- 13 Nisan 2015
- 279
- 340
- 53
- Konu Sahibi Sirine_4553
-
en son telefonu açtı bir daha beni arama iki dünya bir araya gelse seninle olmam ;hayatımda başkası var dedi kapattı .
Daha önce de aldatmış zaten.! Özel günleri hatırlamayan karşıdaki kişiyi sadece yanında gezen bir varlık olarak gören bir tip belli ki. Bu adam seni sevmemiş ve sevmiyor. Dönmesin boşver, gerçek aşk gerçekten güzel seven, değer veren senin kıymetini bilecek insan karşına çıktığında eminim ona zaafım var demiceksin, aşığım ben bu adama seviyorun diceksin. Güzel yarınların çabuk gelmesi dileğimle..sen onun en büyük zaafı değilmişsin demek ki. adam senden habersiz ayrı şehire yerleşmiş, küfretmiş, hayatımda başkası var demişm. hala döner mi diyosun, e bi zahmet dönmesin.
beyfendi dün alalelade mesajlaşma sonrası yeni sevgilinle mutluluklar yazdı ardından ben cevap vermeyince sana gösteririm yazdı sonra özledim sen benim parçamsın senden istesem de kopamıyorum yalanlar sahte tavırlar .
Klasik erkek. Senden geri dönüş almayınca sevgilinle mutluluklar ayağına yatıp sinsice senin “yoo benim sevgilim yok ki” demeni ordan da niye aramıyosuna bağlayıp ortamı yumuşatcaktı. Senden umduğu tepki gelmeyince dumur olmuştur. Kendini birazcık önemsiyosan sakın pas verme çok pişman olursun ilerde..beyfendi dün alalelade mesajlaşma sonrası yeni sevgilinle mutluluklar yazdı ardından ben cevap vermeyince sana gösteririm yazdı sonra özledim sen benim parçamsın senden istesem de kopamıyorum yalanlar sahte tavırlar .
Klasik erkek. Senden geri dönüş almayınca sevgilinle mutluluklar ayağına yatıp sinsice senin “yoo benim sevgilim yok ki” demeni ordan da niye aramıyosuna bağlayıp ortamı yumuşatcaktı. Senden umduğu tepki gelmeyince dumur olmuştur. Kendini birazcık önemsiyosan sakın pas verme çok pişman olursun ilerde..
Lütfen kendi iyiliğiniz için engelleyin onu telden, sosyal medyadan. Acil kafa dağıtacak başka şeyler bulun.seni özledim deyip duruyor sadece amacı görmek bir ilişki devamı değil ...
belkide cinsellik bilemiyorum
beyfendi dün alalelade mesajlaşma sonrası yeni sevgilinle mutluluklar yazdı ardından ben cevap vermeyince sana gösteririm yazdı sonra özledim sen benim parçamsın senden istesem de kopamıyorum yalanlar sahte tavırlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?