giden geri döner mi..yardım edin

çok teşekkür ederim desteğiniz için çok sağolun..evet kendimi düşünmem lazım çok iyi bi işim var aslında.etrafımda da benle beraber olmak isteyen çok kişi var.kendimi onun peşinde çok küçük gördüm.bana attığı 2. kelek zaten.tekrar mesaj atmam sadece onun egosuna ego katacak.beni de gurursuzlaştıracak.haklısın biraz kendime zaman ayırıcam.teşekkür ederim :) dedim belki yaz dersiniz ama sanırım genel fikir yazmamam.zaten istese o yazar.olmuyor diyen o.

Ne demek :) Şu anda etrafınızda sizinle beraber olmak isteyen kişilerin olması ya da eski erkek arkadaşınıza tekrar mesaj atmanız düşüneceğiniz şeyler olmamalı. İnsanın karşısına her zaman hayatına girmek isteyen birileri çıkıyor, önemli olan sizin fiziksel ve mental sağlığınız. Hayatınızın bu sürecinde kendinizi tanıyın, hayatınızda olmasını istediğiniz erkek profilini düşünün ve gelecek hayallerinizi öncelikle bir erkeğe bağlı değil de kendinizin başarabileceği şekilde tasarlayın. Kesinlikle yazmayın, o yazsa bile lütfen dönmeyin, bırakın olmuyorsa olmasın. Hayat karşınıza daha iyilerini daha güzellerini çıkaracaktır :)

Bu ilişkiden bir hayır gelmez. Bir ilişkide en antipatik duran şey çeşitli oyunlar yapmak (mutluymuş gibi gözükmek vs.) Sorunlarınız varsa oturur konuşursunuz iki tarafın yaptığı şeyleri de doğru bulamadım

Hiç bilmiyorum ki. Altında gebelik tablosu var.
Çok merak ettim konu sahibi keşke cevaplasa. Ayrılıp bu tarz acı çeken kişilerin sonraki hayatını merak ediyorum o kişiyle barışıp ritüelleri tuttu mu acaba yoksa yeni biriyle devam edilebiliyor mu eğer öyleyse bana da umut olur

Arkadaşlar çok merak edilmiş durumu paylaşayım :) 8 aylık hamileyim ve başkasıyla evliyim. Çok mutluyum . Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki onunla barışmadık ve ben aylar sonra eşimle tanıştım. Bi oğlum olacak ve çocuğuma öğreteceğim birşey var, zorla birşeyi oldurmaya çalışmamak. Kaybettim zannettiklerin aslında kazandıkların. İyi ki onunla evlenmedik . Ne kadar mutsuz olurmuşum. Hiç mutlu değildim hep ben çabalamıştım. Güzel şeyler kendiliğinden olur derler gerçekten öyleymiş. Eğer böyle ilişkileriniz varsa zorlamayın. Zoraki şeyden hayır gelmiyor . Bakın aylar sonra eşimle tanıştım ve şükrediyorum… iyi ki eski erkek arkadaşımla barışmamışız..

Maşallahhh
Kristal küpem Gibi bu söylediklerinizi de kulağıma küpe edeceğim :) Sahi öyle bir söz vardı değil mi
“güzel şeyler kendiliğinden olur” bu cümleyi unutmayacağım.

Sizin adınıza çok sevindim maşallah nazar değmesin

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için :) Birşeyin olacağı varsa sen zorlamadan zaten su yoluna giriyor.zorlamak uğraşmak çok yıpratıcı. Kangren olmuş ilişkileri zorlamamak lazım . Bu girdapa düşenler kendilerine bir şans verip hayatlarına devam etsinler. Hep derlerdi, bana da burda yazılmış, değmez o insana diye; ben de inatla istediğim günleri hatırlıyorum kendimi çok üzdüm çok ağladım. Kader işte bitti ve iyi ki de bitti.siz de bu şansı kendi elinizden almayın

Ya o kadar sevindim ki bana umut oldunuz şu an ve bugün en çok sevindiğim şey bu oldu galiba. Sizin yaşadığınız durumların benzerini yaşıyorum ve yaşlarımız da konunuzdaki gibi çok yakın. İnşallah benim içinde böyle her şeyin hayırlısı olur.

Peki hiç barışma isteği geldi mi ondan ya da sonra onun hayatı nasıl oldu? İlahi adalet işledi mi onu merak ettim ben de

Bu arada bazı gidenler dönüyor meraklılara duyurulur :) Biz erkek arkadaşımla 2019da ayrılmıştık ve 7 ay sonra geri döndü. O zamandan beri de birlikteyiz. Ama hayırlı olanlarla yolumuz keşişsin ve hayırlılar geri dönsün diyelim.

Ben de tam şu an konuyu açan arkadaşın ve sizin konumunuzdayım. Bana da Umut o oldu gerçekten o yüzden konuya yazdım 4 sene sonra son durumu merak ettiğim için. Çok zor geliyor şu an değil mi? İnşallah ben sen siz de atlatabiliriz hayırlısıyla

O kişinin son halini ben de merak ettim istemsizce ilahi adalet işlesin istiyorum
Aaa şu an sizinkine de umutlandım maşallah dönsün istiyorum ben de hayırlısıyla. Ama düzelip değerimi kıymetimi anlayarak bir daha hata yapmayıp olgunca karşıma gelsin istiyorum. Sonra da diyorum kısmet olsaydık hayırlı olsaydı beni bırakıp çekip gitmezdi.. bilemiyorum artık

Teşekkür ediyorum :)) insnın bana herşey daha güzel olacak…
O da geri dönmüştü zaten. O gelişi ikinci gelişiydi bana. Kabul etmeyecektim ama engel olamayıp etmiştim. Çok gurursuzdum ama önemsizdi.gurursuz da olsam istiyordum :) şöyle ki en son bu ayrılığımızda yani oraya yazdığım ayrılığımızda ben onu heryerden engelledim. Zaten bana ulaşacağı hiçbir yer kalmamıştı. Telefon whatsap tüm sosyal medyalar. Bana ulaşamazdı. O yüzden ondan sonra bana yazmadı tabiki. Ben aylar sonra eşimle tanıştım.nişanlandık evlendik falan. Onun haberi olmuştur bence. Bir tane ortak arkadaşımız vardı çünkü. Kendisi de evlenmiş. Benden çok sonra ama. Hiç üzülmedim çünlü çok mutluyum.onun mutlu olduğunu zannetmiyorum. Mutlu edebilecek ve olabilecek biri değildi. Hayattaki mutluluk beklentileri çok başkaydı kariyer gibi. Sanırım hala öyledir. Haberim yok. Benim mutlu olduğumu illa duymuştur . Ondan çok nefret ediyordum şuan etmiyorum. Görsem de nefret etmem. Teşekkür ederim iyi ki beni istemedi çünkü. Ya bana rağmen beni isteseydi. Karşı koyması çok zor şekilde istedim iyi ki beni istememiş. Şuan çok iyiyim. Herşey istediğim gibi. Sizin de tek yapmanız gereken bir karar. Karar verin ve engelleyin.

İnşallah atlatırız. Karşımıza hayırlı insanlar çıkar inşallah Evet gerçekten çok zor. Uzun bir ilişki sonrası insan kendine gelemiyor. Tam kendime geldim diyorum bir hareket, bir mesajla tekrar en başa dönüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…