çok teşekkür ederim desteğiniz için çok sağolun..evet kendimi düşünmem lazım çok iyi bi işim var aslında.etrafımda da benle beraber olmak isteyen çok kişi var.kendimi onun peşinde çok küçük gördüm.bana attığı 2. kelek zaten.tekrar mesaj atmam sadece onun egosuna ego katacak.beni de gurursuzlaştıracak.haklısın biraz kendime zaman ayırıcam.teşekkür ederim :) dedim belki yaz dersiniz ama sanırım genel fikir yazmamam.zaten istese o yazar.olmuyor diyen o.
Bu ilişkiden bir hayır gelmez. Bir ilişkide en antipatik duran şey çeşitli oyunlar yapmak (mutluymuş gibi gözükmek vs.) Sorunlarınız varsa oturur konuşursunuz iki tarafın yaptığı şeyleri de doğru bulamadımarkadaşlar lütfen yardım edin.kafayı yemek üzereyim şu mübarek günlerde.sevgilimle 1 ay önce bi konudan kavga ettik.düzeltmek için uğraştım olmadı.en son ben biraz sinirlenip üzerine çok gittim ve ayrıldık.olmuyor, dedi.8 senedir tanıyoruz birbrimizi.daha önce de ayrılmıştık 3 sene sonra geri gelmişti.ama evlenme niyetiyle.şimdi bitti.
günlerdir internette eski sevgiliyi geri döndürme yöntemleri,taktikler,telepatiler ile kafayı yedim.sahura kadar bunları okuyorum.
o bana olmuyor diyince, sadece ''tamam'' dedim.o da şaşırdı hatta ikna etmediğim için.ondan sonra hiç aramadım mesaj atmadım.instagram ve facebooktan sildim.ama o beni takip ediyor instagramdan.mutlı gibi paylaşımlar yapıyorum.her gün değil ama arada kendimi koyuyorum görsün diye izliyor.7.gün bugün.geri döner mi.nolur dönsün.kafayı yicem.tutamayıp yazıcam kendimi.yazmamam lazım evet ama döner mi ki ?
Konu sahibi hamile.Kaç sene geçmiş merak ettim. Sonuç ne
Kaç sene geçmiş merak ettim. Sonuç ne
Bu kişiyle mi barışıp evlenmiş yoksa başka biriyle mi? Ben de bunu merak ettimKonu sahibi hamile.
Hiç bilmiyorum ki. Altında gebelik tablosu var.Bu kişiyle mi barışıp evlenmiş yoksa başka biriyle mi? Ben de bunu merak ettim
Çok merak ettim konu sahibi keşke cevaplasa. Ayrılıp bu tarz acı çeken kişilerin sonraki hayatını merak ediyorum o kişiyle barışıp ritüelleri tuttu mu acabaHiç bilmiyorum ki. Altında gebelik tablosu var.
MaşallahhhArkadaşlar çok merak edilmiş durumu paylaşayım :) 8 aylık hamileyim ve başkasıyla evliyim. Çok mutluyum . Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki onunla barışmadık ve ben aylar sonra eşimle tanıştım. Bi oğlum olacak ve çocuğuma öğreteceğim birşey var, zorla birşeyi oldurmaya çalışmamak. Kaybettim zannettiklerin aslında kazandıkların. İyi ki onunla evlenmedik . Ne kadar mutsuz olurmuşum. Hiç mutlu değildim hep ben çabalamıştım. Güzel şeyler kendiliğinden olur derler gerçekten öyleymiş. Eğer böyle ilişkileriniz varsa zorlamayın. Zoraki şeyden hayır gelmiyor . Bakın aylar sonra eşimle tanıştım ve şükrediyorum… iyi ki eski erkek arkadaşımla barışmamışız..
Sizin adınıza çok sevindim maşallah nazar değmesinArkadaşlar çok merak edilmiş durumu paylaşayım :) 8 aylık hamileyim ve başkasıyla evliyim. Çok mutluyum . Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki onunla barışmadık ve ben aylar sonra eşimle tanıştım. Bi oğlum olacak ve çocuğuma öğreteceğim birşey var, zorla birşeyi oldurmaya çalışmamak. Kaybettim zannettiklerin aslında kazandıkların. İyi ki onunla evlenmedik . Ne kadar mutsuz olurmuşum. Hiç mutlu değildim hep ben çabalamıştım. Güzel şeyler kendiliğinden olur derler gerçekten öyleymiş. Eğer böyle ilişkileriniz varsa zorlamayın. Zoraki şeyden hayır gelmiyor . Bakın aylar sonra eşimle tanıştım ve şükrediyorum… iyi ki eski erkek arkadaşımla barışmamışız..
Ya o kadar sevindim ki bana umut oldunuz şu an ve bugün en çok sevindiğim şey bu oldu galiba. Sizin yaşadığınız durumların benzerini yaşıyorum ve yaşlarımız da konunuzdaki gibi çok yakın. İnşallah benim içinde böyle her şeyin hayırlısı olur.Arkadaşlar çok merak edilmiş durumu paylaşayım :) 8 aylık hamileyim ve başkasıyla evliyim. Çok mutluyum . Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki onunla barışmadık ve ben aylar sonra eşimle tanıştım. Bi oğlum olacak ve çocuğuma öğreteceğim birşey var, zorla birşeyi oldurmaya çalışmamak. Kaybettim zannettiklerin aslında kazandıkların. İyi ki onunla evlenmedik . Ne kadar mutsuz olurmuşum. Hiç mutlu değildim hep ben çabalamıştım. Güzel şeyler kendiliğinden olur derler gerçekten öyleymiş. Eğer böyle ilişkileriniz varsa zorlamayın. Zoraki şeyden hayır gelmiyor . Bakın aylar sonra eşimle tanıştım ve şükrediyorum… iyi ki eski erkek arkadaşımla barışmamışız..
Peki hiç barışma isteği geldi mi ondan ya da sonra onun hayatı nasıl oldu? İlahi adalet işledi mi onu merak ettim ben deÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Birşeyin olacağı varsa sen zorlamadan zaten su yoluna giriyor.zorlamak uğraşmak çok yıpratıcı. Kangren olmuş ilişkileri zorlamamak lazım . Bu girdapa düşenler kendilerine bir şans verip hayatlarına devam etsinler. Hep derlerdi, bana da burda yazılmış, değmez o insana diye; ben de inatla istediğim günleri hatırlıyorum kendimi çok üzdüm çok ağladım. Kader işte bitti ve iyi ki de bitti.siz de bu şansı kendi elinizden almayın
Ben de tam şu an konuyu açan arkadaşın ve sizin konumunuzdayım. Bana da Umut o oldu gerçekten o yüzden konuya yazdım 4 sene sonra son durumu merak ettiğim için. Çok zor geliyor şu an değil mi? İnşallah ben sen siz de atlatabiliriz hayırlısıylaYa o kadar sevindim ki bana umut oldunuz şu an ve bugün en çok sevindiğim şey bu oldu galiba. Sizin yaşadığınız durumların benzerini yaşıyorum ve yaşlarımız da konunuzdaki gibi çok yakın. İnşallah benim içinde böyle her şeyin hayırlısı olur.
O kişinin son halini ben de merak ettim istemsizce ilahi adalet işlesin istiyorumPeki hiç barışma isteği geldi mi ondan ya da sonra onun hayatı nasıl oldu? İlahi adalet işledi mi onu merak ettim ben de
Bu arada bazı gidenler dönüyor meraklılara duyurulur :) Biz erkek arkadaşımla 2019da ayrılmıştık ve 7 ay sonra geri döndü. O zamandan beri de birlikteyiz. Ama hayırlı olanlarla yolumuz keşişsin ve hayırlılar geri dönsün diyelim.
İnşallah atlatırız. Karşımıza hayırlı insanlar çıkar inşallahBen de tam şu an konuyu açan arkadaşın ve sizin konumunuzdayım. Bana da Umut o oldu gerçekten o yüzden konuya yazdım 4 sene sonra son durumu merak ettiğim için. Çok zor geliyor şu an değil mi? İnşallah ben sen siz de atlatabiliriz hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?