giden geri döner mi..yardım edin

Eski sevgiliyi geri döndürme yöntemi mi şaka yapıyorsunuz herhalde. Madem bu kadar dönmesini istiyordunuz niye peki dediniz. Ne gerek var böyle çetrefilli işlere arayın söyleyin.

Size ufak ufak kendini hatırlatıcı dönüşler yapıyorsa ulaşmasını engelleyin bence. Ya tamamen gelmeli ya kökten bitirmeli. Ben son zamanlar allahım beni belirsizlikten kurtar diye yalvarıyordum. Tabi ilişkimiz belirli olsun ilerleyelim anlamında gönlümden geçiriyordum ama Allah tamamen benden çekip aldı. Yine belirsizlikten kurtulmuş oldum çünkü bitti. Belki de ondan kurtardı Allah beni, vardır bi bildiği. Ama şu dönemler felaket kötüyüm nasıl geçecek bilmiyorum. İnşallah en hayırlı şekilde sonuçlanır hepimiz için, tez vakitte

Arafta kalıp o belirsizlikler ile savaşmak daha kötü. Allah çok büyük cidden. Zamanında ben de çok dua etmiştim. Her gün ağlatırdı kırar dökerdi.. zaman geçince anladım ki kaybetmemişim kurtulmuşum. Bi kere vicdanen rahat olup yastığa başını rahat bi şekilde koyuyosan gerisinin pek bi önemi yok. Ya onun yerinde olsaydın? Kalp kırıp birinin canını acıtmış, hayallerini yıkmış biri olsaydın? Öyleleri hem bu dünyalarını hem de ahiretlerini yakmış oluyor. Sabredip dua et bol bol.. asla geçmez gibi geliyo ama geçiyor ve iyi ki olmamış diyor insan

Evet ben de öyleydim her gün her gün ağladım. Ama somut olarak kırıp dökmedi beni sadece birçok işini bahane ederek uzaklaştı arayıp sormuyordu o da uzak mesafe ilişkisi beceremiyorum falan. Öylelikle bitirdi benimle. Sonra bu dediğiniz gibi düşündüm. İlişkilerde tabiri caizse haksızlığa uğradım mı karşı tarafın burnundan getirirdim carlardım. Bu kişide ise o kadar dikkat ettim ki hareketlerime üslubuma davranışlarıma anlatamam. Ekstra ekstra hoşgörülüyüm anlayışlıyım. Baktım bu sefer ben eziliyorum pasif kalıp hiçe sayılıyorum, kendimi geri çektim. Ama dediğiniz gibi kafam vicdanım o kadar rahat ki. Ona kusursuz davrandım hiçbir kötü ruh halimi yansıtmadım ful enerjiktim vs. demek ki böyle sevimli sevimli olmak da yetmiyormuş suistimal ediliyormuş. Yani pişman olacağım hiçbir şey yok. Ben böyle iyiyken bana bu yapıldıysa benden uzaklaştıysa, en ufak bir tartışmayı kaldırabileceğini zannetmiyorum. Çekmezdi zaten çünkü pozitifliğe alıştırmıştım.

Bu kişi sana döner gibi hissediyorum. Haksızlık yapan kişi dönüp dolaşıp geliyo af dilemeye ama öyle hemen gelmez. Sen hayatına birini alınca ya da onun varlığı artık seni ilgilendirmeyince gelir. Erkeklerin çoğu böyle malesef. Mesela ben ilişkinin ilk zamanlarında çok umursamaz davranırdım ölüp biterdi uğruma. hediyeler şiirler iltifatlar havada uçuşurdu.. Ne zamanki bağlanıp ona sevgimi gösterdim hayatımın merkezine koydum hemen değişti.. üfflemeler yüzüme kapatmalar müsait değilimler bahane üstüne bahaneler. Bitmesi için elinden geleni yaptı bende bitirdim. İçimizdeki güzel duyguları yanlış insana heba etmişiz demekki. Doğru insan senden asla bıkmaz sıkılmaz aksine sana vefa duygusuyla daha çok bağlanır. Bunca ince davranışına kayıtsız kaldıysa seni asla haketmemiş. Allah razı gelmemiş belki de böyle birine ömrünü vermene.

Engellemeye cesaret edebilsem, başarabilsem keşke İnşallah hepimiz için hayırlısı olur

Şu mesajı okuyunca ben engelleyen kişiyi engelledim :) çünkü iki gün sonra tekrar yazacakti , teşekkür ederim

Senin bu ilişkinin aynı modelini yaşadım ünideyken. İlkten hiç istemiyordum şiirler iltifatlar gittiğim kafeyi öğrenip karşıma çıkmalar.. ilgimi çekmeye başladı sonra onunla sevgili olunca bütün ilgisi gitti. Aynı öyle üflemeler bahane etmeler kaba davranışlar, sonuncuda hakareti oldu falan derken bitirdim. 50 gidip kere geri dönmüştür son bitişten önceki beraberlik sürecinde 49unda geri döndüm. 50. İse 2 sene sonra oldu tekrar dönüşü. O zamanlar ölüp bittiğim insana cevap bile vermedim umrumda değildi Bu konuda bahsettiğim kişiyle beraberdim ben doğruyu buldum diyordum kendimce, yanılmışım o ayrı.
Dediğin gibi erkeklerin sonradan geri dönmesi meşhur, yazın lisedeki erkek arkadaşım geri dönmüş yedi sene sonra ama iş işten geçtikten sonra hiçbir anlamı yok. Yani yeniden Beni ikna Edip yarı yolda bırakacaksa veya sadece vicdanın rahatlatmak için gelecekse hiç gerek yok çünkü şu anki kafamla her türlü onunla barışırım gibi.
Bu kişi sana döner gibi hissediyorum deyişin bile şu an beni mutlu etse de bu diğerlerinden daha farklı, benimle ilgili bir karar verdiyse bitmiştir hem zaten istese pişman olsa bile biz Yine uzak mesafe ilişkisi olacağından mantıken yine geri dönmez maalesef..

Benim bu bahsettiğimde uzak mesafe ilişkisiydi. Dokunabildiklerini seviyolar sanırım. İnsan o pişmanlığı görmek istiyor ya .. neler kaybettiğini göstermek istiyor. Sana dönmez gibi gelebilir ama ne egolu kişiler dönüyo seneler sonra bile. Egolu bi görüştüğüm kişi vardı asla gururunu ezdirmicek biriydi. engellememe rağmen fake hesap açıp ulaştı yalvardı affet diye ama çok geç kalmıştı. bana asla dönmez demiştim çok şaşırdım bu kadar uğraşmasına. Hala daha sürünüyo iki yakası bir araya gelmedi. İnstada binlerce takipçisi vardı sürekli kızları eklerdi ben istememe rağmen şimdi fake hesaptan farksız 100 küsur takipçiye düşmüş falan. Profili bile yok. Mutsuz eden mutlu olamıyo yani emin ol. Sen atlatıcaksın bu günleri onu düşünmemeye çalış asla stalk yapma.. ümit işkenceyi uzatır derler önüne bak

Benim bu ünideki de öyleydi egosu yüksek çok dik kafalı biriydi. Hatta bir gün her şey senin istediğin gibi olsun istiyosun, yok öyle bişey diyerek kalkıp yanımdan gitmişti çok basit bir şeyde hatta bunu yapan kişi en sonki ayrılıkta hakaret etti ağzını bozdu o da son oldu demiştim ya, sövdü sövdü numaramı sildi. Ben de sildim şoktan sonra. Birkaç ay sonra geri kaydetti 3 kere geri dönmeye çalıştı 2 sene içinde. Hala da benimki onda kayıtlı, ama ben o bitişten sonra bidaha kaydetmedim.

Şimdi de bu yeni biten uzak mesafe kişisi numaramı silip çekti gitti yıkıldım. Sonra arkadaşla kendi kendimize dedik ki “biz ne numara silenler gördük, tek tek geri döndüler” elinin tersiyle ittiklerini mumla aradılar.

Biteli ne kadar oldu peki? Merak ettim

Bir kaç ay sonra daha farklı olur her şey. Güçlenmiş ve ayakları daha sağlam basan biri haline dönüşürsün.Bi yerden sonra tahammülsüzlük geliyo ya. Şu saatten sonra kimsenin kahrını çekemem kolay kolay. Hem zaten sevmek isteyen kovsan da git desen de seviyor ama sevmeyene yalvarsan önüne dünyaları sersen gitmesin diye boş. Yine gidiyor bi şekilde. Vardır bizim de değerimizi bilcek birileri.Olmadıysa daha iyisi olur

Kaç yaşındaydın? Hayatımda kolay kolay bir şeyler değişmezbenim ikili ilişkilerde pek kolay atlatamıyorum. Bir de her şeyiyle içime sinen tek insandı zar zor ona denk gelip kaybetmişim daha da İnan hiç umudum yok. Ama böyle belirsiz gel gitli ilişkilere de tahammülüm yok çekemeyeceğim dediğin gibi. Bütün arkadaş çevremin de hep böyle ve daha beter ilişkileri vardı şimdi hepsi tam tamına çok mutlu ilişkiler yaşıyorlar doğru yolu buldular. Bizlere de nasip olsun inşallah en hayırlısı diyorum

20 yaşındaydım ilişki başladığında. İki yıl sürdü uzaktan. Şimdi 23 yaşındayım ve çok yoruldum. Onun yüzünden çok şey kaybettim kimseyi sevemiyorum güvenemiyorum. Dediğin gibi arkadaşlarım ya nişanlandıyo ya evleniyor. Bekliyorum bakalım doğru kişiyi

2 sene iyi bari siz gene kayda değer süre bi ilişki yaşamışsınız. Gerçi sana da sorsan belki keşke yaşamasaydım dersin. Ne sıklıkla görüşüyordunuz? Bana kalsaydı ben götürürdüm uzaktan falan sorun değil ama o bıraktı belki başka biri vardır bilemiyorum. 2020 Ağustos’tan beri başka birini düşünmedim ben de. Bu durum beni 1 sene daha götürür maalesef. Dur bakalım inşallah sever sevilirsin daha güzelleri daimi olur inşallah. Başkasına demesi çok kolay evet. Benzer durumdayız sana rahatlıkla söyleyebiliyorum. Sen bana umut versen yok bee nerden bulayım nasıl unutayım der dururum. Ama gene de dualarımı eksik etmiyorum haksızlığa uğradık ya allah elbet soracaktır bugün olmasa da bir gün.

Sana kocaman sarılasım geldi. Neden bilmiyorum ama umarım bundan bir yıl sonra ikimizde çok mutlu oluruz. Bu arada ilk bir yıl falan her gün her dakka konuşurduk çünkü çok özlediğini söylerdi.Geceleri kulaklıkla uyurdum nefesimi dinlemek isterdi huzurumsun derdi. Ben gece uyanıp telefonu kapatır uyurudm:) Ona küstüğümde elli kere arardı özürler dilerdi kendine beddualar ederdi beni üzdüğü için. Sonra pubg oynadığını farkettim benden habersiz. Güvenimi sarstı bu durum çünkü bana ders çalışıyorum diyodu. Neyse affettirmek için yanıma geldi birlikte gezdik vakit geçirdik ilk defa yüz yüze buluştuk. Elimi tutan ilk o olmuştu daha önce böyle şeyler yaşamadım. Hatta ona da söyledim bunu. Eğer elimi bırakcaksan hiç tutma ben ilk olacağı için özel olsun istiyorum dedim o da benim de ilk ,gülün üstüne gül koklamam dedi:) ama tabi ben ona iyi davrandıkça o uzaklaşmaya başladı ve ara verelim falan dedi ben istemedim baktım bana özel olan fotoğrafları durumunu silmiş bende bitirdim aralık ayında. bu dediğim daha geri dönmedi ilk başta çok istemiştim ama şimdi farkettim ki o kadar da önemli değil.

Çok aminnn inşallah seneye bu zamanlar birçok açıdan çok iyi konumda olabiliriz düzenimizi kurabiliriz
of yaaa bu nasıl bir sevmek böyle gene aşka olan inancım yok oldu şu anlattıklarına. Bunlar manyak mı niye böyleler? Rahat mı batıyor sevgi mi batıyor da durduk yere değişiyorlar. Seninki de durduk yere mi ara verip bitirme kararı verdi bi açıklama yapmadı mı? Benimkine de sevilmek battı bence demek ki o kadar değersiz bir kişilik ki sevilmeyi kendine yakıştıramadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…