giden geri döner mi

en son telefonu açtı bir daha beni arama iki dünya bir araya gelse seninle olmam ;hayatımda başkası var dedi kapattı .

Yuh! Yani bunu duyduktan sonra, dönse ne olur? Bakin kendi yolunuza.. ve bence biraz iliskilerden uzak durun, biraz kendi kendinize vakit ayirin, kendinizi egitin.. bazi konularda geri kalmis gibisiniz.. böyle yaparsaniz, bütün iliskileriniz ayni böyle kaos ile biter..

Özür diliyorum ama adamın hödüklüğüne tipik doğu erkeği kılıfını bulup geri döndüresiniz var.

Bunun doğusu batısı yok; seven hiçbir erkek bahsettiğiniz konuşmaları yapmaz. Bu kadar uzun süre merak etmeden durmaz.

Sizi sevmeyen, istemeyen bir adam geri dönse sevinir misiniz cidden?

sen onun en büyük zaafı değilmişsin demek ki. adam senden habersiz ayrı şehire yerleşmiş, küfretmiş, hayatımda başkası var demişm. hala döner mi diyosun, e bi zahmet dönmesin.
Daha önce de aldatmış zaten.! Özel günleri hatırlamayan karşıdaki kişiyi sadece yanında gezen bir varlık olarak gören bir tip belli ki. Bu adam seni sevmemiş ve sevmiyor. Dönmesin boşver, gerçek aşk gerçekten güzel seven, değer veren senin kıymetini bilecek insan karşına çıktığında eminim ona zaafım var demiceksin, aşığım ben bu adama seviyorun diceksin. Güzel yarınların çabuk gelmesi dileğimle..

beyfendi dün alalelade mesajlaşma sonrası yeni sevgilinle mutluluklar yazdı ardından ben cevap vermeyince sana gösteririm yazdı sonra özledim sen benim parçamsın senden istesem de kopamıyorum yalanlar sahte tavırlar .

Allahini seversen hic cevap yazma. Bundan adam olmaz. Hayatinda birileri vardir mutlaka. Sen cok daha iyilerine layiksin inan buna. Ileride dua edeceksin iyi ki basimi yakmamisim diye.

Klasik erkek. Senden geri dönüş almayınca sevgilinle mutluluklar ayağına yatıp sinsice senin “yoo benim sevgilim yok ki” demeni ordan da niye aramıyosuna bağlayıp ortamı yumuşatcaktı. Senden umduğu tepki gelmeyince dumur olmuştur. Kendini birazcık önemsiyosan sakın pas verme çok pişman olursun ilerde..

Adamı takinti haline getirmissiniz. Unutmaya calisin dönse ne dönmese ne vu kadar yüzgöz olduktan sonra

arkadasa katılıyorum. uyanık ol sakın dönme

Bi an geçmişimi gördüm yazıklarında. Tabi ki bu denli ileri derece saf değildim. :/ köprüleri yıkan ben utanmazlığıyla geri dönüp ama netice de aptal gibi barışan bendim.
Şimdi; sen bu adamı hemen unutmayı yaptıklarını unutmayı bekleme ama allah aşkına bir gelecekte bekleme. Seni sevmiyor. çok üzgünüm ama sevgi böyle bir şey değil. sallamayı dene

Burada insanlara ait ne kadar gerçek yaşanmışlıklar var.. Arada bir konulara bakıp vaktinde görülüpte, verilmeyen kararların sorunlarını yaşayanların yazdıklarına bakın.. Dönemesin niye bekliyosunuz ki.. N yapıcaksınız? Yolunuza bakıcaksınız.. Onu çeşitli yerlerden takip edip hayatınızı karartmıcaksınız.. Isinizle gücünüzle arkadaşlarınızla vakit geçirip kendinize bakacaksınız.. Bende vaktinde bunu yapsaydım şuan daha kolay bambaşka bir hayatım olurdu..

ayy Allahaşkına şu saçmalıklara cevap bile vermeyin, hatta engelleyin de şok olsun.
bu ne ya adam olmanın da bir adabı vardır.

Kesinlikle sen yazma arama . Uzak dur ölü taklidi yap ona karşı. Bi süre zor gelcek ama sonra alışıyosun uzak durmaya onsuzluğa , hele biraz aklın başına gelsin ilişki sürecinde görmediğin olumsuz yönlerini de fark ediceksin zaten olmazmış diyceksin. Ki bence aldatıldıktan sonra aşkından ölsende affetmemek gerekir çünkü bu değişmez kuraldır bi kere yapan hep yapar.
Pişman olma konusuna gelince bence pişman olur ne zmn bilmem ama olur illaki de senin uzak durman lazım pişman olabilmesi için.
Şunuda diyim pişman olması hiçbir işe yaramıyor için felan soğumuyor , ilişkiyi mahvettikten haketmediğin şeyleri yaşattıktan sonra pişmalığı ne ifade etcek ki.
Bende yakın zamanda benzer şeyler yaşadığım için tecrübeyle sabit.
Pişman olsun dedim oldu geldi , pişmanlığı bile battı bana.
Sen şu an onsuzluğa alışmaya bak başka bişey düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…