- Konu Sahibi Sirine_4553
-
Zor bi süreç mersin onun arayıpta bulamadığı bir şehir kızlar bekar hayatı oh mis aklına bile gelmemsen onun en büyük zaafı değilmişsin demek ki. adam senden habersiz ayrı şehire yerleşmiş, küfretmiş, hayatımda başkası var demişm. hala döner mi diyosun, e bi zahmet dönmesin.
Malesef bu geri cekilme isi cogu kadina gore degilSiz de sövdürene kadar ugrasmayin bir insanla. Donse ne olacak? Iliskiniz cok mu guzel gidecek saniyorsun. Sana karsi saygisi kalmamistir zaten. Bu kadar yapişan, kendini yerlerde surunduren, kufuredip hala gel dese kosacak birine kim saygi duysun sevsin????
Cok seviyor olabilirsin ama olmuyorsa cekilmeyi de bilin. Kendinizi kucuk dusurmekten baska bisey yapmiyorsunuz.
Afferin kiz bole hemcinslerimle gurur duyuyorum valla:) kaldirmayin su adamlarin popolarini:)Bence sen takıntı yapmışsın onu.
Oh ne rahat hayatı var diyorsun belki seni cezbeden budur bilemiyorum da aynılarını yaşadım tek farkla küfür yoktu konuşmalarinda. Doğu erkeģi diyorsun ya hani sana da kötüsü denk gelmişsin. Tekrar geri gelmek istediğinde ben sepetledim hayatımdan hem de egosunu baya bir sarsarak :) çivi çiviyi söker diyorum
çok saçma bir mesaj atmış biraz önce arabanı satıyor musun?
bende cevap vermedim oda yazmadım farz et demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?